Monday 19 October 2009

Αξίζουν συγχαρητήρια

Ήδη ζητήθηκε η συνδρομή από τους Επόπτες σε δύο υπαλλήλους για εξαγωγή στοιχείων. Οι συνάδελφοι πράττοντας με ευσυνειδησία αρνήθηκαν την οποιαδήποτε βοήθεια αν πρώτα δεν ικανοποιηθούν αιτήματα σχετικά με δεδουλευμένα και διαδικασίες πληρωμής των υπαλλήλων που είναι κυριολεκτικά στον αέρα τόσους μήνες τώρα.

Θέλουμε από αυτό εδώ το βήμα να εκφράσουμε τις ευχαριστήριες μας για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν.

Δεν πιστεύουμε πως μπορούμε να παρακινήσουμε ανθρώπους σε θέματα που άπτονται της συνείδησης του ενός εκάστου, αλλά ας σημειώσουμε πως σε επικοινωνία με νομικό, επιβεβαίωσε πως η στάση τους δεν ενέχει νομικούς κινδύνους και ήταν η ενδεδειγμένη.

Άμα σε χρειάζονται μπορείς να διαπραγματευτείς, αν όχι....

14 comments:

  1. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 13:53

    Προσωπικά δηλώνω ευθαρσως οτι αν με καλέσουν ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ
    Ονομαστικά ξέρετε οι περισσότεροι ποιος είμαι

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ReplyDelete
  2. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 14:01

    Πανελλαδική συγκέντρωση Διαμεσολαβούντων ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    19/10/2009

    Πανελλαδική συγκέντρωση των διαμεσολαβούντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 21/10/2009 και ώρα 13:30μ.μ. στο ξενοδοχείο CARAVEL και στην αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων της κυβέρνησης, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας καθώς και όλων των σωματείων που εκπροσωπούν τον κλάδο, με σκοπό την αναζήτηση λύσεων στα σοβαρότατα ζητήματα που έχουν ανακύψει μετά τη βεβιασμένη και χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα ανάκληση άδειας της εν λόγω ασφαλιστικής εταιρίας. Συγκεκριμένα θα ζητηθούν απαντήσεις ►για τη μεγάλη καθυστέρηση που έχει προκύψει στην εξυπηρέτηση των συμβολαίων ζωής και νοσοκομειακών καλύψεων ►για τη στασιμότητα στα θέματα εξαγορών και εκκρεμών αποζημιώσεων ►για την τύχη των εγκλωβισμένων χαρτοφυλακίων ►για τις επιπτώσεις της ανάκλησης στη φήμη και το γόητρο των διαμεσολαβούντων και σε πλήθος άλλα μείζονα θέματα.


    και μετά ολοι μαζί ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΑΠ ΕΞΩ

    http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=2638

    ReplyDelete
  3. θα ειμαι στο συνταγμα την τεταρτη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ εγω αρνουμαι να εργαστω για τον εποπτη εαν δεν τακτοποιησει οικονομικα ολους τους εργαζομενους της εταιρειας.

    ReplyDelete
  4. @ο_εκ_των_εσω

    Μάθαμε για την συνάντηση και εμείς, και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες λίγο αργότερα σήμερα. Μόλις τις έχουμε, θα γράψουμε σχετικό άρθρο.

    ReplyDelete
  5. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 15:31

    ΟΚ μπραβο συνάδελφε... αντε να οργανωνομαστε

    οταν ολη αυτη η ιστορια θα είναι μια ωραία ανάμνηση θα χρωστάμε ..10 τουλάχιστον ζευγαρια παπούτσια στα παιδια της συντονιστικής και σε κάποιον άλλον ακόμα...

    ReplyDelete
  6. ΒΑΣΚΕΣ

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΙΞΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ..ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ.............

    ReplyDelete
  7. οχι μόνο του Πολ.....

    ReplyDelete
  8. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13774&subid=2&pubid=18737140

    έτσι για την ιστορία.....απο που ήλθε και τι γέγοναι η ΑΣΠΙΣ!

    ReplyDelete
  9. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 19:16

    ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΠΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ του blog 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΖΟΝΑΡΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

    ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
  10. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 19:52

    Προειδοποιεί για "υποτιθέμενους ασφαλιστές" η ΕΚ


    «Υποτιθέμενοι ασφαλιστές της Interamerican έρχονται σε επαφές με επενδυτές προκειμένου να τους πείσουν να επενδύσουν στο ‘...Πρόγραμμα IBIS του αποταμιευτικού της Interamerican και της Scottish Mutual...’» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Όπως επισημαίνεται, η υποτιθέμενη επένδυση παρουσιάζεται ως εγγυημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Εφετείο Αθηνών.

    Παράλληλα, τονίζεται ότι προς απόδειξη του ισχυρισμού αυτού, οι ως άνω αναφερόμενοι υποτιθέμενοι ασφαλιστές επιδεικνύουν και παραδίδουν στους υποψήφιους επενδυτές έγγραφα που φέρονται ότι έχουν εκδοθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Εφετείο Αθηνών.

    «Ουδέποτε εκδόθηκε έγγραφο με τέτοιο ή παρεμφερές περιεχόμενο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα είναι παντελώς πλαστά τόσο ως προς το περιεχόμενό τους όσο και προς τις υπογραφές και τις φερόμενες σφραγίδες» αναφέρει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Από την πλευρά της η Interamerican σε ανακοίνωσή της δηλώνει "με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχει με υποτιθέμενους ασφαλιστές, οι οποίοι προωθούν στο καταναλωτικό κοινό δήθεν επενδυτικά προϊόντα ΄...Πρόγραμμα IBIS του αποταμιευτικού της INTERAMERICAN και της SCOTTISH MUTUAL...΄ που μάλιστα παρουσιάζονται ως εγγυημένα από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Εφετείο Αθηνών (!!!).

    Για τον λόγο αυτό, η Interamerican έχει ήδη προβεί σε Μηνυτήρια Αναφορά ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά υποτιθέμενης ασφαλίστριας και κατά παντός υπευθύνου".

    ReplyDelete
  11. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΓΑ

    ReplyDelete
  12. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 21:23

    αδεια του καφεντζη για 2 ημερες θα επιστρέψει την παρασκευη

    αλλα μην σκοτωνεσαι τι σημερα τι την αλλη βδομαδα 25 του μηνος θα παρεις απ τον οαεδ οτι ειναι

    ReplyDelete
  13. Την Τετάρτη τι ώρα θα γίνει η συνάντηση και σε ποιό σημείο στο Σύνταγμα?
    Εχουμε νέα από τον Λυβανέζο επενδυτή?
    Ο ΟΑΕΔ μας δίνει το επίδομα ανεργίας σχεδόν 1,1/2
    από την ημερομηνία κατάθεσης της καταγγελίας, δεν θα έπρεπε εμείς να αντιμετωπιστούμε διαφορετικά?

    ReplyDelete
  14. ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
    ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ?

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ
    ΑΥΡΙΟ.
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΠΑΤΟ.
    ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΠΡΩΙ 7¨πμ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10/11 ΓΙΑ ΤΟ 1000κο

    Ξερει κανεις που ειναι ο Sir Paul?
    Θελω να του στειλω μια φασολαδα.

    ReplyDelete