Friday 6 November 2009

Διάφορες ανακοινώσεις

  • Το 1000άρικο είναι πλέον στους λογαριασμούς μας, ή καλύτερα στις τσέπες μας.
    Όσοι δεν το βρήκαν στους λογαριασμούς τους, να επικοινωνήσουν με τη συνάδελφο Ε.Χ της μισθοδοσίας, για να διασταυρωθεί ο λογαριασμός της ΕΤΕ, ή αν δεν έχουν βγάλει ακόμη βιβλιάριο να βγάλουν και να στείλουν το ταχύτερο μια φωτοτυπία της 1ης σελίδας.
    Αν να υπάρχει πρόβλημα με τις τηλεφωνικές γραμμές των κεντρικών της Κηφισσίας, (του φαξ δηλαδή) ας το στείλουν στο mail του blog (stondromoblog@yahoo.gr) και θα προοωθηθεί στην Ε.Χ.
  • Συνεχίζονται οι επαφές με τις τράπεζες ώστε να υπάρξει κάποια ρύθμιση σχετικά με τις δανειακές υποχρεώσεις των συναδέλφων. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα. (και από την Aspis Bank).
  • Για το θέμα του εργατολόγου να απευθυνθείτε στους υπευθύνους τμημάτων που είχαν οριστεί. Όσοι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο υπεύθυνος του τμήματός του, να επικοινωνήσει με το mail του blog.

4 comments:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 1000
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Η ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

    ReplyDelete
  2. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΜΕΣΑ (κι όποιος άλλος δεν έχει στείλει): το ονοματεπώνυμό σου, είδος δανείου,(στεγαστικό, καταναλωτικό κ.λ.π.) τράπεζα,ποσό δανείου, στη συντονιστική, στα γραφεία του συλλόγου.

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστώ πολύ όσους διεκδίκησαν κ πήραν για όλους μας αυτα τα 1000€. Εφτιαξε λίγο η διαθεσή μας κ αναπτερώθηκε το ηθικό μας.
    Κeep going...

    ReplyDelete
  4. Αμαλία με το που έχουμε οποιαδήποτε εξέλιξη τα παιδια εδώ θα το ανεβάσουν αμέσως

    Θα ήθελα να προτείνω επίσης ανοιχτά εδώ πάλι στους αντμινιστράτορες, να ανοίξει ο σχολιασμός, έστω και ο ανώνυμος αλλά όχι το moderation των σχολίων

    νομίζω οτι οι συνθηκες έχουν πια ωριμάσει

    ReplyDelete