Friday 16 October 2009

Η Ασπίς Πρόνοια στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ TV

Στη επικαιρότητα κρατάει ο ΣΚΑΙ το θέμα της Ασπίδας. Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ TV στις 8 έγινε αναφορά στην παραίτηση του επόπτη κ. Γριβογιάννη.
Δείτε εδώ το συγκεκριμένο απόσπασμα και το ρεπορτάζ του γνωστού για την σοβαρότητά του, δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου. Σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 26/10/2009 η εκπομπή "Νέοι Φάκελλοι" θα ασχοληθεί με την υπόθεση "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" .
Ευχαριστούμε τον Τάσο Τέλλογλου, την Ελένη Βαρβιτσιώτη και όλους τους συνεργάτες τους για την κάλυψη και το ενδιαφέρον που εξακολουθούν να δείχνουν και για τους εργαζόμενους, τη στιγμή που δυστυχώς, τα άλλα κανάλια, μας έχουν ξεχάσει.
Με την παραίτηση του κ. Γριβογιάννη και τα προβλήματα που δημιουργούνται στους ασφαλισμένους (δυστυχώς η αναφορά περιορίζεται μόνο σ΄αυτούς) ασχολούνται και άλλα sites.

3 comments:

  1. ένα πράγμα έχει αξία. Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα γίνει με μας αφού κλείσει η εταιρία. Από που θα πληρωθούμε, από που θα πάρουμε αποζημιώσεις. Βέβαια ο Παυλάρας ήταν και πολύ άντρας και πήγε πλαστή εγγυητική! Έτσι γιατί είναι μάγκας από το Κερατσίνι! Τους τρέλανε και ιδού τα αποτελέσματα.
    Αλήθεια, που είναι τα 500 Παυλάρα? Νομίζω το ραμαζάνι έληξε.....?


    @ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ@

    ReplyDelete
  2. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...16 October 2009 at 09:55

    ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΟΤΕ "ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ"!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ!!!

    ReplyDelete
  3. Μιά ωραία κινητοποίηση θα ήταν να τους κλειδώσουμε ένα βράδυ μέσα στο κτίριο σαν τα ποντίκια ώστε νάναι εκεί την άλλη μέρα το πρωί
    Θα πάρουν και το μήνυμα.Την επόμενη μέρα το ίδιο στην ΕΠΕΙΑ

    ReplyDelete