Wednesday 4 November 2009

Ειδήσεις

  • Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες ο νέος πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του Λ.Α.Ε.Κ. κ. Μανόλης Κοντοπάνος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της Ο.Α.Σ.Ε και συζήτησαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τους υπαλλήλους των πέντε ασφαλιστικών εταιριών, βασισμένο στις προφορικές δεσμεύσεις του κ. Λοβέρδου σχετικά με τα αιτήματά μας που ήδη είχε αποδεχτεί. Αύριο πιστεύουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
  • Τη μερική αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων της Ασπίς Πρόνοια, αναμένεται να εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης που συνεδριάζει αύριο. Στη συνεδρίαση θα εξεταστούν όλα τα σχετικά αιτήματα αποδέσμευσης που υποβάλλουν οι αρμόδιοι εκκαθαριστές και αφορούν την περίπτωση της Ασπίδος, αλλά και περιπτώσεις εταιρειών, των οποίων έχει ανακληθεί η άδεια λειτουργίας κατά το παρελθόν.
    Τα ποσά που θα αποδεσμευθούν προορίζονται κυρίως για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών της εταιρείας, προκειμένου να πληρωθούν έξοδα για τη καθημερινή λειτουργία της, ενώ σε πλήρη εκκρεμότητα είναι το θέμα των αποζημιώσεων προς τους ασφαλισμένους σε συνδυασμό με την εγγύηση του Δημοσίου για τα συμβόλαια ζωής και τα νοσοκομειακά προγράμματα. Στο υπουργείο Οικονομικών, μετά τη συνάντηση του υφυπουργού κ. Φίλιππου Σαχινίδη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης κ. Γιώργο Πέτσα, έχει αρχίσει να σχηματίζεται άποψη για το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζονται οι επόμενες κινήσεις για την εξειδίκευση της ρύθμισης, που αφορά την εγγύηση του Δημοσίου.


3 comments:

  1. Να το άρθρο στην καθημερινή

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_04/11/2009_335827

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=UeqK2eh2vMk

    έτσι για να αυτοσαρκαστουμε και λιγο

    αντε παιδια ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ που σας δινω θα σας ξεσηκωσει σιγουρα

    ReplyDelete
  3. ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ,ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ. ΝΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ DΟWN...
    ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ) ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ...

    ReplyDelete