Tuesday 13 October 2009

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής (Διευρυμένη με εκπροσώπους των τμημάτων)

Την Πέμπτη στις 11 το πρωί θα γίνει μια συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής και ενός εκπροσώπου από κάθε τμήμα για να συζητηθούν τα νεώτερα από το θέμα των εργατολόγων, το θέμα των αιτημάτων μας, καθώς και των κινητοποιήσεων. (Η συνάντηση θα γίνει στην Αίγλη του Ζαππείου)
Επιπλέον, το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, θα προχωρήσουν το θέμα των επιδοτούμενων προγραμμάτων επιμόρφωσης. Θα πρέπει όμως να συγκεκριμενοποιήσουμε κατά ειδικότητες τι ακριβώς σεμινάρια χρειαζόμαστε. Π.χ. τι θέλουν να μάθουν οι συνάδελφοι του λογιστηρίου, τι των αποζημιώσεων, εκδόσεων, μηχ/σης κ.λ.π.
Άρα θέλουμε κι εδώ συγκεκριμένες προτάσεις.
Επιπλέον συνάδελφοι που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Νέων Επαγγελματιών (με την επιδότηση των 30,000 ευρώ) να επικοινωνήσουν με την συνάδελφο της Συντονιστικής Αλ. Θ.
Εν τω μεταξύ η online έκδοση της Ημερησίας προαναγγέλλει αλλαγές σε ασφαλιστικές (δημοσίου συμφέροντος) και ΕΠΕΙΑ. Διαβάστε εδώ.
Η Insurance Daily έχει ένα σημαντικό άρθρο εδώ .
Από την Ομοσπονδία μας έστειλαν ένα απόσπασμα πρακτικών της Βουλής που αφορά την τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Κουσελά στην τροπολογία για την εγγύηση του Δημοσίου, που φαίνεται ότι γνωρίζει το θέμα καλά.
Ακόμη πληρέστερες οδηγίες σχετικά με τον υπολογισμό του μισθού της Σ.Σ.Ε με όλα τα επιδόματα.
Ο Βάσκες κάποιον ιδιοφυή τρόπο θα βρει να τα ανεβάσει.

28 comments:

  1. "Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από την κυβέρνηση να προωθηθεί στη θέση του προέδρου της ΕΠΕΙΑ ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος."

    Χαχα, από τον Αννα στον Καϊάφα, από τον ένα αμερόληπτο εγκάθετο στον άλλο.

    ReplyDelete
  2. ο_εκ_των_εσω13 October 2009 at 12:09

    Ετοιμαστείτε για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    και εκπλήξεις

    αναμείνατε στο ακουστικό σας

    ReplyDelete
  3. Πάντα ενημερωμένος ο εκ_των_έσω (που μάλλον βρήκε και λεφτά, γιατί δεν είναι πλέον ταπί!!) Πράγματι οι εξελίξεις τρέχουν.
    (Κι όσο για το μαλλί μου (αναφέρομαι σε κάποιο προηγούμενο σχόλιο σου), μια χαρά είναι απλώς δεν είχα σαμπουάν και πήρα ένα για ξηρά με λιπαρές άκρες, και μου το εξαφάνισε προχτές.)

    ReplyDelete
  4. ο_εκ_των_έσω13 October 2009 at 12:35

    καταρχήν να ενημερώσουμε πρωτα απο ολα τους συναδέλφους εδω της ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ να μην ανησυχούν καθόλου και να ηρεμήσουν (σε πρωτη φαση αυτό)

    ο εκ των έσω δανειστηκε 30 ευρω απο τον πατέρα του και έχει λεφτα πια!!!!
    και επειδη ξέρω ποιος και τι μας βλέπει εδώ μέσα....θα με συγχωρήσετε για την φρασεολογία μου

    Κ... στο είχα πει πολλάκις, βιάζεσαι, μη νομιζεις οτι εδεσες τον γαιδαρο σου, θα γελάσει καλύτερα οποιος γελάσει τελευταίος. Η προσπάθεια σου να διαβάλεις συναδέλφους θα πέσει στο κενο, ήδη πέφτει!

    ReplyDelete
  5. ο_εκ_των_εσω13 October 2009 at 14:16

    παντως επειδη προέρχομαι και απο αλλο χώρο, θεωρώ ακατανότητα το 10% των υπαλλήλων του κλαδου να μένει στο δρόμο και ΣΥΣΣΩΜΟΙ οι συνάδελφοι στις άλλες εταιρίες να μην κάνουν ΕΣΤΩ και μία ημέρα απεργεία.
    Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο στον ασφαλιστικό χώρο τελικά?
    Το μέλλον τους αφορά, σήμερα ειμαστε εμεις αυριο είναι αλλες 3 εταιρίες

    Η ομοσπονδια τι κάνει για αυτο?

    ReplyDelete
  6. Δυστυχώς στις ασφαλιστικές που είναι ιδιωτικές, δεν γίνονται αυτά! Όμως κάποιοι άλλοι στην.. Συγγρού,(ονόματα δεν λέμε) θα μπορούσαν να είχαν ήδη κινητοποιηθεί, εδω και μέρες!
    Αλλά μάλλον χάρηκαν!! Οπως έχω ξαναπεί σε αυτό το blog, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η σύνθεση ενώς σώματος που θα παρεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις (Άνάκλησης Αδειών γιατί μάλλον θα έχουμε πολλές)και θα δίνει καθαρά λύσεις, σαν Σωματείο ή Συνδικάτο στους ασφ. υπαλλήλους, αλλά θα πρέπει να δημιουργηθεί απο ασφ. υπαλλήλους που είναι εν ενεργεία,και θα μπορούν να προσφέρουν απο τη θέση τους ο καθένας (π.χ εξεύρεση εργασίας,εργατικά θέματα κλπ)όλων των βαθμίδων (στελέχη, διευθυντές, απλοί υπάλληλοι)ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!Σήμερα είναι η ΑΣΠΙΣ, αύριο ποιός?
    Το κάθε άτομο ανάλογα την ιδικότητα του θα μπορεί να προσφέρει πράγματα, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στο Συνδικάτο.

    ReplyDelete
  7. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 100 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΗΜΕΝΟΥΣ.....ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.....

    ReplyDelete
  8. telika ta paidia tis AEGA pou einai stin zoi
    tous fonaxan gia tin kataggelia simbasis?

    ReplyDelete
  9. Ναι, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αλφαβητικά.

    ReplyDelete
  10. Σήμερα φώναξαν όσους το επίθετό τους ξεκινάει από "Α". Έχει πάει κανείς στον ΟΑΕΔ για ταμείο ανεργίας? Πόσες μέρες θέλει να μας πληρώσουν το επίδομα?


    @ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ@

    ReplyDelete
  11. Δημήτρης Γ.13 October 2009 at 18:13

    Παιδία έδωσα συνέντευξη για δουλεία σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία από βιογραφικό που είχαν πάρει από τον σύλλογο.

    Οι άνθρώποι που μου πήραν την συνέντευξή δεν πιέστηκαν από το σύλλογο, ούτε ήταν πολιτική της εταιρείας τους να πάρουν πρώτα από ΑΣΠΙΣ, ούτε από όσο ξέρω ισχύουν ακόμα επιδοτήσεις για να γίνει κάποια πρόσληψη μας .

    Έτυχε να έχουν ακούσει για το blog και ρίχνοντας μια μάτια διαβάσανε ότι υπάρχουν βιογραφικά στον σύλλογο και έτσι κάνανε ένα τηλέφωνο στο σύλλογο κλπ.

    Θέλω να πω ότι γενικότερα οι συνάδελφοι βλέπουν με κατανόηση το πρόβλημα μας και σκέφτονται ότι μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούν στο ίδιο σημείο και για αυτό δείχνουν ιδιαίτερη θέληση να καλύψουν θέσεις που προκύπτουν από τους απολυμένους της ΑΣΠΙΣ.

    Παρόλο τον αέρα σήμερα δεν αισθανόμουν καθόλου κρύο «Στον Δρόμο»

    ReplyDelete
  12. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ..ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΠΙΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΡΕ ΠΑΥΛΟ???

    ReplyDelete
  13. για το @ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ@. Την Παρασκευή πήγα το "απολυτήριο" στον ΟΑΕΔ και μου έδωσαν ημερομηνία πληρωμής 23/11/2009
    Ναι, 11άτου ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    Μέχρι τότε ελπίζουμε να έχει τρέξει το 1000άρικο

    ReplyDelete
  14. ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ (ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΙΚΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕ/2008, ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ) ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΟΥΣΕ...ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3500 ΑΣΦ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ Μ Ε Γ Α Λ Ο ΜΑΝΙΚΙ...

    ReplyDelete
  15. ο_εκ_των_εσω13 October 2009 at 19:24

    Παιδια ο κος Ψωμιάδης και να θέλει το όριο το χρονικό είναι μεχρι τις 21 Οκτωβρίου. Μετά πέταξε το πουλάκι.
    Αν και για εμένα θα ξέρουμε μέχρι και την Δευτέρα τι μελλει γεννέσθαι

    Οπως και να έχει εγώ επιμένω για δυναμική κινητοποίηση. Η λογική λέει, ότι δυναμικη κινητοποίηση βοηθάει και το δικο τους έργο. Γιατί λοιπόν να σταματήσουμε?
    Προτείνω από τώρα ραντεβου στο υπουργειο την Παρασκευή 9 το πρωι
    ποσως με ενδιαφέρει τι θα πει ο οποιοσδήποτε, ο οποιος δεν ήταν κοντά μου και όταν δεν είχα να φάω

    ReplyDelete
  16. Για τον ανώνυμο. Φίλε μου (προφανώς) σύμβουλε, κανένας δε ρίχνει ευθύνες στην ΝΔ ή σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Μακριά απο μας (και νομίζω ότι το δείχνουμε) τα όποια κομματικά τερτίπια. Ξέρουμε ότι κι εσείς αντιμετωπίζετε μεγάλο πρόβλημα και εννοείται ότι σας κατανοούμε.
    @ εκ_των_έσω. Και τη Δευτέρα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, θα είναι το ίδιο, και τη Τρίτη, και τη Τετάρτη. Όριό μας ήταν ο ουρανός. Τον φτάσαμε, δεν πάμε παραπάνω. Τώρα η πτώση είναι ελεύθερη....
    Όσο για τις κινητοποιήσεις, (προσωπικά προτείνω) να γίνει η συνάντηση της Πέμπτης, και εδώ είμαστε. Πρέπει ότι οργανωθεί, να οργανωθεί καλά, με συμετοχή ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ που έκλεισαν, να μαζευτούμε και οι 750, γιατί διαφορετικά θα δείχνυμε αδύναμοι.

    ReplyDelete
  17. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΣΦ/ΤΗΣ.
    Ο ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ
    4000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ?

    ReplyDelete
  18. φιλοι ανώνυμοι με προκαλείτε πολυ πολυ άσχημα

    όσον αφορά τις προμήθειες θα σας το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ
    υπήρχαν γραφεία που παιρναν προκαταβολές και όχι μονο τους χρώσταγε η εταιρια, αλλά χρωστάγαν και στην εταιρία
    τα κολλητιλήκια...του ξέρετε ποιου στον 5ο. Ο οποίος ειναι εξαφανισμένος. Ο οποίος μέχρι την τελευταια στιγμή "γυρνουσε" επιταγές

    αντε γιατι αν μιλησω, θα κοπούν κώλοι και θα καταλάβετε γιατι απ τις κινητοποιήσεις μας έχουν εξαφανιστεί άτομα όπως ο τατσης και οι λουλουδακηδες για τους οποίους είχε ΒΟΥΞΗΕΙ η αγορά

    αλλα δεν φταινε αυτοι, φταινει ο κυρ παυλος πάνω που στον κάθε άχρηστο έδινε προνόμια...
    από τους τσανιους, τους καιρηδες του καρραδες τους βαμβακάρηδες τους λαμπαδάριους, τους καφιρηδες, τους μελετακους τους τάτσηδες, τους λουλουδάκηδες, τους μιχαηλούδηδες, τους ντουντουδες, τους νταουντακηδες τους γιαννόπουλους, τους ντανους, τους ζερβους και όλους τους συμβούλους

    γιατι δεν μιλάτε ρε? σας εφαγε η γατα τη γλώσσα? γιατι δε μιλάτε? αυτοι φάγαν το βιο σας

    αν μαζευες ολους τους αλητες που το παίζαν διευθυναταδες και συμβουλους ξεπερνούσες την ηλικια της γης

    φταιι ο κυρ παυλος κυριες και κυριοι, φταιει γιατί έχασε τον έλεγχο του μαγαζιου

    και στον καθε πουστη και κερατα απο αυτους τον έκανε πλούσιο να το παίζουν μαγκες τώρα, που ουτε γυμνασιο εξαταξιο δεν ειχαν βγαλει

    γιατι δε μιλατε ρε, γιατι τα μασάτε?

    ReplyDelete
  19. Κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.
    Οσο αφορά την Συγγρού μεριά στο site του Συλλόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής απο τις 24/9 υπάρχει η ανακοίνωση της παράταξης "Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία"

    Η ανεργία που βιώνουν οι συνάδελφοί μας είναι υπόθεση όλων μας
    Αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση των άνεργων συναδέλφων μας.

    Δηλώσεις, μεγαλοστομίες, υποσχέσεις.

    Αυτό βιώνουν οι συνάδελφοι μας των πέντε εταιριών που από προχτές βρίσκονται στο δρόμο.

    700 ιστορίες που γράφονται στους δρόμους της ανεργίας.

    Οι αλήτες που έπαιξαν την τύχη 700 οικογενειών εργαζόμενων, σήμερα θρασύτατα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάληξη ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

    Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διαγωνίζονται για το ποιος είναι ο πιο καλός εξυγιαντής της ασφαλιστικής αγοράς την ώρα που οι επί τρεις μήνες απλήρωτοι συνάδελφοι κυριολεκτικά δεν έχουν να φάνε.

    Κατά την άποψή μας θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν τρεις κινήσεις για τους εργαζόμενους:


    - Να δοθεί η δυνατότητα σε όσους απολυθήκαν και απέχουν μέχρι πέντε χρόνια από το όριο συνταξιοδότησης να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα με ειδική νομοθετική ρύθμιση.


    - Οι Εταιρίες που θα πάρουν την παραγωγή των πέντε εταιριών που έκλεισαν να υποχρεωθούν να προσλάβουν τόσους εργαζόμενους, όσους απαιτείται για την εξυπηρέτηση της παραγωγής αυτής.
    Πιο συγκεκριμένα αν πχ. ο/η κάθε εργαζόμενος εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 600.000 ευρώ παραγωγή, να προσλαμβάνονται τόσοι εργαζόμενοι όσοι χρειάζονται για να καλύψουν τον μέσο όρο της παραγωγής που μεταφέρεται.
    Αυτό οφείλει να το επιβάλει ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας σε όποια ή όποιες εταιρίες δώσει την παραγωγή ζωής της Ασπίδας.
    Αυτό οφείλει να το επιβάλει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών στα μέλη της.


    - Τέλος να προσλάβει το Επικουρικό κεφάλαιο επιπλέον εργαζόμενους αποκλειστικά από τους συναδέλφους μας που έχασαν την δουλειά τους, και όχι συγγενείς ή φίλους αυτών που το διοικούν, όπως συνήθως μέχρι σήμερα έκανε. Οι προσλήψεις στο Επικουρικό είναι αναγκαίες για να εξυπηρετηθεί ο πολύ μεγάλος αριθμός των ζημιών που θα πάνε σε αυτό.

    Καθαρές κουβέντες.
    Γιατί το πρόβλημα της ανεργίας του κλάδου μας δεν μπορεί να λυθεί μόνο με λόγια.
    Γιατί τα λόγια δεν μπορούν να καλύψουν την απόγνωση που βιώνουν σήμερα οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ μας.
    Γιατί οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι .
    Γιατί δεν μπορεί να ενταχθούν σε προεκλογικά παιχνίδια οι άνεργοι ασφαλιστικοί υπάλληλοι.

    Συναδελφικά
    Η Σ.Ε. της "Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας"

    Δεν είστε μόνοι σας συνάδελφοι.
    Γ.Π.

    ReplyDelete
  20. Το site είναι το www.syllogos.gr

    ReplyDelete
  21. OLO LOGIA!YPARXOUN OIKOGENEIES POU PEINANE!PREPEI NA GINEI KATI T O R A!!!!!
    TA LEME TA XANALEME!OLO TA IDIA!
    KAI OLOI MAS XEROUME POLY KALA OLA TA LAMOGIA POY DOULEVAN STIN ASPIDA, POU TO EPAIZAN DIEFTHINTES KAI MAGES KAI SYMBOULOI! ALLA AYTOI DEN PERNANE DISKOLA!TIS DIKES MAS OIKOGENEIES AGGIZEI EDO KAI TOSO KAIRO OLOI AFTH H KATASTASH!!AGAPHMENOI SYNADELFOI PREPEI NA GINOUME OLOI E N A!

    ReplyDelete
  22. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/9 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.... ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΙΚΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    ReplyDelete
  23. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ
    Η ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ
    οχι ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΛΥΜΑ...
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ...
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΥΜΕΝΟΥΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ?

    ReplyDelete
  24. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ

    ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ,ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΕΨΟ,ΚΑΙ ΤΟ
    ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ...
    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

    (βρε ουστ)

    ReplyDelete
  25. Παιδιά, για πιο πάνω ανώνυμο, φίλε συμφωνώ ότι ο Ψωμιάδης έδψσε σε κάπιους λεφτά, όμως αν υπήρχαν γραφεία που χρωστούσαν στην ΑΣΠΙΔΑ, πως είσαι σίγουρος ότι ο Ψ δεν το ήξερε?Και αν το ήξερε (που σίγουρα το ήξερε) γιατί δεν έκανε τίποτα?Γιατί συνέχιζε, να τους έχει και δεν τους έδιωχνε απο την εταιρεία? Η εταιρεία ήταν στα χέρια του, ήξερε τι γίνεται!!!!!Είναι αρκετά έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζεις??
    Επίσης σχετικά με τη σημαία Λιβάνου, που είδα πιο πάνω, και να θέλει να πάρει κάπιος την εταιρεία όταν το άνοιγμα της ξεπερνά τα 500 εκ ευρώ όπως λένε όλες οι δημοσιεύσεις και τα sites, ποιός θα είναι τόοοσο κουτός να τα δώσει??
    Και πές ότι τα χει να τα ΄δώσει αβέρτα, θα πρέπει να αλλάξει όνομα η εταιρεία, ΔΣ, και γενικά να μην μείνει τίποτα που να θυμίζει ΑΣΠΙΣ.Ο 400/1970 το αναφέρει!!!
    Τοοσο απλά, αφήστε λοιπόν τις ελπίδες για αυτούς που ονειρεύονται,και πάμε να πάρουμε τα λεφτά που στη τελική τα έχουμε δουλέψει!!!!

    ReplyDelete
  26. Libanezikh shmaia.....
    AAAAAA den paw se skafos ligotero twn 50 metrwn !!!!!.
    thelw kai allo kapetanio giati o Paul moy einai poly ligos.....
    Yparxei mallon kseplima xrimatos apo opla.....
    XAXA (foskole poy eisai????)
    Gia tender thelw 5metro foyskwto......alliws den paw stou pliou......!!!!

    Tha moy bgalei kai diplwma taxyplooy o Paul!!!!!???

    ReplyDelete
  27. Ποιός Paul ρε παιδιά!
    Σας είπε κανείς ότι όποιος ξενος βάλει λεφτουδάκια θα τον έχει παρέα;
    Τα μαγαζιά και το κόσμο θέλουν μόνο. Πάρτε το χαμπάρι και μην ακούτε ότι σας ξεφουρνιζουν οι πράκτορες του!

    ReplyDelete