Thursday 12 November 2009

Ακούμε τις προτάσεις σας.

Συνάδελφοι.
Πλησιάζουμε ήδη την 21η Νοεμβρίου που συμπληρώνονται 2 μήνες από την ανάκληση της αδείας των πέντε εταιριών.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, προσανατολιζόμαστε να οργανώσουμε μια εκδήλωση, ή καλύτερα ένα happening στο Σύνταγμα.
Μια συγκέντρωση, δεδομένου του λίγου κόσμου που μπορεί να μαζευτεί, δεν ενδείκνυται και δε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Το γεγονός ότι η 21η Νοεμβρίου είναι Σάββατο, και το πρωί η πλατεία Συντάγματος σφύζει από ζωή, εγγυάται την προβολή στον κόσμο των προβλημάτων μας, αρκεί να τραβήξουμε τη προσοχή τους. Επίσης και οι λιγοστοί συνάδελφοι που ήδη εργάζονται, θα μπορούν να παρευρεθούν. (Άλλωστε, τα προβλήματά μας παραμένουν!)
Θα θέλαμε λοιπόν από σας, να σκεφτείτε πρωτότυπες ιδέες για να έχουμε το χρόνο να τις οργανώσουμε.
Π.χ. θα μπορούσαμε να έχουμε ένα μάγειρα, να φτιάξει ένα καζάνι φασολάδα (κλασικό φαγητό, σημειολογικό της φτώχειας) την οποία να μοιράζουμε στο κόσμο, και να τυπώσουμε κάτι σαν αποδείξεις μισθοδοσίας που στους μήνες Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο, επίδομα αδείας να γράφει 0 και απ΄την άλλη πλευρά να γράφουμε δυο λόγια για την κατάστασή μας, τα βασικά μας αιτήματα κ.λ.π.
Στόχος μας είναι να παραμείνει το θέμα στην επικαιρότητα, να πιέσουμε τις εξελίξεις τις οποίες βλέπουμε να κινούνται με τη χαρακτηριστική γραφειοκρατική ταχύτητα.
Συνάδελφοι.
Ζητάμε τις ιδέες, και την υποστήριξη όχι μόνο τη δική σας, αλλά και των συναδέλφων που ήδη απασχολούνται. (αυτό τέλος πάντων το 10% των 750 που έχουν ήδη βρει δουλειά).
Παρακαλούμε σε αυτό το θέμα να γράφετε μόνο ιδέες για το happenig.

8 comments:

  1. Μια απίστευτη ιδέα. Συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκέ. Θα έρθω σίγουρα και θα προσπαθήσω να φέρω και τα παιδία μου. Μπορούμε να χαρίσουμε σε περαστικούς βιβλία που μας είχε δώσει τόσα χρόνια η ασπίς και καλό θα ήταν να δούμε ποίες ενημερωτικές εκπομπές παίζουν Σάββατο πρωί και να τους έχουμε ενημερώσει.

    Μπορούμε να καλέσουμε και την κινητή μονάδα αιματοληψίας του λαϊκού. Αν θυμάμαι καλά είχαμε μια τράπεζα αίματος σαν ασπίς και δεν είναι ποτέ αργά να κάνουμε μια τελευταία «κατάθεση».

    Αν και για να γίνει θέμα θα πρέπει να ντυθούν τραβεστί ο τελικά μας έκατσε και ο εκ των έσω δείχνοντας τις ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση από εδώ και πέρα

    ReplyDelete
  2. χαχαχαχα

    λοιπον για φαγητο ειμαι μεσα...μονο αν ειναι για μασα

    η ιδεα της αιμοδοσίας ειναι παρα πολυ καλη, μα παρα πολυ καλη, συνυπογραφω

    εγω ειμαι μεσα, ποιος θα το επικοινωνησει στο λαικο ή στο δρακοπουλειο ή οποια αλλη μονάδα?

    η κα γκλινου ή ο πρωην προσωπαρχης μηπως θα μπορουσαν να μεσολαβησουν?

    ReplyDelete
  3. Α ρε Τζιμάκο με τις ιδέες σου. Καταπληκτικό για την αιμοδοσία!!!!
    Όσο για το τραβεστί, θα έβαζα μόνο τη περούκα. Θέλω να δώ πως θα είναι το κεφάλι μου με μαλλιά γιατί το έχω ξεχάσει!.

    ReplyDelete
  4. Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟN KΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ Κ..NΕΙ;

    ReplyDelete
  5. Ωραία ιδέα Ρόμπα!! Φαντάσου πρωτοσέλιδα τη Δευτέρα:
    ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ

    ReplyDelete
  6. Θα μπορούσαμε να οργανώσουμε αιμοδοσία για εμας αλλά και το κοινό, και να το κάνουμε δωρεά σε κάποιο οργανισμό, πχ χαμόγελο του παιδιου κτλ, μαζί με τις φιάλες που έχουμε ήδη μαζέψει, για να μη πάνε και χαμένες.

    Επίσις με κάποιο τρόπο να γίνει σαφές στον κόσμο, ότι δε ζητάμε λεφτά απο το κράτος αλλά απλά να ανοίξει τους λογαριαμούς της εταιρίας για να πληρωθόυμε. Έτσι θα κερδίσουμε και τη συμπάθειά του.

    ReplyDelete
  7. ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΠ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ...ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ...

    ReplyDelete
  8. Πολυ καλη ιδεα!και ναι ειχαμε φτιαξει τραπεζα αιματος το ξερω καλα διοτι ειχα ασχοληθει με το θεμα.

    ReplyDelete