Wednesday 7 October 2009

Νέα από την συνάντηση στον Σύλλογο

Σχετικά με το €1000 του ΟΑΕΔ: Δημοσιεύτηκε χθές στο ΦΕΚ και μένει να βγει εγκύκλιος από την νέα διοίκηση του ΟΑΕΔ. Πιθανότατα θα έχουμε νέα από Δευτέρα-Τρίτη.

Σχετικά με τους εργατολόγους: Αποφασίστηκε να δούμε 2 εργατολόγους από 4-5 ονόματα που προτάθηκαν. Ο ένας είναι ο Χατζητούνας και ο άλλος ο Κουβέλης. Θα τους δει μια εξαμελής επιτροπή (2 Ζωϊκοί, 2 Γενικάριοι, 2 Υποστηρικτικοί) μέχρι την Παρασκευή ώστε να προκριθεί ο ένας και συνολικά ως εταιρία να έχουμε κοινή εκπροσώπηση. Θα έχουμε νεώτερα μετά τις συναντήσεις.

7 comments:

  1. τι εννοειτε υποστηρικτικοι;

    ReplyDelete
  2. Π.Χ. Λογιστήριο, Μηχανογράφηση, Διεκπεραίωση κτλ.

    ReplyDelete
  3. Θα παρακαλούσα να παρεβρεθεί και ενα άτομο από την γραμματειακή υποστήριξη των υποκαταστημάτων. Παρακαλώ πολυ να μου δώσετε τηλέφωνο της επιτροπής ώστε να επικοινωνήσουμε και να στείλουμε εκπρόσωπο. Σας ευχαριστώ για όλα.

    ReplyDelete
  4. Μίλησα με άτομο που είναι στην επιτροπή και μου είπε πως η επιτροπή πια είναι δεδομένη σφού πάρθηκε απόφαση για το ποιοί είναι. Μπορείς να έρθεις στην επόμενη συνάντηση στην οποία η επιτροπή θα ενημερώσει για το τι συνέβει με τις συναντήσεις με τους 2 εργατολόγους.

    ReplyDelete
  5. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΘΗΚΕ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ "ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ" ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

    ReplyDelete
  6. Η συντονιστική επιτροπή είχε ενημερώσει (ή έπρεπε να ενημερώσει) ώστε κάθε τμήμα να έχει 1-2 άτομα στην συνάντηση της Τετάρτης.

    Εκεί πάρθηκε η απόφαση την οποία σας μετέφερα με αυτό το ποστ.

    Σε κάθε περίπτωση, μόλις εχουν επόμενη συνάντση και το μάθω, θα το γράψω για να πάει όποιος θέλει.

    ReplyDelete
  7. kapoioi stin epitroph mpikan kai ksinonte kai oute thlefwna sikwnoun (min leme onomata) kai kapoioi trexoyn sa palaboi (ekei euxaristws na poume)

    ReplyDelete