Sunday 18 October 2009

Περίεργο δημοσίευμα της Καθημερινής

Για άλλη μια φορά η έγκριτη, κατά τα λοιπά, Καθημερινή, (όχι, αυτή τη φορά δεν είναι άρθρο της φίλης μας της Ε.Τζώρτζη) ρίχνει τη χολή της στην Ασπίδα, και μάλιστα αυτή τη φορά, με σαφείς, ανυπόστατους και συκοφαντικούς υπαινιγμούς στους υπαλλήλους της Ασπίδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας κατηγορούν ότι ξέραμε για τις "απάτες του αφεντικού σε βάρος των πελατών" και ότι θα "απορροθηφούμε στο Δημόσιο". (διαβάστε εδώ)
Τώρα πια μας κατηγορούν κι ως συνένοχους!!!!
Εμάς, που είμαστε τέσσερις μήνες απλήρωτοι, εμάς που μέχρι και ξύλο είχαν φάει συνάδελοι των αποζημιώσεων, αφού μας κατηγορούν σαν συνενόχους - απατεώνες, προκαλούν και το κοινό αίσθημα προδικάζοντας και πρόσληψή μας στο δημόσιο!!
O tempora, o mores!!!!!
Εν τω μεταξύ το Mega Σαββατοκύριακο, πριν λίγα λεπτά έκανε αναφορά στο πρόβλημα των ασφαλισένων χωρίς, φυσικά, την παραμικρή αναφορά στους απλήρωτους και απολυμένους 800 υπαλλήλους, που είναι το 10% του κλάδου. Τα δε τηλέφωνά τους <<είναι εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους>>!!!!

22 comments:

  1. Δημήτρης Γ.18 October 2009 at 10:50

    Αυτό είναι το email του δημοσιογράφου kkallitsis@kathimerini.gr . Μήπως τελικά πρέπει να στείλουμε και σε αυτόν καμία 200 άρια email διαμαρτυρίας μπας και κάτσει ποτέ να κάνει και καμία ερευνά για αυτά που γράφει

    ReplyDelete
  2. Ένα κείμενο - επιστολή προς όλα τα μέσα επισημαίνοντας το πρόβλημα μας,θα ήταν η καλύτερη, κατά τη γνώμη μου, λύση.
    Όλοι ασχολούνται με τους ασφαλισμένους, και καλά κάνουν, κανένας με μας, αλλά όχι και να μας θεωρούν συνένοχους!!!
    Σας θυμίζω τι γινόταν το καλοκαίρι με το κλείσιμο του Ελ. Τύπου και του City FM.
    Αλλά εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι να μας προβάλλουν, ούτε λιμενεργάτες να έχουμε τη δύναμη η κινητοποίησή μας να έχει αντίκτυπο στην ευρύτερη αγορά και το εμπόριο.

    ReplyDelete
  3. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...18 October 2009 at 11:12

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΟΤΙ 750 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΡΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ " ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!

    ReplyDelete
  4. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ,ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ? ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ? ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ? ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ? ΠΟΛΛΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΙ ΑΣ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ.ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΝΙΓΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ? ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ) ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!!!!

    ReplyDelete
  5. ένα καλό άρθρο από το ΕΘΝΟΣ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=7134865
    άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=paraskhnia&c=oikonomia&date=18/10/2009


    @ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ@

    ReplyDelete
  6. ...Το θέμα είναι τώρα τι λες.Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ μικροζημίες και μικροκέρδη συμψηφίζοντας.Το θέμα είναι τώρα τι λες...ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ.
    Συνάδελφοι αυτό που πρέπει να πούμε τώρα είναι ότι θα αγωνιστούμε συνταγμένα όχι μόνο για τα οφειλόμενα αλλά και για μια αξιοπρεπή ζωή από δω και πέρα.

    ReplyDelete
  7. ο_εκ_των_εσω18 October 2009 at 16:51

    Πρεπει να στραφούμε Νομικά κατά του αλήτη αυτου, οπως και δηποτε

    ReplyDelete
  8. Κε Καλίτση είναι πού εύκολο να ρίχνετε λάσπη (ελπίζω από απερισκεψία και οχι από δόλο που εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων) σε πάνω από 700 υπαλλήλους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ εξάλλου το θέμα ίσως να γίνεται πιο "πιασάρικο"'οπως λένε στο χώρο σας.Παρόλα αυτά δε φαίνεται να κάνατε καμία έρευνα πάνω στο θέμα ΑΣΠΙΣ για να δώσετε κάποια νέα πληροφορία που θα τράβαγε το ενδιαφέρον ενός αναγνώστη.Θα ήθελα να σας λύσω τυχόν απορίες.
    Γιατί παρέμενα στην εταιρία ενώ ήμουν απλήρωτη; Γιατί η εταιρία τόσα χρόνια που εργάζομαι ήταν ανθρώπινη και συνεπής με τους υπαλλήλους αλλά και με τους ασφαλισμένους και θεωρούσα οτι είχα χρέος να τη στηρίξω στα δύσκολα.
    Εάν γνώριζα για απάτες και συναφή ; OXI και ούτε τώρα γνωρίζω ,το αντικείμενο της εργασίας μου δεν ήταν αυτό .Τί θα έκανα εάν το γνώριζα ; Θα έφευγα...το έχω κάνει στο παρελθόν.
    Εάν θεωρώ την ΑΣΠΙΔΑ μία απάτη; OXI .ΑΣΠΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.
    Κε Καλίτση δεν είμαστε συνένοχοι σε τίποτα ήμαστε και εμείς θύματα ,άνεργοι, απλήρωτοι διεκδικούμε θέσεις εργασίας οχι κατανάγκη στο δημόσιο(δεν έχουμε τέτοιες ψευδεσθήσεις(εκτός έαν έχετε την πληροφορία οτι πάνε για κλείσιμο όλες οι ιδιωτικές εταιρίες και μείνουν μόνο οι κρατικές) ΕΝΑ EMAIL ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ

    ReplyDelete
  9. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΠΙΑΜΕ.ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΠΙΑΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ? ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ (ΕΝΟΧΗ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

    ReplyDelete
  10. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ MR ΑΣΠΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ......ΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Από αύριο αυτός ο αληταρας της καθημερινης και η κα Τζωρτζη σταματάνε οριστικά την καριέρα τους

    ReplyDelete
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΥΣ
    ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ
    ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ...
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ.

    ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 9πμ.
    φερτε και ντοματες
    η μπογια κιτρινη.

    ReplyDelete
  13. ο_εκ_των_έσω18 October 2009 at 21:49

    αυτος τελειωσε πιστεψε με απο σημερα το βραδυ

    την Τετάρτη ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

    ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 8 Ή 8.30?

    ReplyDelete
  14. Το σχόλιο του παραπάνω ΑΝΩΝΥΜΟΥ φίλου θυμίζει.......λίγο....ας φάνε παντεσπάνι!!

    ReplyDelete
  15. http://www.asfalisinet.gr/%ce%98%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%91%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82/%ce%99%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%ce%91%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7/tabid/53/ItemID/2505/View/Details/Default.aspx

    ReplyDelete
  16. http://www.fmvoice.gr/#2!2!6787

    ReplyDelete
  17. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!19 October 2009 at 12:02

    Εχει πλάκα να μας πουν πάλι απο καμια ομοσπονδια να μην βγουμε στους δρομους

    Να ξερετε παιδια οτι αν κατι τετοιο σας μεταφέρουν ότι ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    ReplyDelete
  18. ΟΛΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΑΝ Ο ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

    ReplyDelete
  19. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...19 October 2009 at 12:29

    ΤΕΛΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FMVOICE. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

    ReplyDelete
  20. ο_εκ_των_εσω19 October 2009 at 12:41

    παντου εχει σταλει απο οτι ειδα και σε καναλια (ειδα παπαδακη σημερα το πρωι)

    ReplyDelete
  21. http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1412457

    γραφτητε ρε να υποστηρίξετε και σεις αυτους που γραφουν
    μην μενετε αμετοχοι

    ReplyDelete
  22. Ήθελα να ΄ξερα, όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" που μας κατηγορούν ότι κάναμε πλάτες στις απάτες, δε ξέρουν για τους εκβιασμούς και τις κομπίνες που κάνουν τα δικά τους αφεντικά? Αφού τις ξέρουν γιατί τους καλύπτουν και εξακολουθούν να δουλεύουν για αυτούς? Αν δεν τις ξέρουν τότε δεν απλά δε κάνουν τη δουλειά τους.

    ReplyDelete