Sunday 25 October 2009

Δευτέρα 26/10/09 στον ΣΚΑΙ TV Νέοι Φάκελοι. Ασπίς Πρόνοια : Η πτώση του γίγαντα

Αύριο Δευτέρα 26/10/09 στις 11 μ.μ. ο Τάσος Τέλογλου στην εκπομπή Νέοι Φάκελοι παρουσιάζει την ιστορία της Ασπίς Πρόνοια.
Είναι μια έρευνα που ξεκίνησε από τον Τάσο Τέλογλου, την Ελένη Βαρβιτσιώτη, και τους άλλους συνεργάτες τους, από την πρώτη μέρα του σφραγίσματος της εταιρίας, η οποία παρουσιάζει πολλές άγνωστες (και σε μας) πτυχές του γίγαντα με τα ξύλινα πόδια.
Μιλάνε πολλοί, μεταξύ άλλων και ο πρώην υπουργός κ. Παπαθανασίου, ο οποίος δηλώνει και τι καλύπτει τελικά η περίφημη εγγύηση του Δημοσίου για τους ασφαλισμένους, στην τροπολογία που πέρασε στο νομοσχέδιο για σκάφη αναψυχής(!!) λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής.
Θα γίνει επίσης αναφορά και στους εργαζόμενους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τη θέση του Π. Ψωμιάδη απέναντι σ΄ όλα αυτά.

80 comments:

  1. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ25 October 2009 at 11:17

    ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??? ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΖΕΥΕΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.ΓΙΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ.

    ReplyDelete
  2. Απ ότι γνωρίζω δεν θα βγει στην tv αλλά έχουν μιλήσει μαζί του πολλές φορές, και θα παρουσιάσουν τις θέσεις του.

    ReplyDelete
  3. Βαλεριάνα; τίποτα δε κάνει, βάλιουμ, υπνοστεντόν και πάνω...
    Μετά του λωτούς που τρώγαμε τόσα χρόνια, τώρα και το αφέψημα.

    ReplyDelete
  4. ο_εκ_των_εσω25 October 2009 at 11:48

    Βασικά συνάδελφοι, μας συμφέρει η άλλη η άπλυτη η Τζώρτζη να ασχολείται κάθε μέρα με εμάς, αν το καλοσκεφτείται κάνει μια πολυ σημαντική δουλειά για εμάς...ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Αφήστε που αυτή η μονομανία της, αυτη την ίδια θα κάψει και όχι εμάς, εμείς καλώς ή κακώς έχουμε την όποια θέση μας...αυτή όμως εκφέρει άποψη, επί πραγμάτων, που προφανώς δεν γνωρίζει και επιμένει...Συνήθως τέτοιου είδους δημοσιογραφικές εμμονές κάνουν 2 πραγματα
    1. ή σε βαριέται ο κόσμος
    2. ή αποκαλύπτεται από που τα παίρνεις

    αληθεια το ξέρατε οτι Δντης ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ALICO, ήταν και μέλος της ΕΠΕΙΑ?

    Γενικά η τόσο πρόχειτη αυτή απόφαση είναι φοβερά ευάλωττη σε οποιον δικολαβικό χειρισμό, και αυτό ειναι για μένα ο μόνος μου φόβος, δηλ ΜΗΠΩΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ και ΧΡΟΝΙΣΕΙ το θέμα μας

    Γι αυτό στις κινητοποιήσεις πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ και όχι μόνο τα 250 άτομα που είδαμε προχτες

    εδώ της ΚΛΩΝΚ και πληρώθηκα που ειναι 500 ατομα ολο και ολο λόγω των κινητοποιήσεων τους, και μιλάμε για 10 μήνες απλήρωτοι

    ReplyDelete
  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΗΜΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΓΑ.?ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΒ15

    ReplyDelete
  6. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το mail του blog
    stondromoblog@yahoo.gr
    για οτιδήποτε πληροφορία χρειαστείς.
    Επίσης μπορείς να ανατρέξεις σε παλαιότερα post και σχόλια.

    ReplyDelete
  7. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 09:02

    Πάγωμα και των αποφάσεων της ΕπΕΙΑ
    Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2009 2:50:17 πμ
    Μέχρι τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγών στην Επιτροπή Εποπτείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕπΕΙΑ), αφού η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών φέρεται να κατέστησε σαφές στην τωρινή διοίκηση να μην προβεί σε καμία περαιτέρω ενέργεια, ως προς τις ανακλήσεις αδειών λειτουργίας ασφαλιστικών εταιριών ή επιβολή κυρώσεων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος της κυβέρνησης είναι να επέλθει ηρεμία στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, μετά το σοκ που προκάλεσε τόσο η απόφαση για το λουκέτο στις πέντε ασφαλιστικές όσο και οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν, κύρια για τις ασφαλιστικές του Ομίλου Ασπίς, που έκλεισαν. Παράλληλα επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στις συζητήσεις και διαβουλεύσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα με τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιριών, πάνω στα καυτά θέματα της εποπτείας και των νομοθετικών θεμάτων που έχουν ανακύψει με την εκκαθάριση των χαρτοφυλακίων των ασφαλιστικών ζωής που ανακαλούνται οι άδειες λειτουργίας τους , αλλά και της παροχής οδικής βοήθειας από τις ασφαλιστικές εταιρίες.

    Ωστόσο, εκτός από το θέμα της επιτροπής εποπτείας, η κυβέρνηση και το οικονομικό της επιτελείο αναμένεται στο ίδιο χρονικό διάστημα να ασχοληθούν και με τις δύο θυγατρικές ασφαλιστικές, του κρατικού ενδιαφέροντος τραπεζών, Αγροτική Ασφαλιστική και Εθνική Ασφαλιστική. Το θέμα αυτών των αλλαγών μάλλον θα συνδυαστεί με τις αλλαγές που θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα και στις δύο Τράπεζες.

    πηγη asfalisi net

    ReplyDelete
  8. Ένας Διευθυντής του γύριζε στους μεγαλοπράκτορες και ζητούσε να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητά τους στις Εταιρείες του, προσφέροντας προμήθεια 32% και ζητούσε να πάρει το 2% ο ίδιος! Αυτό μας το είπε μεγαλοπράκτορας, τον οποίο δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε. Στον ίδιο προσέφερε… 60% προμήθεια στις προσθήκες των Νοσοκομειακών και σε μερικές περιπτώσεις με τα μπόνους η προμήθεια έφτανε το 80%!

    apo insurancedaily
    gaiti den lene oloi poios einai?
    na ton xeronte ekei stin international life to neo toys apokthma

    ReplyDelete
  9. Διαβάστε όποιος θέλει ολόκληρο το άρθρο (έτσι από περιέργεια) να δείτε τι γινόταν πίσω απο τη πλάτη μας (ή μάλλον πάνω στις πλάτες μας) πράγματα που εμείς, οι απλοί υπάλληλοι δεν γνωρίζαμε.
    http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=11403#more-11403

    ReplyDelete
  10. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ26 October 2009 at 10:12

    .....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..

    ReplyDelete
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ.26 October 2009 at 10:14

    Ρε παιδία το να μην έχω λεφτά το συνήθισα, το να μου λένε δημοσιογράφοι ότι τα ήξερα και δεν τα έλεγα το συνήθισα (και βαριέμαι να ασχολούμαι άλλο μαζί τους), το να λένε ότι θα απορροφηθούμε ή από το δημόσιο η από άλλες εταιρείες το ξεπερνάω, τις αγγελίες και τα τηλέφωνα για εύρεση εργασίας τα έχω ψωμοτύρι (αφού δεν έχω και κανονικό), αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω είναι τον κάθε άσχετο (με το θέμα μας) συγγενή και γνωστό να μου λέει με δηκτικό τρόπο ότι τα ήξερε αυτός και με είχε προειδοποιήσει.
    ΗΜΑΡΤΌΝ ΠΙΑ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ

    ReplyDelete
  12. Τζιμάκο χρόνια πολλά, χρόνια πολλά σ΄όλους τους Δημήτρηδες και Δήμητρες, έστω κι απο δώ, χωρίς γλυκάκι.
    Θα έχω να το λέω ότι ήμουν ο τελευταίος που μοίρασα γλυκά τη Δευτέρα 22/9/09!!
    Κι όπως λέει και η συνάδέλφισα ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,
    αισιοδοξία, στο τέλος, που θα έχουν καλυτερέψει τα πράγματα, αυτό που θα μείνει θα είναι μια πικρή ανάμνηση.

    ReplyDelete
  13. Μπράβο στους αισιόδοξους, μας χρειάζονται.

    Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες, και ένα συγγνώμη "ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ" που μου πήρε 2 ώρες να έρθω για γλυκά και ευχές την αποφράδα εκείνη ημέρα....

    ReplyDelete
  14. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 11:06

    καλημερα και χρονια πολλά στους δημητρηδες και στις δημητρουλες

    ReplyDelete
  15. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ Η ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ.........

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ , .......
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ 2007 ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

    ΜΑΚΡΗΣ , ΤΣΑΓΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ .........
    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ........

    ReplyDelete
  16. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 11:58

    παιδιά αρχίζει και βρωμίζει, οτι στην ΑΣΠΤ έβαλε χέρι ο Ρέστης, αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ είναι η πρόταση εξαγοράς

    ReplyDelete
  17. Δεν μας πολυενδιαφέρει άμεσα, αλλά μια και το ανέφερες, ο Ρέστης (Εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος της FBBank) δείχνει πιό ζωηρό ενδιαφέρον απο άλλους (ένας ακόμη Έλληνας και 3 funds).

    ReplyDelete
  18. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 12:11

    οχι δεν μας ενδιαφέρει φιλε μου, αλλα κουβέντα να γίνεται...θελοντας βεβαια να αποθαρρύνω την όποια κουβέντα για ...λιβανεζους κλπ

    την μοναδικη δυναμη που έχουμε αυτη τη στιγμη την έχουμε εμείς οι Εργαζόμενοι και κανένας άλλος

    ReplyDelete
  19. ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ26 October 2009 at 12:12

    παιδιά μην ασχολείστε με φήμες. Παίζεται στο άθλιο παιχνίδι που έχει στήσει ο Παυλάρας και οι ευνούχοι του. Ψάξτε για δουλειά όσο μακριά από τον Παυλάρα γίνεται.

    Μια ερώτηση. Θα μπει ο Παυλάρας φυλακή?

    ReplyDelete
  20. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 12:49

    Μαρφβ???

    ReplyDelete
  21. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ26 October 2009 at 13:19

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ.ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ-ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ louiri0304 .ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ. Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ !!!!!
    ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ( ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΧΟΝΤΡΑ) ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  22. Υπήρχαν άνθρωποι που πριν ένα χρόνο, που ξεκίνησαν οι περιπέτειες μας, που φώναζαν και κανείς δεν τους άκουγε ή έδινε σημασία, ή τους αγνοούσαν!!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τι γινόταν στο κυλικείο.Κανείς όμως δεν πίστευε ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή.
    Η ζωή πάει μπροστά, και όλα θα είναι μια ανάμνηση μετά απο λίγο καιρό.
    Μέσα απο αυτό βγήκε και το εξής: Θα θορυβηθούν άραγε οι άλλες ασφαλιστικές? Γιατί αν το πάρουμε σημειολογογικά ο....Παυλάρας ήταν ένα μέσο ώστε οι άλλες ασφαλιστικές να αρχίσουν να προσέχουν γενικά τις κινήσεις τους και το τρόπο που δουλεύουν!!! Η επεια δεν σταμάτησε μπρός στο μέγεθος της ΑΣΠΙΔΟΣ, θα σταματήσει αλλού?Ελπίζω και εύχομαι να περάσει η μπόρα, και να μην κλείσουν και άλλες ασφαλιστικές.Και επιτέλους Διοικήσεις και όποιοι άλλοι είναι αυτοί στην αγορά, επιτέλους να βάλουν μυαλό για το καλό όλων μας!!

    ΜΦΧ

    ZOLA

    ReplyDelete
  23. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ26 October 2009 at 14:40

    ΚΑΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ (ΜΑΓΚΑΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΧΡΟΝΩΝ )ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ......ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ,ΕΝΩ ΕΓΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ......ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.....ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. ΦΑΝΤΑΣΟΥ!! ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.....ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΡΘΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!

    ReplyDelete
  25. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 15:02

    Η επεια δεν σταμάτησε μπρός στο μέγεθος της ΑΣΠΙΔΟΣ, θα σταματήσει αλλού

    η επεια βασικα σταμάτησε και θα σταματήσει να λειτουργει με τον τροπο που την ξεραμε μεχρι σημερα

    απο δε αυτους που φωνάζανε γενικότερα ΖΟΛΑ πιστεψε με ξερω πολυ καλά πως μετα πούλησαν κανονικά
    και οταν τελειώσει αυτη η ιστορία εδώ θα μιλήσω με ονόματα για την κατάντια μας

    ReplyDelete
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ...ΛΕΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ...ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ...ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ...ΚΛΠ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ 1100€.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑ...ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑ..ΚΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΤΕ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...

    ReplyDelete
  27. ΑΡΗΣ - ΚΡΗΤΗ26 October 2009 at 15:13

    ΔΗΜΗΤΡΗ Γ. , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ] ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!

    ReplyDelete
  28. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 15:17

    Συνάδελφοι ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν σκελετους στην ντουλάπα τους, αν σας πω εδώ ιστορίες από αυτές ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΜΙΕΣ θα σας πεσουν τα δοντια

    απλα εμείς είχαμε
    1. έπαρση
    2. μπολικη ανοησία στις κινησεις μας
    3. κακό ΚΑΚΙΣΤΟ management έως και πέρυσι

    ReplyDelete
  29. Τι εννοείς εως και πέρισυ? Άλλαξε κάτι που δεν ξέρουμε? Γιατί αυτό που βλέπω είναι το αποτέλεσμα!

    ReplyDelete
  30. Ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες
    να εχουν τύχη, υγεία, ευημερία.

    Και σε όλους μας εύχομαι να μας έρθουν όλα όπως
    επιθυμούμε.

    Κουράγιο, ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ συνάδελφοι.

    ReplyDelete
  31. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 16:03

    ναι ειχαν ερθει καινουρια στελεχη και καλά μάλιστα απο άλλους χώρους πλην ασφαλιστικό

    ομως δυστυχως ο βασικός μέτοχος ηταν αυτος που αποφάσιζε

    να ξερε φιλε ζόλα ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ έχουν περάσει απο το μαγαζι, κάτι μυστηριοι που παιρναν τα λεφτά, κάτι αποζημιώσεις μαμουθ...και μεχρι προτεινος

    ααααχ

    υπαρχει μισθοδοσια 15θημερου που την άρπαξε πρωην στελεχος της εταιριας με το ετσι θελω!
    εξαιτιας ενος ανθρωπου για 10 μέρες χάσαμε ένα δεκαπενθημερο

    αλλα γυριζει και ο τροχος.....

    ReplyDelete
  32. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ26 October 2009 at 16:03

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΡΟΜΠΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ GENERAL ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ( ΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ) ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ. ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ.

    ReplyDelete
  33. ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ? ΟΣΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ?? ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??? ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ReplyDelete
  34. Θα σου πω εγώ γιατι
    γιατι υπάρχουν ακομα πρωην στελέχη της εταιρίας και γυριζουν γυρω γυρω και διαβαλουν συναδελφους

    για αυτο πολλοι δεν μιλάνε ακομα

    καποιος σε αλλο ποστ παλιοτερα ειχε αναφερει ονοματα αλλα πεσατε να τον φατε

    υπομονη

    ReplyDelete
  35. re edw o allos o trelos toy 7ou eixe katigorithei gia sexoualiki parenoxlisi eggrafws kiolas dyo fores kai o paul ton kratage, toso myalo eixe

    ReplyDelete
  36. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ . ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ !!!!!!

    ReplyDelete
  37. Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ!!!!!

    ReplyDelete
  38. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ .
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΑΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΕΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.

    ReplyDelete
  39. ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΠΑ26 October 2009 at 22:20

    AYTOS KAI H OIKOGENEIA TOY ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ

    ReplyDelete
  40. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ LIVE , ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!! ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ....

    ReplyDelete
  41. ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ,ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ.ΔΕ ΞΕΡΩ .ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΤΙ?ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕ.ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ?ΠΩΣ ΟΜΩΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟΨΕ.ΘΑ ΚΡΥΦΤΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΤΟΥ.KOROIDO

    ReplyDelete
  42. ένα κορόιδο της ΑΕΓΑ26 October 2009 at 22:53

    δυστυχώς για μας και ευτυχώς για τον Παυλάρα "οι φάκελοι" είναι μαγνητοσκοπημένη. Ελπίζω μόνο να βγάλουν όλα τα άπλυτα του στη φόρα, για να γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. sky is the limit και μαλακίες. Όλο λόγια του αέρα έλεγε και έχει πιει το αίμα από όλες τις εταιρίες του! Πώς έχτισε το σπίτι στην Μύκονο? Πώς έχτισε το σπίτι στο Κεφαλάρι? Βρήκε λύρες στο σπίτι του παππού του?

    ReplyDelete
  43. ο_εκ_των_εσω26 October 2009 at 22:54

    Κάναμε οτι μπορουσαμε φιλε μου
    και καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας, τα πάντα...μας αγνοησαν απλα

    ισως το μονο που δεν καναμε ηταν η λευκηα απεργεια

    αλλα οπως γνωρίζω τα γεγονότα και αυτη να κάναμε, η επεια ειχε δεσμεύσει ήδη και τους λογαριασμους μισθοδοσίας και αντε να είχαμε πληρωθεί έναν ακόμα μήνα

    για τα άλλα αναζητήστε τον αλήτη τον ντάνο, ο οποίος έκανε οτι ηθελε

    ReplyDelete
  44. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ?

    ReplyDelete
  45. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ; ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΕΛΟΓΛΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.........

    ReplyDelete
  46. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΣ" ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Ε???

    ReplyDelete
  47. Το ρεπορταζ δεν αφορούσε την "ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ",
    αλλά για εναν γατο στ'αλήθεια "ΕΦΤΑΨΥΧΟ" που σκονταψε κι επεσε αλλά και που κι αυτή την φορά
    θα ξεπεράσει κι αυτόν τον σκόπελο.

    Και σε άλλα με ΥΓΕΙΑ.

    ReplyDelete
  48. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ?ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ.....ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ?ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?

    ReplyDelete
  49. Ο Αναγνωστόπουλος δεν ηταν τιποτα άλλο από ενας εκβιαστης του κοινου ποινικου δικαίου που είχε ζητήσει την liv απο τον ψωμιάδη, λόγω της σουηδέζας γκόμενας που είχε εκει (εκει ζει τώρα) και επειδη δεν του την έδωσε τον εκβίαζε στεγνα...

    μαζι με πολλά άλλα στελέχη τα οποία αποχώρησαν την τελευταία τριετία και φάγαν του κοσμου τα χρήματα
    αντε μην αρχισουμε και λέμε ονόματα εδώ μέσα, γιατι το νοημα του μπλογκ δεν ειναι αυτο
    αλλα ολοι ξέρουμε ποιοι ειναι αυτοι

    ρε σεις, πως βρέθηκαν άτομα με περιουσία εκκατομυρίων, εξοχικά σε πάρο μυκονο μηλο, βιλες σε λουτρακι, πορσε και τα συναφή, μόνο με το μισθο τους?
    πλακα κανουμε?

    για μένα ολοι οι Διευθυντες πρωτης γραμμής, το διοικητικο συμβουλιο οι διευθυντες πωλήσεων έχουν ποινική ευθυνη

    ReplyDelete
  50. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ.
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ............

    ReplyDelete
  51. ο_εκ_των_εσω27 October 2009 at 00:30

    εγώ αυτο που δεν κατανοώ μεχρι σημερα ειναι οτι η aspis capital ειναι κομμάτι της ΑΣΠΤ και όχι της ΠΡΟΝΟΙΑ

    γιατί εκεί ο επόπτης φρόντισε να τελειώσει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες και κάτω απ το τραπέζι?
    Χωρις να υποφέρουν οι υπάλληλοι?

    Μηπως επειδη εποπτης εκει ειναι η τραπεζα της ελλαδος και οχι η προφανως άπειρη ΕΠΕΙΑ?

    πάντως το ρεπορταζ για εμένα του τελλογλου, ηταν αντικειμενικό, όσο μπορουσε να ειναι ενα ρεπορταζ καθαρων 32 λεπτων για ενα θεμα που θέλει μήνες να αναλυθεί...

    ReplyDelete
  52. ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΣ. ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΟΝ Μ.....Α ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ 950 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ "TO ASSET ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ"

    ReplyDelete
  53. @@ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ...
    ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ..."ΠΑΝΤΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ" !!!! ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝ !ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΙ...ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ¨"ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ", ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ...Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ Κ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ..

    ReplyDelete
  54. ΕΠΙΣΗΣ....ΜΗΠΩΣ ΜΕ ASSET KAI BOND ΠΗΡΕ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ PORSCHE ???

    ReplyDelete
  55. ο_εκ_των_εσω27 October 2009 at 01:06

    Συνάδελφε ανώνυμε αφού είχε δίκιο γιατι ΓΙΑ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?

    Μονο τη χρονια που έφυγε υπήρχε πρόβλημα δηλαδη?
    δουλευομαστε μεταξυ μας τωρα?
    Οι μήπως οι μισοι και πλέον ασπιδέοι, και κυρίως ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, είχαν ή δεν είχαν μπεί με πολιτικο μέσο στην εταιρία?

    ΟΛΑ συνετέλεσαν σαν τον ένα πετραδάκι μαζί με το άλλο να καταρρεύσει το οικοδόμημα

    Αλλα πιστεψέ με επειδη ξέρω τις απατεωνιές των εταιριών απο πρωτο χέρι, άσε να ξέρω κάτι παραπάνω όταν λέω, οτι η ΑΣΠΙΔΑ δεν έκανε τιποτα παραπάνω από αυτά που έχει κάνει 1 απ τις 2 εταιρίες που γνωρίζω και όχι μονο ασφαλιστικές.

    Απλά ο απλός υπάλληλος δεν μαθαίνει ποτέ τίποτα, όχι επειδη είναι αφελής, καμία σχέση, αλλά επειδή δεν τον αφορά ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ

    και πίστεψε με υπάρχουν εταιρίες που έχουν χτιστεί και συνεχιζουν και δουλευουν ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ σε εργατικά ατυχήματα ή οδηγώντας στην αυτοκτονία, ψυχές και ψυχές

    το πρόβλημα με την ασπίδα ήταν ότι δεν είχε τη σωστή διοίκηση να ελιχθεί όσο πρέπει

    Εγω δεν άκουσα τιποτα παραπάνω σημερα στοους φακέλους από αυτά που ήξερα και πριν έρθω

    ε και?

    θελετε να μιλησουμε για bonds?
    Η πειραιώς πριν 12 μηνες δεν ειχε βγαλει προιον με 7% σε προθεσμιακή κατάθεση με "εγγυημένο κεφάλαιο" (στο οποίο στα ψιλα του γράμματα ανέγραφε οτι επενδύεται σε γιεν θιαπωνιας και ιαπωνικες μετοχές που κατέρρεαν?)

    η μήπως οι συναλλαγές της p&k χρηματιστηριακής είναι καθαρές και δεν οδήγησαν κόσμο να χάσει φέτος περιουσίες και οταν ολα τελειωσαν την εξαγόρασε μια χαρα η Εθνική τράπεζα?

    Τα του κοντομηνα τα ξεχάσατε με το πρωτοσέλιδο προ 15ετιας "Μεγάλη και σιγουρη η συλληψη επιχειρηματία"?

    η μηπως τα κατορθώματα της ING?

    ή μήπως ποσοι χάσαν λεφτα από ομόλογα της citibank και της eurobank?

    ή μηπως δεν υπάρχουν συγκεκριμένα υποκαταστηματα τραπεζών σε βουλα-π φαληρο - γλυφαδα που ξεπλένουν χρήμα της νυχτας από ναρκωτικά και πουτάνες?

    Αλλα τα παραπάνω μαγαζιά τα είχαν παρει πανω τους ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ όχι αχυράνθρωποι... Και κακά τα ψέματα τη σημερινή εποχή θές ανθρώπους που έχουν και 2-3 ικανότητες

    Αντε ξυπνηστε

    οι κακοι ειναι στη φυλακη!
    Νομίζετε οτι οι ιδιωτικές εταιρίες χτίζονται με ευχές?
    Αν ναι τότε μην τη ψάχνετε παρακάτω...

    ReplyDelete
  56. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 25 ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 1200€!ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
    ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΞΗΓΥΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!!ΧΑΧΑ!Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΧΑΧΑ!ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!ΑΛΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΥΤΟΣ!!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ BOND ΚΑΙ PLUS KAI ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ(ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ)ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Η ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΨΩΜΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΥΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Τ Ι Μ Ι Ο Ι!!!ΧΑΧΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΑΧΝΟ!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

    ReplyDelete
  57. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.....ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Η ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ???? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  58. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!! ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  59. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΚΛΕΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!ΕΡΧΕΤΑΙ TO SOLVENCY ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΕΕ!!! 2-3 ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ!!

    ReplyDelete
  60. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΣΑΓΑΚΗΣ ΑΞΙΖΕ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ReplyDelete
  61. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΔΕΝ ΖΟΥΝ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ !!!!!!

    ReplyDelete
  62. O ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΥΚΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ?? ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.......ΜΕΓΕΘΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ, ΑΛΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.

    ReplyDelete
  63. ΕΓΩ , ΠΑΝΤΩΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ STAGE ( ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΤΑΝ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ! ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ 'Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ( ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΝΝΟΗΤΑΙ)?

    ReplyDelete
  64. ΕΞΑΛΛΗ!!!!27 October 2009 at 09:39

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , Ο ΑΥΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 150 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ(ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ) ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ 800 ΑΤΟΜΑ , ΜΟΝΙΜΟΙ , ΚΑΙ ΣΤΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ( ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!! ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΑΜΕΣΗ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΞΑΝΑ!! ΠΕΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  65. ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΠΑ27 October 2009 at 10:56

    ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!

    ReplyDelete
  66. βασικα με το χτεσινο τελειωσε και η κομερσιαλ
    την συνεδεσαν αμεσα με την ασπις οπως και ετσι συμβαινει

    ReplyDelete
  67. Όπως και να το κάνουμε, έτσι είναι ο νόμος της τηλεθέασης. Πουλάει ότι αφορά τους πιό πολλούς. Τα stage - συμβασιούχοι αφορούν αρκετές χιλιάδες, γιαυτό παρουσιάζονται κάθε μέρα, έχουν και πολιτική οσμή οπότε πουλάει.
    Εδώ του Λαναρά με 1500 άτομα που κατέβαιναν στο Σύνταγμα απ του διαόλου τη μάννα και δεν συγκίνησαν, θα συγκινήσουμε εμείς;
    Εμάς, επειδή μας καίει, περιμέναμε να ακούσουμε περισσότερα για τους εργαζόμενους,το ίδιο σκέφτονται και οι ασφαλισμένοι μας, το ίδιο και οι ασφαλιστές.
    Έτσι είναι παιδιά, μόνο εμείς συσπειρωμένοι μπορούμε να δώσουμε λύση στα ζητήματά μας.

    ReplyDelete
  68. Προσωπικά εμένα αυτό που με χάλασε ήταν στο τέλος που μερικοί πιστεύουν ακόμη την ολική επαναφορά!!!

    ReplyDelete
  69. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!ΑΥΤΗ Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!!
    ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ?
    ΠΩΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ????

    ReplyDelete
  70. ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COMMERCIAL. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ "ΑΠΟΠΑΙΔΙ" ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ COMMERCIAL ΚΛΠ...

    ReplyDelete
  71. εκ_των_εσω27 October 2009 at 11:26

    γιατί φιλε μου καλέ και συνάδελφε, σκεφτόμαστε ως υπάλληλοι και όχι ως επιχειρηματίες

    ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ πια τι γίνεται
    η προσωπική μου πείρα μου έχει δείξει, ότι η πολυ ησυχία συνήθως κατι κρύβει
    για να δουμε
    παντως μεχρι 21 νοεμβριου και τυπικα το έργο λαμβάνει τέλος, οπότε θεωρώ ότι αν ειναι να γινει κάτι (που προσωπικά δεν το πολυπιστεύω) αυτη η εβδομάδα ειναι η καθοριστικη

    παντως μας συμφερει το θέμα να κρατείται ψηλά έστω και με τους ασφαλισμένους, που κακα τα ψέματα παιδια αυτοι και αν έχουν χασει χρηματα

    κανα νέο απ τους επόπτες έχουμε?

    γιατι το νέο που έχω εγώ θέλω να το διασταυρώσω πρώτα...όχι ότι αφορά άμεσα εμάς ως υπαλλήλους, αλλα κουβεντα να γινεται

    α και μην ξεχαστω, σημερα θα επιλέξουμε και εργατολόγο να μας εκπροσωπησει

    ReplyDelete
  72. ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΙΔΑΛΗ ΤΟ SBC

    ReplyDelete
  73. Η χθεσινή εκπομπή ήταν νομιζω άδικη ημιτελης κ στημένη με μεθοδικό τρόπο κ κατόπιν ωρίμου σκεψεως συγκεκριμένα.
    Δεν αναφέρθηκαν καθόλου στα αιτήματα των εργαζομένων.-μετέτρεψαν το θέμα σε προσωπική κόντρα κατα του Π.Ψ -Κανένα σχόλιο που θά εξέθετε τίς.
    εποπτέυουσες αρχές -σε συντέντευξη με τόν πρώην υπουργό
    Δεν έγινε μνεία γιά τις δεσμέσεις του τις προεκλογικές

    Κρίμα δεν τίμησαν το επάγγελμα τους
    Ενώ τίμησαν μια επιτηδευμένη υποκριτική

    Και μια εύλογη σκέψη μέ τριγυρνά όλο κ πιό βαθειά

    ΠΑΙΔΙΆ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  74. ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ .........ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ........
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ............
    ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ .................

    ReplyDelete
  75. Συνάδελφοι,
    Δεν είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κοιτάμε το πρόβλημά μας κατάματα και παλεύουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Εξάλλου μην ξεχνάμε "Οτι ΔΕΝ σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

    ReplyDelete
  76. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΥΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ; ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΓΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  77. altsantiri@alphatv.gr
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ . ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Π Ε Ι Ν Α Μ Ε !!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  78. @15223 Δυστυχώς του έχω στείλει, δεν έχει βγάλει τίποτα. Ίσως αν σταλούν πολλά mail γίνει κάτι, αλλά δε το πιστεύω.

    ReplyDelete
  79. μολις εδειξε η τηλεοραση τους υπαλλήλους των stage ΟΑΕΔ να μπουκαρουν στον Λοβερδο και να απαιτουν λυση του προβληματος τους. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;;;; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ 20 ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;
    ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ) ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ, TI ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ.

    ReplyDelete
  80. Να παει και ακομα πιο μακρυα απο τον διαολο.εκει που ολα τα ασχημα να τον βρισκουν και αυτον αλλα και το καμαρι του.Ποτε ξανα καλο να μην ακουει στα αυτια του και ολα τα λεφτα που εχει κλεψει σε γιατρους να τα δινει και να μην εχουν αποτελεσμα......ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

    ReplyDelete