Wednesday 7 October 2009

Περνάνε οι μέρες

Και ακόμη τίποτα.
Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να βλέπουμε καμιά κίνηση (μπορεί να γίνονται, αλλά εμείς δε τις βλέπουμε) το θέμα των 5 ασφαλιστικών εταιρειών όλο και ξεχνιέται, όλο και υποβαθμίζεται.
Κι αν κάτι ακούγεται ή γράφεται, αυτό αφορά τους ασφαλισμένους και τους ασφαλιστές.
Για τους 750 εργαζόμενους τίποτα.
Όταν το καλοκαίρι ξέσπασε η κρίση στον Ελεύθερο Τύπο του/της Αγγελόπουλου, τα κανάλια το έπαιζαν πρώτη είδηση για βδομάδες, με το αιτιολογικό, όχι ότι αφορούσε την κάστα τους, αλλά ότι ήταν η πρώτη εταιρεία τέτοιου μεγέθους που έβαζε λουκέτο. (500 άτομα τα οποία απ΄ ότι θυμάμαι, ούτε δεδουλευμένα είχαν σε καθυστέρηση, και αποζημιώθηκαν άμεσα, αν δεν κάνω λάθος, και το εργασιακό τους λύθηκε αφού θα επανακυκλοφορήσει).
Σήμερα διαβάζω ότι η εποπτεία στην Ασπίδα τα έχει βρει σκούρα, και δεν αποκλείεται παραίτηση του κ. Γριβογιάννη (στην Ναυτεμπορική εδώ).
Τα θέματά μας αρχίζουν να χρονίζουν.
Βέβαια οι πολιτικές συγκυρίες παίζουν το ρόλο τους, αλλά τα προβλήματά μας δεν μπορούν να περιμένουν.
  • Το 1000άρικο του ΟΑΕΔ θα πρέπει να περιμένουμε 10-15 μέρες να το δούμε.
  • Τα αιτήματά μας (η επιδότηση της πρόσληψής καθώς και των ασφαλιστικών εισφορών μας, η ρύθμιση για τους συναδέλφων που είναι κοντά στη σύνταξη, τα προγράμματα επανακατάρτισης και της επιχορήγησης για νέους ελεύθερους επαγγελματίες) είναι στο αέρα.
  • Η καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και των αποζημιώσεών μας, έρμαιο των δικολάβων που καραδοκούν να μπουν συνέταιροι σ' ότι μας δώσουν, μειοδοτώντας στον ιδρώτα μας, στους αγώνες μας, στις αγωνίες μας, στα ξενύχτια στη δουλειά μας, λες και πρέπει μόνο μέσω αυτών να εισπράξουμε ότι δικαιούμαστε, και όχι αυτοδικαίως με την παράδοση της καταγγελίας σύμβασης να μας δοθούν πλήρως τα οφειλόμενα.
  • Οι "υποσχέσεις" (;) των ασφαλιστικών εταιρειών περί πρόσληψης μας με το μοίρασμα του χαρτοφυλακίου (κάτι σαν στα 1000 συμβόλαια, και μια ψυχή δώρο).

Βέβαια κινήσεις γίνονται, ήδη στις 11,30 η συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων μαζί με 1-2 άτομα από κάθε τμήμα, θα συζητήσουν τις προτάσεις που υπάρχουν από τους εργατολόγους. Μόλις ενημερωθούμε από τους συναδέλφους, θα σας ενημερώσουμε.

Εν τω μεταξύ ο εκκαθαριστής θα μπει στην Ασπίδα τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ (άραγε έχει να κάνει με το ότι μέχρι τότε θα έχει παρέλθει και το δίμηνο που δίνεται σαν προθεσμία για ανάκληση της ανάκλησης;)

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης γνωρίζει (είμαι σε θέση να το ξέρω) καλά το θέμα τόσο της Ασπίδας, όσο και του Αγούδημου και των Ναυπηγείων, και άντε να δώσουμε ένα περιθώριο λίγων ημερών μέχρι τουλάχιστον να εγκατασταθούν στα γραφεία τους, όχι να ενημερωθούν, αλλά να εγκατασταθούν.

Φρονώ ότι εμείς θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα, γιατί οι αντοχές μας, τα κουράγια μας, οι δυνάμεις μας, οι υπομονές μας, αλλά και τα χρήματά μας, έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. Δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και άβουλοι περιμένοντας τι θα μας δώσουν, αν μας δώσουν, και πως θα μας το δώσουν. Θυμίζω μόνο ότι, όταν για 15 λεπτά κλείσαμε την Κηφισίας, γίναμε πρώτη είδηση.

Μήπως πρέπει να υπάρξει μια πιο έντονη υπενθύμιση της παρουσίας μας;

Μήπως (αν δούμε ότι περνάει μια βδομάδα ακόμη χωρίς να έχει γίνει τίποτα) να κλείσουμε τη Κηφισίας για 30 λεπτά αυτή τη φορά;

Μήπως (αν δούμε ότι περνάει μια βδομάδα και μια μέρα χωρίς να έχει γίνει τίποτα) μπούμε μπροστά στα γραφεία και δεν αφήσουμε κανέναν να μπει μέσα;

Μήπως (αν δούμε ότι περνάει μια βδομάδα και δυο μέρες χωρίς να γίνει τίποτα) να μπούμε εμείς μέσα;

Μήπως (αν δούμε ότι περνάει μια βδομάδα και τρεις μέρες χωρίς να γίνει τίποτα) να μείνουμε μέσα και να μη βγούμε αν δεν αρχίσουν να ασχολούνται μαζί μας;

Όλες αυτές τις σκέψεις συνάδελφοι τις κάνω κάτω από πίεση (όχι μόνο δική μου αλλά όλων μας), και θα πρέπει να τα σκεφτούμε σοβαρά ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ 750.

24 comments:

  1. ο_εκ_των_εσω7 October 2009 at 10:34

    συμφωνώ απόλυτα
    με το τέλος της εβδομάδας αυτής τέλος και η οποια ανοχή
    αρκετα δείξαμε φιλότιμο
    καθόμαστε εδώ και το κλωθογυρίζουμε χωρίς να έχουμε τιποτα
    κάποιοι συνάδελφοι ήδη έχουν βρει αλλου δουλεια και δεν μπορουν να πανε
    Δεν είμαι υπερ του να κλεινουν οι δρόμοι, αλλά είμαι υπέρ του να παμε στην εταιρία να απαιτήσουμε να πληρωθουμε
    ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ, εμένα προσωπικα δεν με ενδιαφέρει
    Ας τα βάλει απ την τσέπη του

    Εγω την Δευτέρα θα το πραξω, θα πάω απ την εταιρία και αν θέλει κανείς ας με σταματήσει

    οποιος θέλει έρχεται όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
    Την Δευτέρα που μας έρχεται, όλοι κάτω απο την εταιρία και μετά μέσα
    Εκτός και κάποιοι από σας τα πέρνετε από αλλου και δεν σας συμφέρει να αντιδράσετε

    Αν τους κράξουμε στα μούτρα τους, να δεις πως βρίσκονται τα λεφτά και όλα!

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΛΟΣ
    ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ?
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΛΟΣ
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ........ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:30 ΚΑΤΩ ......

    ReplyDelete
  3. Θα έλεγα το πότε να αρχίσουμε τις κινητοποιήσεις να το δουμε ολοι μαζι. Ισως περιμενουμε προς τα μεσα της επομενης βδομαδας προς τεταρτη - πεμπτη. (εχω λογους που προτεινω τεταρτη ή πεμπτη και σχετιζεται με τη στελεχωση των διευθύνσεων των υπουργειων)

    ReplyDelete
  4. ο_εκ_των_εσω7 October 2009 at 10:56

    ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

    Η Κατσέλη το ξέρει το πρόβλημα έχει ενημερωθεί ΕΚΤΕΝΩΣ για το θέμα

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    Τι νόμιζαν οτι ενας επόπτης και ενας εκκαθαριστής θα έλυναν το θέμα
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ 750 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    Αν ειναι έτσι ας απολύσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ το προσωπικο και τους υπαλλήλους ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 2 ΑΤΟΜΑ

    ΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΠΧ Η ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ που ειναι κ μικρότερη ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ και να παρει τον Κο Γριβογιάννη και τον κο Καφετζή να δουλεψουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

    ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?
    ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ?
    ΟΧΙ ΟΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΦΕ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ

    ReplyDelete
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ?
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ: α) δεδουλευμένες αποδοχές,
    β) αποδοχές της ετήσιας άδειάς του και του επιδόματος αδείας, γ) αναλογία
    δώρου εορτών μέχρι την λήξη της εργασιακής σχέσης.

    ReplyDelete
  6. Διορθώστε με αν κάπου κάνω λάθος αλλά τους τελευταιους μισθούς τους πήραμε ύστερα απο έγκριση τις ΕΠΕΙΑ αφού αποδεσμευε τους λογαριασμούς μόνο για αυτό το λόγο. Φαντάζομαι οτι δεν θα είναι και δύσκολο να το κάνει έστω για τα δεδουλευμενα μας που δεν είναι και λίγα (3 μισθοί είναι αυτοι). Άλλωστε λεφτά υπάρχουν στους λογαριασμούς, τουλαχιστον αυτό είχε πει ο Τ την (μαύρη?) Δευτέρα. Και φαντάζομαι οτι μπαίνουν ακόμα λεφτα από διαφορες επενδυσεις που είχε η εταιρια, (ακίνητα κτλ). Και όποιος πει οτι δεν υπάρχουν λεφτά πλεον, θα πρέπει να μας πει τι γίνανε, αφου οι λογαριασμοί είναι δεσμευμενοι από την ΕΠΕΙΑ.

    Δυστηχώς είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και μας νοιαζει η επιβίωση μας, (νοίκια δάνεια παιδια supermarket κα) και το 1000, δανεικό και αυτό δε φτανει ούτε για μια μέρα, αφου χρωστάμε πολλαπλασια, οπότε ιστορίες για Ιανουάριο είναι εφιάλτης. Ισως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, μιας και κανείς δε νοιαζεται. Να μαζευτούμε εργαζόμενοι από όλες τις εταιριες ασφαλιστικες και μη (αγουδημος κτλ)και να παμε μια βόλτα απο κέντρο. θα είμαστε η 1η διαδήλωση της νέας κυβέρνυσης... θα ασχολιουνται με εμας για μερες... να μαζεπσουμε κι αλλους, από εργοστάσια κτλ. ξερω οτι είναι δυσκολο, αλλα αμα τα καταφερουμε θα είναι θεαματικό. Απαραιτητο συστατικό είναι ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν είμαστε μόνο εμείς, απλά δε μας νοιάζει για τους άλλους... Μήπως ήρθε η ώρα να μας νοίξει?

    ReplyDelete
  7. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ............ΕΠΕΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΜΕΥΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

    ReplyDelete
  8. Θεωρώ ότι με τη κατάρευση της ασπίδας, θα πρέπει να γίνει πιο επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός οργάνου που ασχολείται με υπάλληλους τέτοιων εταιριών σε συνεργασία και με την εποπτία αλλά και με την ΄ΕΝΩΣΗ.Επίσης θα πρέπει να βγεί και συπληρωματικο νομοσχέδιο που να εξηγεί με σαφήνεια τι γίνεται με υπαλλήλους εταιρειών που διατηρούν ειδικά ζωικά προϊόντα.

    ReplyDelete
  9. Εαν νομίζει η ΕΠΕΙΑ οτι με το να βάλει λουκετο στις εταιρείες έσωσε τον κόσμο, κανει μεγάλο λάθος. Αύτο που κατάφερε ειναι 700 εργαζόμενοι να πεινάνε και να ζητάνε δανεικά για ζήσουν. Εχω ξαναγράψει τις απόψεις μου αλλά φύλλο δεν κουνήθηκε. Τώρα βλέπω μία κίνηση, δυναμική και αγωνιστική. Είμαι διατεθημένη μέχρι απεργία πείνας να κάνω εξω από την εταιρεία. ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.
    Βαρέθηκα να ακούω για αυτές τις συναντήσεις και δήθεν υποσχέσεις κατά την προεκλογική περίοδο.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..... να ζητήσουν οι εκπρόσωποι μας από ΕΠΕΙΑ και ΕΝΩΣΗ να βρουν την λύση, ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, και οχι γλυκανάλατες συζητήσεις

    ReplyDelete
  10. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ

    ReplyDelete
  11. Αν είναι να ξανακάνουμε "μανούρα" να το κάνουμε οργανωμένα και όλοι μαζί. Ας κλείσουμε μία λωρίδα στην Κηφησίας, δε χρειάζεται να κλείσουμε όλο το δρόμο. Και αν είναι να έρθουν κάμερες να μιλήσει κάποιος για όλους μας, ήρεμα και σωστά, όχι με αναρθρες κραυγές. Αφού show θέλουν, show θα τους δώσουμε.

    ReplyDelete
  12. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΤΙ Η ΕΠΕΙΑ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!

    ReplyDelete
  13. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ.

    ReplyDelete
  14. H ΕΠΕΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

    ReplyDelete
  15. ΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...........ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ...........ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ.

    ReplyDelete
  16. Παιδιά αν είναι να κινηθούμε ας μαζευτούμε την επόμενη δευτέρα μπροστά από την εταιρία και συντονιζόμαστε εκεί.
    Μέσα στην εβδομάδα το πιό πιθανό είναι να γίνουν και όλες οι καταγγελίες σύμβασης οπότε και θα μπορούμε να κινηθούμε σε ΟΑΕΔ και άλλες υπηρεσίες.
    Με τους επόπτες το πρόβλημα (επειδή τα έχουμε πει και προσωπκά) είναι η συνεννόηση με την ΕΠΕΙΑ. Δεν τους απαντάνε σε πολλά βασικά θέματα όπως τι θα γίνει με τα δεσμευμένα κεφάλαια γιατί χρειάζονται χρήματα ακόμα για τα λειτουργικά έξοδα τις εταιρίας, (η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα την Παρασκευή αν δεν εξοφληθεί μετρητά) και δεν τους έχουν πεί από που θα τα πάρουν.

    Οπότε μάλλον προς ΕΠΕΙΑ μεριά πρέπει να πάμε, γιατί από ότι φαίνετε το μόνο που θέλαν ήταν να κλείσουν την ΑΣΠΙΣ και από κει και πέρα δεν υπάρχει κανένα πλάνο.

    ReplyDelete
  17. Η ΕΠΕΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ; Η ΚΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΓΟ Η ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΟΤΑ;
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ "ΛΟΥΚΕΤΟ" ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ, ΠΟΤΕ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ. ΛΟΙΠΟΝ κ.κ.της ΕΠΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ReplyDelete
  18. Συμφωνώ και εγώ να βρεθούμε τη Δευτέρα στα κεντρικά και από εκεί αν δεν δοθούν σαφείς απαντήσεις, πηγαίνουμε στην ΕΠΕΙΑ γιατί τελικά το μόνο που τους ενδιέφερε άμεσα ήταν να κλείσει η ΑΣΠΙΣ. Από εκεί και πέρα δεν είχε γίνει πλάνο για τίποτα και για κανένα. Αν η ΕΠΕΙΑ δεν δίνει απάντηση για χρήματα για τη ΔΕΗ που είναι σημαντικό να μην κοπεί το ρεύμα, φαντάσου για μας.
    Μας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους για να δούνε κάποια στιγμή τι θα κάνουν.
    Οπότε και εμείς πρέπει να πάμε και να τους θυμήσουμε. Αν είναι δυνατόν και με ένα δυό κανάλια.
    T.X

    ReplyDelete
  19. ο_εκ_των_εσω7 October 2009 at 17:06

    Λοιπόν μόλις γύρισα από ραντεβου και με τους επόπτες εκκαθαριστών...παρακαλώ τον διαχειριστή του site να επικοινωνήσει μαζί μου στο παρακάτω email address ώστε να συντονιστούμε στο mylogic_x@yahoo.gr

    ReplyDelete
  20. ο_εκ_των_εσω7 October 2009 at 18:05

    Οπότε συμφωνούμε για την Δευτέρα το πρωι κάτω από την εταιρία?
    επιμένω, δεν ειναι ανάγκη να κλεισουμε το δρομο, οι αλλοι εργαζόμενοι δεν μας φταινε τιποτα
    αλλα μπορουμε να φωνάξουμε και να πιέσουμε για λυση
    Μαζευόμαστε στην εταιρία και κατηφορίζουμε στην ΕΠΕΙΑ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣ

    ReplyDelete
  21. ο_εκ_των_εσω7 October 2009 at 18:08

    Επίσης κάτι για τους νεαρότερους συναδέλφους που ψάχνουν για δουλεια, ίσως βοηθησει, εγώ μια δουλεια μου ετσι την ειχα βρει


    ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
    10 Κ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, επιχειρήσεων
    & εκπαιδευτικών φορέων
    στην Ελλάδα!

    10 & 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
    SPORTS HALL, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

    Ώρες: 10:30 – 18:30

    Κόστος εισιτηρίου:
    8€ ή 6€ (φοιτητικό) - Ισχύει και για τις 2 ημέρες
    Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους κάρτας ανεργίας

    ReplyDelete
  22. ο_εκ_των_εσω7 October 2009 at 20:58

    ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ σε παρακαλώ πόσταρε ΕΔΩ ΜΟΝΟ τα δυο τελευταια γραμματα που έχεις στο email σου πριν τον provider ( δηλ ..@) για να ξερω ότι εισαι εσυ από τα 2 μαιλς που μου ήρθαν (ένα εκ των δυο δεν εισαι εσυ και ειναι εκ του πονηρου)

    θα περιμενω

    ReplyDelete
  23. οκ η ΕΠΕΙΑ δε φταίει που είμαστε σε αυτό το σημείο και οι εκκαθαριστές θελουν χρόνο να καταγράψουν τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της εταιρίας.Ο Παπασπυρόπουλος(βλέπε ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) που αναλαμβάνει την ενημέρωση των εταιριών για τις νοσηλείες των ασφαλισμένων σε συμβεβλημένα νοσοκομεία και που καιρό πριν την 21/9 είχε σταματήσει η συνεργασία μας τί στο καλό θέλει καθε μέρα μέσα στην εταιρία; Τί συμφωνία έχει κλείσει και έχει φέρει και δικό του προσωπικό στο τηλ.κέντρο;Μαλλον ο άνθρωπος λόγω της παλιάς μας συνεργασίας θέλει να μας βοηθήσει αφιλοκερδώς ή και να βοηθήσει άλλες εταιρίες πχ ΕΘΝΙΚΗ.ΠΩΣ ΧΏΝΕΤΑΙ ΑΥΤΉ Η ΜΑΙΜΟΎ ΠΆΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΈΞΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

    ReplyDelete