Friday 26 February 2010

Ο κ. Παντελίδης Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής και της Commercial Value

Αντιγράφουμε από το asfalisinet.gr

Παρέμβαση του υπουργείου Οικονομικών έγινε πριν λίγο να μην τεθούν σε εκκαθάριση τα συμβόλαια ζωής της Commercial Value μετά την απόφαση για αναστολή της λειτουργίας της εταιρίας. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρεται: "Επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής της Commercial Value διορίζεται ο κ. Ιωάννης Παντελίδης, μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α.) για παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Λαμβάνοντας υπόψη, ότι η Commercial Value αποτελεί μία εκ των σημαντικών ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, αποφασίστηκε να μην τεθούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια ζωής της εταιρείας και να εξακολουθήσει η λειτουργία τους, με σκοπό την αναδιοργάνωση και μεταβίβασή τους σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να διασφαλιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι εργαζόμενοι."

Αφού τρόμαξαν να βρουν τον Σαχινίδη, στο τέλος βγήκε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!!!

Τώρα, πως θα εξακολουθήσει η λειτουργία του χαρτοφυλακίου ζωής και τι αναδιοργάνωση θα γίνει, ένας Θεός ξέρει.

Δεν πειράζει, αν αποτύχει και αυτό το μοντέλο, θα κλείσουμε κι άλλη μία, να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Στο τέλος θα το πετύχουμε, που θα πάει.

Μέχρι να μεγαλώσουν τα δέντρα που η ΕΑΕΕ με τη κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει ανέλαβε να φυτεύσει αυτή την Κυριακή (!!!!), τι διάολο, όλο και κάτι θα μάθουμε....


5 comments:

  1. Εγώ θα ήθελα να προτείνω σε κάθε δέντρο να δώσουν και το όνομα ενός απολυμένου! Θα φτάσουν τα δέντρα άραγε;

    ReplyDelete
  2. καλησπέρα συνάδελφοι , είμαι καινούρια στο blog , επίσης καινούρια και στην ανεργία , προερχόμενη απο την commercial value . Ας με βοηθήσει κάποιος να επικοινωνήσω με τον SAMMY, έχουμε πολλά κοινά .Σας ευχαριστούμε όλοι για τις ευχές και το κουράγιο που πέρνουμε όλο τον καιρό από εσάς . Συνεχίζουμε...

    ReplyDelete
  3. Για την tasans:
    Μπορείς να στείλεις mail στο blog (stondromoblog@yahoo.gr).
    Και (δυστυχώς) να καλωσορίσω και σένα στο blog μας.

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα σε όλους.
    Την Πέμπτη το απόγευμα, γυρίζοντας από κάποια δουλειά στο κέντρο της Αθήνας, είδα απ΄το παράθυρο του τρόλλεϋ μια γυναίκα να κατεβαίνει τα σκαλιά της Commercial και να σκουπίζει τα μάτια της μ΄ένα χαρτομάντιλο.Συγκλονιστική εικόνα (σαν φωτογραφία από αγαπημένους ανθρώπους της 21/9 που έκλεισε η Ασπίδα), στην οποία εικόνα μέχρι τον Σεπτέμβριο πιθανόν όχι μόνο να μην σεκόμουν, αλλά ούτε καν να την έβλεπα.
    Καλωσήρθες συναδέλφισσα στον καινούριο χώρο.
    Το σίγουρο είναι ότι ο καινούριος δρόμος δεν είναι ασφαλτοστρωμένος.Έχει αγωνία και αβεβαιότητα.Έχει στιγμές που λυγίζεις και χάνεις το θάρρος σου.Έχει όμως και μια δυναμική.Φύγαμε από κάτι που αργοπέθαινε και αγωνιζόμαστε για να ξαναβρεθούμε σ΄έναν υγιή χώρο.Έχει καινούριους ανθρώπους-ωραίους ανθρώπους- που μπορούν να βοηθήσουν και να περπατήσουν μαζί μας.Δεν είμαστε λίγοι και έχουμε πια και την εμπειρία και όπως μου λέει και ένας πολύ αγαπημένος άνθρωπος, μετά τις δυσάρεστες εκπλήξεις έρχονται οι ευχάριστες, μετά τα δύσκολα έρχονται τα εύκολα.
    Καλωσόρισες λοιπόν συναδέλφισσα.

    ReplyDelete
  5. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ..........

    ReplyDelete