Thursday 22 October 2009

Επιτυχία στην Συγκέντρωση

Καλά πήγε η σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Πετύχαμε τον σκοπό μας που ήταν να μας δεχτεί το Υπουργείο Οικονομίας και συγκεκριμένα την ώρα που γράφουμε γίνεται συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου με τον υφυπουργό κ. Σαχινίδη.

Θυμίζω πως η δεύτερη σειρά αιτημάτων αφορά αυτό το Υπουργείο. Κυρίως τα δεδουλευμένα μας και οι αποζημιώσεις.

Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα με καμμιά τριανταριά άτομα στις 9:00 το πρωί αλλά τελικά μαζευτήκαμε πάνω από 200, ίσως και 250.

Σε κάθε περίπτωση, έπρεπε να είμαστε περισσότεροι. Βλέπω εδώ ανθρώπους να φωνάζουν για κινητοποιήσεις αλλά όταν έρθει η ώρα για πράξεις...

Ας μην μεμψιμοιρούμε όμως, απλώς να ετοιμαστούμε καλύτερα αν χρειαστεί και άλλη κινητοποίηση.

Δείτε το και σαν μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε, να τα πούμε, να ενημερωθούμε και να νιώσουμε πως δεν είμαστε μόνοι.

Γιατί δεν είμαστε μόνοι...

UPDATE: Κάποιοι ρωτάτε αν υπήρχαν κανάλια.  Πράγματι,υπήρχε ο ΣΚΑΙ, το MEGA, το ALTER και άλλο ένα νομίζω η ΝΕΤ. Αρκετοί από μας μίλησαν και ελπίζουμε τα βραδυνά δελτία να δείξουν το θέμα που μας ενδιαφέρει.

8 comments:

  1. Η ΝΕΤ ήταν, ο 902, το διαδικτυακό του Σ.Κούλογλου(tvxs) και νομίζω κι άλλα.
    Ευχαριστούμε τη συνάδελφο Κ.Κ που επικοινώνησε μαζί τους και αυτούς που ανταποκρίθηκαν.

    ReplyDelete
  2. Μεχρι στιγμής από όλα τα πρωινάδικα, μόνο το ALTER
    στην εκπομπή "Εδώ και τώρα" αναφέρθηκε σε εμάς, όλα τα άλλα κανάλια επικεντρώθηκαν στο θέμα των STAGE.

    @ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ
    To΄πιασες βλέπω το υπονοούμενο ("γρια")

    ReplyDelete
  3. Ontος isxyei to DEAL tou PAVLARA me tous LIVANEZOUS;

    AYTH EINAI H TIMORIA TOY;

    ReplyDelete
  4. @ ΒΑ αμ τι νόμιζες?
    @ Anonymous Ξεκολλάτε ρε παιδιά, δε βαρεθήκατε να ακούτε για επενδυτές?
    (Για να μη σε τρώει η περιέργεια,οι φήμες δεν αφορούν λιβανέζους, αλλά παλαιστίνιους, και είναι δυό ξαδέλφια, η δεύτερη ισχυρότερη επιχειρηματική οικογένεα της Παλαιστίνης)

    ReplyDelete
  5. ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ22 October 2009 at 19:32

    Παιδιά, τα λεφτά τα περιμένουμε από τις 15 Ιουλίου!! Και κάνω μια απλή ερώτηση, έστω ότι ανοίγει η ΑΣΠΙΣ και μάλιστα αλλάζει όνομα και κτίριο, ποιος πελάτης θα ασφαλιστεί σ'αυτή την εταιρία? Ποιός από σας θα εργαστεί σ'αυτή την εταιρία?

    ReplyDelete
  6. ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ22 October 2009 at 19:33

    Εγώ προσωπικά, ελπίζω να μας πληρώσει όποιος χριστιανός (ή μουσουλμάνος) έρθει για να ξεμπερδεύουμε.

    ReplyDelete
  7. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ,ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ.ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ,ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ Η ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΣ Η ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ( ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ,ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΡΟΧΗ, Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ)ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ,ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ,ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ.ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ.ΑΡΑ ΝΑΙ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    ReplyDelete
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ? ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Χ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    ReplyDelete