Tuesday 20 October 2009

Έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ - Καταγγελίες Βορείου Ελλάδας

Από τους επόπτες ΑΕΓΑ και ΑΕΑΖ έχουν σταλεί οι καταστάσεις με τα ονόματα των υπαλλήλων και των δύο εταιριών στα κεντρικά του ΟΑΕΔ στον Άλιμο. Περιμένουμε λοιπόν την κατάθεσή των 1000 ευρώ.
Επίσης, και οι δύο επόπτες την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, όπου θα επιδώσουν και τις καταγγελίες στους υπαλλήλους των γραφείων της Β. Ελλάδας.
Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή του κ. Αυτιά στο Alter, μίλησε η κ. Όλγα Τσόγκα, πρόεδρος του συλλόγου.
Ο κ. Αυτιάς, τη ρώτησε τι έκαναν οι υπάλληλοι, για να προστατέψουν τους ασφαλισμένους, αφού θα είχαν καταλάβει τι γινόταν και που πήγαινε η εταιρία (!!!). Είναι η δεύτερη φορά που έμμεσα, θεωρούν ότι γνωρίζαμε τι ακριβώς γινόταν την Ασπίδα.
Ευτυχώς τόσο η κ. Τσόγκα, όσο και παριστάμενοι στο studio, απάντησαν, και εστίασαν τη συζήτηση στο γεγονός ότι είμαστε ακόμη απλήρωτοι.
Η δε κ. Σαλαβράκου ακούστηκε να λέει ότι πολλοί έχουν απορροφηθεί από άλλες εταιρίες, πράγμα που διέψευσε η κ.Τσόγκα.
Ο Αντέννα παρ΄ότι εχθές πήρε συνέντευξη από δύο συναδέλφους της Συντονιστικής Επιτροπής με στόχο να προβληθούν οι απόψεις μας στο δελτίο ειδήσεων, τελικά δεν προβλήθηκε. Ίσως προβληθεί σήμερα.

10 comments:

  1. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΥΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ; ΑΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;

    ReplyDelete
  2. ξέρουμε ότι η συνάδελφος Ε.Χ. είναι στο γραφείο της δίνει καταγγελίες, αλλά ο επόπτης θα τις υπογράψει άλλη μέρα.

    ReplyDelete
  3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 1000 € ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ (ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΕΔΩΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ κ. ΤΣΟΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΥΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ....

    ReplyDelete
  4. Για να πάρουμε τις καταγγελίες περιμένουμε να μας ειδοποιήσουν? 'Η παμε γιούργια και όποιος προλάβει πρόλαβε? ξέρω ότι πάει αλφαβητικά, αλλά δε ξέρω σε πιό γράμμα είναι η διαδικασία. Έχουμε κάποια ενημέρωση, για αυτό?

    ReplyDelete
  5. ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ..........ΜΟΛΙΣ 10% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ .
    ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ .ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ.

    ReplyDelete
  6. ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ( ΟΥΤΕ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ) ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!!!!

    ReplyDelete
  7. @louiri304
    μαντάτα απο Βασ. Σοφίας; Απο ποιά διεύθυνση ακριβώς; ποιοί Άραβες; τι σχέση έχει το μπουζούριασμα του Παυλάρα με τα λεφτά μας;
    @15223
    Εμένα σε τηλεφωνικη επικοινωνία μου είπε ότι περιμένει ΕΠΕΙΑ για αποδεσμευση για να μας πληρωσει. Αρχικά ΑΕΑΖ και μετά ΑΕΓΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ Άμα δε πάμε να δείρουμε και όλο αναβάλλουμε τη συγκέντρωση ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΑΤΟΙ

    ReplyDelete
  8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ Η ΤΣΟΓΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, Η ΔΕ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ) ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! Ο ΑΥΤΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΒΑΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΜΑ.
    ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ

    ReplyDelete
  9. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΘΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ.
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.........

    ReplyDelete
  10. @ Anonymous. Έχεις περάσει καμμιά φορά από τα γραφεία της ομοσπονδίας να δεις τι κάνουν? Γιατί εκφέρεις έτσι αβίαστα την άποψή σου? Μπορείς να περάσεις όποτε θέλεις και είμαι σίγουρος πως και συ όπως και πολλοί άλλοι που έχετε την ίδια γνώμη, θα την αλλάξετε. Είστε ευπρόσδεκτοι να δείτε τη δουλειά που κάνουν, παρότι πολλοί απο μας τους λοιδωρούν και τους ειρωνεύονται.
    Και περισσότερο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, για τον οποίο κάποιος μάγκας του πληκτρολογίου έγραψε ότι περμένει να πιάσει δουλειά σε ασφαλιστική!!!!!

    ReplyDelete