Friday 2 October 2009

Μια κουβέντα για το τι ετοιμάζει το μέλλον...

Έγινε σήμερα μια φιλική κουβέντα  στην οποία αναφερθήκαμε στο τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πληρωθούμε αλλά και σχετικά με τις φήμες για επικείμενη εξαγορά από επενδυτή. (Δεν θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθώ σε ονόματα από εδώ αλλά μπορείτε εύκολα να τα μάθετε.)

Αυτό που λέχθηκε είναι πως θα πρέπει βάλουμε κάποιον εργατολόγο να μας εκπροσωπήσει ώστε να κυνηγήσουμε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις όσο ταχύτερα και ασφαλέστερα γίνεται. Αναφέρθηκε πως οποιαδήποτε αρχικά κόστη θα καλυφθούν, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, αλλά θα πρέπει η κίνηση να έχει μαζικό χαρακτήρα και από άποψη κόστους αλλά και επιτυχίας.

Επιβεβαιώθηκε πως γίνονται ενέργειες από κάποιον επενδυτικό οίκο του εξωτερικού για την επαναλειτουργία της εταιρίας και πως η πρόταση έχει πάει στην ΕΠΕΙΑ και στον Υπουργό. Δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε την απόφαση και την άποψη της κυβέρνησης (αυτής; μάλλον της επόμενης) καθώς και την υλοποίηση των όποιων δεσμεύσεων θα αναλάβει ο επενδυτής απέναντι της κυβέρνησης. Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία.

Θα επανέλθουμε όταν έχουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τον εργατολόγο.

9 comments:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΑΝ ΠΩΣ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΜΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ.
    ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ:
    ME TO ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.
    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ:

    ReplyDelete
  3. Συμφωνώ μαζί σου. Μόλις έχουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία θα επανέλθω με συγκεκριμένη πρόταση.

    Watch this space... που λένε και οι σύμμαχοί μας.

    ReplyDelete
  4. ο_εκ_των_έσω2 October 2009 at 21:30

    Βασκες και mind this space να το πεις, το ίδιο ειναι
    Συμφωνώ για τον εργατολόγο
    Την Δευτέρα είναι δύσκολο, την Τριτη είμαστε ακόμα μετά από εκλογές και ας αφήσουμε 1 ημέρα να δούμε τι θα γίνει, δεν συναντιόμαστε Τέτάρτη να αποφασίσουμε για αυτό? Όχι κατ ανάγκη μπροστά στην εταιρία, αλλά και μπροστά στην ενωση ασφαλιστικων υπαλλήλων
    και να ειδοποιηθούν βέβαια και οι συνάδελφοι από άλλες εταιρίες

    Ακούω προτάσεις

    ReplyDelete
  5. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ.

    ReplyDelete
  6. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥ,
    ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ReplyDelete
  7. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ ΑΠΛΩΣ Ο ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ .ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ..........

    ReplyDelete
  8. ο_εκ_των_εσω3 October 2009 at 11:22

    Καλό θα ήταν την ιδέα του επενδυτή να μην την ξαναναφέρουμε εδώ μέσα για πολλούς και διάφορους λόγους

    ReplyDelete
  9. NAI
    Κατανταει ΑΗΔΙΑ

    ReplyDelete