Thursday 7 April 2011

Παραλαβή βεβαιώσεων αποδοχών

Από την Έλλη Χρυσαφίδου πληροφορηθήκαμε ότι από τη Δευτέρα 11/4/2011 θα αρχίσει η παράδοση των βεβαιώσεων αποδοχών από τα γραφεία της Κηφισίας 62 τέταρτο όροφο, ώρες 9-4
Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του ιδίου υπάρχουν οι εξής εναλλακτικές λύσεις.
Από τρίτο άτομο με εξουσιοδότηση επικυρωμένη από την Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.
Ταχυδρομικά με courier ( με χρέωση του παραλήπτη)
Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (με χρέωση του αποστολέα)
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ο ενδιαφερόμενος θα στείλει είτε με fax στο 210- 6180622 το αίτημα με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο / διεύθυνση / τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στα 2106180620 – 2106180647 (Χρυσαφίδου Έλλη – Καπελέρη Αντωνία).


29 comments:

  1. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ?
    ΤΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ?
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ Ή ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?
    ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟ INSURANCE DAILY ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ (ΑΚΟΜΗ) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ReplyDelete
  2. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΟΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ?

    ReplyDelete
  3. ΤΟ INSURANCEDAILY ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ KΑΤΙ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
    http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=27121

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

    ReplyDelete
  4. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    "Το σκάνδαλο της Ασπίς περιλαμβάνει πολλά ύποπτα σημεία τα οποία δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Η Διαφθορά στη χώρα μας, φυσικά δεν θα άφηνε μια παρόμοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Πρώτα από όλα, ο πρώτος Εκκαθαριστής για αρκετούς μήνες δεν έκανε τίποτα! Το ερώτημα είναι γιατί; Τι φοβάταν ο καθόλα έντιμος και πειθαρχημένος εκκαθαριστής ο οποίος διέθετε ένα εξαιρετικό ιστορικό άψογης καριέρας; Οι Μετοχές και τα Ομόλογα της Ασπίς έπρεπε να είχαν ρευστοποιηθεί αμέσως για εύλογους λόγους! Ήταν ο Σεπτέμβριος του 2009 και η Κρίση είχε ξεσπάσει. Όσο πιο γρήγορα τα ρευστοποιούσαν τόσο θα γλίτωναν από τις επικείμενες ζημιές! Πληροφορίες που έφτασαν στο “ID” δηλώνουν ότι ο Γιάννης Παντελίδης έχει στη διάθεσή του αρκετά εκατομμύρια ευρώ τα οποία διαχειρίζεται μόνος του, δεν παίρνει εντολές από κανέναν, παρά μόνον από το Υπουργείο το οποίο τροφοδοτεί με ατελείωτες αναφορές και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μάθει τι κάνει με τα εκατομμύρια που εισέπραξε από τα μετρητά της Ασπίς και της CV καθώς και από τις ρευστοποιήσεις των χρεογράφων και τις ειπράξεις των οφειλών των διαμεσολαβούντων.

    ReplyDelete
  5. Ένας μας είπε ότι γίνεται χορός εκατομμυρίων και δεν πρόκειται τα θύματα, Αφαλισμένοι και λοιποί να δουν… φράγκο για πολλά χρόνια! Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι ακολουθεί το γράμμα του νόμου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεκλίνει από τις νόμιμες διαδικασίες. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας, ότι η Νομοθεσία είναι γραμμένη από τους Κυβερνήτες και φυσικά στοχεύει σε πολλές περίεργες διατυπώσεις οι οποίες τους εξυπηρετούν. Εν τω μεταξύ πολλά από τα συμβόλαια που εξέδιδε ο… Παυλάρας ήταν τελείως… ξέμπαρκα. Δηλαδή, σύμφωνα με στελέχη που έζησαν τα γεγονότα, έπαιρνε €100.000 από κάποιον Επενδυτή για μια Επένδυση και έδιδε εντολή να εκδοθεί ένα συμβόλαιο Unit Linked μιας καταβολής με τη λήξη που υποσχέθηκε ο πωλητής του στον Πελάτη, χωρίς το συμβόλαιο αυτό να είναι εγγεγραμμένο στα βιβλία της Εταιρείας! Εγώ, πώς να τιμήσω ένα συμβόλαιο που εμφανίζετα από έναν πελάτη, δηλώνει ο Γιάννης Παντελίδης, όταν στα βιβλία της Εταιρείας είναι ανύπαρκτο! Είμαι υποχρεωμένος να τηρήσω τους κανόνες με αυστηρή πειθαρχία!

    Ίσως τα θύματα θα έπρεπε να αποταθούν και σε κάποιον εισαγγελέα, ώστε όλες οι Ενέργειες του Εκκαθαριστή να είναι διαθέσιμες στο κοινό και ιδίως στους Πολίτες οι οποίοι διεκδικούν τα χρήματά τους! Δεν καταλαβαίνουμε γιατί να ισχύει αυτή η… μυστικοπάθεια σε παρόμοιες εκκαθαριστικές ενέργειες; Τι έχουν να κρύψουν;"

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ INSURANCEDAILY

    ReplyDelete
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
    "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ? ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ? ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ? ΟΤΙ 150 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ? ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΥΤΗ? ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΣΕΤ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ? ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΜΩΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ? ΟΤΙ 3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΥΓΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΡΑΠΕΖΗΣ?
    ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ? ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ?
    ΝΑΙ ΡΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ
    ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΑΤΣΑ. Η ΕΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....? ΜΠΑΑΑΑΑ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ"

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

    ReplyDelete
  7. MEXRI KAI STIN BOULH ANAKALYPSAN OTI OI EPOPTES SYNEXIZOUN TO ERGO TOU PAULARA
    DEITE EDW NA KATALABETE OTI MAS KOROIDEUOUN

    Στη Βουλή έρχεται το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και της καθυστέρησης που παρατηρείται για την εξεύρεση λύσης για τους ασφαλισμένους, με την κατάθεση από το βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. Κώστα Μαρκόπουλο επίκαιρης ερώτησης προς τον Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Παπακωνσταντίνου.

    Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για παντελή απραξία σε ότι αφορά στις ουσιαστικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, Γιάννη Παντελίδη και την υλοποίηση όσων προβλέπονται στο νόμο 3867/2010. Την ίδια στιγμή όπως σημειώνει, οι ελπίδες που δημιουργήθηκαν στους ζημιωθέντες για μερική έστω διευθέτηση του προβλήματος έχουν κλονιστεί μετά την εισήγηση της Τράπεζας της Ελλάδος για τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου που προτείνει τον καθορισμό πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ για τους ασφαλισμένους των δύο εταιρειών.

    ReplyDelete
  8. Σημειώνεται ότι η σχετική εισήγηση της ΤτΕ που προτείνει περικοπή των αποζημιώσεων και εξάμηνη παράταση στην εφαρμογή του νόμου, βρίσκεται ήδη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος επιδιώκει τη λύση του προβλήματος, αποτρέποντας παράλληλα το ενδεχόμενο υποβολής αγωγής κατά του δημοσίου από τους ασφαλισμένους που δεν θα ικανοποιηθούν από μια δίκαιη λύση.

    Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για ολιγωρία του αρμόδιου φορέα καθώς οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value γίνονται θεατές συνεχών αναβολών ζωτικής σημασίας, που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο και τις ζωές τους.
    Ο υπουργός Οικονομικών καλείται να απαντήσει:

    - Ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών από την ψήφιση του σχετικού νόμου προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδοχή; Μέχρι πότε θα διενεργείται η διαδικασία ανεύρεσης αναδόχου, η οποία δεν προσδιορίζεται χρονικά στον νόμο, για την περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί ανάδοχος;
    - Γιατί όλα τα συμβόλαια ζωής που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της τράπεζας της Ελλάδας και βρίσκονται σε ισχύ δεν προσφέρουν τις παροχές τους στους ασφαλισμένους;
    INSURANCE WORLD SIMERA
    KATI DEN PAEI KALA PAIDIA. KAI ESEIS KYRIOI THS SYNTONISTIKHS GIATI DEN MILATE? DEN MPOREI OLA TA MESA NA LENE PSEMATA.
    LEFTA YPARXOUN KAI TA TRWNE KATHIMERINA EKEI MESA
    EINAI ALITEIA AUTO POU KANOUN OI EPOPTES.

    ReplyDelete
  9. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑΜΕ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ. Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΑΝ ΔΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....... ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ

    ReplyDelete
  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΔΡΑΝΗΣΑΜΕ...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΙ !!!! ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

    ReplyDelete
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ MAIL ΤΗΣ ΔΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    dep.insurancesupervision@bankofgreece.gr

    ReplyDelete
  12. Μην ξεχάσετε πουθενά να αναφέρετε ότι αυτά τα χρήματα τα οποία τελικά πήραμε ήταν έπειτα από εκβιασμό των εποπτών και κάτω από καθεστώς ψυχικής βίας, εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια και την φτώχεια μας. Δηλαδή δεν μας χρωστάνετε το 28,5% όπως διατείνονται αλλά πολλά περισσότερα.
    Συγκεκριμένα

    ReplyDelete
  13. 1. Ως ημερομηνία απόλυσης θεώρησαν την 21.09.2009 και όχι την πραγματική ημερομηνία που μας κοινοποιήθηκε η απόλυση με παράλληλη παραίτησή από τα δεδουλευμένα και τις ασφαλιστικές εισφορές (ένσημα) σχεδόν 2 μηνών.
    2. Μας εξανάγκασαςν να παραιτηθούμε από την αντίστοιχη αναλογία δώρου Χριστουγέννων από τις 21.09-και έπειτα
    3. Μας εξαναγκασαν με στυγνό εκβιασμό, να παραιτηθούμε από τις δεδουλευμένες ημέρες αδείας τις οποίες δικαιούμασταν να πληρωθούμε εις το ακέραιο - η συγκεκριμένη άδεια που δικαιούμασταν να πάρουμε είναι κατοχυρωμένη βάσει εργατικού δικαίου. 4. Εκβιάστηκαμε επίσης να παραιτηθούμε από δεδουλευμένες υπερωρίες περίπου 100 ωρών σύμφωνα και με την απαίτησή μας αλλά και με αγωγή που έχω κάνει στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ έναντι του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (αρ. κατάθεσης 41020-1084/2010 την 16.02.2010).
    5. Επίσης εκβιάστηκαμε να μην ζητήσουμε τους νόμιμους τόκους υπερημερίας που απορρέουν από τις παραπάνω περιπτώσεις.
    6. Παράλληλα η απόλυση μας συνιστά βίαιο γεγονός το οποίο όμως επειδή δεν προήλθε συνεπεία δικής μας κακής απόδοσης ως εργαζόμενοι, ουσιαστικα μας απέκοψε το μοναδικό μας εισόδημα και μας οδήγησε σε ανέχεια. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε μηνιάτικα έως και την ημέρα που προσληφθηκαμε σε άλλον εργοδότη. Δεν φταιμε εμεις που πεταχτηκαμε ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ReplyDelete
  14. Τόσο ο επόπτης εκκαθάρισης της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ όσο και το ΝΠΙΔ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ που ενεργεί για λογαριασμό της εταιρίας (άρθρο 10 παραγρ 1 και 8 του Ν.Δ. 400/70) εκμεταλλευόμενοι την άθλια προσωπική μας οικονομική κατάσταση, αλλά και των άλλων συναδέλφων μας εκβιάσαν ώστε να συνομολογήσουμε γραπτώς, στα αναγραφόμενα του Ιδιωτικού Συμφωνητικού που υπογράψαμε.

    όλα τα παραπάνω συνάδελφοι καλό είναι να τα αναφέρεται καθώς είναι παραβάσεις του αστικου κώδικα και όχι μια και δύο

    Και στην τελική 1,5 χρόνο κοντά τώρα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? Με συγχωρείτε αλλά όχι απλα μας κοροιδεύουν, έχουν ξεπατωθεί να γελάνε πιστεύω πίσω από την πλάτη μας.
    Στειλτε ολοι κοινοποίηση λοιπόν του τι πραγματικα συμβαίνει στην εποπτικη αρχή. Να είστε σίγουροι ότι την πληροφόρηση την θέλουν και εκείνοι!

    ReplyDelete
  15. @Control (αλλά και για τα άλλα παιδιά),

    Σε επιστολή που είχα στείλει στην Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά, μου απάντησαν ότι είναι αναρμόδιοι...
    Σε τηλέφωνα στο Υπουργείο Οικονομικών, ομοίως...

    Επόμενη προσπάθεια: Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, με αναφορά στους Επόπτες αλλά και στην απάντηση της Τράπεζας...

    Και βλέπουμε...

    ReplyDelete
  16. ΔΤ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.
    ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΟΠΗΚΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΡΙΜΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.

    ReplyDelete
  17. Τα έχουν βαφτίσει όλα ως έξοδα εκκαθάρισης συνάδελφε και έχουν προνόμιο έναντι όλων των άλλων, είναι απλό το πράγμα.

    ReplyDelete
  18. TI EGINE RE PAIDES, BGAINEI O PANTELIDHS STA MESA EXEI BGEI KAI STO NEXTDEAL SIMERA KAI DHLWNEI OTI PAIDIA DOULEUW DEN KATHOMAI PISTEPSTE ME?

    RE TRWME XONTRO DOULEMA LEME

    ReplyDelete
  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ. ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.

    ReplyDelete
  20. @elena:

    Μέσα στο πνεύμα των ημερών είσαι ρε κοπελιά(!!!)...

    Δεν αξίζει για τέτοιους λόγους (χρήματα) να καταριέται κανένας κανέναν...

    ReplyDelete
  21. ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ

    ReplyDelete
  22. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ?

    ReplyDelete
  23. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
    Σα μπότα ζντουπ ζντουπ χτυπάει κι όμως δεν αντηχεί για ν’ αφυπνίσει.
    Το άδικο ακούγεται από μακριά, κι όμως παραμένουμε όλοι ήσυχοι ήσυχοι , χαμένοι μεσ’το λήθαργο της φτηνής και βολεμένης ζωούλας που μας παραχωρούν, έτσι για να μας ξεφορτωθούν, αλλά και μας παίρνουν όποτε θέλουν.
    Ακόμα κι αν για άλλη μια φορά έχουμε πιαστεί στα βρόχια και δουλεύουμε για λογαριασμό του συναφιού, φαίνεται ότι συνειδητά και με ιδιοτέλεια, χωρίς ίχνος μνήμης, συνεχίζουμε να γλείφουμε, εκεί που φτύναμε υποκριτικά, αντί σε καθημερινή βάση να ξεθεμελιώνουμε έργω και λόγω, το σύστημα που μας οδηγεί πρωτίστως σε ηθικό ξεπεσμό.
    Ευτυχώς που η κρίση έρχεται με μπόλικο φώς κι έτσι φανερώνονται οι πραγματικές προθέσεις μας που άλλους θα οδηγήσουν στη συνεχή αντίσταση και στον αγώνα για δικαίωση μέχρις εσχάτων και άλλους κιοτήδες στην αμετανόητη λιποταξία εν καιρώ πολέμου.
    Σπολάτη.

    ReplyDelete
  24. Η.ΕΚΘΕΣΗ.ΠΟΥ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ.ΓΙΑ.ΤΑ.ΜΑΤΙΑ.ΤΟΥ.ΚΟΣΜΟΥ.Ο.ΕΠΟΠΤΗΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ-ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ-ΤΡΩΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΈΤΑΣΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

    Η ΜΑΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΑΣΕ ΣΥΑΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΚΟ Ε?

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ. ΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ

    ΑΡΑΓΕ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?

    ReplyDelete
  25. APO OTI EMATHA XTES OSOI TIS AEGA DOYLEUAN STIN EKKATHARISI PLIROTHIKAN TA PANTA
    DEN EINAI ALHTEIA AUTIO?
    KAI NA ROTISO KATI, DILADI OLO AUTO TON KAIRO POU DOULEUEI KOSMOS STO KTIRIO APO POU PLIRONETE APO PROSWPIKO MISTHO TOUPANTELIDH KAI TOYU BLAXOGIANNI?
    MAS DOULEUETE RE KANONIKA H MAS PERNATE GIA NTIP MALAKES?
    OLOI STHN TRAPEZA THS ELLADOS ENOXLISTE TIN KATHE MERA EINAI ALITIA AUTO POU GINETE
    OI ERGATOLOGOI TI KANOUN?

    ReplyDelete
  26. ΦΩΝΗ ΚΑΜΜΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ)ΓΡΑΨΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΕΙΑ (ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ). ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΩΘΗΤΕ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ (ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ) ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. @eas_keo:

    Αν δεν έχεις χάσει επεισόδια, γράφεις ακόμα καλοπροαίρετα... Αποδεδειγμένα, Συντονιστική δεν υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, από τότε που ο όλος "συντονισμός" εξαργυρώθηκε (όλοι γνωρίζουμε πλέον το πώς...). Ας μας γίνει μάθημα ώστε στο μέλλον να μην εμπιστευόμαστε αφελώς τον οποιονδήποτε (πιστεύουμε ότι) γνωρίζουμε καλά...
    Κατά τη γνώμη μου, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε άλλο, παρά μόνο την εκδίκαση των αγωγών. Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι υπογράψατε το ιδιωτικό συμφωνητικό, από τη στιγμή που δεν εξοφληθήκατε, δικαιούστε να ζητήσετε να πληρωθείτε εντόκως όλα όσα ζητούσατε στην αρχική αγωγή (ενδεχομένως και επιπλέον αφού καταφανώς πέσατε θύματα κοροϊδίας -οι νομικοί γνωρίζουν καλύτερα-). (Το ενδεχόμενο αυτό μάλιστα αναγράφεται και στην έκθεση της εκκαθάρισης για όποιον τη διάβασε).
    Μία άλλη ενέργεια που ενδεχομένως να έφερνε κάποιο αποτέλεσμα, είναι η γνωστοποίηση του όλου σκηνικού στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης: η Τράπεζα της Ελλάδος εμπίπτει στις αρμοδιότητες ελέγχου του και εάν γνωστοποιούσες εγγράφως και ενυπόγραφα με ποιον μίλησες από τη Δ.Ε.Ι.Α., τι ακριβώς σου είπε κλπ, μπορεί και να έβγαινε κάποια άκρη... Τουλάχιστον κάποιοι θα αναγκαστούν να δώσουν λογαριασμό για όλες αυτές τις κωλυσιεργίες...
    Τέλος, με το σπάσει κάποιος κεφάλια, όπως γράφεις, αφ' ενός δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει τα χρήματά του και αφ' ετέρου θα χάσει σίγουρα το δίκιο του (και με ό,τι άλλο νομικά συνεπάγεται κάτι τέτοιο)...
    Το εύκολο είναι να απειλούμε (ή ακόμα και να πραγματοποιούμε τις απειλές). Το δύσκολο είναι να σκεφτόμαστε πρακτικές και πολιτισμένες προτάσεις. Ακόμη κι αν αυτές δε φέρουν αποτέλεσμα, να ξέρουμε τουλάχιστον ότι το παλέψαμε...

    ReplyDelete