Saturday 7 November 2009

Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης για Εθνική Ασφαλιστκή

Για ευκολία σας, δημοσιεύουμε ΕΔΩ την αίτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.
ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ
Για να τη συμπληρώσετε κάντε τα εξής:
Πάρτε με copy όλη την αίτηση. (πατήστε ctrl και A και μετά ctrl και C)
Ανοίξτε το word και κάντε paste. (πατήστε ctrl και V)
Συμπληρώστε τη, αποθηκεύστε τη, και στείλτε τη στο mail ekramph@insurance.nbg.gr μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009, ώρα 15.00.
Αν δε τα καταφέρετε, αντιγράψτε τη με το χέρι στο word και συμπληρώστε τη!!!!

Άντε και καλή τύχη.

26 comments:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 36 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ - Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - Ο ΤΥΧΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ;
    ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ - ΒΑΣΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΛΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΥΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ReplyDelete
  2. Δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί. Θα ισχύει για όλους τους απολυμένους των πέντε ασφαλιστικών εταιριών (δεν ξέρω για την EOS) και θα ισχύει για οποιονδήποτε εργοδότη, δηλ. όχι μόνο για ασφαλιστική επιχείρηση που θα προσλάβει κάποιον, και επίσης θα είναι αναδρομικά από 1/10/2009.

    ReplyDelete
  3. ΜΗΠΩΣ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ - ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

    ReplyDelete
  4. αυτή την εβδομάδα, ο πρόεδρος πάει στον ανακριτή....

    ReplyDelete
  5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ .

    ReplyDelete
  6. Δηλαδή ξέχωρα από την προσαύξηση λόγω των παιδιών που έχουμε στο βιβλιάριο ασθενείας μας σαν προστατευόμενα μέλη, υπάρχει ξεχωριστά επίδομα τέκνων? Δε το ήξερα αυτό. Ξέρεις πόσο είναι ανά παιδί?

    ReplyDelete
  7. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ COMMERCIAL VALUE

    Ανεπίτρεπτη και άνιση μεταχείριση της ΕΠΕΙΑ σε βάρος της Commercial Value(09/11/09-14:46)
    09/11/2009

    Με αφορμή δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στις 9/11/2009 σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά που φέρεται !!! ότι κατέθεσε η Εποπτική Αρχή Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ) εις βάρος της Commercial Value, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Commercial Value κ. Δημήτρης Βιδάλης, δήλωσε τα εξής:

    “Μας προξενεί εντύπωση η συνεχιζόμενη πολιτική της ΕΠΕΙΑ ότι για τόσο «λεπτά ζητήματα» που αφορούν την γενικότερη εικόνα της ασφάλισης, να υπάρχουν διαρροές από την εποπτεύουσα αρχή, η οποία θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική και ο θεματοφύλακας του θεσμού. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν ισχύει η αρχή της αθωότητας πριν την απόδειξη του εναντίου. Είναι λυπηρό ότι οι «δημόσιοι λειτουργοί» ενισχύουν την «λάσπη» ενάντια στην εταιρεία, τους υπαλλήλους της, όλους τους ενδιαφερόμενους και τους μετόχους της ο μεγαλύτερος των οποίων, Advantage Capital Holdings, είναι εταιρία εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Κύπρου. Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να ασκήσουμε τα κατάλληλα ένδικα μέσα για την προάσπιση της φήμης μας και των συμφερόντων της εταιρείας μας ”.

    Σημειώνεται ότι η Commercial Value σε πρόσφατη κατάταξη με βάση τα ίδια κεφάλαια, για το Α΄εξάμηνο του 2009, κατέλαβε την 4η θέση μεταξύ 87 ασφαλιστικών εταιριών, με ίδια κεφάλαια 98.000.000 ευρώ, ακολουθώντας την Εθνική, Interamerican και την Alico αντίστοιχα.


    Η COMMERCIAL VALUE, λόγω της κατάστασης αυτής προχώρησε σε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠ.Ε.Ι.Α.:

    Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης
    (ΕΠ.Ε.Ι.Α.)

    Υπόψη: κ. Γ. Πέτσα, Προέδρου
    κ. Ι. Βάσση, Γενικού Διευθυντή
    ΘΕΜΑ: Ανεπίτρεπτη διαρροή ενεργειών σας

    Παρά τις συνεχείς και έντονες επισημάνσεις μας, ότι η διαρροή στη δημοσιότητα ενεργειών σας που αφορούν την εταιρία μας, πριν όχι μόνο αποφανθούν τα αρμόδια όργανα και μάλιστα τα Δικαστήρια, αλλά χωρίς καν να κληθούμε για εξηγήσεις και ακρόαση, συνεχίζεται αυτή η ανεπίτρεπτη τακτική της διαρροής, που βλάπτει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα της εταιρίας μας.

    Τελευταίο συμβάν αποτελεί το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» «για απάτη και πλαστογραφία».

    Με ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας, για κάθε θετική και αποθετική ζημία, σας καλούμε άμεσα να θέσετε υπόψη μας κάθε σχετική ενέργεια σας.


    Με τιμή,

    Δημήτριος Βιδάλης
    Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

    ReplyDelete
  8. http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=2009-11-09&s=strathgikos-ependyths

    εδω το κειμενο της ελευθεροτυπιας

    ReplyDelete
  9. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΑΠΟ 21/9 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
    (ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΔΙΝΕΤΑΙ) ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΓΕΣ...

    ReplyDelete
  10. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ INSURANCE DAILY ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

    "Τρεις ευχάριστες ειδήσεις κυριαρχούν στη σημερινή ειδησεογραφία. Η μία είναι ότι τα 1.000 ευρώ που υποσχέθηκε ο ΟΑΕΔ κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των ανέργων των πέντε Εταιρειών των οποίων αφαιρέθηκε η άδεια και η δεύτερη ότι άνοιξε και λειτουργεί το Τμήμα Αποζημιώσεων της Ασπίς από τους εκκαθαριστές. Μάλιστα, χθες 15 πρώην εργαζόμενοι στο Τμήμα Αποζημιώσεων επαναπροσλήφθηκαν και αρχίζουν δουλειά από σήμερα. Περιμένουμε και άλλα ευχάριστα νέα. Μόλις πραγματοποιηθούν, θα σας ενημερώσουμε με έκτακτες ανακοινώσεις. ...."

    Και ρωτάω γεμάτος απορία, εφόσον ισχύει το προνόμιο περι αποζημίωσης των υπαλλήλων, γιατί διαπιστώνω ότι πρόκειται πρώτ απ ολα να αποζημιωθούν πελάτες? μήπως το προνόμιο τελικά πάει περίπατο?

    ReplyDelete
  11. Η τρίτη ευχάριστη είδηση είδηση τελικά ποιά είναι? (Δηλ. και η δεύτερη δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά περίπου. Η διαφορά είναι στο χρόνο που χρησιμποιεί ο συντάκτης της Ins.Daily)

    ReplyDelete
  12. Η ΤΡΙΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ"

    ReplyDelete
  13. Οτι πετυχε το συνέδριο τους βρε συ...αυτη ειναι...

    αααχχχχ εσεις με το πλουσιο μαλλι δεν μας καταλαβαινετε εμάς με το κοντό

    ReplyDelete
  14. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    1.ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΟΑΕΔ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
    Α.ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    Β.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Γ.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
    Δ.ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΩΝ -ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 2009
    Ε.ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΣΤ.ΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ,ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ.
    Ζ.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ 1ης ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    ReplyDelete
  15. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
    Η.ΓΙΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    Θ. ΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ,ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ Ή ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    Ι.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ 1987-1990 ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008-2009 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/04/2009

    ReplyDelete
  16. Ρομπίτσα ευχαριστούμε για το κατατοπιστικότατο ρεπορτάζ

    ReplyDelete
  17. Οφείλω νομίζω να διορθώσω τις ανακρίβειες της INSURANCE DAILY.Καταρχήν το 1.000άρικο το πήραν οι συνάδελφοι των 2 εταιριών της ΑΣΠΙΣ, διότι μόνο σε μας υπήρχαν οφειλόμενοι μισθοί και όχι και στις 5 εταιρίες.Και βέβαια δεν άνοιξε κανένα τμήμα αποζημιώσεων.Οι συνάδελφοι ακόμα διαπραγματεύονται με τους επόπτες τη σύμβασή τους, που βέβαια θα είναι για λίγους μήνες.
    Αν ανοίξει οποιοδήποτε τμήμα της εταιρίας στα πλαίσια βέβαια της εκκαθάρισης, θα το μάθετε πρώτοι απ΄το blog.

    ReplyDelete
  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
  19. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ - ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ

    ReplyDelete
  20. Δεν βλέπω να παίρνουμε επίσημη θέση για την αυριανή συγκέντρωση.Κρίνεται σκόπιμη την παρουσία μας εκεί?Η συντονιστική μας επιτροπή τι λέει;Παρατηρώ μια ύφεση στο blog και γενικότερα στις κινήσεις μας μετά την καταβολή του 1000αρικου.Το κυριότερο μέλημα είναι να ξαναβρούμε δουλειά και σ' αυτό θα πρέπει πλέον να επιμείνουμε.Οι 10 θέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ δε μου λένε απολύτως τίποτα.Ο Υφυπουργός μας δέχτηκε και είπε πως θα μεριμνήσει για το θέμα μας.Σε τι στάδιο βρίσκεται τώρα μπορούμε να ξέρουμε;Η επιτροπή που μίλησε μαζί του τι διαβεβαιώσεις πήρε και μέχρι πότε θα περιμένουμε για τις ενέργειές του;
    Συνάδελφοι πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.Οι υποσχέσεις του πρέπει να πραγματοποιηθούν.

    ReplyDelete
  21. συμφωνώ με το φίλο Δημήτρη. Το ωραίο blog μας έχει κάτσει. Βέβαια οι συνάδελφοι είναι στον δρόμο όλοι μέρα για να βρουν δουλειά. Μακάρι να βγει το τρέξιμο για καλό. Οι ειδικοί του blog, έχουν νέα από τις ραδιουργίες του Προέδρου? Γιατί εμφανίζεται ο Πρόεδρος συχνά στα κεντρικά της εταιρίας?

    ReplyDelete
  22. Βανέσσα καλησπέρα,
    Η διαδικασία επιλογής πιστεύω θα γίνει την Παρασκευή ή την Δευτέρα.
    Στόχος είναι την ερχόμενη βδομάδα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες πρόσληψης και οι συναδελφοί μας να πιάσουν άμεσα δουλειά.
    Με οτι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση της συντονιστικής

    Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

    ReplyDelete
  23. Νομίζω ότι ο Δημήτρης έχει δίκιο.Πρέπει να συνεχίσουμε και τον συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι όλοι να βρουν δουλιά.Θέλω να θέσω παράλληλα ένα θέμα.Αύριο είναι η μέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης και εκτός από τους διαμεσολαβούντες ίσως θα έπρεπε και εμείς με αφορμή αυτό, να κάνουμε κάποια εκδήλωση (ένα happening ίσως;)Στείλτε στο blog ιδέες για κάτι ευφάνταστο, γιατί η κλασική μορφή διαμαρτυρίας μάλλον δεν μας πηγαίνει, εάν κρίνω από τον αριθμό των συμμετοχών μπροστά στο υπουργείο.

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. "Και βέβαια δεν άνοιξε κανένα τμήμα αποζημιώσεων"

    Αλεξάνδρα το InsuranceDaily δεν αναφέρει ότι άνοιξε το τμήμα αποζημιώσεων,
    συγκεκριμένα αναφέρει
    "Μάλιστα, χθες 15 πρώην εργαζόμενοι στην Εταιρεία επαναπροσλήφθηκαν για να στελεχώσουν τα Τμήματα Αποζημιώσεων, Εκδόσεων, Μηχανογράφησης και Λογιστήριο και αρχίζουν δουλειά από την ερχόμενη Δευτέρα. Μάθαμε, χωρίς να το επιβεβαιώσουμε, ότι ο Σπύρος Γριβογιάννης, επανήθλε στη θέση του Εκκαθαριστή ή Επόπτη, δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο μόλις έχουμε κάποια επίσημη δήλωση θα σας ενημερώσουμε, μαζί με άλλα ευχάριστα νέα που πιθανόν να ακολουθήσουν"

    Και εμένα η συγκεκριμένη ερώτηση είναι- Υπάρχει καμία περίπτωση να παρακαμθεί το λεγόμενο "ΠΡΟΝΟΜΙΟ" και να πληρωθεί πελάτης - όση μεγάλη ανάγκη και να χει, δεν το εξετάζω αυτό- πρίν απο εργαζόμενο? είμαι πολυ ακριβής σε ότι αναφέρω και ρωτάω.

    Και θα αναφέρω γιατί το ρωτώ αυτό

    Σίγουρα κάποιος καρκινοπαθείς πελάτης τα έχει άμεση ανάγκη τα λεφτα, κατανοητό και ανθρώπινο. όμως αν γινει το ξεκίνημα, ΌΤΑΝ ξανανοίξει με προσωρινο καθεστώς η εταιρία, αν πληρωθεί ΕΣΤΩ και ΈΝΑΣ πελάτης, πριν πληρωθεί έστω και ένας εργαζόμενος δεν δημιουργείται ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ?

    Ποια η γνώμη σας παιδιά? Αλεξ..και μας εκατσε και αγγ... την περίπτωση αυτη την έχουμε σκεφτει?

    την καλησπερα μου σε ολες και ολους

    ReplyDelete
  26. και κατι πραγματικα σημαδιακό

    Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Ταμπουράς
    10/11/2009

    Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 97 ετών ο Αλέξανδρος Ταμπουράς, ό άνθρωπος που συνέδεσε όσο κανένας άλλος το όνομα του με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 11 το πρωι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

    ReplyDelete