Saturday 3 October 2009

Δυό κουβέντες για το τι ετοιμάζει το μέλλον...

Σε συνέχεια του post του Βάσκες, να πούμε ότι η πληροφορία περί επενδυτών ενισχύεται και από το γεγονός ότι Διοικητής Οργανισμού, πάγωσε τις ενέργειες διακοπής παροχής υπηρεσιών προς τα γραφεία μας, με εντολή άνωθεν λόγω του επικείμενου επενδυτή, ο οποίος στοχεύει και στην Τράπεζα. Βέβαια λόγω της πολιτικής συγκυρίας (εκλογές) είναι δυνατόν να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση, φαντάζομαι όχι μεγάλη και που σχετίζεται με αλλαγές σε οργανισμούς κ.λ.π.
Σε κάθε περίπτωση εμείς πρέπει να μήν είμαστε ούτε απαισιόδοξοι, ούτε αισιόδοξοι, αλλά να περιμένουμε τις εξελίξεις, και βέβαια να ετοιμάζουμε τα επόμενα βήματά μας.
(Άλλωστε και άλλη φορά περιμέναμε να ακούσουμε καμπάνες....)
Όσον αφορά για εργατολόγο:
Αρκετοί συνάδελφοι έχουν απευθυνθεί σε εργατολόγους και από τη Συντονιστική Επιτροπή έχει καθοριστεί μια συνάντηση για την Τετάρτη 7/11/09 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, για να συζητηθεί τι προσφέρει και τι ζητάει ο καθένας από τους 4-5 εργατολόγους που μέχρι τώρα έχουν βρεθεί.
Στη συνάντηση αυτή καλό θα είναι να παρευρίσκεται ένας συνάδελφος από κάθε τμήμα (λόγω χώρου). Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση αυτή μόλις έχουμε νεώτερα.
Καλό θα είναι να βάλουμε (ει δυνατόν) ένα εργατολόγο για να εκπροσωπήσει όλους μας, και όχι ο καθένας τον δικό του.
Σε γενικές γραμμές καλό θα είναι να αποφύγουμε εργατολόγους-τηλεαστέρες-εργατοπετέρες, γιατί κυριολεκτικά μαδάνε και χρονοτριβούν.
Υπάρχει μια σοβαρή πρόταση από έναν (με εμπειρία και σε θέματα ασφαλιστικών εταιριών) οποίος ζητάει 100 ευρώ για τις αναγγελίες και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί (παραστάσεις, αγωγές κ.λ.π) και στο τέλος 5% επί του καθαρού ποσού που θα εισπράξουμε.
Προσοχή. Από τη στιγμή που θα υπογράψουμε με οιονδήποτε εργατολόγο, αυτός την αμοιβή του (το 5%) θα τη πάρει ανεξάρτητα αν γίνει τελικά δικαστήριο ή όχι.
Αυτά προς το παρόν και σύντομα θα επανέλθουμε με νεώτερα.

Όσον αφορά το post του συναδέλφου που ρώταγε αν έχει ξεκινήσει κάποια απορρόφηση υπαλλήλων, όπως αναφέρει και η Ναυτεμπορική εδώ, εγώ προσωπικά γνωρίζω 2-3 περιπτώσεις συναδέλφων έχουν κληθεί από ασφαλιστικές εταιρίες.

27 comments:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ. ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 5% ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...............

    ReplyDelete
  2. Αρχικά συνάδελφε δεν σου λέω εγώ τι να κάνεις.
    Σου λέω ποιά είναι η πρακτική όλων των εργατολόγων και όχι μόνο αυτού του συγκεκριμένου.
    Τονίζω και πάλι ότι, αν μας φωνάξουν να μας δώσουν τις καταγγελίες και μας δώσουν και τα οφειλόμενα και αποζημιώσεις (ιδανικό σενάριο) ή μας πούν ότι σε 10 μέρες θα τα πάρουμε όλα, δεν έχει νόημα να βάλουμε εργατολόγο.
    (άλλωστε για αυτό έγραψα μακριά απο εργατολόγους-τηλεαστέρες-εργατοπατέρες)

    ReplyDelete
  3. ο_εκ_των_έσω3 October 2009 at 11:12

    Δηλαδη φίλε μου αν μιλάμε για 200 άτομα έχουμε και λέμε
    200*100=20.000 ευρω
    +5 επί της χαμηλότερης αποζημιώσης και δεδουλευμένων που σε κανένα δεν είναι κάτω από 15 000 αντε 10.000 σου λέω εγώ έχουμε
    10.000*200= 2.000.000 επι 5%=100.000

    Δηλαδή μιλάμε για 120.000 αμοιβή για αυτόν ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ (νορμαλ υπολογίζω γύρω στα 320.000)

    δηλ για τον καθένα μας ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600 ευρώ

    ευχαριστώ θα βάλω δικηγόρο μόνος μου τα λεφτά είναι πάρα πολλά
    Ελεος ρε 5%, ασχετως αποτελέσματος?
    και την ΓΣΕΕ τι την έχουμε?

    Πιστεύω ότι σε 15 ημέρες θα έχουν τελειώσει ολα

    Συμφωνώ για συνάντηση την Τετάρτη 7/10/09 και όχι 7/11/09 που μαλλον ο φιλος κατα λαθος έγραψε

    ReplyDelete
  4. Δημητρής Γ.3 October 2009 at 12:13

    Βλέποντας τον όγκο δουλέιας των δύο εποπτών (Βλαχογίαννης-Καφετζής)και ξέροντας ότι θα εισπράτουν 1500€ το μήνα μου φάνηκε περίεργο . Τώρα καταλαβαίνω ότι ο επόπτης ή εκαθαριστής σε κάποια άλλη περίπτωση μας παρουσιάζεται σαν έμπειρος με ασφαλιστηκές εργατολόγος.

    Φοβάμαι ότι παρά τις καλές προθέσεις των εποπτών θα υπερισχύσει το συναδελφικό πνέυμα και για να πάρουμε λεφτά στα χέρια μας θα χρειαστούμε κάποιον να μας εκπροσωπήσει

    ReplyDelete
  5. Ασχέτως αποτελέσματος πως?
    Αφού αν δεν καταφέρει να πάρει την πλήρη αποζημίωσή σου και αντί για 10.000 πάρεις 1.000, αυτός θα πάρει επί των 1.000 δηλ. 50 ευρώ και όχι 500.
    Σε κάθε περίπτωση δεν θα χρεωθούμε και με 108 (που λέγαμε και στο στρατό) τον εργατολόγο, ο καθένας μπορεί να απευθυνθεί όπου νομίζει.
    Η ταρίφα πάντως και το σύστημα όλων δουλευει έτσι σε γενικές γραμμές.
    Ευχής έργο είναι να βρούμε τον καλύτερο και φτηνότερο.

    ReplyDelete
  6. Και μην ξεχνάμε ότι θα εισπράξουμε (!) στην καλύτερη των περιπτώσεων το 81% περίπου των οφειλομένων μετά από 1-2 χρόνια.
    Αρα αναμένουμε 81% (καταβ) - 5% (δικηγ) = 76% της συνολικής οφειλής. Από την οφειλή αυτή θα αφαιρεθεί ότι έχουμε πάρει από τον ΟΑΕΔ και θα πάρουμε τα υπόλοιπα με επιταγή. Ο δικηγόρος είναι μπροστά και εισπράττει πρώτος από μας την αμοιβή.
    Β.Σ.

    ReplyDelete
  7. ο_εκ_των_εσω3 October 2009 at 14:42

    Ο Διαμαντόπουλος στην International Life
    ε ρε απο δευτέρα έρχεται μεγάλο γελιο

    και εξελίξεις γενικότερα

    stay alert

    ReplyDelete
  8. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ!!
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟ ΕΛΛΙΜΑ (ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ) ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ 1,3 ΔΙΣ EURO!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ!!

    ReplyDelete
  9. ο_εκ_των_εσω3 October 2009 at 18:31

    ανώνυμε είμαστε ενα blog ενηλίκων, κανένας δεν δίνει ψεύτικες ελπίδες, τουλάχιστον όσοι είμαστε εδώ και είμαστε των εταιριών αυτών.

    Τα λεφτά θα τα πάρουμε το γνωρίζω και γω...
    για τις εξελίξεις, μικρό το καλάθι και τα μάτια 400

    ReplyDelete
  10. Δημήτρης Γ.3 October 2009 at 18:35

    γιατί ρε Β.Σ. το 81%. από που βγαίνει αυτό. Είχα την ελπίδα ότι τουλάχιστον θα το πάρουμε όλο το ποσό.

    ReplyDelete
  11. Εγώ να κάνω μια (χαζή;) ερώτηση :
    Ακόμα και αν βρεθούν και συμφωνήσουν να πάρουν την εταιρία οι περιβόητοι "στρατηγικοί επενδυτές από το εξωτερικό", αυτό τι επίπτωση θα έχει σε μάς τους υπαλλήλους ;
    Θα ανασταλούν οι απολύσεις ; Θα μας ξαναπάρουν πίσω στη νέα εταιρία ; Ή τι άλλο ;

    ReplyDelete
  12. @Κ.Κ. Δεν έχει καμμία επίπτωση για τις ενέργειες που κάνει νομίμως ο επόπτης εκκαθάρισης ή ο επόπτης χαρτοφυλακίου.

    Αν απολυθούμε πρέπει να μας ξαναπροσλάβει (όσους θα δεσμευθεί από την κυβέρνηση), αν όχι και θέλει να μικρύνει την εταιρία, θα πρέπει να απολύσει.

    ReplyDelete
  13. ο_εκ_των_έσω4 October 2009 at 14:48

    Συνάδελφοι καλημέρα
    Λοίπόν επειδή όλα είναι στον αέρα τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμης είναι

    1. Κανείς δεν έχει απολυθεί μέχρι σήμερα (ουτε οι υψηλόμισθοι κάτι που φυσικά δεν συμφέρει την διαδικασία διότι μετράνε δεδουλευμένα). Γιατί άραγε?
    2. Δεν υπάρχουν τα χρήματα ούτε για τα δεδουλευμένα ούτε για την αποζημίωση διοτι το κονδύλι πρέπει να ξεπρνά πια τα 8 εκ ευρω για τα δεδουλευμένα και με τις αποζημιώσεις τα 20 εκ ευρώ
    3. Οι ρυθμίσεις με ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ μένουν στον αέρα, ισχύουν? προφανως ισχύουν ήδη έχουν εισπράξει γύρω στα 6 εκ ευρώ, αλλά αν η εταιρια τεθεί υπό λύση και εκκαθάριση μιλάμε γύρω στα αλλα 40 εκ ευρώ τα οποία όμως κατα πως φαίνεται πάνε περίπατο με το νεο νομο.
    4. Η εταιρία ΔΕΝ ΕΧΕΙ τεθεί σε άρθρο περί προστασίας απο πιστωτές, ο νεοψηφισμένος νόμος που λέει οτι το προσωπικό πληρώνεται πρώτο πάει περίπατο αν οι πιστωτές επικαλεσθούν ως άμεσα καταβλητέες τις ληξιπρόθεσμες χρεώσεις (και εμεις πιστωτές είμαστε αλλα αλλου ειδους)

    Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα.
    Γενικά το πράγμα είναι πολυπλοκο ακόμα και για τις αποζημιώσεις μας να τις χειριστεί ένας επόπτης και ενας εκκαθαριστής, πόσο μάλλον μια εποπτική αρχή που δεν έχει ούτε συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο αλλά ουτε και εναν ..λογιστη βρε αδελφέ, να ξέρει τι ακριβως πρέπει να κάνει

    Εν ολιγοις η τωρινή κατάσταση είναι μία κατάσταση που δεν βολεύει κανέναν. Ουτε την Πολιτεία, ουτε τους καταναλωτές ουτε τους εργαζομένους κλπ κλπ

    Για μένα η λύση της επίσχεσης εργασίας είναι η λιγότερη κοστοβόρα, η λιγότερο ανώδυνη και η περισσότερο ενδεδειγμένη αυτή την στιγμή

    Αλλά πρέπει να γίνει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, να υπάρχει κοινή γραμμη!

    Η ενωση ασφαλιστικών υπαλλήλων προσπαθεί να αποφύγει αυτό για έναν και σημαντικό λόγο (και σωστά απ την πλευρά της)
    Θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες. Η ομοσπονδία θέλει να δημιουργήσει τετελεσμενο και δεδικασμένο και για μελλοντικους χειρισμους. Η επίσχεση εργασίας είναι κάτι που δεν το θέλει γιατι της δένει τα χέρια
    Και όμως για εμάς είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

    Καλό είναι να συζητηθεί την Τετάρτη αυτό.

    ReplyDelete
  14. Συμφωνώ απόλυτα πρέπει να κάνουμε επίσχεση εργασίας όλοι.

    ReplyDelete
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ, Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΡΩΧΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ 54 ΕΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;;;;;;

    ReplyDelete
  16. ο_εκ_των_έσω4 October 2009 at 17:59

    Συναδέλφισες και συνάδελφοι εγώ μια γνώμη εξέφερα για το τι θα πρέπει να φτιάξουμε σαν αντζεντα στην συνάντησή μας

    Πάντως να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλές παρασκηνιακές κινήσεις... Αλλα δυστυχώς καμία ή οποία να δημιουργεί σιγουριά για τίποτε. Είμαι σε θέση να ξέρω τις περισσότερες από αυτές, αλλά επειδή γνωρίζω και τα πραγματα και τις καταστάσεις, κυρίες και κυριοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ προς το παρόν ειμαστε ON OUR OWN που λένε και οι Εγγλέζοι

    Και καλό θα είναι να πορευτούμε και έτσι. Οχι για λόγους φρούδων ελπίδων αλλά πολυ περισσότερο για να δείξουμε ότι σε μία μεταβατική κατάσταση δεν θα παίξουμε τον ρόλο απλού θεατή!

    Καλή θέαση των exit polls

    ReplyDelete
  17. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ...........ΑΝΑΚΡΙΤΗ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ..,. ΜΑΚΡΗ ΤΣΑΓΑΚΗ ΚΡΙΜΑ.......

    ReplyDelete
  18. Το 81% περίπου, συνάδελφε, είναι το ποσοστό που μας πλήρωσε (το επικουρικό) ο εκκαθαριστής σε δύο προηγούμενες εταιρίες με συμφωνητικό να μας πληρώσει τα υπόλοιπα όταν εκποιηθούν περιουσιακά στοιχεία και μεις να σταματήσουμε τον δικαστικό αγώνα. Πίστεψε με, καλύτερα το 81% τότε, μετά από 1-2 χρόνια, από το 100% μελλοντικά. Δεν γνωρίζεις αν θα υπάρχουν μετά κεφάλαια.
    ΒΣ

    ReplyDelete
  19. ο_εκ_των_έσω4 October 2009 at 20:52

    Ρε παιδια ειδα το όνομα του αρθρογραφου στο ΘΈΜΑ και είναι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος?
    Σας λέει κάτι το όνομα?
    ΟΧΙ?
    Θα σας πω εγώ
    Δημοσιογράφος την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ προσωπικός φίλος της κας Τζώρτζη, χρησιμοποιείται κατά καιρούς σε διατεταγμένη υπηρεσία και ακόμα και σήμερα υπάρχουν 2 ασφαλιστικες εταιρίες που του κόβουν ΑΠΔ.
    Και αν δεν καταλάβατε ποιος είναι ακόμα, είναι αυτός που τον κάναν ασήκωτο κάτι εργαζόμενοι εκεί στην ΦΙΛΠΡΟ επειδή με δημοσιεύματα του στην καθημερινή έκλεισε τη συγκεκριμένη κατασκευαστική, είναι αυτός που μέχρι σημερα κάλυπτε το θέμα με την αγροτικη και της express service, είναι αυτός που γράφει λιβελους για τον Ζησιμόπουλο της επιτροπής ανταγωνισμού (που εβαλε τα προστιμα σε 3 ασφαλιστικές προσφατα ντεεεε) και λοιπα λοιπα

    Αυτά για να ξέρετε και ποιος γράφει τι και πως! Σας το ξαναγράφω. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχάιο! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    Επίσης θα παρατηρήσατε ότι δεν υπάρχει στο άρθρο πουθενά για τους υπαλλήλους, αντίθετα εκτενέστατη αναφορά στο μελος δσ μελετάκο (ο οποίος ήταν τελευταίος τροχός της αμάξης)

    ReplyDelete
  20. Αν δεν γράφαν τώρα για τον Μελετάκο, πότε θα έγραφαν?
    Όσο για τον Μαρκόπουλο γνωστός και μη εξαιρετέος...
    Και μόνο το γεγονός της προσωπικής φιλίας λέει πολλά.

    ReplyDelete
  21. Προσωπικής φιλίας με τη Τζώρτζη ήθελα να γράψω αλλά το έφαγε ο δαίμων του πληκτρολογίου

    ReplyDelete
  22. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 25 October 2009 at 09:21

    πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ BLOG ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ........ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΗΖΟΥΜΕ???/

    ReplyDelete
  23. Ετσι κι αλλιώς, τώρα τα κανάλια έχουν άλλες δουλειές. Περιμένουμε 2-3 μέρες και βλεπουμε

    ReplyDelete
  24. Πρόεδρε γιατί όχι?
    Κάθε πίεση είναι ...θεμιτή

    ReplyDelete
  25. Αγαπητοι συνάδελφοι,

    Σας παραθέτω τα τηλ της νομικής υπηρεσίας της ΕΝΩΣΗΣ και τα mail, ίσως είναι χρήσιμα και απο άποψη νομική. Επιπλέον σας παραθέτω και την ιστοσελίδα του cea http://www.cea.eu/ μπορεί να χρειαστεί.
    Υπάρχουν εργατολόγοι στον ΟΑΣΕ που μπορεί να σας βοηθήσουν χωρίς εξοφρενικά χρήματα αφενός και αφετέρου η ΑΕΑΖ είχε συνεργασίες με ΄δικηγόρους (με παροχή δλπ) που δραστηριοποιούνται στα ασφαλιστικά θέμα, και μπορούν να σας βοηθήσουν.

    ReplyDelete
  26. Εύα Βαρουχάκη
    Υπεύθυνη
    Τηλ: 210 3334 106 - Fax: 210 3334 147

    Μαρία Φαράντου
    Τηλ: 210 3334 114 - Fax: 210 3334 147

    ReplyDelete
  27. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 25 October 2009 at 17:51

    Για τους συνεργατες δικηγορους ασε τις επαφες ........δε κατεουν πραμα που θα ελεγαν και οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ Για τους εργατολογους εισαι σιγουρος οτι θα σου πουν οτι θελεις???Και τι ειναι τα εξοφρενικα νουμερα ????
    ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.............
    Συντονισμος χρειαζεται βρεεεεε.......

    ReplyDelete