Thursday 18 February 2010

Εκδικάστηκε ο ορισμός εκκαθαριστή

Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις μάθαμε, εκδικάστηκε η υπόθεση διορισμού εκκαθαριστή για την Ασπίδα. Ούτε βόμβες μπήκαν ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα, ούτε τίποτα αυτή τη φορά.
Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε, όταν μάθουμε θα σας τις ανακοινώσουμε.

23 comments:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ Η ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ;
    ΤΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΠΨ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΜΗ ΑΡΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ;
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ;
    ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ" ;

    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ReplyDelete
  2. Λίγα λόγια για τον ΠΑΟΚ, οκ?

    ReplyDelete
  3. Δείτε και αυτό συνάδελφοι
    πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ασπίς: Επίσπευση διαδικασιών ζητά ο Χάρης Την επίσπευση της διαδικασίας και την εισαγωγή στο ακροατήριο κατ΄απόλυτη προτεραιότητα των υποθέσεων της Ασφαλιστικής εταιρείας Ασπίς και των ομολόγων ζητά ο υπουργός δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης με έγγραφο του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.

    Στον έγγραφο του ο κ. Καστανίδης, επισημαίνει οτι επιβάλλεται η ταχύτητα καθώς προκύπτει οτι κατασπαταλήθηκε δημόσιος πλούτος και υπήρξε προκλητική εκμετάλλευση της περιουσίας των πολιτών

    ReplyDelete
  4. χαχαχα.... καιρός έχει τα λάχανα...καιρός τα...

    οταν εισαι ιδιωτικός υπάλληλος ξέρεις ποια ειναι η μοίρα σου, όταν όμως δημόσιος καρεκλοκένταυρος και ανεπάγγελτος...

    αυτό πάει στο παρακάτω

    Αντιδρούν οι εργαζομένοι της ΕΠΕΙΑ στην κατάργηση της ανεξάρτητης αρχής

    Αντιδρά ο σύλλογος εργαζομένων της ΕΠΕΙΑ στην κατάργηση της ανεξάρτητης αρχής και απέστειλε σχετική επιστολή στους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή αναφέρεται ότι η ΕΠΕΙΑ ιδρύθηκε μεν τον Φεβρουάριο του 2004, ανέλαβε όμως αρμοδιότητες μόλις τον Ιανουάριο του 2008, καλύπτοντας πάγιο αίτημα της ασφαλιστικής αγοράς για την αναβάθμιση της εποπτείας του τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι το σημερινό μοντέλο διασφαλίζει τη συνδυασμένη εποπτεία των κεφαλαίων και της δεοντολογίας των εταιρειών, και συνεπώς αναβαθμίζει την εποπτεία του ασφαλιστικού κλάδου σε ρυθμιστικό και ελεγκτικό επίπεδο.

    Συγκεκριμένα στην επιστολή υπογραμμίζεται πως πρέπει να διασφαλιστεί η κάλυψη του συνόλου των εποπτικών αρμοδιοτήτων και υποστηρικτικών λειτουργιών που σήμερα ασκεί η ΕΠΕΙΑ από το νέο σχήμα, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς. Παράλληλα ζητούν η μεταφορά της ΕΠΕΙΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος να γίνει με την υφιστάμενη δομή της, καθώς και την ομαλή ένταξη όλου του προσωπικού της ( 40 άτομα).

    πηγη capital.gr

    ReplyDelete
  5. H AXA ΕΒΓΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ INTERNAL AUDITOR
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ- ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑΜΕ 2-3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟΛΗ

    ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ

    Professional Experience - Qualifications



    · University degree on Economic Science/Finance or relevant field

    · Post-graduate degree in Finance/Business Administration will be considered as an asset

    · 2 -5 years of experience in relevant positions

    · Certified Public Accountant or CIA (Certified Internal Auditor)

    · Advanced knowledge of GAAP and GAAS

    · Excellent Knowledge of Ms Office, especially Ms Excel. Knowledge of Access will be considered as an asset

    · Excellent command in English language

    · Experience in reporting





    Personal Characteristics



    · Ability to conceptualize and implement regulations and compliance requirements

    · Ability to analyze, elaborate and explicate reports.

    · Quality driven and result oriented

    · Strong communications skills

    · Effective under pressure

    · Ability to collect data and reflect technical instructions on mathematics or diagrams

    ReplyDelete
  6. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΛΙΚΟ ΖΗΤΑΕΙ 2ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΓΑ 1 ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΖΗΜΙΩΝ Κ Η ΙΚΑΠ ΖΗΤΑΕΙ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

    ReplyDelete
  7. NIKO OTI KAI NA EXEI BGEI NA EXETE YPOPSI SAS TO EKSIS

    YPARXEI PROFORIKH ENTOLH TOY PALAIOLOGOU KAI THS ANTONAKH OSTE KANENA DIOIKHTIKO STELEXOS THS ASPIDAS NA MHN PROSLIFTEI. PWS TO KSERW? AS POUME GNWSTOS MOU ERGAZETAI EKEI MESA.

    KAI OXI MAS EKATSE, SIGA MHN ER8O PROBATOEIDWS OPWS IRTHA OI ALLOI KAI STHN OUSIA TIPOTA APO AUTA POU LETE DEN EXEI GINEI. APO THN ARXI EXW PEI OTI DEN SYMMETEXW SE AUTO TO KLEISIMO TWN MATIWN.

    ALITHEIA AYTH H DIORIA TWN DYO BDOMADWN POU EIPATE STOUS KAKOMOIRHDES OTI THA PLIROTHOUN H O "SYNTOMOS XRONOS" ELIKSE H OXI?

    MHN PERIMENETE KAMIA PROSLIPSI SE KAMIA THESI EYTHINIS GIA ASPIDEO. H EPIDOTHSH EINAI AXRHSTH ASE POU EXEI PESEI SYRMA STHN AGORA

    KSERETE PWS MAS LENE? K L E F T E S

    NAI KLEFTES. MAS EKSOMIOSAN ME TO SOI TOU PSOMIADI BLEPEIS

    SYGGNOMI GIA TO YFOS ALLA EXOUME KATASTRAFEI. KAI SAN ANTHROPOI KAI SAN ERGAZOMENOI

    EIMASTE KLEFTES

    H GRAPTI ANAKOINWSH THS EAEE GIA TA MATIA TOU KOSMOU EINAI

    THA EPANELTHW ME STOIXEIA PROSLIPSEWN SE ETERIES KAI EPIKOURIKO NA DEITE SYNADELFOI TI DOULEMA PEFTEI

    ReplyDelete
  8. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΠΕΤΣΑΣ ΓΙΑΤΙ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ;CONTROL ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΓΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΟΛΙΚΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

    ReplyDelete
  9. Κοιτα ΡΟΜΠΑ εγω διαχωρίζω 2 πράγματα

    1. Το πόσο προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι μέσα από τον σύλλογο και τη συντονιστικ΄ξ δεξιά και αριστέρα, το οποίο είναι πραγματικό ενδιαφέρον πίστεψέ με και
    2. Εξακολουθώ και δεν μπαίνω στη λογική πως προσλαμβάνουν οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρίες. Αν οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εταιρίες είχαν αφεθεί να προσλάβουν όποιον πραγματικά μπορούσαν και ήθελαν, χωρίς πολύ συγκεκριμένες ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ παρέμβασεις πίστεψε με, θα είχε απορροφηθεί πολύ περισσότερος κόσμος. Κυκλοφορεί πολύ ανωμαλία εκεί έξω και επειδή ξέρω ακριβώς για ΤΙ μιλάω θα επιμείνω στη γνώμη μου.

    Είναι λεπτός ο διαχωρισμός που κάνω σε ορισμένα πράγματα, αλλά τι θα έλεγες, αν σου έλεγα οτι ενώ υπάρχουν οι-γνωστοί- σε όλους μας που πραγματικά βοηθάνε (ομοσπ.συντον, συαε), υπάρχουν και 2 -3 άλλοι που παίρνουν δεξιά αριστερά τηλέφωνα και κάνουν τους "καλοθελητές" όπου πάει βιογραφικό μας?

    Πάντως μην ανησυχείς γιατι αν κάτι μου έχει δώσει να καταλάβω αυτή η ζωή είναι πως όλα πληρώνονται και τις περισσότερες φορές απο κει που δεν το περιμένεις!

    ReplyDelete
  10. RE CONTROL TI TO PSAXNEIS, POULIMENA TOMARIA EINAI OLO...
    NIKO MAKARIA KANENAS SYNADELFOS NA MIN PAEI AXA KAI ALICO, ASE POU EXEI PESEI MAURO EKEI MAZI ME GROUPAMA NA MIN PAROUN KANENA ASPIDEO...LES KAI FTAINE OI YPALLILOI KAI OXI OI DIEUTHINTES TOUS POU ANAFERONTAN KSERETE TI XOUNTA EXOUN?

    A NAI KAI KATI TELEUTAIO EINAI ORISTIKO PROTI KAI COMMERICIAL KLINOUN TIN ALLH BDOMADA

    ReplyDelete
  11. Μήπως το έχουμε ξεχειλώσει λιγάκι. Ξέρω τρία άτομα που έχουν πάει στην Allico και δυο στην ΑΧΑ. Και αυτά από έναν στενό κύκλο που μπορώ να γνωρίζω γιατί έχω κρατήσει επαφή.

    Δεν λέω ότι είναι πολλά τα άτομα και συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να είναι και παραπάνω αλλά δεν μπορεί να έχει πέσει και σύρμα να μην πάρουνε κανέναν από Ασπίς. Τα άτομα που γνωρίζω είναι σε τμήματα με υπεύθυνες εργασίες.

    Εγώ θα έλεγα αντί να βλέπετε μαύρα ελικόπτερα να ασχοληθείτε εσείς που τα γνωρίζεται καλύτερα με το θέμα της επιδότησης του ΟΑΕΔ. Το έχει αξιοποιήσει καμία εταιρεία η μήπως πρέπει να το δούμε αυτό το θέμα.

    Πάντως εγώ αν είχα εταιρεία με αυτούς τους όρους δεν θα έπαιρνα άτομα με την επιδότηση ( υποψιάζομαι ότι δεν την έχουν χρησιμοποιήσει και οι εταιρείες που είδη έχουν πάρει άτομα)

    ReplyDelete
  12. ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...................

    ReplyDelete
  13. Fnmag δεν γνωρίζω πλήρως, αλλά καταλαβαίνω τι λέει ο συνάδελφος πιο πάνω, πάντως αν έχει στοιχεία καλό είναι να βγει και να τα πει. Νομίζω διαφάνεια χρειάζεται παντού, έτσι δεν είναι? Παντως η επιδότηση είναι ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΤΗ,σε όποια εταιρία την είδαν ασφαλιστική και μη, προτιμουν να μην την χρησιμοποιήσουν. Την ίδια πληροφόρηση έχω και από παιδιά που πιάσαν δουλειά.

    Και εγώ γνωρίζω ανθρώπους που έχουν προσληφθεί σε πολυεθνικές, πιθανόν fnmag μου να γνωρίζουμε και τους ίδιους. Ναι οι εταιρίες απορροφούν αλλά όχι στον βαθμό που θα μπορούσαν το κόσμο και εκτιμώ ότι γίνεται σε ένα ποσοστό 50%.

    Από την άλλη θα απαντήσω πάνω στον συνάδελφο ACS τα εξής σε αυτά που είπε.
    1. Εάν έκανες εσύ τη δουλειά σου, να είσαι σίγουρος ότι θα αναγνωριστεί, το λάδι βγαίνει πάντα στην επιφάνεια. Ολοι πάνω στη δουλειά κρινόμαστε και οχι στα λογια.
    2. Γιατί να πιέσεις να πας να εργαστείς κάπου όπου θα σε κοιτάνε ίσως με μισό μάτι ή θα εξαναγκαστούν να σε πάρουν? Εγώ ως επαγγελματίας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ να μπω σε αυτή τη λογική, επειδή ξέρω και τις γνώσεις μου και τις δυνάμεις μου. Που σημαίνει πως ακόμα και τώρα ΕΓΩ θα επιλέξω που θα πάω (όσο με παίρνει να κάνω την επιλογή αυτή) και όχι να με πάρει κάποιος επειδή θα με λυπηθεί.

    Πρόσφατα πάλι ρωτήθηκα σε συνεντευξη για δουλειά από άνθρωπο μεγάλο και έμπειρο σε ηλικία, μ υπεύθυνη θέση, που μάλλον δεν γνωρίζει ακριβώς τι κάνω ως επάγγελμα παρ οτι θα πρεπε, εφόσον ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στην ασπιδα πχ και γιατί δεν το ανέφερα.

    Ε, τι να καθήσω εγώ μετά να συζητήσω με αυτό τον άνθρωπο και με τι παραμέτρους?
    να του πω μέσα στα 10 λεπτά τι ακριβώς.
    1. ποιους κανόνες οφείλω να τηρώ σύμφωνα με τις αρχες του επαγγελματος μου γιατι αλλιώς θα μου αφαιρεθεί η άδεια πχ επαγγέλματος
    2. το ότι πανω απο μενα υπηρχε μια επιτροπη ενα μανατζμεντ και δσ το οποίο ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ τις αποφάσεις και όχι εγώ.
    3. Ότι το 90% των επιχειρηματιών εν ελλάδι και των κολοσσών δεν χτίζεται σίγουρα με το σταυρό στο χέρι...

    Εάν μπω σε τέτοια συζήτηση με τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και υποτίθεται ότι με φώναξε για να δώσω μια συνέντευξη για δουλειά, τότε, για πες μου πως εγω ρε συνάδελφε να τον δω σοβαρά αυτόν για μετέπειτα εργοδότη μου.

    Και μια συμβουλή φίλε μου αν θες την ακούς. Να δεχθείς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ αλλά ποτέ φίλε μου μην διαπραγματευτείς ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ

    Και σε τέτοια ανόητη ερώτηση απλα ως απάντηση του ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ

    -ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

    Όπως και να έχει μια ευχή κάνω, όλοι γρήγορα να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει επαγγελματικά να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

    ReplyDelete
  14. CONTROL ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤI ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ.ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ;ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ,ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

    ReplyDelete
  15. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;

    ReplyDelete
  16. Καλημέρα σε όλους.
    Την Τετάρτη στις 24/2 έχει προκηρυχθεί γενική απεργία από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και η ΟΑΣΕ ήδη έχει βγάλει ανακοίνωση για την συμμετοχή μας σ' αυτήν (μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο oase.gr).
    Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να φωνάξουμε την αγανάκτησή μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν μαζί με άλλους εργαζομένους και ανέργους που είναι στην ίδια κατάσταση με μας (απολυμένοι της πρώην Ο.Α. 4.000 οικογένειες, απολυμένοι του ομίλου Λαναρά και για να μην πούμε και για τον δικό μας χώρο...)
    Ελάτε στις 11:00 π.μ. στην συγκέντρωσή μας, στην διασταύρωση των οδών Λ.Αλεξάνδρας και Μαυροματαίων, για να δείξουμε όλοι μαζί για ακόμα μια φορά τη δύναμή μας και την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε.

    ReplyDelete
  17. Δηλ Ρόμπα αυτός που είπε αυτό το πράγμα, είπε ουσιαστικά ότι άνθρωποι που ήταν στην εταιρία 5 και 6 μήνες και πέσαν με τα μούτρα να περισσώσουν ότι μπορούσαν στον ελάχιστο αυτό χρόνο, ξέραν περισσότερα από ανθρώπους που ήταν πριν 7 και 9 χρόνια στις θέσεις αυτές ή τον ορκωτο που τα τελευταία χρόνια υπέγραφε τις καταστάσεις? Και δεν αναρωτήθηκες για τη νοημοσύνη του μέλους/ ανθρώπου αυτού που σε ρώτησε?

    Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων για τις αποζημειώσεις εμένα η θέση από την αρχή ήταν ότι χρήματα και πολλά ρευστοποιήσημα στοιχεία υπάρχουν. Όμως αυτό δεν ειναι με τίποτα δυνατόν εξ αρχής να το γνωρίζει η ομοσπονδία, ο σύλλογος ή η κάθε ομοσπονδία, διότι απλά δεν δουλευει στην εταιρία. Αλλά και από αυτους που δούλευαν νομίζεις ότι το αφεντικό άφηνε κανέναν να δει τίποτα? Ούτε ο γιος του ήξερε σε πληροφορώ τις κινησεις του από πίσω.

    Θα έρθω και εγώ, αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι... με τους απολυμένους της ΟΑ και άλλους δημοσίους που μπήκαν από το παράθυρο εις βάρος όλων μας, συγγνώμη αλλά δεν συντάσσομαι πουθενά ούτε ιδεολογικά ούτε ηθικά και η δικιά μας περίπτωση είναι η μέρα με τη νύχτα με τους συγκεκριμένους. Αυτοί ας πάνε να διαδηλώσουν αν θέλουν με τους υπαλλήλους της επεια.
    Αλλα εμείς της ΑΣΠΙΔΑΣ οφείλουμε να ειμαστε ολοι εκεί...Αν και κατι μου λεει οτι παλι οι γνωστοί...80-100 θα είμαστε.

    Επίσης ΡΟΜΠΑ θα σου πω και κάτι άλλο. Είναι προς συμφέρον ΟΛΩΝ οι υπάλληλοι να πληρωθούν και να φύγουν οι απαιτήσεις τους από την μέση. Κάτσε καλοσκέψου το και θα δεις γιατί.

    ReplyDelete
  18. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ ΚΟΥΠΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
    ΦΙΛΕ "ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ" ΤΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ; ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ Η Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ;
    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ - ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΨ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ...
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;- ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ

    ReplyDelete
  19. Δεν ξέρω τι συζητιέται με την ένωση, αλλά για τον ΠΑΟΚ να σου πω ότι έτσι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Τώρα που το σκέφτομαι, λες ο Ψωμιάδης να αγόρασε τελικά τον ΠΑΟΚ που πριν λίγα χρόνια παρουσιάστηκε κι εκεί ως σωτήρας; Το θυμάσται κι αυτό; Έ ρε τι ακούγαμε τελικά εκεί μέσα!!!
    Για τις αποζημιώσεις, ως φύσει αισιόδοξο άτομο, ευελπιστώ να έχουμε καλά νέα. Απ ότι λένε, όλοι θέλουν να μας τις δώσουν για να μας ξεφορτωθούν.
    Πράγματι χρειάζεται να διατηρήσουμε και το κέφι μας και την αισιοδοξία μας. Όσο για τον εκκαθαριστή εξ όσων γνωρίζω, ακόμη δεν έχει ορισθεί ονομαστικά, αυτό αναμένεται να γίνει εντός των ημερών. Το δικαστήριο πήρε τα προτεινόμενα ονόματα, και εντός των ημερών θα αποφασίσει το όνομα του εκκαθαριστή, οπότε και θα αναλάβει άμεσα.

    ReplyDelete
  20. Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Σας υπενθυμίζω ότι στις 21/3/2010 λήγει η προθεσμία για την υποβολή αγωγής σχετικά με τις αποζημιώσεις μας. Στην ίδια αγωγή θα υποβάλουμε και τις υπόλοιπες απαιτήσεις μας (δεδουλευμένα, επιδόματα, ημέρες άδειας, κλπ).

    Επίσης σας υπενθυμίζω ότι το ποσό που μας καταβλήθηκε ήταν έναντι των απαιτήσεών μας, οπότε στην αγωγή θα πρέπει να συμπεριλάβουμε το σύνολο των απαιτήσεων.

    Οι συνάδελφοι που εργάζονταν στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, και τεκμηριωμένα προσέφεραν υπηρεσίες και στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, καλό θα είναι να υποβάλουν αγωγή και στις δύο εταιρίες, έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ολοσχερούς καταβολής των οφειλομένων.

    ReplyDelete
  21. ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ MAC ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΠΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΑΜΙΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΟΝΤΡΟΟΟΟΟΛΛΛΛ ΤΑ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣ, ΤΡΕΧΑ ΜΕΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ

    ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΑΕΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ

    ΕΓΩ ΟΠΩς ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ

    ReplyDelete
  22. ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΛΥΠΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ReplyDelete