Thursday 12 November 2009

Ανακοινώσεις που μας αφορούν

  • Η καλή μας συναδέλφισσα της μισθοδοσίας Ε.Χ. μας ενημέρωσε ότι από τη Δευτέρα 16 /11/09 θα μπορούμε να πάμε στο ΙΚΑ της περιοχής μας και να ζητήσουμε τα ένσημα του Ιουλίου Αυγούστου και το μέρος του Σεπτεμβρίου (έως 21-9). Αυτό θα πρέπει να γίνει ανεξάρτητα αν ο ΟΑΕΔ δε μας το ζήτησε όταν βγάλαμε τη κάρτα ανεργίας, γιατί όπως μας ενημέρωσε, θα μας το ζητήσει όταν πάμε να πληρωθούμε αλλά και για το αρχείο μας.
  • Κάτι για όσους έχουν οφειλές στην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ. Οι συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα οφειλών με την ASPIS BANK να επικοινωνήσουν με τον κ. Παπαιωάννου Δημήτριο, προσωρινό Διευθυντή Ληξιπροθέσμων στο τηλέφωνο 210-9986046 για να διευθέτηση των οφειλών.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία προσμένουμε και κάποιες εξελίξεις σχετικά με τα δεδουλευμένα μας μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του επόμενου μήνα. Μόλις έχουμε νεώτερα φυσικά και σας θα ενημερώσουμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά δημόσια τις ευχαριστίες μας στην Ε.Χ τη καλή μας συνάδελφο της μισθοδοσίας, που παρ΄όλα τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο "γραφείο" της, παλεύει νυχθημερόν για να μας βοηθήσει. Είναι κι αυτή ένα από τα διαμάντια που είχαμε στην εταιρία, και που τώρα ανακαλύψαμε οι περισσότεροι.

Σ ευχαριστούμε για ότι κάνεις για μας Ε.Χ.

Και μη ξεχνάτε, περιμένουμε τις ιδέες σας για το happening της 21/11 στο αντίστοιχο θέμα

2 comments:

  1. Αγαπητέ φίλε Τελικά μας Έκατσε

    Πραγματικά πολύ χρήσιμες οι τελευταίες ενημερώσεις που μας δώσατε μαζί με τον Βάσκες.
    Όμως σε παρακαλώ να να επαναλάβεις το τηλέφωνο του κου Παπαϊωάννου.
    Πρέπει να είναι το 210-9986046 εάν ανήκει στο Τμήμα της Λιανικής Τραπεζικής Πίστης.

    ReplyDelete
  2. Έχεις δίκιο, αυτό είναι, το διόρθωσα.

    ReplyDelete