Monday 28 September 2009

Αύριο η αποσφράγιση κατά πάσα πιθανότητα

 Εδώ η είδηση. Νεώτερες πληροφορίες λένε πως ο επόπτης αποσφραγίζει τώρα την εταιρία.

6 comments:

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

    Η Δεδομένη κατάσταση μέχρι στιγμης δεν είναι καλή και είναι αρκετά θολή θα έλεγα.
    Τόσο ο επόπτης όσο και η ένωση ασφαλιστικών υπαλλήλων κάνουν διαχωρισμό μεταξύ ΖΗΜΙΩΝ, ΓΕΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΖΩΙΚΩΝ Υπαλλήλων που εξυπηρετούν ανάλογους κλαδους

    ΄Πλην των υπαλλήλων ΖΗΜΙΩΝ που είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι ΑΕΑΖ όλα οι άλλοι είναι ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ

    Και εξηγούμαστε
    1. Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ονομάζεται και είναι εταιρία ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ με άδεια ΜΙΚΤΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ που εξυπηρετεί ότι λέει το όνομα της, ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
    2. Ή σύμβαση των Ασφαλιστικών Υπαλλήλων της ΑΕΓΑ γράφει ως νόμιμο πρόσωπο αντισυμβαλλόμενου την ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΕΓΑ με νόμιμο εκπρόσωπο που συνυπογράφει τον ΓΕΝΙΚΟ ΔΝΤΗ ΤΗΣ ΑΕΓΑ τον κο Γιονη. Τώρα που τοποθετείται ο κάθε υπάλληλος και το rotation που κάνει η Δνση Προσωπικου ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. Συνεπώς ΌΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΓΑ είναι εργαζόμενοι ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΑΠΛΑ.
    3. Το οργανόγραμμα που είναι κατατεθειμένο στο υπουργείο ανάπτυξης ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΛΛΆΞΕΙ ΑΠΌ ΤΟ 2005 και παρότι προβλέπει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για την κάθε μια εταιρία (ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΑΕΑΖ) εντουτοις ΟΛΕΣ οι διοικητικές υπηρεσίες εξυπηρετουν ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Δηλ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Δ.ΝΣΗ, επίσης Δ.ΝΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, επίσης, Δ.ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, επίσης Δ.ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, επίσης Δ.ΝΣΗ ΔΙΕΚΠΑΙΡΈΩΣΗΣ και άλλες δνσεις εξυπηρετούσαν ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    Επίσης ήδη στην αγορά έχουν γίνει προσεγγίσεις και υπάρχουν ήδη μεταφορές χαρτοφυλακίων από τις εταιρίες που έκλεισαν στις εταιρίες INTERNATIONAL LIFE, INTERAMERICAN, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ κλπ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. Το παρακάτω ρεπορταζ ειναι βέβαια ψέματα
    http://www.skai.gr/articles/news/finance/ΆρχισεηαπορρόφησηεργαζομένωνστηνΑΣΠΙΣΠΡΟΝΟΙΑ/


    Συνάδελφοι είναι φανερό τώρα πια πως ότι έγινε, έγινε απλά για ξαναμοίρασμα της ΠΙΤΤΑΣ και τίποτα παραπάνω και οι μόνοι που θα την πληρώσουμε είμαστε εμείς οι υπάλληλοι των εταιριων ΑΣΠΙΣ,GENERAL UNION και ΣΚΟΥΡΤΗΣ.

    Θεωρούμε δε ότι αν δεν εξοφληθουμε στο ακέραιο και δεν τακτοποιηθούμε όλοι μας, ΟΥΤΕ Η ΕΠΕΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΕΑΕΕ ΟΥΤΕ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

    Πολυ περισσότερο διότι ακολουθούν και άλλα λουκέτα όπως δήλωσε σήμερα η ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, η οποία στην τελική αυτή είναι κ η δουλειά της,

    ReplyDelete
  2. sas douleuoyn reeeeeeeeee

    ΕΥΠΙΚ: Απορρόφηση στελεχών της Ασπίς Πρόνοια

    Δημοσιεύθηκε: 14:32 - 28/09/09


    Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμφωνία με τους κ.κ. Νικόλαο Παπανδρέου και Γεώργιο Κυριακάκη, προβεβλημένων στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς, ως επικεφαλής ενός εκτεταμένου δικτύου έμπειρων στελεχών πωλήσεων.

    Με την κίνηση αυτή η Εταιρία συμβάλλει στην απορρόφηση 400 και πλέον εργαζομένων στον χώρο των πωλήσεων και σε προσωπικό υποστήριξης που ευρέθησαν χωρίς δουλειά λόγω της πρόσφατης ανάκλησης των αδειών ασφαλιστικών εταιριών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις δομές της και αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς ανάπτυξής της.

    Με τη συμφωνία αυτή η Ευρωπαϊκή Πίστη έρχεται πιο κοντά στον στόχο της να αναδειχθεί σε Εταιρία που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των ασφαλίσεων στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.


    Re seis mipws aporrofithike kaneis apo esas giati emena kaneis de me aporrofise

    E RE GYFTIES

    ReplyDelete
  3. Πράγματι αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο επόπτης μαζί με τον εκκαθαριστή και τους συνεργάτες του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.Κάνουν μια πρώτη απογραφή κι εκτίμηση της κατάστασης.Έχουν επίσης στα χέρια τους τις καταστάσεις των υπαλλήλων.Ελπίζω να ακολουθήσει άμεση κλήση από τον ίδιο τον επόπτη.

    ReplyDelete
  4. @anonymous 15:21

    Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές. Αναμένουμε τις κινήσεις του επόπτη και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε.

    ReplyDelete
  5. αυτοι απορροφήθηκαν πουθενά?

    χαχαχα

    ReplyDelete
  6. fmvoice.gr

    Επιτέλους η Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε για πρώτη φορά πρόστιμο σε μεγάλες ασφαλιστικές. Ελπίζουμε, τώρα, να εισπραχθούν και τα 30 εκατ. ευρώ συνολικά.

    Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού επέβαλε πρόστιμα που ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ σε τέσσερις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ την καταγγελία είχε κάνει η Ένωση Φανοποιών των Χανίων.

    Η Ανεξάρτητη Αρχή επιβάλλει πρόστιμα στις εταιρείες Εθνική Ασφαλιστική, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Interamerican και Groupama Φοίνιξ, για την υπόθεση που σχετίζεται με την Audatex, καθώς διαπίστωσε μετά από την εξέταση της υπόθεσης ότι υπήρξε καθορισμός της τιμής στο σύστημα ηλεκτρονικής πραγματογνωμοσύνης.

    Η ανακοίνωση της επιτροπής αναφέρει:

    «Η Επιτροπή Ανταγωνισμού (Ε.Α.) με την υπ’ αριθμ. 460/V/2009 της 03ης Αυγούστου 2009 απόφαση της, μετά από καταγγελία της Πρωτοβάθμιας Επαγγελματικής Οργάνωσης με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, έκρινε κατά πλειοψηφία ότι κατά το χρονικό διάστημα 2002-2008, οι εταιρίες «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ε.Α.Ε.Ζ.Α.Ε.» και «GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», παραβίασαν τα άρθρα 1 του ν.703/77 και 81 της ΣυνθΕΚ, όπως ισχύουν, με το να καθορίζουν από κοινού ενιαία τιμή αμοιβής εργατοώρας μέσω του μηχανισμού της συναπόφασης τους και, ταυτοχρόνως, εργαλείου και οργάνου το οποίο συνέστησαν, ως κοινή επιχείρηση συντονισμού, της εμπορικής τους πολιτικής, με την επωνυμία «AUDATEX HELLAS Α.Ε.».

    Έκρινε, επίσης, ότι η τελευταία, (AUDATEX HELLAS A.E.), επέβαλλε, ανεπιτρέπτως, μέσω ιδιωτικών συμφωνητικών, ρήτρα προς τα συνεργαζόμενα συνεργεία, να μη παρέχουν σε ομάδες πελατών ευνοϊκότερους όρους και τιμές απ’ αυτές που παρέχουν στις ασφαλιστικές εταιρείες χρήστες του συστήματος AUDATEX, ασκώντας παράλληλα έλεγχο για την τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας.

    Με την απόφαση της αυτή, η Επιτροπή Ανταγωνισμού υποχρεώνει τις επιχειρήσεις:

    1. Να παύσουν άμεσα την παράβαση και να παραλείπουν αυτήν στο μέλλον,

    2. Από μόνη της η κάθε μια και ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες να διαπραγματεύεται με τα συνεργεία την τιμή εργατοώρας και να καταχωρεί την τιμή που προκύπτει από τη διαπραγμάτευση στο κενό πεδίο του συστήματος AUDATEX. Η αλλαγή αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός τριμήνου και να κοινοποιηθεί άμεσα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού,

    3. Να απαλείψουν μέσα στην προθεσμία του τριμήνου τον όρο που έχουν επιβάλλει στα συνεργαζόμενα συνεργεία, μέσω της AUDATEX ΕΛΛΑΣ, για μη παροχή σε ομάδες πελατών ευνοϊκότερων όρων και τιμών από αυτές που παρέχουν στις ασφαλιστικές εταιρίες χρήστες του συστήματος AUDATEX,

    4. Απειλήθηκε, επίσης, για τις ίδιες εταιρίες, ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με τις ως άνω υποχρεώσεις, θα καταβάλλουν πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) για κάθε μια εταιρία και για κάθε μέρα μη συμμόρφωσης της.

    Με την ίδια απόφαση καταδικάστηκαν οι πιο πάνω εταιρίες στην καταβολή προστίμου, ως ακολούθως:

    -«Η ΕΘΝΙΚΗ» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ συνολικό πρόστιμο ύψους € 13.563.494,72.
    -«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» συνολικό πρόστιμο ύψους € 5.281.238,60.
    -«ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ε.Α.Ε.Ζ.Α.Ε.» συνολικό πρόστιμο ύψους € 8.554.851,23.
    - «GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» συνολικό πρόστιμο ύψους € 5.119.562,87.

    ReplyDelete