Saturday 27 February 2010

Για τους συναδέλφους της Commercial Value

Καλούνται οι συνάδελφοι της Commercial Value την Τρίτη 2/3/2010 και ώρα 3 μ.μ. να έλθουν στα γραφεία του Συλλόγου (Βησσαρίωνος 9, στον πέμπτο όροφο) με δύο αντίγραφα του βιογραφικού τους.

40 comments:

  1. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟ.

    ReplyDelete
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ..

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/02/20.html#more

    POY EISAI RE aganaktismene?

    mpeeeeee...

    ReplyDelete
  3. @ΡΟΜΠΑ
    Τι εννοείς να οικειοποιηθούν την ανεργία;

    ReplyDelete
  4. ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΟΝΗΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ Ε?

    ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΤΟ ΝΤΑΝΟ,ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΒΟ??? ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΩ, ΟΣΟΙ ΞΕΡΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ...ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ- ΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ 4-5 ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ...

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ, ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΟΜΠΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

    ReplyDelete
  5. @Νικος Κ
    Ο Ανθρωπος ζεί,είναι ντροπή σου
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ BLOG
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
    ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
    ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ

    ReplyDelete
  6. @ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ
    ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ
    ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΛΙΑ Κ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    ReplyDelete
  7. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ, ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG.

    ReplyDelete
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .

    ReplyDelete
  9. @amalia
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΑΡΙΑ
    ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
    ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ
    Κ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΕ
    ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ

    ReplyDelete
  10. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση.
    Είμαστε όλοι θύματα μιας εταιρίας η οποία εκπροσωπείτο από κάποια φυσικά πρόσωπα.
    Δουλεύαμε εκεί 500 άνθρωποι, ορισμένοι δε, για πολλά χρόνια.
    Ναι, υπάρχουν ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα που ασκούσαν διοίκηση ή που φέρονταν να ασκούσαν διοίκηση, γιατί όπως γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, η διοίκηση στην Ασπίδα ήταν μια εντελώς προσωπική υπόθεση του προέδρου και ενίοτε ορισμένων ανθρώπων, που τυπικά, δεν μετείχαν καν στα όργανα διοίκησης.
    Ναι, μείναμε στο δρόμο, πεινάσαμε, θυμώσαμε, οργιστήκαμε, βρίσαμε.
    Όμως, πάνω απ όλα εμείς οι εργαζόμενοι εκεί, ήμασταν άνθρωποι και, αν μη τι άλλο, μας χαρακτήριζε η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
    Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος, (και πρώην ανώτατο στέλεχος) περνάει μια δοκιμασία με την υγεία του, δε θα πρέπει παρά να μας κάνει ως ανθρώπους να ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα του. Για κανέναν, ούτε και για τον ίδιο το Ψωμιάδη, δεν θα πρέπει να αφήνουμε τη μικροψυχία μας να υπερκαλύπτει τα όμορφα συναισθήματα ανθρωπιάς που διακρίνουν όλους μας, και να χαιρόμαστε με προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα όταν αυτά είναι σοβαρά. Όσο για ευθύνες, υπάρχουν αρμοδιότεροι ημών που μπορούν και να κρίνουν και να αποφασίσουν.
    Περαστικά συνάδελφε, μέσα από τη καρδιά μας και γρήγορα να ξεπεράσεις το πρόβλημα.
    (Υ.Γ. Είμαι δε σε θέση να γνωρίζω, ότι το συγκεκριμένο στέλεχος, τους τελευταίους δραματικούς μήνες, εκλιπαρούσε κυριολεκτικά τον Πέτσα να αποδεσμεύσει χρήματα για τη πληρωμή μας)

    ReplyDelete
  11. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΑ ΖΩΑ...

    ReplyDelete
  12. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΦΡΑΣΗ - ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΗΘΟΣ- ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ? ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΩΝ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Ο ΓΙΟΝΗΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ "ΕΥΧΕΣ" ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ.

    ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ.

    ReplyDelete
  13. o Επόπτης Εκκαθάρισης κος Κορμάλης παραιτήθηκε απο την commercial value και εχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα

    ReplyDelete
  14. http://www.skai.gr/articles/news/finance/ΤοτέλοςτηςCommercialValueήτανπροδιαγεγραμμένο/

    Ελάτε τώρα κύριε Παλαιοντολόγε μας, μη μας πείτε ότι το ξέρατε και δεν μας το λέγατε γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει και ποινική ευθύνη.
    Τέλος πάντων. Τώρα που έκλεισε και ο κύκλος για τους πολύπαθους ασφαλισμένους(αλήθεια τι θα πει έκλεισε ο κύκλος; Μήπως ότι έχουν εισπράξει ένα ολοστρόγγυλο μηδέν;) και οι υπόλοιπες εταιρίες λειτουργούν χωρίς προβλήματα ας τρέξουμε όλοι χωρίς αιδώ να δώσουμε τα λιγοστά χρήματα που μας απέμειναν, αν απέμειναν, να τα διαχειριστούν για λογαριασμό του μέλλοντος των παιδιών μας τα υπόλοιπα αρχιλαμόγια που όλα αυτά τα προηγούμενα 20-30 χρόνια ήταν αθώα περιστέρια και διοικούσαν εταιρίες και ενώσεις ασφαληστρικών εταιριών, φυσικά με τις ευλογίες του κράτους, αφήνοντας υπερευχαριστημένους;;;;; εκατομμύρια καταναλωτές.
    Αλίμονο όμως μην τύχει και διαλυθεί η πολύ επιτυχημένη;;;;;; εποπτική αρχή τώρα που η Τράπεζα της Ελλάδος θέλει να βάλει τάξη, γιατί μετά θα πρέπει πάλι απ την αρχή να συγχρωτίζεται ο Παλαιοντολόγος και οι συν αυτώ με πρόθυμα, να υλοποιήσουν ή/ και κουκουλώσουν τα σχέδιά τους, πρόσωπα και έτσι θα χαθεί πολύτιμος!!!!! χρόνος .
    Όσο για τους ασφαλισμένους μεγαλύτερης ηλικίας και εκείνους που έχουν προβλήματα υγείας την προηγούμενη φορά το είχε πει πιο καλά. Τα γέρικα άλογα τα σκοτώνουν πριν πεθάνουν.
    ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ReplyDelete
  15. "Το τέλος της Commercial Value ήταν προδιαγεγραμμένο" Τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών

    Σχετικά

    Το τέλος της Commercial Value ήταν προδιαγεγραμμένο, τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών.

    Παράλληλα τόνισε, ότι με την εξέλιξη της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρίας, "κλείνει ο κύκλος για τους πολύπαθους ασφαλισμένους ζωής", επισημαίνοντας ότι οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρίες λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

    Όσον αφορά στους ασφαλισμένους της Commercial Value, είπε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα με την αποπληρωμή αντιμετωπίζουν ειδικά στον κλάδο υγείας, οι μεγαλύτερης ηλικίας ασφαλισμένοι και όσοι έχουν βεβαρημένη υγεία."

    Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα, παρά μόνο την εσφαλμένη μου απόφαση να υπηρετήσω τον ασφαλιστικό χώρο. Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει τελικά.

    Ας παραθέσω εδώ το κείμενο επερώτησης στη βουλή τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους.

    "Λουκέτο βάζουν από σήμερα 18 καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής σε όλη τη χώρα και με αφορμή αυτό το γεγονός 36 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη, με Ερωτησή τους στη Βουλή κατηγορούν την κυβέρνηση για σχέδιο συρρίκνωσης της εταιρείας και θυμίζουν -σε αντιαδιαστολή μια "ακατανόητη και ύποπτη εξαγορά: "Ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής (πρόκειται για τον Δούκα Παλαιολόγο) διατελούσε, μέχρι την πρόσληψή του το 2004 και σχεδόν ταυτόχρονα με αυτήν (!), Διευθύνων Σύμβουλος της ιδιωτικής εταιρείας – πρακτορείου ασφαλειών, την οποία δύο χρόνια αργότερα και επί θητείας του εξαγόρασε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μετατρέποντας την σε θυγατρική της και μετονομάζοντας την σε NATIONAL ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε."...


    Ένας κύκλος έκλεισε ένας νέος κύκλος ανοίγει θα έλεγα εγώ.
    Το ψάρι τελικά από το κεφάλι βρωμάει.

    Ο εν λόγω κύριος εκτός από ανεπαρκής είναι και θρασύδειλος. Ντροπή στην ΕΑΕΕ ντροπή στο Προεδρείο της ντροπή στην ασφαλιστική αγορά.

    Αγαπητοί Συνάδελφοι. Ειμαι Υπερήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Είστε σπάνιοι άνθρωποι πλην ορισμένων εξαιρέσεων αλλά αυτές δε με ενδιαφέρουν τώρα. Αλλά μόνο για αυτό. Για τίποτα άλλο.
    Και σίγουρα δεν είμαι περήφανος για το ότι υπηρέτησα αυτό το τεράστιο πλυντήριο που έχει γίνει τα 5 τελευταία έτη και που ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

    Φεύγω από αυτό το χώρο, διότι μυρίζει βόθρο έμετο και σαπίλα.

    Καλή συνέχεια, θα σας παρακολουθώ από μακρυά πια και βέβαια από το blog!

    ReplyDelete
  16. « Το τέλος της Commercial Value ήταν προδιαγεγραμμένο »
    Όχι κύριε Δούκα. Πες την αλήθεια επιτέλους. Και την γνωρίζεις καλά.
    « Το τέλος του Ομίλου Ασπίς ήταν προσυμφωνημένο »

    « Παράλληλα τόνισε ότι με την εξέλιξη της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρίας, κλείνει ο κύκλος για τους πολύπαθους ασφαλισμένους ζωής, επισημαίνοντας ότι οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρίες λειτουργούν χωρίς προβλήματα »
    Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ?
    Δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω.

    ReplyDelete
  17. Προς την Tasans
    Ξέρω ότι τις πρώτες μέρες θα είσαι σε ένταση. Τηλέφωνα χτυπάνε συνέχεια, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, συνάδελφοι, πορείες, συγκεντρώσεις, βιογραφικά πάρε-δώσε, αναζήτηση νέας εργασίας, ΟΑΕΔ, ένσημα ΙΚΑ, επόπτες, καταγγελία σύμβασης, κλπ. κλπ.
    Όταν με το καλό ηρεμήσεις λίγο, στείλε e/mail στη διεύθυνση stondromoblog@yahoo.gr όπως σε ενημέρωσε ο Τελικά μας έκαστε, γιατί και εγώ επιθυμώ να επικοινωνήσουμε.
    Καληνύχτα. Ηρέμησε. Μην στεναχωριέσαι.
    Όλα θα βρουν το δρόμο τους. Είναι θέμα χρόνου.
    Καλή δύναμη σε εσένα και τους συναδέλφους σου.

    ReplyDelete
  18. @ΝικοςΚ

    Αλήθεια ρε φίλε εσύ είσαι ή ήσουν συνάδελφος;
    Να ξέρεις εσύ και κάτι άλλοι προβοκάτορες που μπαίνετε εδώ και γράφετε τις αρλούμπες σας ότι στην ΑΣΠΙΔΑ δεν υπήρχε υπάλληλος Νίκος Κ. εκτός αν το Κ υποδειλεί κάτι άλλο όπως πχ Καμμένος, κλαμμένος, κλασμένος κλπ.

    Όσο για τις "ευχές" κράτες τες για σένα. Επειδή πολύ μάγκες μαζεύτηκαν εδώ και μιλάνε για λαμόγια και δήθεν αντίσταση για πες μας εσύ "όταν δούλευες σε Κομμέρσιαλ και Ασπίδα" ΄(;;;;;;) γιατί δεν τα ξεμπροστιασες τα λαμόγια; Γιατί δεν βούτηξες κανένα απο το λαιμό;
    Τότε έγλυφες όπως γλύφεις και σήμερα εκεί που δουλεύεις; Μήπως ήσουνα ένας απο τους ρουφιάνους του εθνικόφρωνα;

    Εδώ γράφουμε πολλοί που και δάνεια πήραμε, και την εταιρία αγαπούσαμε και ξύλο φάγαμε και ροχάλες και νηστικοί μείναμε και μείναμε μέχρι το τέλος.

    Δεν γινόμαστε όμως ιερόσυλοι και απάνθρωποι.
    Το τι πιστεύεις εγώ το γράφω στα αρ...α μου. Αν θέλεις να πάνε κάποιοι φυλακή και τους θεωρείς υπεύθυνους κάνε μήνυση ή αγωγή νάρθουμε όλοι μάρτυρες.
    Αλλιώς εξαφανίσου μυρμηγκάκι.

    @ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ

    Καλά ακόμα βαυκαλιζόμαστε με τα στελέχη και τις ευθύνες και τις μακακίες;
    Θα αρχίσουμε μεταξύ μας αυτά που κάνουμε και στο καυγά με τον εκκαθαριστή και την ΕΠΕΙΑ για το πόσο ασκούσε διοίκηση ο καθένας εδώ μέσα;
    αν δηλαδή ο Γιόνης δεν είχε πρόβλημα υγείας έπρεπε να τον βρίζουμε;
    Δηλαδή τι θα έκανε ο καθένας απο εμάς, θα σταματούσε το παυλάρα απο το να βάζει χέρι στο ταμείο; Ρώταγε κανέναν όταν τα βούταγε;

    Ή ο Βιδάλης ρώταγε κανέναν όταν αγόραζε τις οικοπεδάρες στη Ρουμανία και τα έτρωγε με το Χροστοφή και το Παυλάρα;
    ΄
    Ή ενημέρωνε κανενας το διοικητικό συμβούλιο;
    Αυτές οι δουλειές γινόντουσαν στα μουλωχτά και εμείς ήμαστε τα κομπαρσάκια.

    Το ξέρετε ότι σήμερα κάθονται στο σκαμνί ακόμα και απλοί προιστάμενοι που υπέγραψαν επιταγές που σφραγίστηκαν και σήμερα δεν έχουν να πληρώσουν ούτε δικηγόρο να τους υπερασπιστεί, ότι όλοι μα όλοι οι διευθυντές είναι άνεργοι, απλήρωτοι, χρεωκοπημένοι και ο Παυλάρας είναι άνετος;

    Εσύ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ δεν είχες ρίξει νεράκι στο κρασάκι σου τότε με την υπόθεση Αναγνωστόπουλου για να βοηθήσεις την εταιρία; Πρέπει οι άλλοι να σου κάνουν μήνυση ή να σε βρίζουν;

    Και να γυρίσουμε στα δικά μας.
    Κανένα νέο για πληρωμές στην ΑΕΓΑ; Αποζημιώσεις βλέπετε να παίρνουμε;

    ReplyDelete
  19. @KOUKOU
    Δεν βλέπω να λέμε κάτι διαφορετικό, εκτός αν κάτι δε κατάλαβα καλά. Η ουσία των λεγομένων μου είναι ότι ανεξαρτήτως του τι έκανε ο καθένας στην εταιρία ή και του τι είδους άνθρωπος ήταν, σε θέματα υγείας δεν πρέπει να αφήνουμε το κακό μας εαυτό να υπερισχύει του καλού.

    ReplyDelete
  20. φυσικά συμφωνούμε στα θέματα ανθρωπιάς, συναδελφικότητας και ειδικά εσύ είσαι άνθρωπος με ευαισθησία και επίπεδο όπως και οι πιό πολλοί εδώ.
    Υπάρχουν όμως κάτι φωστήρες προβοκάτορες που είναι για κλωτσιές.
    Το διαφορετικό σε αυτά που λέμε εγώ και εσύ, είναι στο ότι μαθαίνουμε όλοι και να μη το κρύβουμε ότι έχουν δημιουργηθεί τριβές με εκκαθαριστές κλπ και αντιπάθειες μεταξύ συναδέλφων για το ποιοί ασκούσαν διοίκηση κλπ και γιατί κάποιοι πληρώθηκαν και κάποιοι έμειναν απλήρωτοι. Αυτό αφορά και διευθυντές και προισταμένους.
    Εκφράζονται απόψεις αυθαίρετα και εδώ μέσα και το ακόμα χειρότερο στους εκκαθαριστές, στην ΕΠΕΙΑ κλπ και τους μπερδέυουν όλους καθυστερώντας τις εξελίξεις.
    Επίσης μπερδεύουμε τις όποιες ευθύνες μπορεί να έχουν οι συνεργοί του Παυλάρα, αλλά πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ποιοί ήταν αυτοί.
    Αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι ήμαστε όλοι μισθωτοί και μας χρωστάνε μισθούς - αποζημιώσεις - επαγγελματική αποκατάσταση και αυτά πρέπει να διεκδικήσουμε.
    Ας δούμε το παράδειγμα των συναδέλφων της Κομμέρσιαλ. Οι διευθυντές σύρανε το κάρο το τελευταίο καιρό, δεν βρέθηκε εκεί κανείς να τους κατηγορήσει για παν επιστητό.
    Εκτός απο μένα που τους είπα δημόσια ραγιάδες που ενώ αποδείχθηκε πόση δύναμη και ήθος είχαν ανέχθηκαν τον αρχι-αληταρά το βιδάλη να τους τσαλαπατάει κάθε μέρα, να τους βρίζει, να τους έχει κάνει ψυχάκηδες και αυτοί δεν τον πέταγαν έξω με τις κλωτσιές να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    Εκεί είναι ενωμένοι εμείς όχι, ίσως γιατί υπήρχαν πολλά παραμάγαζα μέσα στην ΑΣΠΙΔΑ.

    Αντί να κάνουμε αυτό που κάνανε οι της Κομμέσιαλ, παίζουμε τη κολοκυθιά να πάει ο Μήτσος φυλακή, και γιατί να πάει ο Μήτσος και όχι ο Πέτρος κλπ κλπ.
    Σε λίγο θα πάμε εμείς φυλακή απο τα δικά μας χρέη...

    ΥΓ Στο κ. Γιόνη εύχομαι να ξεπεράσει ταχύτατα το πρόβλημα της υγείας του και να είναι μαζί μας στους αγώνες μας.

    ReplyDelete
  21. Και μιά πληροφορία - κουτσομπολιό ή όπως θέλετε πείτε το.

    Μάρτυρες λένε ότι ο Γιόνης ο Αδαμόπουλος και δυό τρείς διευθυντές είναι σχεδόν κάθε μέρα παρέα μετά τις 21/9.

    Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό και να περιμένουμε και άλλους να επιτεθούν;

    Aν ναι, γιατί;;;;;;;;

    ReplyDelete
  22. ευχαριστώ όλους . για τον sammy θα επικοινωνήσουμε. Κατα τα άλλα εμείς συνεχίζουμε να το παλεύουμε. Πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς ότι εμείς στην commercial είμαστε ψιλιασμένοι από τα δικά σας παθήματα και συσπειρωθήκαμε γρήγορα. Επίσης διώξαμε γρήγορα και τους ... ανεπιθύμητους. Ισως γιατί πιστέψαμε, ότι δεν θα αφήναμε κανέναν να κάνει μιά δεύτερη ΑΣΠΙΔΑ , ότι θα το παλεύαμε και θα μας ακούγανε καί ότι οι κυβερνώντες θα είχανε την πολιτική βούληση να μην αφήσουνε και αυτην την εταιρία να βουλιάξει. Κάναμε λάθος .Ευτυχώς όμως μας έμειναν ολοι οι συνάδελφοι που γίναμε περισσότερο φιλαράκια. Καλή σας νύχτα

    ReplyDelete
  23. Απλά θα ήθελα να ενημερώσω επειδή πιο πάνω κάτι ειπώθηκε ότι διαθέσιμα υπάρχουν- άμεσα ρευστοποιήσημα- μαζί με κάποια-ορατά- μετρητά. Τώρα το μπαλάκι πια είναι στο γήπεδό του επόπτη χαρτοφυλακίου ποια στοιχεία θα θεωρήσει τεχνικό απόθεμα και ποια όχι.

    Θεωρώ- ανεξάρτητα από όποιο εργασιακό δικαιώμα- ότι εμείς είμαστε η πιο ξεκάθαρη περίπτωση εξόφλησης για να φεύγουμε και από την μέση. Και αυτό γιατί οι απαιτήσεις των πελατών είναι πολυ μπερδεμένες και εμπλέκονται σε αυτές και προσωπικές εξυπηρετήσεις προέδρου και στελεχών μέσα από συμβόλαια ζωής τα οποία είναι είτε εικονικά είτε ψεύτικοι παραγωγή. Σε αυτά αν προσθέσουμε και κάποια γραφεία που έκλεισαν πιστωτικά με υπεροπρομήθειες η άκρη είναι δύσκολο να βρεθεί.

    Οποτε θεωρώ οτι είμαστε η πιο εύκολη περίπτωση. Αν ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ αναγκαστούμε να οδηγηθούμε σε δικαστήρια το πράγμα θα μπλεχτεί και άλλο και θα κολλήσουν τα πάντα γιατί μετά θα μπουν μέσα, ΣΕΠΕ, ΙΚΑ κλπ κλπ

    Θα ήθελα να ενημερώσω και κάτι ακόμα. Απο εβδομάδα ίσως έχω κάποια νέα για την καταγγελία που έχω κάνει για τα ένσημα έως και την ημνια καταγγελίας της σύμβασης. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω.
    Παράλληλα θέλω να προτρέψω ΟΛΟΙ σας να μεταβείτε στο ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ να κάνετε καταγγελία για το μεσοδιάστημα 21/9- ημνια καταγγελίας. Οσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα.

    ReplyDelete
  24. συγγνώμη για το ορθογραφικό- δεν το συνηθίζω- ψεύτικη ειναι το σωστό

    ReplyDelete
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ? ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΦΑΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ?

    ReplyDelete
  26. ΠΑΡΕ 3α ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ...

    ReplyDelete
  27. ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο CONTROL ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΎΝΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ?

    ReplyDelete
  28. Στην πολύ σωστή παρατήρηση της elena πιο πάνω σχετικά με τα οφειλόμενα του 2009, έχω απλώς να αναφέρω το εξής: όταν ο ίδιος ο κ. Πέτσας μάς κάλεσε να συναντηθούμε στο γραφείο του οι τρεις πλευρές, (Πρόεδρος ΕΠ.Ε.Ι.Α. - Επόπτης Εκκαθάρισης - Πρώην εργαζόμενοι), εμείς έκτοτε δεν κάναμε τίποτα... Στη συνάντηση που συγκάλεσε η Συντονιστική λίγες ημέρες μετά, ειπώθηκε ότι μόνο εκείνοι πρέπει να μας εκπροσωπούν σε τέτοιου είδους συναντήσεις και ότι οι υπόλοιποι είμαστε διασπαστές κλπ κλπ. Ας μας πουν λοιπόν εκείνοι τι ακριβώς έπραξαν, αφού η πρόσκληση ήταν σε γνώση τους (και εάν έπραξαν -που το εύχομαι-, πού ακριβώς έχει κολλήσει το θέμα. Απλώς υπενθυμίζω ότι η ώρα των δηλώσεων για την Εφορία πλησιάζει, δεν έχουμε λάβει καμία βεβαίωση αποδοχών για το 2009 και ενδέχεται να φορολογηθούμε και για εισοδήματα που ακόμη δεν έχουμε εισπράξει... Και μη διαβάσω βέβαια ότι η ΕΠ.Ε.Ι.Α. δηλώνει πλέον αναρμόδια για να εγκρίνει αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων προκειμένου να πληρωθούμε (εάν υποθέσουμε ότι έχει λάβει αντίστοιχο αίτημα), διότι κάτι τέτοιο φυσικά και δε στέκει από τη στιγμή που λίγες ημέρες πριν, έλαβαν απόφαση για το κλείσιμο εταιρίας...

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Όχι βεβαίως, η ΕΠΕΙΑ εξακολουθεί και είναι αρμόδια και διοικητικά και ως οντότητα. Άλλωστε η πρόθεση, δεν είναι η διάλυσή της, αλλά η ένταξή της στην ΤΤΕ.

    ΔΤ υποψιάζομαι ότι το κόλλημα είναι του επόπτη χαρτοφυλακίου- του Παντελίδη δηλαδή.

    Όσο για αυτό που είπα παραπάνω, ότι οι πόροι υπάρχουν δεν είμαι 100% βέβαιoς, είμαι 110% σίγουρος.

    ΔΤ μπορούμε να μιλήσουμε; έχεις κάποιο mail;

    ReplyDelete
  31. @Control:
    Φυσικά και έχω e-mail, διαφορετικά δε θα μπορούσα να postάρω... Εάν θέλεις, γράψε το δικό σου e-mail και θα έρθω σε επαφή μαζί σου άμεσα...

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MONEY ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ? ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΑΖ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΓΑ. ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ή ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ? ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΕΠΙΣΗΜΑ". ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ReplyDelete
  34. ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΟΛΟΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ, ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΑΣ Π..... ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ReplyDelete
  35. Ρε παιδιά το δάκτυλο βυζένετε.
    Ρε Χάρη Ρε Διονύση ρε Μήτσο τρείς και η χαρη μου μείναμε εδώ μέσα και δε ξέρει ο ένας το τηλέφωνο ή το mail του άλλου;
    Γαμώ τις οργανώσεις μας......
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
    Τι περιμένετε να πληρωθούμε χωρίς σφαλιάρες;
    Ο αρχι-διαπλεκομενο-πασοκο-Παντελίδης δεν πήρατε ακόμα πρέφα ότι παίζει μπάλλα για πάρτη του, ότι είναι κολλητός του λαμογο-Βιδάλη πουναι υπαλληλος του αρχιλαμογοαπατεωνο-Χριστοφή πούναι συνέταιρος του αρχιαπατεωνο-κλεφτο-λαμογο-Παυλάρα και της μαφιοζο-οικογένειας του;
    περιμένουμε λεφτά χωρίς σφαλιάρες απο τα λαμόγια που τάχουν κάνει πλακάκια να φάνε τους κόπους μας;
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    Θα φτάσει ο Σεπτέβρης και θα μας πουλάνε εκδούλευση για το μισθό Οκτωβρίου!

    Ας τους ξεσκίσουμε με αγωγές, μηνύσεις φάπες και ότι άλλο μπορούμε.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
    Ας ξεσκίσουμε το δεξιό λαμόγιο το ΠΕΤΣΑ και τα σκουπίδια της ΔΕΞΙΑΣ τη ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΙΣΑ ΓΙΩΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑ-ΟΛΑ ΤΟ ΒΑΣΗ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ, ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΥ, ΤΟ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΟΓΛΟΥ ( πού μέχρι προπερσι έτρωγε ψωμί απο την Ασπίδα και μετά τη πήδηξε) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ
    Οι της Κομμερσιαλ είναι πληρωμένοι μέχρι και το Φεβρουάριο και ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
    Εμείς οι παλιοκουράδες περιμένουμε τον αλητο-Παντελίδη και το το Λαμογογιάννη να μας πληρώσουν;
    Σε κάθε φουκαρά που πάει εκεί να ρωτήσει σερβιρουν διαφορετικό παραμύθι.
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεε
    Ξύλο στο Δούκα, ξύλο στο Πέτσα, ξύλο στο Βάση, ξύλο στο Παντελίδη ξύλο στο Βλαχογιάννη
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ.

    Στα αρ...α μου ποιός έβαζε υπογραφές που πήγαν τα λεφτά αν ο Παπα(ρα)θανασίου τά έκανε τακίμι με το Παυλάρα αν ο Γιώνης μίλησε αν ο Χοντρός ξεψύχησε, αν ο Ζαβός έκλασε.
    Τα λεφτά μου θέλω ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ReplyDelete
  36. ΖΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  37. @ ΑΜΑΛΙΑ

    Έτοιμα είναι τα λεφτά και τα ΄χουν στο φούρνο μικροκυμάτων για να τα φάς ζεστά

    @ ΟΛΟΥΣ
    καλά ρε ο Τέλογλου και όλοι οι μακάκες της τηλεόρασηε μόνο για τους λαμογοτοκογλύφους της Κάπιταλ νοιάζεται; Με ποσοστό τον έχει ο δικηγόρος ο Μαρκουλάκης; Η ο άλλος ο ανώμαλος ο παπαγιάννης μόνο με το Λουλούδι και τον Κεχαγι-αρπογλου τη βρίσκει;
    Εμας γιατί δεν μας παίζει;
    Αυτόν το φαλάκρα το Τούλα απο τη κομέρσιαλ τον έχει δείξει 100 φορές! Για να μας πεί ότι κάποιοι κλέψανε τους φακέλους (ποιοί άραγε μήπως οι διπλανοί της ΠΡΩΤΗΣ;) και αυτός φυλάει σκοπιά μαζί με τους τσολιάδες! μέχρι να τον προσλάβουν στην Πρώτη ή στην Εθνική ή όπου στο διάολο θέλουν τα λαμογοειδή του ΠΑΣΟΚ.

    Εμείς δεν έχουμε κανένα όμορφο να δείξουν τα κανάλια;
    Τέλογλου, Παπάρογλου, Παπαρογιάννη αν είσαι μάγκας γιατί δε βγάζεις έναν απο την Ασπίδα:

    ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ- ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

    ReplyDelete
  38. άμα δε βρώ δουλειά λέω να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος το Σεπτέβρη

    ReplyDelete
  39. Αμαλία συγγνώμη που θα σου απαντήσω, αλλά θα το πράξω γιατί ως εδώ δηλαδη...

    Θα σε πληροφορήσω, αν και τα παιδιά του λογιστηρίου το γνωρίζουν, ότι μέχρι ξύλο πήγαμε να παίξουμε το τμήμα μας, ένα ωραίο μεσημέρι του καλοκαιριού στον 6ο και εγω προσωπικά πόσες φορές είχα βριστεί με τον "ταμειακό προγραμματισμό" δεν λέγεται.

    Όπως επίσης το καλοκαίρι πάλι είχαμε προσφύγει στο ΣΕΠΕ Ν. Ιωνίας το οποίο αρχειοθέτησε ΚΑΘΕΤΑ την άιτησή μας λέγοντας ότι είναι "εκτελεστικό και μόνο όργανο" κοινώς μόνο πρόστιμα βάζει, ΕΓΩ τουλάχιστον και τμήμα που ανήκαμε για το τελευταίο εξάμηνο την έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

    Αυτό βέβαια, το ότι άνηκα στο συγκεκριμένο τμήμα έστω για ένα χρόνο μόνο το πλήρωσα με το να πηγαίνω στις συνεντεύξεις και να με θεωρούν...συνένοχο... Λες και κανείς ποτέ, μου ζήτησε να δει κανείς τις εκθέσεις μου, ή ότι πάνω από εμένα υπήρχαν 2 καθηγητές πανεπιστημίου ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ που ήταν ανεξαρτητοι υποτίθεται. Αλλοι είναι συνένοχοι, εκείνοι που φάγαν χοντρά λεφτά χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε.

    Αυτό επειδή όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια και επειδή βαρέθηκα να διαβάζω κατηγόριες εδώ μέσα χωρίς να ξέρει ο καθένας τι έχει συμβεί μέσα στον κάθε μικρόκοσμο που ζούμε.

    ReplyDelete
  40. Που να ξέρουμε control όταν προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι; κανένας δεν ήξερε τίποτα. Για την προσφυγή στο ΣΕΠΕ Ν.Ιωνίας το πληροφορήθηκα μετά το κλείσιμο της εταιρείας στα σκαλάκια....
    Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους που κάνατε απο τότε προσπάθειες για να πληρωθούμε, αλλά να ξέρεις πως οι γραμματείς που δούλευαν εκτός κηφισίας, ποτέ μα ποτέ δεν βρέθηκε ένας να τις ενημερώσει.
    Μην σου φανεί παράξενο πάντα μας είχανε στην απ'έξω.

    ReplyDelete