Wednesday 28 October 2009

Άνευ ενδιαφέροντος

Ξεκίνησε πάλι να βρέχει. Όχι ακόμα δυνατά, αλλά αυτό το ενοχλητικό ψιλοβρόχι, που πότε δυναμώνει, πότε ημερεύει. Τα πρωινά γεμίζουν συνήθως με τηλέφωνα από και προς συναδέλφους. Τα συνηθισμένα, τι έγινε, μάθατε τίποτα; ακούσατε κανένα νέο; είπαν τίποτα, θα πάρουμε κανένα φράγκο;
Αυτά συζητάμε , μέρες τώρα με τους συναδέλφους. Ακόμη και με παιδιά που δουλεύαμε στον ίδιο όροφο, αλλά ποτέ πριν δεν είχε τύχει να μιλήσουμε, τίποτα παραπάνω από ένα γεια. Τώρα το κινητό μου έχει γεμίσει από τα τηλέφωνα συναδέλφων.
Πρώην συναδέλφους δηλαδή, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πλέον είμαστε άνεργοι.

Συνάδελφος. Τι λέξη κι αυτή!!! Συν και αδελφός. Με πολλούς, χρόνια τώρα, νοιώθαμε έτσι. Αδέλφια. Χρόνια ολόκληρα, ώρες ολόκληρες μαζί, όχι οκτώ, οκτάωρο δεν υπάρχει πια, όλοι το ξέρουν, δέκα και δώδεκα ώρες. Περισσότερες απ ότι με την οικογένειά μας.
Μοιραζόμασταν τα πάντα, τα προβλήματά μας, τις αγωνίες μας, τις στεναχώριες μας, τις χαρές μας, εκεί, στο κυλικείο για το τσιγάρο, και αργότερα στο καινούργιο καπνιστήριο, που δε προλάβαμε να το δούμε με τα σκαμπό.
Κανενός ο νους ακόμη δε το χει χωρέσει, ακόμη περιμένουμε, όλοι περιμένουμε, δε ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε, αλλά περιμένουμε….
Κάτι, ένα νέο, ότι βρέθηκε δουλειά, ότι κάποια χρήματα θα μας δώσουν, κάτι τέλος πάντων, κάτι για να αναπτερώσει τις ελπίδες μας.
Θυμάμαι στις 22 Σεπτέμβρη, πήγα το μεσημέρι στο σπίτι μετά τη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία.
- Που ήσουν; με ρώτησε ο γιός μου, 17 χρονών.
- Στην Ασπίδα του είπα. (δεν είχα πει τίποτα για τα γεγονότα της 21-9 στα παιδιά)
- Καλά, ακόμη ανοιχτή είναι αυτή;
- Γιατί τι ξέρεις;
- Καλά, εσύ δε ξέρεις; Ένα μήνα τώρα έχει βουίξει ο τόπος.
Ντράπηκα. Ναι, έτσι ήταν, είχε βουίξει ο τόπος.
Μα τι διάολο, πως φτάσαμε ως εδώ, τόσα χρόνια χαμπάρι δε πήραμε, τίποτα δε βλέπαμε, τίποτα δεν ακούγαμε, κοιμόμασταν όλοι κλεισμένοι στο μικρόκοσμο της Κηφισίας, στο γυάλινο κλουβί της εταιρίας του φαίνεσθε και όχι του είναι;
Αυτό μας ρωτάνε, αυτό ρωτάμε κι εμείς τους εαυτούς μας.
Κοιτούσαμε, μα δε βλέπαμε.
Ακούγαμε, μα δεν αφουγκραζόμασταν.
Ναι, ο καθένας κάτι είχε ακούσει, κάτι του είπαν, κάτι διάβασε κάπου, αλλά κανένας ή μάλλον ελάχιστοι ήταν αυτοί που ήξεραν τι ακριβώς γινόταν. Λίγοι είχαν όλο το πάζλ συμπληρωμένο.
Τα κομμάτια τα δικά μας, ήταν τα περιφερειακά, αυτά που συνήθως κρατάς στο χέρι και δε ξέρεις τι να τα κάνεις, που ταιριάζει.
Εμείς ανταλλάσαμε απλά ότι ακούγαμε, και συνήθως πάντα απ αυτά που ακούς, διαλέγεις να κρατήσεις, αυτά που θέλεις να κρατήσεις, αυτά που θρέφουν την ελπίδα.
Εμείς είχαμε τα δικά μας προβλήματα, περιμέναμε να έρθει το mail από τη μισθοδοσία, περιμέναμε να πληρώσουμε τα ενοίκια, τα φροντιστήρια, τα δάνεια τις κάρτες, το σουπερμάρκετ, να πάρουμε κάτι στα παιδιά.
Τα παιδιά.
Τι να πεις στα παιδιά, πώς να τα κοιτάξεις στα μάτια, πως θα τους πάρεις το δώρο για τα γενέθλια, για τη γιορτή.
Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα, που λέει κι ο Σαββόπουλος.
Δε θέλω να σκέφτομαι ότι Αϊ Βασίλης φέτος δε θα ΄ρθει. Κάτι πρέπει να σκεφτούμε, να μη παγώσουμε το όνειρο, την ελπίδα και στα παιδιά μας. Ξέρω, θα ΄ρθει και πάλι, κάτι θα γίνει, κάτι θα σκεφτούμε, κάθε γονιός, σα πλησιάσει η ώρα, κάτι θα σκεφτεί, κάτι θα κάνει. Ίσως φέτος να πάρει καλύτερο δώρο σε κάποια άλλα παιδάκια, που πέρσι δε πήραν.
Τι να κάνει κι αυτός ο Άγιος, ένας είναι, τι να προλάβει.
Έρχεται χειμώνας, κρύο, μα πιότερο κι απ’ τα κρύα του χιονιά, της ψυχής το πάγωμα φοβάμαι. Αυτό το πάγωμα που θαρρείς και κρυσταλλώνει το όνειρο, την ελπίδα, το συναίσθημα, την αξιοπρέπεια.
Και τον περσυνό χειμώνα δύσκολα τον βγάλαμε, αλλά ελπίζαμε, περιμέναμε, τουλάχιστον ήμασταν εκεί, όλοι μαζί, και παίρναμε κουράγιο ο ένας απ τον άλλον.
Όμως και τώρα, δεν είμαστε μόνοι, έχουμε ο ένας τον άλλον, για να νικήσουμε την απογοήτευση, το κατήφορο, την απαισιοδοξία, το φόβο, το τσαλάκωμα της ψυχής.
Μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι
φτάνει μόνο αληθινός να ξέρεις να ΄σαι
μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι
φτάνει μόνο να μην κοιμάσαι. (TXC, Μη φοβάσαι, 1997)
Κι εμείς κοιμηθήκαμε. Πέσαμε κι εμείς στο λήθαργο της βόλεψης τόσα χρόνια.
Περιμέναμε κάθε πρώτη και δεκαπέντε να μπει ο μισθός.
Ακούγαμε για ανέργους, για δουλειές που έκλειναν, για το Λαναρά, τη Sex Form, τα μεταλλουργεία Κορίνθου, τα κλωστήρια Πρεβέζης, τη Softex, την ΕΟΣ. Τους λυπόμασταν αλλά δε μπορούσαμε να τους νοιώσουμε. Όπως και όσοι τώρα δουλεύουν δε μπορούν να νοιώσουν εμάς.
Μακάρι όλα αυτά να τελειώσουν καλά για όλους, να μείνει σαν ένας εφιάλτης που με του ήλιου το χαμόγελο το πρώτο, σα σύννεφο σκορπίζει.
Μακάρι να πάρουμε ένα μάθημα ζωής, απ αυτά που δε μαθαίνουμε ούτε στα σχολειά, ούτε και στα γραφεία. Να μάθουμε να είμαστε υποψιασμένοι, ψαγμένοι, ξύπνιοι, άγρυπνοι να κάνουμε τη δική μας μικρή επανάσταση στη ψυχή, στη καρδιά.
«Ο επαναστατημένος άνθρωπος -έλεγε ο Μιχάλης Ράπτης, ο Πάμπλο- είναι ο πιο ολοκληρωμένος τύπος ανθρώπου και ο πιο υγιής. Ο ιδιώτης, αντίθετα, που ομφαλοσκοπείται, πάσχει από νευρώσεις... Τώρα που αποχαιρετάμε την Αλεξάνδρεια, μπορούμε να πούμε πως η ζωή ήταν αρκετά πλήρης για μας, αρκετά ικανοποιητική ώστε να μην αποδέχεται πλέον καμιά ψεύτικη παρηγορία...».

Συγνώμη που σας κούρασα, απλά ήθελα αυτό το βράδυ να μοιραστώ μαζί σας αυτά που στροβιλίζουν στο μυαλό μου όλο αυτό τον καιρό που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Κι όπως λέει και η ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, στο τέλος έτσι θα γίνει. Όλα καλά θα πάνε, για όλους μας.
Ευχαριστώ.

108 comments:

  1. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ28 October 2009 at 08:33

    ΜΑΚΑΡΙ ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ,ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ? ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ,Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ?

    ReplyDelete
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ "ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ" ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΡΙΞΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ?
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

    ReplyDelete
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ...ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝΟ..ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ReplyDelete
  4. ΖΗΤΙΑΝΟΣ28 October 2009 at 09:10

    ΔΕΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ

    ReplyDelete
  5. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

    ReplyDelete
  6. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΗΜΟ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟ...ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ReplyDelete
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.

    ReplyDelete
  8. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    ReplyDelete
  9. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ28 October 2009 at 10:17

    ΦΙΛΕ ΡΟΜΠΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ . ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ. ΦΥΓΑΜΕ !!!!

    ReplyDelete
  10. ΟΚ ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ...ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ...

    ReplyDelete
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ....

    ReplyDelete
  12. Δημήτρης Γ.28 October 2009 at 11:56

    Μέσα για την Τήνο να έχουμε πάρει και τα κανάλια να είναι στο λιμάνι για να καταλάβουν ότι αν συνεχίσει έτσι η ΕΠΕΙΑ μόνο από θαύμα θα δουν οι ασφαλισμένοι να γίνονται κάτι τα συμβόλαια τους. Για φαντασθείτε τις λεζάντες κάτω από τα παράθυρα του Παπαδάκη η του Αυτιά

    ReplyDelete
  13. Συνάδελφοι, ψηλά τα κεφάλια.

    Φωνάζω από την 1η μέρα για το επίδομα αφερεγγυότητας αλλά το έχετε ξεχάσει. Τρεις μισθοί είναι. Τα δεδουλευμένα. Αλλά ελάχιστοι πήγαν στον ΟΑΕΔ. Και η γελοία γραφειοκρατεία εκεί μέσα συνεχίζει να λέει να βάλουμε δικηγόρο να κάνει την αίτηση. Είναι θλιβερό, τόσοι άνθρωποι χωρίς πόρους και να μην κάνουμε κάτι για λεφτά που μπορούμε να πάρουμε γρήγορα.

    Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Θέλουμε να δώσουμε αμοιβή στον δικηγόρο επί αυτών;

    Ξαναλέω ότι μέχρι τώρα θα τα είχαμε εισπράξει.

    Η υπεύθυνη εκεί μέσα ζητάει να κάνουμε την αίτηση μαζικά για να μην κάνουν πολλά χαρτιά και έτσι οι λίγοι που πήγαν δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι αφού δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση για ομαδική αίτηση.

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ να περιμένουμε αν ο υπουργός θα εγκρίνει κάτι την ώρα που ούτως η άλλως τα δεδουλευμένα θα τα είχαμε πάρει με την συνηθισμένη διαδικασία.

    ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ να κάνουμε την αίτηση ώστε να πάρουμε μερικά χιλιάρικα πριν τα χριστούγεννα.

    ReplyDelete
  14. Θα γίνει ομαδικά κατάθεση αίτησης με συννενόηση επόπτη - συλλόγου - ομοσπονδίας για το επίδομα αφερεγγυότητας

    ReplyDelete
  15. παιδια κουραγιο
    να πιστεψουμε στον εαυτο μας
    και στα δυο μας χερια οπως καναμε
    μεχρι τωρα ο καθενας ξεχωριστά
    απόδειξη ότι καθε μέρα απο αυτό τόν χωρο γινόμαστε καλλίτεροι
    και ανώτεροι των περιστάσεων κ της περιρρέουσας
    μιζέριας αυτής της πτώσης

    ας μη λειτουργει αυτή η τραγωδία
    ως αλλοθι πλέον
    ας εχουμε την υγειά μας κ να ονειρευόμαστε
    ας περιχαρακώνουμε τον προσωπικο μας κόσμο
    κανοντάς τον καλλίτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε
    και για οτι δεν καταλαβαίνουμε ας το αφήσουμε πισω

    ας πάρουμε κουράγιο κ όλα θα πανε καλά

    σχολιο
    όποιος ειναι για κανένα κρασάκι στην Τήνο ή
    αλλού μέσα είμαι

    ReplyDelete
  16. ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ28 October 2009 at 13:23

    εγώ ρώτησα στον ΟΑΕΔ της περιοχής μου και δεν ξέρουν τι είναι το επίδομα αφερεγγυότητας!!!! Τι να κάνω τώρα? Να τους κάψω το Κ.Π.Α. ?????

    ReplyDelete
  17. το παραπανω σχολιο ηταν απο τον (κατσε να φάμε)

    ReplyDelete
  18. @ενα κοροιδο της ΑΕΓΑ@ το επίδομα το δίνει ο ΟΑΕΔ του Αμαρουσίου αφού εκεί ανήκε η ΑΣΠΙΣ

    ReplyDelete
  19. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΥΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΟΜΩΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ.
    ΣΔ ΚΡΗΤΗ

    ReplyDelete
  20. εκ_των_εσω28 October 2009 at 16:16

    για εμένα προσωπικά, ο θεός είναι μια άλλη λεξουλα στο λεξιλόγιο...και λιγάκι υπερτιμημένη

    ο κόσμος πεινάει και στο όνομα του θεου οι παπάδες κάνουν όργια
    δεν ειναι παρα μια εφεύρεση και εκδουλευση κάποιων ανθρώπων για να επιβάλλοντε πάνω σε κάποιους άλλους

    αλλώστε η αναγκαιότητά του για εμένα δεν υφίσταται πια, εν έτει 2009 μονο έναν θεό προσκυνω, τη λογική, η ταυτότητα ας λεει οτι θελει

    προτιμω τη συγκεντρωση εξω απ την ΕΠΕΙΑ που δεν κοστίζει

    ReplyDelete
  21. m aresei pou katheste kai akoute malakes sa ton adamopoulo pou sas exei flomosi sto psema, gia ependytes kai pipes
    eseis pinate kai autos girnaei me tin porsche boltes

    koroida

    enas palios synadelfos

    ReplyDelete
  22. http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=2691

    κοιτάτε ποιοι μιλανε οι επομενοι που θα κλεισουν

    "παλιέ" συνάδελφε, στο ξαναλέω, πρόσεχε, γιατι εισαι ενας απο τους υπαιτιους της κατάντιας μας

    προσεχε μην ακολουθήσεις και συ με την εταιριάρα σου εκεί στη συγγρου την αιγαιον, την κομερσιαλ και την ατλαντικη ένωση, καραγκιοζάκο

    αλλωστε αυτος ο μινετας οταν σε προσλάμβανε δεν ήξερε ποσο καραγκιοζης είσαι?

    ReplyDelete
  23. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΕΟΣ,ΑΛΑΧ,ΒΟΥΔΑΣ Ή ΕΛΠΙΔΑ...ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ...ΕΡΕ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ.Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΥΕΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  24. εκ_των_εσω28 October 2009 at 17:49

    Φίλε ρομπα, πραγματικά θα προτιμουσα να την κάνουμε τη συζήτηση αυτή στο κυλικείο πχ της εταιρίας, αλλα μας την στέρησαν τη δυνατότητα

    Οχι και ειμαι και ανύπαντρος, αλλά οπως ολοι μας έτσι και εγω έχω περάσει τους σταυρους μου, με θανάτους οικειων προσώπων, ατυχήματα δικά μου κλπ κλπ...δεν είχα ομως ποτε την αναγκη να στραφω εκεί. δεν ξερω γιατι...και πολυ περισσότερο όταν βιωσα απο κοντα προ 4ετιας το συνάφι των παπαδων (συμμετείχα σε ενα έργο πιστοποίησης οικονομικών υπηρεσιών)...Αν καθόμουν εδώ και διηγομουν τη χλιδή, την ξιπασιά την αυταρέσκεια καθώς και το ότι από τους αρσενικους εκεί μέσα,οι άντρες να ήταν ελάχιστοι (τοσες πολλες αδελφες και κακες μαλιστα δεν εχω ξανασυναντησει πουθενα) ή αν ο κόσμος πραγματικά ήξερε τι πλυντήριο είναι η ορθόδοξη εκκλησία, δεν θα πάταγε ποτέ το πόδι του

    η Βολταίρος για την εποχή του, είχε μιλήσει σωστά, τότε η ευρώπη έβγαινε από τον μεσαίωνα, που οι εν ελεω θεου αντιπρόσωποι την ειχαν ριξει, στον διαφωτισμο

    για εμένα απλά σήμερα ο Άνθρωπος, περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να πετάξει από πάνω του τέτοια δεκανίκια και σκέψεις και να καταλάβει ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ είναι υπεύθυνος για τα δεινά του ή την ευτυχία του. Και όχι κανένας θεός ή αντιπρόσωπός του

    Μια ζωή ρωτάω το ίδιο πράγμα σε οποιον μου κανει τη συζήτηση αυτη. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΤΕ?

    ΟΧΙ μου λενε αλλα αμεσως τρεχουν να σου πουν οτι η πιστη ειναι κατι άυλο και άλλα τετοια...ρητορικά?

    ΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΓΩ ΟΜΩς ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

    Βεβαια η πίστη του καθενος ειναι ιερο για μένα πραγμα γιατι αποτελει αναποσπαστο κομμάτι των προσωπικών ελευθεριών του Ανθρώπου, απλά εγω επέλεξα να μην πιστεύω σε κανεναν θεό ή τελοσπαντων σε κατι το οποίο κάποιος καποτε προσπάθησε να μου επιβαλει ως τιμωρο ή ως μεγάλο δικαστη

    ReplyDelete
  25. εκ_των_εσω28 October 2009 at 17:54

    το ΕΣΕΝΑ είναι ρητορικό, δεν εννοώ εσένα προσωπικά...απλα μια διευκρινηση γιατι ο γραπτός λόγος ειναι...αχρωμος

    ReplyDelete
  26. @ παλιό συνάδελφο

    Απ όλα όσα έγιναν, απ όλα όσα μας απασχολούν, εσένα σ απασχολεί το τι λέει ο Αδαμόπουλος και το τι οδηγεί;
    Έλεος!
    Ξαναμπες στη φωλιά σου και παράτα μας.

    ReplyDelete
  27. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ28 October 2009 at 20:01

    Αρκετα βρε παιδια.
    Ενταξει καταλαβαινω οτι ειμαστε αγανακτησμενοι, φοβισμενοι, απελπισμενοι. Ειμαστε θυματα των αλλων αλλα θα επιτρεψουμε να ειμαστε δημιοι του ιδιου μας του εαυτου;
    Θα τη βρουμε τη λυση. Ας διωξουμε τους φοβους μας προς τα πισω.
    Σε αυτο το blog δεν ηρθαμε να δικασουμε αλλα να αντιμεπωπισουμε ολοι μαζι το προβλημα μας και να στηριζει ο ενας τον αλλον.
    Ειμαστε σε μια κατασταση που χρειαζεται ο καλος λογος και οι καλες προτασεις. Ας βαλουμε τελος στη μιζερια και τις μικροτητες.

    ReplyDelete
  28. Στο κεντρικό δελτίο του SKAI ξαναέδειξε αποσπάσματα από την εκπομπή "NEOI ΦΑΚΕΛΛΟΙ".

    @ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    Αν και καθήμενος ορθώς μίλησες.
    Πρέπει να απαλλαγούμε από τους ρόλους του θύματος ή του δημίου μέσα στους οποίους έχουμε την τάση να παγιδευόμαστε. Τότε, θ΄ανατείλει μέσα μας ένας λαμπρός ήλιος. Από εμάς εξαρτάται αν θα τον αφήσουμε να λάμψει.

    ReplyDelete
  29. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ???

    ReplyDelete
  30. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ28 October 2009 at 20:56

    Παλιέ συνάδελφε, αν έχεις αρχίδια (ή τιμή αν είσαι γυναίκα) γράψε το ονοματάκι σου. Σου λέω δημόσια ότι είσαι πουστάρα ξεφωνημένη και σε περιμένω να μου κάνεις μήνυση. Σε αυτό το blog δεν έχεις θέση κουφαλίτσα. Όποιος ήταν εκεί την 21/9 μπορεί να με βρίζει αν δεν γνωρίζει. Εσύ αδελφούλα ΟΧΙ.
    Ο,τι οδηγάω το έχω δουλέψει απο 13 χρονών ορφανός στο λιμάνι. Απο εκεί εσύ δε μπορείς να περάσεις γιατί υπάρχουν πολλοί μουστακαλήδες για το τρυφερό σου κωλαράκι.
    Επειδή τόσο καιρό διαβάζω αλλά δε γράφω, πρέπει να μάθετε κάποιοι εδώ μέσα ότι μόνος μου έκανα μείωση του μισθού μου πέρυσι κατά 50% για να μην απολυθούν κάποιοι άχρηστοι που κοπροσκύλαγαν στο κυλικείο και αλλού. Κάποιοι άχρηστοι που μπήκαν με μέσο στην εταιρεία. Κάποιοι άχρηστοι που ενώ φίλαγαν κατουρημένες ποδιές των (κάποιων) λαμογιών του δικτύου σήμερα τους βρίζουν. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ 10-20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    Και να ξέρετε όλοι εδώ μέσα ότι εγώ απο τη τσέπη μου σας πλήρωσα το δώρο Χριστουγέννων, πλήρωνα αποζημιώσεις, μισθούς κλπ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    Ξέρετε ότι είμαι ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος που έχει βάλει λεφτά στην ΑΣΠΙΔΑ εδώ και πολλά χρόνια;
    Με κατηγορείτε ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ότι μαγείρευα τα βιβλία; Αν έχετε δίκιο εσείς είστε οι ωφελημένοι γιατί εδώ και 5 χρόνια τρώγατε ψωμί γιατί εγώ, ο Γιώνης και κάποιοι άλλοι σας δίναμε ψωμί.
    Τι θα κάνατε ρε λαμόγια που κατηγορείτε το Ψωμιάδη άμα σας έλεγε ότι δεν μπορεί να βάλει τα 200 εκατομμύρια; ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ; Τον βρίζετε γιατί δε μπόρεσε να τα βάλει;
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΤΙ Η ΕΠΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ; Τον ισολογισμό της εταιρείας που δουλεύατε ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ; Τις ζημιές του 2008 δεν τις διάβάσατε;
    ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 2-3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
    Ποιό ήταν το κακό στην ΑΣΠΙΔA; Ότι ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5-6-7 χρόνια έφαγε ζημιές 300 εκ. από το BOND;
    Ότι μέχρι να πληρώσει τις λαμογιές κάποιων (ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ) πλήρωνε τους πάντες στην ώρα της;
    Ότι μέχρι πέρυσι πέρνατε αυξησάρες και μισθούς που δεν υπάρχουν στην αγορά;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ 200εκ ευρώ; Για να ταίζει τις σαπιοκοιλάρες αυτών που τον βρίζουν σήμερα ΑΝΩΝΥΜΑ;
    Ξέρει κανείς σας για τους εκβιασμούς που έτρωγε η εταιρεία τόσα χρόνια;
    Σας τα λέω όλα αυτά γιατί αν είστε 4 μήνες απλήρωτοι εγώ είμαι 64 με τα λεφτά που έβαλα στο μαγαζί.
    ΕΣΦΑΛΑ ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΦΑΛΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
    Για ό,τι κάνω, για όποια προσπάθεια ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ και το κάνω για ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ και για το ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
    Εσείς που βρίζετε κρυμμένοι πίσω απο την ανωνυμία σας ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.
    Παιδιά, σκυλιά, γατιά κλπ έχουμε όλοι, Διευθυντές και Υπάλληλοι. Όλοι έχουμε προβλήματα, δάνεια, χρέη. Όλοι προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα.
    Κάποιοι προσπαθούμε για κάτι ακόμα καλύτερο.
    Εγώ αν δεν το καταφέρω μπορώ να ξαναγυρίσω απο εκεί που ξεκίνησα. Φορτοεκφορτωτής, μπετατζής κλπ.
    Εσύ ανώνυμη αδελφούλα με τα τρυφερά χεράκια μπορείς νάρθεις μαζί μου; Η θα πάθει η μήτρα σου; Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Είχε ένα όραμα. Να κρατήσει μιά μεγάλη εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Να τη κάνει να διαπρέψει στην Ευρώπη. Μαζί του ήταν και κάποιοι άλλοι. Κάποιοι που θυσίαζαν οικογένεια, διακοπές, παιδιά καί ό,τι άλλο αναφέρετε κάποιοι εδώ μέσα ψευτοκλαψουρίζοντας.

    ReplyDelete
  31. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ28 October 2009 at 20:57

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    Εσείς αμέσως πάτε να τον βγάλετε απατεώνα, αφερέγγυο, λωποδύτη κλπ. Και μαζί και τους υπόλοιπους που τον πίστευαν. Εμείς μείναμε μέσα στο μαγαζί μέχρι το τέλος (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ) γιατί είχαμε όραμα.
    ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΣΑΜΕ (σαν τον Αναγνωστόπουλο) ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ (σαν τους προηγούμενους) ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΜΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
    Αγαπητοί τέως συνάδελφοι,
    για να μη σπεκουλάρουν οι ανώνυμες προβοκατόρισες αδελφούλες εδώ μέσα σας το λέω επώνυμα και δημόσια:
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ......
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΗ PORSCHE ΜΟΥ. Πληρωμένη την έχω, όχι δανεική,ούτε χαρισμένη.
    ΑΥΤΑ.......

    ReplyDelete
  32. εκ_των_εσω28 October 2009 at 21:23

    Βασίλη ένας ανώνυμος δειλός δεν εκπροσωπεί και τους υπόλοιπους...οσοι γνωρίζουμε γνωρίζουμε μην ανησυχείς...΄
    Εδώ μέσα το λέω σε όλους όσους το έχουν κατα καιρους πει, μπορεί να μπει ο κάθε "πικραμένος" να πει οτι γουστάρει και χωρίς να τον αγγιξει κανεις
    ο καθένας κανει οτι μπορεί απ την μερια του. με ότι μέσα διαθέτει

    Δεν είμαστε αντίπαλοι εδώ μέσα, γνώμη μου...

    για τον ισολογισμό και τις μαλακιες της επεια τα ξέρουμε, όπως και τα ξέρουν και τα παιδια απ το λογιστηριο που κάθε μέρα μιλάμε ποσο καθαρός ήταν...
    δόξα τω διάολω όσοι ημασταν μαγκες, μείναμε μέχρι το τέλος και φάγαμε το ξύλο, οι αλλοι δεν δικαιουνται να λενε ΤΙΠΟΤΑ

    ReplyDelete
  33. Καλότυχος ο άνθρωπος που ένιωσε την αδυναμία του αληθινά.Όσο γρήγορα το κατάλαβε τόσο πιο γρήγορα θα γευτεί το ψωμί που θρέφει και το κρασί που δυναμώνει,αν έχει την πίστη του σε Σένα.Αλλιώς θα γκρεμιστεί στο βάραθρο της απελπισίας.Με τι λόγια να ευχαριστήσω τον Κύριό μου που ήμουνα χαμένος και με χεροκράτησε,στραβός και μ'έκανε να βλέπω;Εκείνος έστρεψε την λύπη μου σε χαρά."Διήλθομεν δια πυρός και ύδατος και εξήγαγεν ημάς εις αναψυχήν.Μακάριος ο άνθρωπος ο ελπίζων επ'Αυτόν"!

    ReplyDelete
  34. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ κ. ΨΩΜΙΑΔΗ , ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΛΩΣΣΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ Β.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ.

    ReplyDelete
  35. Παράκληση:
    Την επόμενη φορά επιλέξτε θέμα, γιατί το "άνευ ενδιαφέροντος" μας έχει καταστρέψει σήμερα...

    ReplyDelete
  36. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ MANAGMENT ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ, ΣΚΟΠΙΜΑ Η ΑΣΚΟΠΑ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΑΝΙΨΙΟ.

    ReplyDelete
  37. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ! ! !
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΕΜΕ ΛΑΣΠΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. . . . .



    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ .

    ReplyDelete
  38. Περιμένω να δω για πόσο θα ανεχόμαστε κάποιους κακεντρεχείς να εκνευρίζουν με τις εξυπνοβλακίες τους τόσους ανθρώπους.
    Κάποιους ανεγκέφαλους που προσπαθούν να υποβαθμίσουν με ειρωνία και κακεντρέχεια το site.
    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην αναγνωρίζουν τον κόπο και την δουλειά κάποιων που προσπαθούν εδώ και ένα μήνα για εμάς.
    Είναι κάτι που απαγοητεύει, στεναχωρεί, εξοργίζει.
    Κάντε κάτι. Μην αφήνετε ανόητους να μας την σπάνε.

    ReplyDelete
  39. ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΠΑ28 October 2009 at 22:37

    ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  40. Το blog μας δημιουργήθηκε για να μπορούμε να ενημερώνουμε και να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο στο κοινό μας αγώνα.
    Δεν έχουν καμία θέση οι ύβρεις και τα κακόβουλα σχόλια.
    Παράκληση:
    Ας βρεθεί μία λύση από τους διαχειριστές του blog.

    ReplyDelete
  41. ΒΑΣΙΛΑΚΗ
    ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΟΕΟ????
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ?????????????
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΤΩΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΔΑΛΗ.

    ReplyDelete
  42. Παιδιά, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτό το πράγμα.

    Παρακαλώ να σταματήσουμε ΑΜΕΣΑ τις επιθέσεις και δη τις προσωπικές, αλλιώς θα βάλω Moderation στα σχόλια και δεν θα αφήνω να περνάνε ύβρεις.

    Το γράψαμε μια, το γράψαμε δυό...

    ReplyDelete
  43. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΚΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΒΡΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ReplyDelete
  44. jnzrns@yahoo.com28 October 2009 at 23:12

    απο τά Λογιστηρια επώνυμος:ι ζαράνης

    Είχα την τιμη να δουλέψω στήν πρώτη γραμμή μέ πολύ άξιους συναδέλφους κ ανθρώπους πού ξέρουν νά
    μάχονται.κ να ηγούνται..χωρίς αναστολές...χωρίς προσωπικό όφελος μέ μόνο όπλο την αγάπη γιά την εταιρεία..
    ο συγκεκριμένος ανώνυμος δέν ήταν εκεί την 21/ 9
    δέν ήταν εκεί όταν ,η εταιρία προσπαθούσε νά αντέξει.Ζούσε στην σκιά κ την δειλία και τωρα ασκει ύπουλη κριτική πράγμα πού εξόχως γνωρίζει ..

    τί χυδαία επιλογή, την ώρα που η εταιρία ήταν στην πιό δύσκολη πορεία από την ίδρυσή της.

    Δέν αξίζεις σε οποιαδήποτε κριτική δειλέ ανώνυμε κ θά λάβεις ότι σού αξίζει.....

    ReplyDelete
  45. jnzrns@yahoo.com28 October 2009 at 23:20

    παιδιά
    σας παρακαλώ κ εγώ νά πειτε σε όλους τους συναδέλφους΄ο ένας με τόν άλλο νά καταγράφουν τίς απόψεις τους εδώ ,παιδιά είμαστε ελάχιστοι εδώ..

    ReplyDelete
  46. jnzrns@yahoo.com28 October 2009 at 23:29

    παιδιά
    πριν σας καληνυχτισω
    μην ξεχάσω νά δώσω συγχαρητήρια,
    στον τελικα μας έκατσε, για τό
    συγκινητικό κείμενο πού έγραψε...

    ReplyDelete
  47. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ28 October 2009 at 23:33

    Για να πάψει η παραπληροφόρηση και ό,τι άλλο.....
    Σας το γράφω ξεκάθαρα:
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

    Δεν εχω υποσχεθει τιποτα σε κανεναν σας. Ό,τι μαθαίνετε απο κουτσομπολιά, φήμες κλπ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
    Οι επενδυτές ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.
    Εγώ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ κλπ.
    Εδώ όμως που φτάσαμε τίποτα δεν είναι σίγουρο.
    Κακώς χρησιμοποιεί το όνομα μου.... όποιος το χρησιμοποιεί.
    Για τις προσπάθειες που κάνω ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΟΥΤΕ Ο Π.Ψ.
    Αν γίνει κάτι..ΕΓΙΝΕ.
    Και κλείνω(χωρίς να ξαναγράψω στο blog) λέγοντας:
    MHN ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ (αν προκύψει)
    Άρα μπορείτε να με βρίζετε ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ...ΕΠΩΝΥΜΑ
    Τώρα πιά δεν υπάρχουν τίτλοι και θέσεις!
    Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη απο τους αγνούς συναδέλφους που στηρίζουν το blog όλο αυτό το καιρό για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα, αλλά ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ που κανείς δε γνωρίζει τη ταυτότητα τους ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΡΜΟΖΕΙ.
    κατάλαβες "ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ", "ΑΝΩΝΥΜΕ" και "15223"; Aν όχι πέρνα καμμιά φορά απο Δραπετσώνα, Πέραμα, Κερατσίνι, Αιγάλεω να σου δείξω τι σημαίνει ΦΤΩΧΕΙΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ
    Και αν τότε καταλάβεις θα σε πάρω μαζί μου να ...φορτώσουμε για να φτιάξεις και μπράτσα.
    Μέχρι να το καταλάβεις να ευχαριστείς το ΘΕΟ γιατί σου έστειλε το Ψωμιάδη, τον Γιόνη, τον Αδαμόπουλο και μερικούς άλλους να σε ταίζουν τα τελευταία χρόνια.
    Με αγάπη και συμπαράσταση σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
    Βασίλης Αδαμόπουλος

    ReplyDelete
  48. εκ_των_εσω28 October 2009 at 23:37

    Εύκολο να κρυφτείς πίσω από την ανωνυμία

    ακόμα πιο εύκολο να κρίνεις πίσω από μία ανωνυμία

    ο συγκεκριμένος ανώνυμος μπορει ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ της εταιρίας... Δυστυχως ή ευτυχώς για εμένα, το blog το ξέρουν πολλοι

    Μην ψαρώνετε, θα τα καταφέρουν ολοι αυτοι οι ανώνυμοι αν το blog διασπαστει

    πανω απο το πτωμα μας

    κανουμε αγωνα για ολο το κόσμο εδω και όχι για την πάρτη μας μονο

    Δε νομίζω οτι η παραπάνω κότα που έβρισε ανωνυμα κάποιον με ονοματεπώνυμο ήταν καν συνάδελφος και αν ηταν, κριμα το ψωμι που εφαγε εκει μεσα

    ReplyDelete
  49. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ28 October 2009 at 23:47

    Οπωσδήποτε πρέπει να αναλάβουμε πάλι δράση και να διαμορφώσουμε ένα βασικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων.
    1).Πίεση στην ΕΠΕΙΑ για την λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων αναφορικά με τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας.(Αποδέσμευση λογαριασμών)
    2).Όχληση στο υπουργείο εργασίας για την εξέλιξη των διεργασιών για την εκλογή προέδρου στον ΟΑΕΔ
    Τέλος, η συντονιστική μας επιτροπή μπορεί να μας κοινοποιεί, μέσω του blog κάθε φορά, τις σκέψεις της για τις επόμενες κινήσεις μας.Πόση διορία δηλαδή δίνουμε στον υφυπουργό οικονομίας και πόση στον υπουργό εργασίας?

    ReplyDelete
  50. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ συνΑΔΕΛΦΟ
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ
    για το δοκιμιο του.

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ
    ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ?

    ReplyDelete
  51. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΨΩΜΙΑΔΗ. ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..

    ReplyDelete
  52. Αρχικά οφείλω μια συγνώμη στη γραμματέα από το Αγρίνιο, από τη Κοζάνη, τα παιδιά από την Κρήτη, και από κάθε γωνιά της Ελλάδας που διαβάζουν και επικοινωνούν με το Blog ΜΑΣ, και ενώ περιμένουν να ενημερωθούν, διάβασαν όλα αυτά τα σχόλια που γράφτηκαν σ αυτό το θέμα (αλλά και στα άλλα) είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Καταλαβαίνω ότι λίγο σας ενδιαφέρει ποιος οδηγεί πόρσε, ποιός έθαψε την εταιρία, ποιός τη βοήθησε, ποιός παρενοχλούσε σεξουαλικά και τόσα άλλα που γράφονται εδώ μέσα.
    Καταλαβαίνω ότι σας ενδιαφέρει τι κάνουμε από δω και μπρός, πως θα πάρουμε γρηγορότερα τα χρήματά μας, πως θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τις υποσχόμενες θέσεις εργασίας μας.
    Η ένταση είναι μεγάλη και καλά θα κάναμε να μην οξύνουμε τα πνεύματα, δικαιώνοντας τη ρήση η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Ας δούμε όλοι μαζί πως μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για μας αποτέλεσμα, με τη βοήθεια και συμπαράσταση όποιου στέκεται δίπλα μας. Έχω ξαναγράψει, ότι ΟΛΟΙ χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ, οι κατηγορίες, οι συκοφαντίες, οι βρισιές, και ιδιαίτερα ονομαστικά, όχι μόνο δεν ωφελούν τον αγώνα μας αλλά και τον βλάπτουν. Μας διαβάζουν και άνθρωποι έξω από την Ασπίδα, και βγάζοντας εμείς τον κακό μας εαυτό, δικαιολογημένα θα απορούν πως άντεξε τόσα χρόνια με έτσι η Ασπίδα.
    Λυπάμαι που, ένα κείμενο που έγραψα μόνο και μόνο θέλοντας να εκφράσω όσα όλοι αισθανόμαστε τούτες τις στιγμές (που ειρήσθω εν παρόδω, αν και φαινομενικά συγκινησιακά φορτισμένο, καθόλου μεμψίμοιρο δεν ήταν, και, όπως αντιγράφω από τον μεγάλο θεωρητικό και πρακτικό της επανάστασης Μιχάλη Ράπτη, ας μας γίνει μάθημα για την υπόλοιπη ζωή μας) έγινε αφορμή να σκεφτούμε ακόμη και την αυτοφίμωσή μας. Ας δείξει ο καθένας από μας, ότι άξιζε που ήμασταν τόσα χρόνια ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟΙ.

    ReplyDelete
  53. Αγαπητοί συνάδελφοι δεν έχω γράψει ποτέ μέχρι τώρα στο blog μας, αλλά τον τελευταίο καιρό με λύπη παρατηρώ ότι ο τόπος αυτός κατάντησε τόπος απρεπών αντιπαραθέσεων , και ένα βήμα ας μου επιτραπεί η έκφραση για να βγάζουμε τα μάτια μας. Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους μας ότι το blog αυτό έγινε για τους παρακάτω αναγκαίους λόγους:
    • Να μπορούμε οι συνάδελφοι να λέμε τα προβλήματα κ τις απορίες μας ώστε να μπορούν να δίνονται απαντήσεις από την συντονιστική το σύλλογο η οποίον άλλο μπορεί να βοηθήσει.
    • Να μπορούμε με εύκολο τρόπο να επικοινωνούμε μεταξύ μας ώστε να κανονίζουμε τρέχοντα θέματα.
    • Να ενημερώνουμε για κινητοποιήσεις η οποίον άλλο τρόπο πίεσης η διαμαρτυρίας μας εκφράζει.
    • Να μπορεί ο κάθε συνάδελφος να ενημερώνεται εύκολα για την πορεία των
    θεμάτων μας και για το ότι έχουμε καταφέρει έως τώρα στον δύσκολο αγώνα μας

    Σίγουρα αυτός δεν είναι τόπος για να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να βγάζουμε τα αποθημενα μας. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε .
    Η ασπίδα ήταν το σπίτι μας όλοι την αγαπήσαμε κ όλοι πιστέψαμε σε αυτήν, οι ελάχιστες εξαιρέσεις δεν μας αγγίζουν. Να θυμίσω ότι τους τελευταίους ειδικά μήνες η εταιρεία αυτή λειτουργούσε με την αυταπάρνηση το φιλότιμο και την αγάπη όλων μας που δεν πιστεύαμε ότι τελικά αυτή η εταιρεία θα καταρρεύσει. Όλοι ξέρουμε τι περάσαμε τότε και τι περνάμε τώρα. Παρακαλώ λοιπόν να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν τον καλλίτερο τους εαυτό στην Ασπίδα και να μην βεβηλώνουμε αυτόν τον χώρο που τους ανήκει, Να σεβαστούμε τις οικογένειες τους και το ότι κάποιοι ίσως αύριο το πρωί δεν θα έχουν χρήματα για να αγοράσουν ούτε ένα πακέτο μακαρόνια για τα παΐδια τους. Ο κάθε ένας από εμάς έχει την άποψη του για το πώς έφτασαν τα πράγματα ως εδώ, μόνο που αυτό δεν είναι βήμα δικαστηρίου.
    ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. Επίσης μην ξεχνάτε ότι όσα γράφονται εδώ δεν μένουν μόνο στην οικογένεια της Ασπιδας, Σταματήστε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλο δεν ωφελεί κανένα.
    Είμαι ο ΆΣ μέλος της συντονιστικής των εργαζομένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τα σχόλια μου και ελπίζω να μην δούμε πάλι τέτοια φαινόμενα .

    ReplyDelete
  54. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΧΤΕΣ ΕΔΩ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ.
    Κ Α Ν Ε Ι Σ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ Π.Ψ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ 200 ΕΚ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ.ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    ΤΟΝ ΚΑΤΗΡΟΡΗΣΑΜΕ Γ Ι Α Τ Ι ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΤΑ.


    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ Γ Ι Α Τ Ι ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ Μ Η Δ Ε Ν !!!!

    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ......ΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ!!!!!

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ

    ReplyDelete
  55. εδω και αρκετο καιρο απο τοτε που ξεκινησε το blog διαβαζω οχι απο περιεργεια για ενημερωση, αλλα απο αγωνια για το τι μελλει γενεσθαι με την ζωη μου και σε συνεχεια με την οικογενεια μου.
    Διαβαζοντας ομως χθες το βραδυ το σχολιο του κ.
    Αδαμοπουλου βγηκα εκτος εαυτου και αυτο οχι τοσο για την θεση που κραταει αλλα για το υβρεολογιο που χρησιμοποιησε.Για αλλη μια φορα μας απεδειξε ο κυριος την αναλγησια τους και την ανευθυνοτητα τους.
    Δεν ανηκω στην κατηγορια του κατωτατου επιπεδου αυτου και εν θα συνεχισω σχολιο επι του συγκεκριμενου.
    Αλλα εχω να σας πω οτι 13 χρονια που εργαστηκα στην εταιρια δεν ηταν 13 ηταν 26 απο τις υπερωριες και οχι γιατι μου επεβληθει αλλα γιατι το ηθελα γιατι πιστευα. Οταν λιγες μερες πριν κλεισει η εταιρια ανεβηκα στα κεντρικα για τι ελαβα αιτηση συντηρητικης κατασχεσης απο μια οφειλη συναντησα υποσχεσεις και διαβεβαιωσεις για την καλη εκβαση των οικονομικων της εταιριας.
    Κουραστηκα να περιμενω και θελω τα λεφτα μου εδω και τωρα.Ολα οσα δικαιουμαι, εχω δικαιωμα στην ζωη μου και στην συνεχεια της και στην αξιοπρεπεια μου οπως αξιοπρεπως παρειχα τις υπηρεσιες μου μεχρι και σημερα στην εν λογω εταιρια

    ReplyDelete
  56. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ29 October 2009 at 09:35

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ , Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ( ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21.9.2009. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!!!!!

    ReplyDelete
  57. εκ_των_εσω29 October 2009 at 10:01

    καλημέρα
    κάθεστε και ασχολείστε με κάποιον-ους που ουτε κάν εργαζόμενοι στην εταιρία μπορεί να ήταν

    ελεος δηλαδη, ειναι δυνατον να απανταμε στον καθε ανώνυμο που μπήκε εδώ μέσα να πει την σαχλαμάρα του?
    εχει κανενα νοημα?

    πρεπει να μεινουμε ολοι ενωμένοι

    ReplyDelete
  58. Ο Κ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΕΙ !!!!!!

    ReplyDelete
  59. εκ_των_Εσω29 October 2009 at 10:21

    Τον Άραβα χωρίς τον Πόντιο
    Θέλουν τον Άραβα μόνο του.

    Είτε γιατί δεν εμπιστεύονται τον Πόντιο, είτε γιατί βρήκαν την ευκαιρία να του φάνε και την Πρόνοια και την τράπεζα, η ουσία είναι ότι, όπως πληροφορούμαι αποκλειστικώς από δυνατές «μαύρες πηγές» μου, οι κυβερνητικοί και οι κρατικοί θέλουν λύση πακέτο χωρίς Παύλο σε ασφαλιστική και Aspis Bank.

    Ο Πόντιος, πάντως, ανθίστανται στην πίεση.

    απο σημερινό σχόλιο της fmvoice

    Θα κάνω απο δω μια έκκληση μήπως και μας βλέπει

    Κε Ψωμιάδη, σε παρακαλούμε έχουμε φτάσει σε ειλικρινα απελπιστικη κατάσταση σχεδόν όλοι από εμάς

    Επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ πόσο αγαπούσες την εταιρία σου, σε παρακαλούμε εάν την αγαπάς τόσο πολυ, άστην, πούλα την, άστην να πάει σε άλλα χέρια, δεν πειράζει, έφτασε η ηλικία που ίσως θα πρέπει να σταματήσεις να παλεύεις...

    Ολοι εμείς σε ευχαριστουμε που μας έδωσες ψωμί αλλά είναι η ώρα να πάμε ένα κεφάλαιο παρακάτω και να μην χάσουμε ότι χρόνια τώρα χτιζαμε και επαγγελματικό και προσωπικά!

    Αν αγαπας πραγματικά την εταιρία, οπως ξέρουμε οτι την άγαπάς, άστην! Μήπως όλοι μαζί μπορέσουμε και περισώσουμε κάτι απ την αξιοπρέπεια μας, όχι επειδη δεν ήσουν ικανός, αλλα είναι φανερό πια ότι επειδη το κατεστημένο των ασφαλιστικών εταιριών δε σε θέλει άλλο στο πόδια του

    Μεγάλος Άντρας είναι εκείνος όχι μονο που ξέρει να παλευει αλλά και εκείνος που ξέρει πότε πρέπει να αποσυρεται!

    Σε ευχαριστουμε για το ψωμι που μας έδωσες

    ReplyDelete
  60. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ !!!!!!

    ReplyDelete
  61. Δύο ενδιαφερόμενοι για την Πρόνοια και πέντε για την Aspis Bank
    08:25 - 29 Οκτώβριος 2009
    Δύο ξένοι επενδυτές, κατά πάσα πιθανότητα ασφαλιστικές εταιρίες φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εξαγοράσουν την Aspis Πρόνοια. Παρ' ότι έχουν δρομολογηθεί κινήσεις εκκαθάρισης στην ασφαλιστική ωστόσο έως τις 21 Νοεμβρίου υπάρχει πιθανότητα να ανακληθεί η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Aspis Πρόνοια.
    Ουσιαστικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ίσως υπάρξουν εξελίξεις αν και η κυβέρνηση αποφασίσει να αξιολογήσει εκ νέου τις παραμέτρους που αφορούν την Aspis Πρόνοια.

    Εν τω μεταξύ περίπου 5 φέρονται να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν στρατηγικό ποσοστό στην Aspis Bank. Βέβαια μεταξύ της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και της υποβολής πρότασης και συμμετοχής στην αύξηση κεφαλαίου είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση. Από τους 5 ενδιαφερόμενους οι 2 είναι Έλληνες εκ των οποίων ο ένας είναι ο Βίκτωρ Ρέστης της FBBank. Οι φήμες που φέρουν την Probank να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν επιβεβαιώνονται εκατέρωθεν.

    Η Aspis bank διατηρεί ένα πλεονέκτημα, ωστόσο εμφανίζει και ένα μειονέκτημα. Το πλεονέκτημα της είναι ότι διαθέτει εξυγιασμένο ισολογισμό, χωρίς μεγάλα ρίσκα κοινώς ένα νοικοκυρεμένο μικρό μαγαζί. Όμως το μειονέκτημα της Aspis bank είναι τα χαμηλής απόδοσης στοιχεία ενεργητικού. Το περιθώριο κέρδους στα στεγαστικά δάνεια που αποτελούν και τον κορμό των δανείων της τράπεζας είναι πολύ περιορισμένο.

    Η Aspis bank θα ανακοινώσει αποτελέσματα 9μήνου στις 4 Νοεμβρίου και αναμένεται να εμφανίσει ζημίες παραπλήσιες με αυτές του 6μήνου δηλαδή 30 εκατ ευρώ παρά το έκτακτο κέρδος των 27 εκατ ευρώ από επαναγορά ομολογιακού. Στο γ' τρίμηνο θα καταγράψει και τις ζημίες σε αποτέλεσμα και κεφάλαιο από το κλείσιμο της Aspis Πρόνοια

    ReplyDelete
  62. δυστυχώς φίλε εκ_των_εσω, δεν πουλάει ο Ψωμιάδης. Αν πούλαγε, η ΑΣΠΙΣ θα ήταν τώρα πρώτη εταιρία, στα χέρια Ολλανδών ή Γάλλων....
    Δεν πουλάει, γιατί ποιός θα του πληρώνει τα CAPITAL? Ποιός θα του δίνει λεφτά από το ταμείο? Το μάθαμε και αυτό. Ο πρόεδρος της εταιρίας, άδειαζε το ταμείο! Ελπίζω να είναι λάσπη και να μην ισχύει....

    ReplyDelete
  63. εκ_των_εσω29 October 2009 at 12:09

    Φιλε stan απο το πρωί για την πώληση την έχω ακουσει ήδη από 5 διαφορετικές πηγές
    2 χρηματιστηριακές, έναν άνθρωπο της λαρκο που είναι κυβερνητικός (και τον ενδιαφέρει αμεσα λογω του συμβολαίου που έχουν εκεί) από άλλη ασφαλιστική εταιρία και έναν πράκτορα που δραστηριοποιείται σε νησί
    χωρια τα οποια διαδικτυα ή έντυπα μέσα

    νομίζω οτι ξεπερνά το θέμα της απλής φήμης πια

    βεβαια εμεις πρεπει να συνεχισουμε τον αγωνα μας οπως και να χει

    ReplyDelete
  64. ...ελπίζω να είναι φήμη οι "αναλήψεις" του προέδρου από το ταμείο της εταιρίας.
    Αν τώρα έχουμε ελπίδες να πωληθεί η εταιρία, μακάρι. Να πληρωθούμε και τους μισθούς μας...

    ReplyDelete
  65. Δεν ξέρετε ότι το fmvoice.gr ανήκει στον..Πόντιο;
    Εχει αποφασίσει να τα δώσει όλα, απλά πετάει το μπαλάκι στη κυβέρνηση, ότι δήθεν αυτός ήθελε να κρατήσει αλλά τον ανάγκασαν.

    Αν το ΠΑΣΟΚ πεί ΟΚ (κυρίως η Τράπεζα είναι το αγκάθι στην υπόθεση) τότε μέσα στην εβδομάδα ...φοράμε τουρμπάνια.
    Αλλιώς....πεζοδρόμιο και ξερό ψωμί

    ReplyDelete
  66. εκ_των_εσω29 October 2009 at 13:13

    οχι φιλε μου, επειδη προσωπικά ξέρω τις καταστάσεις σε ολα αυτα τα sites και σε αρκετές χρηματιστηριακές ο ΠΨ δεν έχει το fmvoice, η αληθεια ειναι οτι έχει φιλους εκει όπως και στο reporter οπως επισης το euro2day γύρισε ανάποδο απ τη στιγμη που του έκοψε ο ομιλος την διαφημιση
    αλλα δεν ειναι μονο το fmvoice σήμερα...
    απ την άλλη ο capital (που εκει πραγματικα μιλαμε για πουλημένους) παίζει διαφήμιση της ασπις αλλα δεν έχει γραψει τιποτα ολο αυτο το καιρο
    μακάρι να παρθει η καλύτερη δυνατη για εμάς αποφαση

    ReplyDelete
  67. E, όχι ρε παιδιά και ο fmVoice όργανο του Ψωμιάδη!!!!
    Αρθρογραφούν (μερικοί) στον Ριζοσπάστη, μη τους βγάλουμε και φερέφωνα του Ψωμιάδη!

    ReplyDelete
  68. εκ_των_εσω29 October 2009 at 13:30

    πεστα βρε ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ

    μαλλον ειδαν οτι ενας δημοσιογραφος λεγεται ψωμιαδης για αυτο

    εεε δεν υπαρχει καμια σχεση απλη συνωνυμια ειναι

    ReplyDelete
  69. τελικά, ισχύει αυτό που έγραψε ο συνάδελφος νωρίτερα. Έκανε "αναλήψεις" από το ταμείο της εταιρίας ο Ψωμιάδης? Γιατί αν είναι ψέματα, τότε καλά θα κάνει ο διαχειριστής του blog να διαγράψει το σχόλιο και τον χρήστη. Είπαμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, αλλά το ψέμα δεν οδηγεί πουθενά!

    ReplyDelete
  70. Έχει νόημα φίλε (και συν-οροφίτη) stan το τι γινόταν με το ταμείο; Μήπως μπορεί να αποδειχτεί αυτό, ή έστω κάτι απο τα υπόλοιπα που ακούγονται και γράφονται εδώ μέσα;
    Και, στο τέλος έχει κάποιο νόημα για μας και την περαιτέρω πορεία μας ;
    Ας τα ψάξει η δικαστική εξουσία, όταν και άν κινηθεί, ποιός έδινε, ποιός έπαιρνε, ποιός έκανε ότι έκανε.

    ReplyDelete
  71. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ!
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ?
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE???

    ReplyDelete
  72. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ STAN ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΕΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.....ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ,ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΑΝΕ. ΚΙ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ Π.Ψ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ,ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  73. ΦΙΛΕ ΣΤΑΝ,

    ΔΕ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ;
    ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΟΤΑΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ;
    ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΛΥΦΤΗ....

    ReplyDelete
  74. εκ_των_εσω29 October 2009 at 15:13

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ
    ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ

    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΒΑΛΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ.ΤΩΡΑ...ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΩΣ, ΑΛΛΙΩς ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ

    ΦΩΝΑΖΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ?

    πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ειδάλλως δεν θα σηκώσουμε κεφάλι...και πιστέψτε με είναι πολλοι εκείνοι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να σηκώσουμε κεφάλι και σίγουρα μέσα σε αυτους δεν περιλαμβανόταν ουτε ο ΠΨ ή ο ΒΑ ή ο Ζ οι οποίοι στην τελική ΜΕΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ. αλλού να αναζητήσουμε τους εχθρους...Και στην τελική ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να περιφρουρήσουμε την οντότητά μας...

    Ειδατε, προ ημερών ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και τα παιδια που έχουν ΣΚΙΣΤΕΙ στην κυριολεξια να μας βοηθησουν ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, δεν τα κατάφεραν, τώρα στρέφονται ΠΑΛΙ ΑΝΩΝΥΜΑ σε κάποιους άλλους, εαν τους αφήσουμε μετά θα ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

    ΩΣ ΕΔΩ...ΝΤΡΟΠΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ

    ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ

    ReplyDelete
  75. εκ_των_εσω συμφωνώ μαζί σου.

    Από όλα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες, κρατώ κάτι που είπε ο Αδαμόπουλος, "Σας το γράφω ξεκάθαρα:
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ".

    Εγώ το πήρα το μήνυμα....

    ReplyDelete
  76. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ...ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ? ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ? ΔΙΚΑΙΩΣΗ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ,ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΞΗ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ?

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΔΗΓΩ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ? ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  77. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 21-10-09 ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..... ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  78. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ "ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΟΠΩς ΚΑΤΟΧΥΡΟΘΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΧΙ......ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ....ΗΜΟΥΝ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.....ΧΩΡΙΣ "ΚΑΒΑΝΤΖΑ"....(ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ)...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.....ΠΑΙΔΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ Α ΜΕ ΣΑ!!!!!!ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΙΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....ΔΕ3Ν ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ....ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ....ΚΑΛΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.....ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ......ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ....ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΚΟΥΜΕ ΦΗΜΕΣ....ΦΗΜΕΣ...ΦΗΜΕΣ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ.....ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ.....ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΥΡΑ,ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΓΑΡΑ(ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.....ΞΑΝΑΛΕΩ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝΒΡΕΘΕΙ Α;ΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΑΡΑΠΗΣ Ο ΤΑΜ ΤΑΜ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ.....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ......

    ReplyDelete
  79. ΜΑΘΑΜΕ ΑΝ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Η ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ?

    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

    ReplyDelete
  80. O FM VOICE ΕΙΝΑΙ 30% ΠΨ.
    ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΒΟΓΙΑΤΖΗ - ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΨ
    Ο ΠΨ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ
    ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ReplyDelete
  81. εκ_των_εσω29 October 2009 at 17:42

    δυστυχώς ισχυει

    ReplyDelete
  82. Κουράστικα... Βγήκαν τα μαχαίρια... ο ένας καρφώνει τον άλλο. Δε με νοιάζει τι οδηγάει ο καθένας, ή αν κάποιοι, μαγείρευαν ισολογισμούς και ταμεία. Εδώ στο Ελλαδιστάν αυτό το κάνουν από υπουργοί μέχρι ψιλικατζίδικα. Κυκλοφορούν εφημερίδες και περιοδικά που δε τα ξέρει κανείς και αφήνουν δημοσιογράφους και υπαλληλους απληρωτους για μήνες. Σταματήστε πια. Αν κάποιος ήταν πιο ικανός να δοιηκισει την ΑΣΠΙΣ απο εδώ μέσα, ας το έκανε, ας άνοιγε δικό του μαγαζί.

    Δούλεψα στην εταιρία 1 χρόνο ακριβώς. 22/9/2008 προσλήφθηκα, 21/9/2009... Τραγικό. Παρόλα αυτά γρήγορα έμαθα πολλούς από εσάς, κυρίως φατσικά, μια καλημέρα ανταλλάζαμε λόγω του καπνιστηρίου. Προς το τέλος όμως δεν άντεχα να πηγαίνω, προτιμουσα να βγαίνω έξω. Είχα βαρεθεί τη γκρίνια, τα ψουψουψου και το ράδιο-διάδρομος. Με έπιανε κατάθληψη και δε μπορούσα να δουλέψω.

    Παρακαλούσα να τελιώνει αυτή η ιστορία γιατι μόνο κακό μας έκανε. Είχα βαρεθεί να δικαιολογώ την ΑΣΠΙΣ στην οικογένια μου και στους φίλους μου και παρόλο που ήμουν μόνο 1 χρόνο μαζί σας, και σίγουρα κανείς δε μπορεί να μου πει ότι έφαγα με χρυσα κουτάλια εκεί, ΝΑΙ πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά. Αγαπούσα και εκτιμούσα τους ανθρώπους γύρω μου και δουλέυαμε για το καλύτερο, με τα μέσα που διαθέταμε. Έτσι έχω μάθει να κάνω και έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό.

    Πιστευω ότι όλοι οι απλοί υπάλληλοι αυτό κάναμε και αυτό νίωθαμε μέχρι τελευταία στιγμή. Δε θα ξεχάσω ποτέ την κοπέλα που έκλεγε και έλεγε ότι: "έχουμε φάει ξύλο για την εταιρία και τώρα μας πετάτε στο δρόμο". Αυτή είναι η αλήθεια, έτσι νίωθαμε όλοι, αφού δε ξέραμε τι πραγματικά είχε συμβεί. Μόνο φήμες, για καμπάνες και για μπόνους υπομονής απο τη μιά και δε θα παρουμε τίποτα και θα μείνουμε στο δρόμο απο την άλλη.
    Σας το λέω ότι αμα ξαναανοίξει η εταιρία εγώ θα ακολουθήσω, μονο και μόνο γιατί πιστεύω σε αυτήν, μου άρεσε την ένιωθα και δικιά μου. Γιατί την εταιριά μπορεί να την δοιηκούσαν κάποιοι, αλλά δεν ήταν αυτοί η εταιρία μόνο, είμασταν όλοι μας καλοί και κακοί.
    Την φράση ότι όποιος μπορεί να βρει δουλειά ας βρει, δεν την ερμηνεύω ως το ότι όλα τελειώσαν, αλλά ως ότι υπάρχει η αίσθηση και ίσως η πίκρα από κάποιους ότι είχαμε και κηφήνες μέσα στο μελίσσι, και όποιος δε φοβάται να δουλέψει θα τα καταφέρει. Αυτό δεν είναι σωστό. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΣΠΙΣ που έχουν απόλυτη εξιδικευση, όχι απλά στα ασφαλιστικά αλλά στην ίδια την εταιρία. Δύσκολο να βρουν άλλη ΑΣΠΙΣ και να ξεκινίσουν απο το μηδέν.

    Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει εδω μέσα είναι ΜΟΝΟ τα δικαιώματα μας, τα χρήματά μας, και με αυτά πρέπει να ασχολούμαστε μόνο. Υπάρχουν άνθρωποι που βασίζοναι σε εμάς τους Αθηναίους για να πάρουνε κάποια χρήματα. Ένα πρέπει όχι μόνο να είμαστε αλλά και να φαινόμαστε. Όλα τα άλλα είναι θέματα του διαδρόμου και του καπνιστηρίου...

    ...κάποιες σκόρπιες σκέψεις...

    ReplyDelete
  83. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΡΑΣ! ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.....ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!

    ReplyDelete
  84. εκ_των_εσω29 October 2009 at 18:04

    Βλέπω οι ανώνυμες αδελφές συνεχίζουν και γραφουν, ανώνυμα παντα βεβαια

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΑΗΔΙΑ

    ReplyDelete
  85. Το ριμάξαμε το blog!
    Φ Ι Λ Τ Ρ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο ΑΜΕΣΑ!
    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  86. Αρχικά οφείλω μια συγνώμη στη γραμματέα από το Αγρίνιο, από τη Κοζάνη, τα παιδιά από την Κρήτη, και από κάθε γωνιά της Ελλάδας που διαβάζουν και επικοινωνούν με το Blog ΜΑΣ, και ενώ περιμένουν να ενημερωθούν, διάβασαν όλα αυτά τα σχόλια που γράφτηκαν σ αυτό το θέμα (αλλά και στα άλλα) είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Καταλαβαίνω ότι λίγο σας ενδιαφέρει ποιος οδηγεί πόρσε, ποιός έθαψε την εταιρία, ποιός τη βοήθησε, ποιός παρενοχλούσε σεξουαλικά και τόσα άλλα που γράφονται εδώ μέσα.
    Καταλαβαίνω ότι σας ενδιαφέρει τι κάνουμε από δω και μπρός, πως θα πάρουμε γρηγορότερα τα χρήματά μας, πως θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τις υποσχόμενες θέσεις εργασίας μας.
    Η ένταση είναι μεγάλη και καλά θα κάναμε να μην οξύνουμε τα πνεύματα, δικαιώνοντας τη ρήση η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Ας δούμε όλοι μαζί πως μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για μας αποτέλεσμα, με τη βοήθεια και συμπαράσταση όποιου στέκεται δίπλα μας. Έχω ξαναγράψει, ότι ΟΛΟΙ χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ, οι κατηγορίες, οι συκοφαντίες, οι βρισιές, και ιδιαίτερα ονομαστικά, όχι μόνο δεν ωφελούν τον αγώνα μας αλλά και τον βλάπτουν. Μας διαβάζουν και άνθρωποι έξω από την Ασπίδα, και βγάζοντας εμείς τον κακό μας εαυτό, δικαιολογημένα θα απορούν πως άντεξε τόσα χρόνια με έτσι η Ασπίδα.
    Λυπάμαι που, ένα κείμενο που έγραψα μόνο και μόνο θέλοντας να εκφράσω όσα όλοι αισθανόμαστε τούτες τις στιγμές (που ειρήσθω εν παρόδω, αν και φαινομενικά συγκινησιακά φορτισμένο, καθόλου μεμψίμοιρο δεν ήταν, και, όπως αντιγράφω από τον μεγάλο θεωρητικό και πρακτικό της επανάστασης Μιχάλη Ράπτη, ας μας γίνει μάθημα για την υπόλοιπη ζωή μας) έγινε αφορμή να σκεφτούμε ακόμη και την αυτοφίμωσή μας. Ας δείξει ο καθένας από μας, ότι άξιζε που ήμασταν τόσα χρόνια ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟΙ.

    Τα παραπάνω τα έγραψα και το πρωί, αλλά αμφιβάλλω αν τα διάβασε κανείς απο αυτούς που συνεχίζουν τα ίδια.
    Δυστυχώς αν συνεχιστεί αυτό, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε έλεγχο των μηνυμάτων (moderation) με μπλοκάρισμα και -ενδεχομένως- εντοπισμό της IP διεύθυνσης των "ανωνύμων" που καμμία σχέση με την Ασπίδα δε πρέπει να έχουν.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τ Ε Λ Ο Σ .

    ReplyDelete
  87. ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣTH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ CARAVEL ?

    ReplyDelete
  88. ΓΡΑΦΩ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ SITE.
    ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ Κ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 4ο. ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΑΕΓΑ Η ΑΕΑΖ)

    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ Η ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ "ΨΩΜΙ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΑΣ...

    ΤΙΜΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ...
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ... (ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΧΑΤΕ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΕΓΑ) ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΣΑ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΑΦΗΝΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΗΜΕΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ... ΤΙ ΣΑς ΕΚΟΒΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ....
    ΕΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ Κ ΑΦΗΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ...
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...


    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

    ΘΕΛΩ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ/ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ....
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΙΕΣ Κ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ...
    ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ....
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ Κ ΞΑΣΤΕΡΑ

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ?
    ΠΡΟΣΟΧΗ: AYTO ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΗΜΕΡΕΣ(ΑΝ ΤΕΛΟΥΣΕ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ). ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.... ΕΛΕΟΣ
    ΜΙΛΑΩ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ....

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ

    ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΣΟΓΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (Η ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ)

    ReplyDelete
  89. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΣΥ
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ....
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΩΣΗ. ΤΟ BLOG ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.
    ΠΕΣ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΟ!

    ReplyDelete
  90. αγαπητοι συναδελφοι θα σας θυμησω κατι που στα χρονια εργασιας μου στην ΑΣΠΙΣ το εμαθα καλα ειναι το διαιρει και βασιλευε
    το εμαθα καλα ειτε στα υποκατασταστηματα που εργαστηκα η στην διοικηση αργοτερα .
    Συναδελφοι μην αφηνετε να μας διασπασουν για μια αλλη φορα και να βασιλευσουν ξανα οι εχοντες.
    Σκεφτητε τα χρονια της προσφορας ζωης που καναμε ολοι.

    ReplyDelete
  91. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ29 October 2009 at 19:31

    Aγαπητή Σοφία,

    σε ευχαριστώ πολύ γιατί είσαι η μόνη που έχει το θάρρος να μου κάνει ΕΠΩΝΥΜΗ κριτική.
    Για ό,τι έκανα δεν ζητάω απο ΚΑΝΕΝΑΝ ευχαριστώ, ούτε να μου πεί μπράβο.
    Δεν έχει καμμία σημασία αν συμφωνώ με αυτά που γράφεις, ή αν έχεις δίκιο ή όχι.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έκανα σαν διευθυντής πολλά που θα ήθελα να κάνω και ίσως αποδέχθηκα να γίνουν κάποια που δεν ήθελα να γίνουν.
    Το ότι είμαι ο μόνος απο όλους τους τέως διευθυντές που γράφω σε αυτό το blog ίσως να σημαίνει ότι για μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οι συνάδελφοι έχετε μεγάλη αξία.
    Για όλα τα υπόλοιπα καλά ή κακά που έπραξα σαν διευθυντής ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ (Η/ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ) ΤΙΜΩΡΙΑ με εσάς.
    Μόνο σε ένα που γράφεις θέλω να σχολιάσω. Αν δεν κάνω λάθος ήσουν γραμματέας του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Αναπληρωτή του. Γιατί αυτοί δεν σε ενημέρωσαν; Γνώριζαν τα πάντα. Εγώ δεν είχα καμμία διοικητική αρμοδιότητα στην ΑΕΑΖ (δεν ήμουν καν στο ΔΣ).

    Χαίρομαι που βρήκες δουλειά ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.

    Να είσαι πάντα καλά, και αν έχεις ακόμα κάποιες απορίες - έτσι ακαδημαικά - πάρε το τηλέφωνο μου απο κάποιο συνάδελφο. Θα χαρώ να στις επιλύσω όλες, αν μπορώ.

    Με εκτίμηση,

    Βασίλης Αδαμόπουλος

    Υ.Γ. Δεν θα ξαναγράψω στο blog αν οι διαχειριστές δεν λάβουν μέτρα κατά της ανωνυμίας και της υστεροβουλίας. Ας ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ! Εδώ ξέφυγε η κατάσταση και τις τελευταίες μέρες γράφονται ΚΑΤΑΡΕΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ-ΨΕΜΜΑΤΑ απο τον οποιοδήποτε ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ θέλει να κάνει ζημιά. Ειδικά αν αυτός πήδηξε απο το καράβι μερικούς μήνες νωρίτερα, με τη τσέπη γεμάτη και τώρα μας κάνει πλάκα απο το νέο του γραφείο.

    ReplyDelete
  92. ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ", "ΚΑΚΟΙ", "ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ","ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ","ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
    {ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΙ ΤΟΝ κ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ("ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΑΕΤΟΣ") ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ...}

    ReplyDelete
  93. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΕΓΙΝΕ, ΤΕΛΟΣ! ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ 2! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΑΕΔ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 1000€,ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!

    ReplyDelete
  94. κυριε ΒΑΣΚΕΣ
    ΒΑΛΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
    ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ(ΣΩΤΗΡΗ)
    200

    ReplyDelete
  95. Μηπως κε Αδαμοπουλε ειχατε τον απολυτο ελεγχο ολης της οικονομικης διαχειρησης αφου για το παραμικρο ποσο επρεπε εσεις να δωσετε εντολη????
    Ρητορικη ερωτηση........μην απαντησετε, Ξερουμε τι θα λεγατε !!!!!!!
    Παντως μονο ευχαριστω δεν θα πω για κατι που ανηκει σε εμας, που θα επρεπε να το εχουμε ηδη στα χερια μας, γιατι εμεις τρωγαμε το βρισιμο απο τους παθωντες(ζημιες αυτοκινητων) Εμεις ειχαμε μηνυσεις απο παθωντες αλλα και ασφαλισμενους γιατι δεν δινατε αυτα που επρεπε να δωσετε.Εμεις που περναμε μονο 800-1200 ευρω και οχι τους μισθους του παχυλους που αναφερατε για τους υπαλληλους της Ασπιδας.Εμεις φαγαμε και ξυλο οταν για 2 και 3 φορες αναβαλλαμε τις πληρωμες τους που δικαια επρεπε να πληρωθουν μηνες πριν.Σιγουρα θα πειτε οτι δεν τα γνωριζατε.Αλλος πλανητης αδερφε !!!!!!!
    Που ηταν τοτε ο ανθρωπος που μας "βοηθησε" με το δωρο Χριστουγεννων???? Εγω ουτε εξ οψης δεν τον ηξερα....(Δεν χρειαζοταν κιολας)Ευτυχως που ηταν και το caravel για να δω προσωπα διοικουντων.....

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ..... λοιπον τα βλεπω ολα διαβαζοντας τα κυριοι διευθυντες που ειχατε ολοι χαθει και απλα ειχατε την στήριξη του φιλοτιμου του υπαλληλου!!!! αλλα και την σιωπηρη εργασιακη τρομοκρατια σας......(ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ReplyDelete
  96. Παραθέτω είδηση από το in.gr.
    Την παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου ζήτησαν για μια ακόμα φορά στην πανελλαδική συγκέντρωσή τους σήμερα (Πέμπτη) σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών οι διαμεσολαβούντες της Ασπίς Πρόνοια.

    Οι εργαζόμενοι ζητούν να υπάρξει άμεσα μέριμνα για όλα τα θέματα που προέκυψαν για ασφαλισμένους και εργαζόμενους από το «λουκέτο» στην ασφαλιστική.

    Ειδικότερα, ζητούν να υπάρξει άμεσα μέριμνα για τη μεγάλη καθυστέρηση που έχει προκύψει στην εξυπηρέτηση των συμβολαίων ζωής και νοσοκομειακών καλύψεων, για τη στασιμότητα στα θέματα εξαγορών και εκκρεμών αποζημιώσεων, για την τύχη των εγκλωβισμένων χαρτοφυλακίων, καθώς και για άλλα θέματα που σχετίζονται με την ανάκληση της άδεις λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρίας.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε να καταθέσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση.

    ReplyDelete
  97. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ:
    1) ΠΡΑΞΗ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΛΕ(?) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    2) ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ( ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΚΛΠ)
    3) ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
    ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Η Ο ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ?

    ReplyDelete
  98. INDIAN
    ΕΙΠΕΣ ΛΙΓΑ
    ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ?
    200

    ReplyDelete
  99. Κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ,
    ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΡΓΥΡΩ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
    ΗΡΘΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ .
    ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΣΕΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ Η ΟΧΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΣΑΤΕ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ReplyDelete
  100. ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ... ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΟΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ...
    ΣΔ ΚΡΗΤΗ

    ReplyDelete
  101. Τέλμα στην ΑΣΠΙΣ - Αναστάτωση στην ΙΝG www.skai.gr
    Στον "αέρα" παραμένουν οι 300.000 ασφαλισμένοι του κλάδου ζωής της ΑΣΠΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, καθώς δεν καλύπτονται ακόμα από κανένα νοσοκομείο.

    Την ίδια ώρα, ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη των ασφαλιστικών τους συμβολαίων.

    Οι διαμεσολαβητές της ΑΣΠΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ διαπιστώνουν καθυστέρηση στην επαναλειτουργία της εταιρείας από την πλευρά του κράτους και επιρρίπτουν ευθύνες γι' αυτό στην πολιτεία.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε να καταθέσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση.

    Στο μεταξύ, δεν κλείνει η ασφαλιστική εταιρεία ING στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν στο ΣΚΑΪ υψηλόβαθμα στελέχη της, παρά την απόφαση της μητρικής εταιρίας να αποχωρήσει από τον κλάδο των ασφαλειών. Οι περίπου 210.000 ασφαλισμένοι της εταιρείας θα δουν μέσα σε τρία χρόνια να μεταφέρονται τα συμβόλαιά τους σε άλλη ασφαλιστική χωρίς να επιβαρυνθούν.

    ReplyDelete
  102. εκ_των_εσω30 October 2009 at 00:54

    παιδια αν αρχίσουμε να λέμε εδώ για λαμόγια που λυμαινονταν την εταιρία, και ειδικα εγώ που απο το πόστο που ήμουν τα έβλεπα, θα τα χάσετε. Και θα το ξαναπω, για τα λαμόγια, ψάξτε σε εκεινους που σας πουλησαν οχι σε εκεινους που μεχρι και σήμερα επώνυμα εμφανιζονται

    Θα ήθελα οι βρισιές να σταματήσουν εδώ και σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι οταν τελειώσει όλο αυτό, θα βγω με ονόματα εδώ μέσα και με στοιχεία, που τετοια έχω πολλά κρατήσει και θα γελάσει κάθε πικραμένος...

    Και για οποιον γυρισει και πει, δεν τα λεγαμε δεν τα φωνάζαμε, εχω να του δειξω ακόμα και συνομιλίες απο συναντήσεις που έπεφτε χοντρο βρισιδι προκειμένου να στρώσουν κάποια πράγματα

    Κανονικά η ασπιδα θα πρεπε απο το 2004 να ειχε προβλήματα τεράστια αλλα τοτε και το 05 τη γλυτωσε

    απλα τα πραγματα παντα δεν ειναι οπως φαινονται και για την ώρα για πάρα πολλους ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ το θέμα μας να είναι ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Οτι εγινε έγινε, τωρα να δουμε τι κάνουμε

    Οπότε έχουμε και λέμε

    ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ, CLEAN FIGHTER, VASQUEZ εχουμε 3 θεματα στην αντζεντα
    1. το χιλιάρικο, τι γινεται, οι καταστάσεις της αεγα έφυγαν?
    2. ταμειο αφερεγγυοτητας, πως θα κινηθουμε εκει? ειναι σημαντικο βοήθημα
    3. εργατολογος, καταληξαμε τελικα στον Χ.?

    ευχαριστώ

    ReplyDelete
  103. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    Κύριε Αδαμόπουλε,

    ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ, Κ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΚ.....

    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ........ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ........... ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.....

    ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ? ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΕΓΑ (€ 300) Κ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ 1ο ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ...

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ? (€ 1.780)Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΚ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ)???

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΑΖ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. (ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΗΣ ΑΕΓΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)

    Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Κ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.. ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑΒΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ .....
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ....

    ΑΦΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ (Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ)

    ΑΠΑΙΤΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ......
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Κ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΟΥ

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΑΘΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΣΟΦΙΑ (ή Σωτήρης απο τον 4ο)

    ReplyDelete
  104. Σοφία (ή Σωτήρης απο τον 4ο) σε παρακαλώ αν μπορείς επικοινώνησε με το blog στο mail
    stondromoblog@yahoo.gr

    ReplyDelete
  105. Βρέ Σοφάκι,
    μου τάπες, σου απάντησα τώρα τι θέλεις και ξαναγράφεις χωρίς να γνωρίζεις ή να κάνεις ότι δεν γνωρίζεις;
    Ρωτάς πως κράτησα την εταιρεία 14 μήνες με δεσμευμένα ταμεία; Εσύ νομίζεις ότι μόνο στο 4ο τρώγατε ξύλο; Στον 6ο ξέρεις τι γινόταν; Ξέρεις πόσες φορές μας σπάσανε γραφεία κλπ;
    Αν δεν ξέρεις ρώτα πρώτα να μάθεις. Αν ξέρεις και κάνεις ότι δεν ξέρεις μάλλον έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου και καλύτερα να το λύσεις έξω απο το blog.
    Αφού με προκαλείς γιατί δε λές ότι η μάνα με το παιδί πήρε τα λεφτά απο το ....δικό μου τραπεζικό λογαριασμό; Που ήταν και τα τελευταία;
    Για το ταξίδι στη Πετρούπολη γιατί ρωτάς εμένα και όχι αυτούς που το έκαναν να σου πούν πώς χρηματοδοτήθηκε;
    Δεν θέλω να πώ περισσότερα για την εταιρεία γιατί θα βλάψω κυρίως τους άνεργους συναδέλφους σου.
    Εσύ το μόνο που σου λέω είναι ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ, και ας στο εξηγήσουν εκείνοι το γιατί.
    Και σου υπνθυμίζω για τελευταία φορά ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    Και χωρίς να θέλω αν αποφύγω ευθύνες σου (σας) δηλώνω ότι στην ΑΕΑΖ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.
    Τέλος σου ξαναλέω και αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ ας το καταλάβουν άλλοι πιό ψύχραιμοι εδώ μέσα ότι οι μισθοί δεν πληρώνονταν γιατί η ΕΠΕΙΑ δεν ενέκρινε αποδέσμευση ποσών.
    Καλή σου τύχη στη νέα σου δουλειά!
    Με εκτίμηση,

    Che
    YΓ To CHE ψάξε να μάθεις απο που το κόλλησα

    ReplyDelete
  106. CHE? hmmm apo ti miga che-che? Ayti pou ama se tsimpisei koimasai? to vrika?

    ReplyDelete
  107. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Κ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ .... ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ????

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ...
    ΣΤΟΝ 4ο, 1ο κ στον 6ο ΣΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ .......
    ΡΩΤΗΣΤΕ ........

    ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ...

    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ ......Κ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ


    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Σ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    ReplyDelete