Friday 6 November 2009

Συλλαλητήριο 11/11/2009

Αντιγράφουμε από το μπλογκ των διαμεσολαβούντων και καλούμε σε κοινή σύμπραξη:

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ!!


ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ!


Αγαπητοί συνάδελφοι
Η Τετάρτη 11/11/2009 είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα. Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Φέτος δεν θα εορταστεί επειδή μια ιστορική εταιρεία έκλεισε. Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, το γεγονός αυτό δεν είναι ελάσσονος σημασίας. Για όποιον έχει πολλά χρόνια δουλειάς μπροστά του πρέπει να δει πέρα από την επείγουσα εκκρεμότητα της ημέρας. Πρέπει να δει πίσω από την κουρτίνα και να αντιληφθεί πως τα συμβάντα τον αφορούν άμεσα.

Το μέγεθος ή η αίγλη μιας εταιρείας δεν εξασφαλίζουν τίποτα.




Οι γίγαντες καταρρέουν σαν πύργοι στην άμμο!




Οι ανατροπές είναι ραγδαίες.



ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!



Γιατί αρρωσταίνει.


Γιατί χτυπάει.


Γιατί γερνάει.


Γιατί πεθαίνει.





Συνάδελφοι μην περιμένετε το επόμενο τσουνάμι που θα μπει στην αυλή σας. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία να πούμε στους πάντες ότι είμαστε όλοι μαζί και το πάθος μας για τον θεσμό είναι ίδιο και δυνατότερο από ποτέ. Χωρίς την ασφάλιση ο κόσμος θα ήταν πολύ μικρότερος σε αξία.



Ελάτε όλοι την Τετάρτη 11/11/2009 στις 12:00μ στο Σύνταγμα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7) να προστατεύσουμε το αύριό μας. Ελάτε να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε την αίγλη του επαγγέλματός μας εκεί που αξίζει.



Φέρτε μαζί και τους πελάτες σας. Κάντε κομμάτι της δουλειάς σας να φέρετε ο καθένας 5-10 ασφαλισμένους σας. Ας δείξουμε τη δύναμή μας για να έχουμε ένα αξιοπρεπές αύριο ανεξαρτήτως εξελίξεων. Είναι στα χέρια μας. Πιστέψτε το!



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

No comments:

Post a Comment