Sunday 15 November 2009

Κάποιοι μας θυμούνται ακόμα...

Πλησιάζουμε τους δύο μήνες από το λουκέτο και, πλέον το θέμα των εργαζομένων αρχίζει να φθίνει, κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ασπίς που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Παρ όλα αυτά, η σημερινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο περιοδικό της "Ε" είχε τη καλοσύνη να αναδημοσιεύσει το κείμενο που υπάρχει στο blog μας "Άνευ ενδιαφέροντος" με την επισήμανση ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα που εξέφραζε το κείμενο τείνουν να γίνουν κανόνας στην ελληνική πραγματικότητα.

4 comments:

  1. Δυστυχώς φίλε μου όταν ζωντανό προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε μόνο 15-20 άτομα (και πολλά λέω) και οι υπόλοιποι κοιτάνε την πάρτυ τους έτσι θα γίνει...Και ντρέπομαι που το λέω.Γιατί στην τελική όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε

    ReplyDelete
  2. Χαίρομαι που κάποιος διαβάζει το site και μερικά ωραία κομμάτια δημοσιεύονται και στον γραπτό τύπο. Χαίρομαι που ακόμα γράφουνε για το θέμα μας, που ίσως και εμείς να το έχουμε ξεχάσει. Λυπάμαι όμως που όποιος διάβασε αυτό το πολύ ωραίο κείμενο σου κατά πάσα πιθανότητα διάβασε και τα σχόλια μας. Δυστυχώς κάτω από το συγκεκριμένο κείμενο βγάλαμε όλα τα άσχημα μας στην φόρα, βγάλαμε την κακία και τα κόμπλεξ μας.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. το εκ των έσω δεν ήταν τυχαίο nickname, αυτό μόνο και δεν αφορα εμένα (επειδη ρωτήθηκα απο φιλο και συνάδελφο σήμερα)

    ReplyDelete