Thursday 12 November 2009

Στο ραδιόφωνο του Σκάι μίλησε ο κ. Ψωμιάδης

Αντιγράφουμε από εδώ:

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Παύλος Ψωμιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3, υποστήριζε πως τα αποθεματικά της εταιρίας από ακίνητα και άλλες πηγές -και όχι μέσω της εγγυητικής επιστολής της HSBC-, φτάνουν τα 506 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που – όπως τόνισε - αρκεί για να καλύψει όλα τα συμβόλαια που έχει συνάψει η εταιρεία του.

Βλέπουμε πως το ΣΚΑΙ είναι το μόνο μέσο που κρατάει το θέμα στην επικαιρότητα (είχε εκτενέστατο ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίου του ραδιοφώνου στις 14:00 - δεν είδα το βράδυ στην τηλεόραση). Ας ελπίσουμε πως θα είναι αρκετό. Κρίνοντας από την χθεσινή συμμετοχή, πάλι καλά.

15 comments:

  1. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο. Να μας πει τι ώρα τρώνε το μεσημέρι, για να περάσουμε.....

    ReplyDelete
  2. ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ................ΣΟΥΗΔΙΑ

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. και βεβεα λεφτα υπαρχουν να πληρωθητε στους λογαριασμους ολοι ανεξαιρετα, ολοι

    ReplyDelete
  5. η επισημη ανακοινωση της Finansinspektionen (εκει έχουν ΜΙΑ επισημη αρχη ΤΤΕ και ΕΠΕΙΑ μαζι ας πουμε)

    Uncertainties linked to Aspis Liv
    PRESS RELEASE

    Finansinspektionen's supervision has indicated that Aspis Liv Försäkrings AB, an insurance company, does not have control over the majority of its assets.

    FI believes that the assets do exist, but that it is unclear who is in control of them. According to the regulatory framework, an insurance company must always have at its disposal sufficient funds to fulfil its commitments.

    FI considers the situation to be very serious and has ordered Aspis Liv to submit a financial recovery plan for a rapid restoration of its own funds.

    Aspis Liv has until Thursday, November 12, 2009, at 12PM to submit a plan that demonstrates it has regained control over its assets.

    CHARLOTTA CARLBERG

    Legal Department Director
    Tel 08-787 83 71
    Mob 076-127 59 02

    και το λινκ
    http://www.fi.se/Templates/Page____12128.aspx

    ReplyDelete
  6. αγανακτησμένε, τιποτα καινουριο δεν μας λες, ολοι οι επιχειρηματίες έτσι κινούνται αυτό είναι γνωστό συνάδελφε...Μπορείς ομως να μου απαντήσεις στο εξής? Γίατί ενώ υπήρχαν λεφτα στο ταμείο της εταιριας δεν πληρωνόμασταν?
    τα δέσμευε η ΕΠΕΙΑ μήπως? δεν ξερω, ρωτάω
    γιατι όταν πηγαιναμε για μπάλα, παιζαν μαζι μας και ασφαλιστες και διευθυντες πωλήσεων που ενας απο αυτους ειχε πει σκετα νετα ακομα και τι εισπραξεις εκανε μέσα σε μια βδομάδα.Και ηταν λεφτά οχι αστεια

    Σας μεταφέρω εδώ της Ναυτεμπορικης το ρεπορταζ

    Γ. Παπακωνσταντίνου: Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ΑσπίςNAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 20:16 Εκτύπωση


    «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση του επόπτη - εκκαθαριστή στην Ασπίδα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για το θέμα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς σχετικά με τη διευθέτηση των συμβολαίων ζωής και υγείας των ασφαλισμένων στην εταιρεία που έκλεισε με απόφαση της ΕΠΕΙΑ αλλά και τη λήψη μέτρων για τους άνεργους εργαζόμενους της επιχείρησης.

    Εν τω μεταξύ, συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Οικονομίας πραγματοποίησαν περίπου 300 εργαζόμενοι με κύριο σύνθημα την άμεση εφαρμογή του νόμου και την τήρηση απολύτως συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος για την εκκίνηση των διαδικασιών απόδοσης των εκκρεμών αποζημιώσεων και την ομαλή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από εδώ και στο εξής.

    Δεν κατέστη, ωστόσο, δυνατόν να συναντηθεί η αντιπροσωπεία τους με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Σαχινίδη, καθώς βρισκόταν στη Βουλή και ορίστηκε ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


    --------------------------------------------------------------------------------

    ReplyDelete
  7. http://www.protothema.gr/content.php?id=50930&category_id=34

    ReplyDelete
  8. Όσοι θέλετε ακούστε εδώ την συνέντευξη του Παύλου Ψωμιάδη:
    http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=106425
    Το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ παρουσίασε τη συγκέντρωση των διαμεσολαβούντων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:
    http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=106457

    ReplyDelete
  9. ή μηπως φιλε αγανακτισμένε δεν γνωρίζουμε όλοι για τον κοντομηνα και τον υιο του και την κοπελιτσα που διαμελίσαν στην παραλιακή, ή τα οπλα που πουλαγε στη γιουγκοσλαβια και στην αλβανία?

    τον βλεπεις εσυ να ειναι μέσα τωρα?
    εξω ειναι και κανει businness

    α ρε Ελλαδαραααα

    ReplyDelete
  10. Αγαπητέ Φίλε και Συνάδελφε Εκ των Έσω

    Εάν δεν κάνω λάθος το περιστατικό με το θανατηφόρο τροχαίο στη παραλιακή και εγκατάλειψη θύματος είχε συμβεί στο γιο του Φωκίωνα Μπράβου (International Life) προ ετών, το οποίο ήταν όντως τραγικό, είχε πάρει μεγάλη διάσταση τότε και φυσικά κουκουλώθηκε σχεδόν αναίμακτα. Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο Κοντομηνάς έχει μία κόρη. Τώρα περί όπλων κλπ. δεν γνωρίζω.
    (Εάν τυχόν κάνω λάθος σου ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για την παρέμβαση)
    Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο ότι στην "αθάνατη Ελλάδα" σχεδόν όλοι οι μεγαλοαπατεώνες είναι έξω και συνεχίζουν ακάθεκτοι να πορεύονται.

    Με την ευκαιρία αυτή (είναι η δεύτερη φορά που γράφω στο blog μας, αν και το παρακολουθώ από την πρώτη ημέρα) θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Βάσκες και στον Τελικά μας Έκατσε για την ιδέα τους αυτή, την υλοποίηση και την ηλεκτρονική υποστήριξη. Μπράβο σας !!!
    Όσο για τον κύριο Αδαμόπουλο, ελπίζω να μας παρακολουθεί ήσυχα-ήσυχα πλέον από τη γωνιά του, διότι τη μοναδική φορά που επενέβη (επώνυμα τουλάχιστον) κοντέψαμε να κλείσουμε το blog.
    Καλημέρα σε όλους.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. συνάδελφοι, μην χάνουμε το στόχο μας με συζητήσεις για άλλες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας. Νομίζω ότι κανένας δεν επισκέπτεται αυτό το blog, για να μάθει αν ο Μπράβος ή ο Κοντομηνάς είναι λαμόγια.
    Μας ενδιαφέρει όμως όλους να μάθουμε τι γινόταν στην Ασπίδα πίσω από την πλάτη μας. Δεν μπαίναμε όλοι στο γραφείο του Προέδρου, για να ξέρουμε τι έκανε η κ. Βογιατζή με τους μισθούς μας!!! Γιατί τα λεφτά που έχει συγκεντρώσει ο Πρόεδρος στους λογαριασμούς του, είναι τα δεδουλευμένα μας!!!
    Εμένα με ενδιαφέρει προσωπικά να μάθω τι γινόταν στην εταιρία που εργαζόμουν για χρόνια. Όποιος συνάδελφος γνωρίζει λεπτομέρειες, ας μας ενημερώσει για να καταλάβουμε τη έκανε η διοίκηση της εταιρίας πίσω από την πλάτη μας.

    ReplyDelete
  13. ανεργε πανω στην κουβεντα υποθηκαν αυτά, αλλα λιιιιγο μας ενδιαφέρει γιατι μιλάμε για μέλλοντες εργοδότες μας
    εγω προσωπικα θα προσεξω πολυ που θα παω εφεξης

    ReplyDelete
  14. Παιδιά ο άνεργος έχει δίκιο για τις επιχειρηματικές οικογένειες αλλά άδικο για την Ασπίδα. Ό,τι θέλετε συζητήστε το ιδιωτικά.

    Έχω σταματήσει σιωπηρά την λογοκρισία αλλά θα την ξαναρχίσω οριστικά.

    Στο πρώτο όνομα που θα ξαναδώ θα είμαι αμείλικτος.

    Αν αρχίσουν οι μηνύσεις γιατί κάποιος γράφει κάτι που δεν μπορεί να αποδείξει τι θα πρέπει να κάνω εγώ; Να τους πω πως πίσω από τον "εκ των έσω" είναι ο τάδε και πίσω από τον "Βάσκες" ο δείνα;

    Σας παρακαλώ μην με βάζετε στην δύσκολη θέση να πρέπει να διαλέξω μεταξύ της δικής μου υπεράσπισης και του να ρουφιανέψω τον τάδε ή δείνα πρώην συνάδελφο.

    Παρακαλώ πολύ.

    ReplyDelete
  15. κατανοητός φιλε Βασκες, απλά προσπαθησα λιγο να απαντήσω σε μια κουβεντα που ξεκινησε ενας αλλος φιλος/ φιλη πιο πανω
    κατανοητο και σεβαστο
    θα επανελθω με το θεμα με την φασολάδα ομως...(δεν ειναι καθολου οικολογικο, προτιμω την αιμοδοσια)

    ReplyDelete