Wednesday 14 October 2009

Επιβεβαιώνεται η παραίτηση Γριβογιάννη

Μετά από την φημολογία των τελευταίων ημερών φαίνεται πως ο κ. Γριβογιάννης, Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής, παραιτήθηκε μια και δεν είχε τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνει σωστά την δουλειά του. Εργαλεία που θα έπρεπε να του παράσχει η ΕΠΕΙΑ. Η οποία περί άλλων τυρβάζει.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως χαιρέτησε σήμερα (ενώ μέχρι και χθες που τον είδαμε έκανε κανονικά την δουλειά του).

Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται να μας γεμίσει με αμφιβολίες για το πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες που μας αφορούν αλλά και αφορούν χιλιάδες ασφαλισμένους.

Ήρθε καιρός για μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις. Αύριο περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις από την συνάντηση στην Αθήνα.

29 comments:

  1. ο_εκ_των_εσω14 October 2009 at 21:06

    OXI. Την προσωπική μου γνώμη θα εκφέρω τωρα, οπότε βαράτε ελεύθερα. Πιστεύω οτι η παραίτηση αυτη ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ.
    Πρέπει να είμαστε σε θέση να αποδείξουμε, 'οτι μονο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ μπορουμε να βγαλουμε την εταιρία απο το αδιέξοδο αυτό...ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ

    Και στην τελική 750 άτομα+ τοσοι χιλιάδες διαμεσολαβούντες + υποκαταστήματα ειμαστε τι? ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ? ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΤΟΜΟ?

    Αυτό και μόνο να υπερτονίσουμε φτάνει. Αυριο θα ειμαι στη συνάντηση, έχουν περάσει 3 βδομάδες πάμε στην 4η που είμαστε στον δρόμο και 4ο μηνα απλήρωτοι, ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ

    Χειρότερα να γινονται τα πράγματα δεν προκειται βγαινοντας στους δρόμους...ποσο πιο χειρότερα να γίνουν

    ReplyDelete
  2. ο_εκ_των_εσω14 October 2009 at 21:14

    υπαρχει ενα οικονομικο site με σημαντικο φορουμ
    το capital.gr
    δεν έχω δει ουτε εναν συνάδελφο να ανοιγει εκει ένα λογαριασμο (δωρεαν ειναι) και να ανοιγουμε θέμα για την ασπις προνοια
    το διαβαζει ολη η αγορά?

    γιατι δεν το κανετε? οποιος θελει μπορω να του πω πως

    ReplyDelete
  3. εκ_των_εσω, πες μου ότι είσαι ο gerodimos να τρελλαθώΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
    Το παρακολουθώ χρόνια, αλλά απ ότι είδες, παπαριές γράφουν!!!!

    ReplyDelete
  4. ο_εκ_των_εσω14 October 2009 at 21:33

    οχι ο γεροδημος είναι ή καλυτερα ήταν ασφαλιστης της ασπιδας και είναι προς μεσολόγγι, αγρινιο προς εκείνα τα μέρη
    είχα άλλο nickname και είχα ορκιστεί (επειδη με είχαν διαγράψει γιατι ειχα ...αντιθετη γνωμη σε ένα θέμα) να μην ξαναγράψω. Αλλα ας όψεται η ανάγκη για τις δουλειές μας και εδώ και 20 μερες ξανάφτιαξα account, το οποίο μετά θα το διαγράψω όταν τελειώσει το θέμα μας

    ReplyDelete
  5. οκ,ενετοπίσθης...(πλάκα έκανα για τον gerodimos, εγώ πίστευα ότι τελικά αυτός θα αυτοκτόνησε με τόση πόρωση που είχε χρόνια τώρα με τον "Παυλάρα θεέ πάρε τη ΠΑΕ"

    ReplyDelete
  6. ο_εκ_των_εσω14 October 2009 at 21:40

    βασικα αν γραψω εδω ποιος ημουν, θα φρακαρει το site απ τα μηνυματα...
    σταματησα να γραφω οταν με καναν ban κάπου τον οκτωβρη του 2008 και ξανανοιξα μετά αλλο ενα account για κανα δίμηνο, με αλλο νικ, με ξαναδιέγραψαν και απο τον Μαρτιο του 09 και μετα δεν ξαναγραψα

    ReplyDelete
  7. Ο_εκ_των_έσω14 October 2009 at 21:47

    ααα αυτος καηκε ασχημα άστα, είχε και 7000 κομματια ΑΣΑΣΚ να δω τι θα τα κανει, ταπετσαρία... Μην τον κλαις ομως, έχει βγαλει πολλά και προσφατα απο ΔΟΜΙΚ έβγαλε πολλά γιατι ήξερε το deal με την enel

    ωραιος τυπος, αλλά ο πιο κορυφαιος ηταν ο ΧΙΟΣ ο οποίος οταν ολοι λέγαν και φέρναν το προθεσμιακό στο brent στα 200 δολάριο ήταν ο μονος που είχε πει, οτι θα πάει στα 50 και στα 60 εν μεσω κρισης, ένα εξαμηνο πριν....αυτος μαλιστα, μπορώ να πω οτι ηταν δυνατός

    ReplyDelete
  8. ο_εκ_των_εσω14 October 2009 at 21:48

    σωστός

    ReplyDelete
  9. ΑΠΟ ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 13/10

    Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό για τις 743 θέσεις ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας. Οι προσλήψεις θα γίνουν σε 69 Δήμους όλης της επικράτειας, ενώ η προθεσμία λήγει στις 26 Οκτωβρίου.

    ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΑΣ
    ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11432&subid=2&pubid=6966846

    ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ

    ReplyDelete
  10. Οι 7 που περισσεύουν προφανώς θα έχουν βρεί δουλειά. (750 για 69 ε, φοβερό!!!!. Στο 69 δώστε βάση, προφανώς οι θέσεις αυτές προκυρήχθηκαν για μας, για να μας "αποζημιώσουν"!!!)

    ReplyDelete
  11. Η καλή πλευρά:
    Η απόλυση με βοήθησε να σκεφτώ πιο ώριμα,
    μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια ώστε στην επόμενη δουλειά να μη θεωρήσω TIΠΟΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και να προσπαθήσω περισσότερο.
    Bρήκα το χρόνο να φτιάξω ένα πλάνο για το τι ακριβώς θα θελω αποδω και περα να κάνω στη ζωή μου, πώς θα μπορέσω να υλοποιήσω ένα concept που έχω στο μυαλό μου ,ισως για μια δική μου επιχείρηση. Πιστεύω στον εαυτό μου και θα τα καταφέρω.

    ReplyDelete
  12. @ possitive
    Τότε να βιαστείς, το συντομωτερο να επικοινωνήσεις με την Αλ.Θ. γιατί μαζεύει τους υποψήφιους επιχειρηματίες

    ReplyDelete
  13. 69 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ!
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
    ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ?
    ΑΣΦ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ?

    ReplyDelete
  14. γιατι καλε κοριτσια
    δεν πρεπει να σκεφτομαστε θετικα για το κακο
    που μας ελαχε?
    αλλοστε μια παλια διαφημηση ελεγε
    για καλο και για κακο
    ασπις προνοια

    ReplyDelete
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ
    Ο ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.
    ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  16. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ
    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ
    ΑΣΤΡΑΠΗ

    ReplyDelete
  17. Το κατάλαβα φίλε(η) Anonymous που αναφέρεται το 69, απλώς σκέφτηκα ότι θέλουν κοντά 750 άτομα για 69 (...δήμους)
    Αστραπίτσα(ή αστραπούλη) δε δουλευόμαστε απλώς αρκετή ένταση έχουμε όλες αυτές τις μέρες, ας χαλαρώσουμε και λίγο.

    ReplyDelete
  18. ο_εκ_των_εσω15 October 2009 at 01:22

    θα τα καταφερουμε μαγκες, θα δείτε... Απλά πρέπει να μεινουμε ενωμένοι σαν γροθιά. Ολοι μαζί ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  19. πως να σχολιάσει κανείς το παρακάτω?
    Τελικά ο ασφαλιστικός χώρος βρίθει από άσχετους και οταν βλεπεις την ίδια την εαεε να κάνει τετοια πρόταση αναρωτιέσαι για το μέλλον που έχει γενικότερα ο θεσμός στην ελλάδα


    Τώρα αντιλαμβάνομαι ποια εποπτικη αρχη αξιζει σε αυτον το χώρο στον οποίο το βασικό του όργανο, έχει ιδέες ανεφάρμοστες σαν τις παρακάτω
    "ΕΑΕΕ: Τωρα θέλει bad bank για την Ασπίς ΑΕΓΑ και αναβάλλει την εκδήλωση για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης (14-10-2009, 21:00)
    14/10/2009

    Την δημιουργία από το κράτος μίας εταιρείας που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Ασπίς ΑΕΓΑ -κατά τα πρότυπα μίας bad bank- προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 14 Οκτωβρίου).
    Το διοικητικό συμβούλιο βλέπει τη δημιουργία της εταιρείας αυτής ως μοναδικής λύσεως προκειμένου να μην χάσουν ουσιαστικά τα δικαιώματα τους οι ασφαλισμένοι στην εταιρεία που έκλεισε με απόφαση της ΕΠΕΙΑ στις 21 Σεπτεμβρίου. Σκοπός της υπό δημιουργία εταιρείας θα είναι να διαχειρισθεί το χαρτοφυλάκιο, να εξυγιάνει τα αποθέματα με την απαραίτητη οικονομική συμβολή του δημοσίου και στο τέλος ότι μείνει (μετά από εξαγορές, λήξεις συμβολαίων κ.λ.π.) να το πουλήσει ενδεχομένως σε όποια ασφαλιστική εταιρεία θα εκδηλώσει ενδιαφέρον.
    Την πρόταση θα την καταθέσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΕΙΑ στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον Υπουργό Οικονομιών Γιώργο Παπακωνσταντίνου σε συνάντηση που θα επιδιώξει να έχει μαζί του τις επόμενες ημέρες. Το ΔΣ της ΕΑΕΕ κατέληξε στην πρόταση αυτή γιατί εκτιμά ότι καμιά εταιρεία δεν θα θελήσει να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Ασπίς ΑΕΓΑ. Επίσης από την κυβέρνηση θα ζητήσει να ξεκαθαρίσει εάν η εγγύηση καλύπτει και τα προϊόντα υγείας. Γενικότερα εκτίμησε ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό μετά και την παραίτηση του επόπτη κ. Σπύρου Γριβογιάννη.

    Αναβολή εορτασμού της Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης (11η Νοεμβρίου)

    Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΕΕ αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης του εορτασμού της Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης με οριακή πλειοψηφία (ελήφθη διπλή η ψήφος του Προέδρου) καθώς προφανώς κρίθηκε ότι οι μέρες δεν προσφέρονται για εορτασμούς. Ωστόσο διατυπώθηκε και η αντίθετη άποψη που υποστήριξε ότι και μέσα από την συγκεκριμένη εκδήλωση θα πρέπει να αναδειχθεί η αξία της αξιόπιστης και φερέγγυας ασφαλιστικής αγοράς.

    Για τις ουρές

    Τέλος το ΔΣ της ΕΑΕΕ συζήτησε και το θέμα που έχει προκύψει με τις "ουρές" στα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου και ενημερώθηκε ότι και η ΕΠΕΙΑ έχει ζητήσει με επιστολές από εταιρείες που εμφανίζονται να ακολουθούν την πολιτική ανάληψης ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου από τις εταιρείες που έκλεισαν χωρίς την καταβολή νέου ασφάλιστρου να εξηγήσουν τι είδους πολιτική είναι αυτή. "

    ReplyDelete
  20. Καλημέρα,
    Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι γίνεται με το πάγωμα δανείων? Η Ασπίς Bank τηλεφωνεί και πιέζει για την πληρωμή των δόσεων. Ξεχνάει ότι είμαστε συνάδελφοι στον ίδιο όμιλο.....

    ReplyDelete
  21. Συνάδελφοι καλημέρα!

    Το ότι ο επόπτης παραιτήθηκε, ΔΕΝ εξυπηρετεί κανένα! Παραιτήθηκε δίοτι μια πληροφορία λέει ότι τα περιουσιακά στοιχεία, δεν επαρκούν για την πληρωμή των υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν τα ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    Όσο δεν προχωράει η δουλειά, μένουν πίσω πράγματα, αυτές είναι οι προχειρότητες του ελλ κρατούς που δεν διευκρίνησε το καλοκαίρι τι ακριβώς επομίζεται ο επόπτης και τι καλείται να πράξει. Η ΕΑΕΕ πάλι δεν έχει να προτείνει κάτι αξιόλογο ή το καλοκαίρι δεν πρότεινε να γίνει πλήρης περιγραφή και αναφορά σχετικά με το τι γίνεται αν κλείσει μαι Ζωική Εταιρεία, όταν βγήκε ή επόμαχη παραγραφος που δεσπόζει στο ΝΔ 400/70!!
    Πρέπει άμεσα και επιταχτικα να δωθεί λύση γιατί συντελείται μεγάλη ζημιά στην ασφαλιστική συνείδηση του έλληνα αυτή τη στιγμή!

    ReplyDelete
  22. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ......ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ...ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ........

    ReplyDelete
  23. Προς Ανώνυμο για ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ!

    Την επόμενη που έκλεισε η εταιρεία, με πήραν τηλέφωνο, για να εξοφλήσω τις δόσεις που χρώσταγα, βγήκαν παγανιά για λεφτά!
    Και τους είπα μπα μπα καλός τους!!!! Σας περίμενα!!
    Ήταν που πρίν κάποιους μήνες μας έλεγαν απο τγη Δίοικηση, ότι θα "παγώσουν" κάρτες και δάνεια επειδή είμασταν ταπί!!!
    Καοι οι τόκοι μπήκαν και τα πανοτόκια κανονικότατα!

    ReplyDelete
  24. θελετε να τους κανετε ζημιά?
    παρτε στην τραπεζα της ελλαδος και ζητήστε απο το κατάστημα αμαρουσίου τα πλαφόν επιταγών που είχαν μέχρι τις 30/6/2009 και που πήγαιναν αυτά

    οχι δεν ειναι συναδελφοι
    αλητες ειναι
    αλλα θα ρθει και αυτωνων η σιρα τους και κοντα ειναι

    ReplyDelete
  25. ο_εκ_των_εσω15 October 2009 at 16:12

    Κραυγές και…
    Τους ξέχασαν εντελώς τους εργαζομένους της ΑΣΑΣΚ.

    Διαβάστε ένα μήνυμα υπαλλήλου της εταιρείας όχι για να τους συμπονέσουμε, αλλά γιατί χρειάζονται την αλληλεγγύη όλων μας.
    «Πέρασαν είκοσι μέρες μόνο και το θέμα ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ξεχάστηκε. Ξεχάστηκαν οι εργαζόμενοι. Αυτό μας ενδιαφέρει. Απλήρωτοι μήνες τώρα, χωρίς δουλειά πια, χωρίς αποζημίωση. Θα σας ενημερώσουμε είναι η απάντηση που ακούμε καθημερινά. Μήπως κάποιος αρμόδιος ξέρει τι περνάμε»;

    Οι αρμόδιοι, φίλε, θα κινηθούν μόνον με την πίεση και την διεκδίκηση σας και την συμπαράσταση της κοινωνίας.




    …ψίθυροι για την Ασπίδα
    Κάτι ακόμα για την ΑΣΑΣΚ.

    Με διαβεβαιώνει κορυφαία πηγή μου, ότι το καλοκαίρι ο Παπαθανασίου πρότεινε στον Π. Ψωμιάδη να μπει το Δημόσιο στην εταιρεία με 250 εκατ. ευρώ για να εισπράξει ένα όχι σαν του Μεταξά από τον επιχειρηματία. Αν είναι έτσι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο σφάλμα του έμπειρου πόντιου.

    Μάλλον, δεν πίστευε ότι θα φτάσει στα άκρα ο Πέτσας.

    ΑΠΌ FMVOICE - ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ReplyDelete
  26. ο_εκ_των_εσω15 October 2009 at 16:38

    Aspis Bank: Τρεις οι ξένοι ενδιαφερόμενοι - Προς πώληση το 30%
    08:10 - 15 Οκτώβριος 2009
    Σε διαπραγματεύσεις με 3 ξένους επενδυτές βρίσκεται σύμφωνα με πηγές στο Λονδίνο , η Aspis Bank με στόχο την πώληση τουλάχιστον του 30% του μετοχικού κεφαλαίου ή ακόμη και του 51%. Το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται δεν έχει ακόμη μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση αλλά χαρακτηρίζεται σοβαρό. Σημειώνεται ότι η Commercial Value κατέχει το 40% της τράπεζας, το 20% η Aspis Πρόνοια και το 40% οι μικρομέτοχοι. Η Commercial Value έχει αναφέρει ότι θα συμμετάσχει. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Aspis Πρόνοια ενώ η πλειοψηφία των μικρομετόχων αναμένεται να συμμετάσχει. Με βάση ενδείξεις και μόνο η τιμή της αύξησης προσδιορίζεται πέριξ των 0,90 ευρώ.

    Αν οι διαπραγματεύσεις είναι αποτελεσματικές η έλευση του νέου στρατηγικού επενδυτή στην Aspis Bank θα συνδεθεί με την αύξηση κεφαλαίου ύψους περίπου 120 εκατ ευρώ την οποία έχει δρομολογήσει η τράπεζα και θα υλοποιήσει αρχές Νοεμβρίου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο νέος στρατηγικός επενδυτής θα μπορούσε να συμμετάσχει με ένα ποσοστό στην αύξηση κεφαλαίου καταβάλλοντας 40 με 50 εκατ ευρώ ή και περισσότερα ανάλογα με το ποσοστό που θα καλύψει.

    Προσεχώς λοιπόν αναμένονται εξελίξεις για την Aspis bank καθώς διαφαίνεται ότι είναι κοντά οι σχεδιαζόμενες και αναμενόμενες μετοχικές αλλαγές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πώληση της τράπεζας.

    Πέτρος Λεωτσάκος
    petros@reporter.gr


    ελεος ρε δημοσιογράφοι
    οι μετοχες της ασπις δεν ειναι του ψωμιάδη ειναι της ασπις προνοια
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ?
    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ?

    ReplyDelete
  27. Τρίχες κατσαρές! προσπαθούν τα ψοφίμια να βρούν μετόχους-κοράκια τώρα που η μαμά που τάιζε τις σαπιοκοιλιές τους δεν υπάρχει.
    Γουστάρω να μπούν άλλοι μέτοχοι να τους πάνε ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

    ReplyDelete
  28. προτεινω να κινηθούμε νομικά στα μέλη του Διοκητικου Συμβουλίου της ασπις αεγα και αεαζ για προσωπική ευθύνη που έχουν για το θεμα
    θα αναφέρω στο επόμενο ποια ειναι τα μελη αυτα ωστε να κινηθούμε μαζικά με αγωγές, ξέχωρα απο τις διεκδικήσεις μας

    ReplyDelete