Tuesday 21 December 2010

Συνάντηση ΟΑΣΕ - Εποπτών

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 20/12/2010 έγινε συνάντηση του Προεδρείου της ΟΑΣΕ με τους επόπτες της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ (Κ. Βλαχογιάννη, Χ. Μπάρκα, Ι. Παντελίδη) με θέμα την εξόφληση των αποζημιώσεων των απολυμένων συναδέλφων της ΑΕΓΑ.
Όπως πληροφορηθήκαμε, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι επόπτες δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν την διαδικασία άμεσα.
Πρώτο βήμα θα είναι η κατάθεση σχετικού αιτήματος στην ΤτΕ για αποδέσμευση του απαιτούμενου για τις αποζημιώσεις ποσού, μέχρι την Πέμπτη 23/12/2010.
Περιμένουμε και θα σας ενημερώσουμε για τα νεότερα

51 comments:

  1. Tous mpike to aggouri bathia apo prwin synadelfo ematha egw, o opoios xrisimopoihse kathe meso wste na kanei gnwsth thn katastash mas se kathe sxetiko armodio, akoma kai sto neo epopti mexri kai stin CEIOPS.
    Prosopika ena megalo euxaristw ston synadelfo ayton, o opoios me prosopiko risko katafere polla.
    Opws episis bebews kai stin syntonistiki mas.
    Alla oi ekplikseis kati mou leei, oti den tha teleiwsoun edw.

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ NA ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ...Δ.Τ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...40 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ;

    ReplyDelete
  3. @ΡΟΜΠΑ:

    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...
    Ορθώς ομιλείς, αν και καθήμενη (πράγματι κρατάει 40 ημέρες η γιορτή)...

    Τις ευχαριστίες σας όλοι στον Control για τις ενέργειές του...

    (Βέβαια, καλύτερα να περιμένετε λίγο για τα φράγκουλα, διότι τα περί ΟΑΣΕ, καλού κλίματος, δεσμεύσεων κλπ κλπ, κάπου κάποτε τα ξαναδιαβάσαμε αν δεν απατώμαι.
    Εγώ πάντως εύχομαι ειλικρινά να εξοφληθείτε όλοι σύντομα)...

    ReplyDelete
  4. ΤΙ ΝΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ReplyDelete
  5. Έτσι και έγινε η σύσταση που στάλθηκε στις εταιρείες και τους επισήμανε ότι πρέπει να αποζημιώνουν την επομένη τα συμβόλαια που λήγουν και σε περίπτωση καθυστέρησης τότε να καταβάλλουν τόκο υπερημερίας στους δικαιούχους πελάτες τους
    apo to insurancedaily

    Systasi ine auth apo tin trapeza tis ellados kai tin grammatia tou katanalwth
    Emeis den dikaioumaste tokous yperimerias?
    safos kai dikioumaste
    kzai tha tis paroume

    tokous iperimerias enamisi etous
    oso kai na xoropidane pantelidis kai vlaxogianis

    parapakalo episis ti synontonistiki na di ti tha kanoume me to thema ton apodikseon pou prepei na kopsoun oi ergatologoi
    oxi tin papia kai se auto giati iparxei arketa ponese h kampoura mas

    ReplyDelete
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ Ή ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ? ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2011. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Τ Ω Ρ Α.

    ReplyDelete
  7. MAS KOROIDEYETE ORTHA KOFTA TOSO KAIRO DEN EXEI BGEI KANEIS NA PEI TIPOTA GIATI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ReplyDelete
  8. TA LEFTA MAS RE ALHTES, TA LEFTA MAS

    ReplyDelete
  9. APO 20/12 ENA MHNA META DEN EIXATE DILADIA KAMIA ENIMEROSI? LIGO PERIERGO MOU FENETE RE PEDIA

    ReplyDelete
  10. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Ή ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΥΛΙΞΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΜ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ Κ....ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ....ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ,ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑΧΑΜΟ ΤΑΧΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ.ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΕΣ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 36 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ.

    ReplyDelete
  11. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Η 15/01/2011 ΠΕΡΑΣΕ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  12. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κανένα νέο.Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει διορίσει διευθυντή σε αντικατάσταση του Πέτσα και η μοναδική απάντησή τους προς την Ομοσπονδία είναι να κάνουμε λίγη υπομονή.Εσείς είστε πρόθυμοι, να κάνουμε κανένα ΄΄τζέρτζελο'';(Kαι δεν μιλάω βέβαια για 10-15 άτομα όλοι και όλοι).Περιμένω ιδέες.

    ReplyDelete
  13. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ? Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ? Ή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ? ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ? ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ BARBEQUE EITE EΙΝΑΙ ΤΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ.

    ReplyDelete
  14. @Αλεξάνδρα και λοιπούς συναγωνιστές:

    Καλά ρε παιδιά, βγήκατε μπροστά να μας εκπροσωπήσετε (μαζί με τους άλλους αυτόκλητους βεβαίως βεβαίως) και ακόμη περισσότερο όταν αποφασίσατε να διαχειριστείτε μια συγκεκριμένη συμφωνία, χωρίς να λάβετε τα απαραίτητα εχέγγυα ότι θα τηρηθεί (συγκεκριμένες ημερομηνίες, συγκεκριμένα ρευστά από συγκεκριμένους λογαριασμούς κλπ.), (η οποία μας διέσπασε και καταλάγιασε για κάποιο διάστημα την οργή), τώρα που σκάλωσε το πράγμα, πετάτε το μπαλάκι πίσω; Τι ακριβώς θα πει "Περιμένω ιδέες"; Μήπως να κάνουμε διαδικτυακή καταιγίδα ιδεών για να βρούμε τα δίκια μας;;;

    Αφού το ξεκινήσατε, πρέπει να είστε μπροστά μέχρι το τέλος (ακόμη και τώρα, στο "και πέντε")...

    (Ελπίζω αντί να αναλώσετε χρόνο και φαιά ουσία σε πεσίμια σε βάρος όλων όσων διαφωνούμε με τους χειρισμούς σας -και δεν είμαστε λίγοι αν διαβάσετε το τι γράφεται-, οργανώστε σωστά τις επόμενες κινήσεις μήπως και σωθεί η παρτίδα)...

    ReplyDelete
  15. TIPOTA APO TIPOTA ISON TIPOTA. KAI MHN TROTE TO PARAMUTHI OTI YPARXOUN YPALLILOI POU DOULEUOUN STIN EKKATHARISI APLIRWTOI.
    KAPOIOI EKEI MESAPLIRONONTE KANONIK;A KATO APO TIN PLATI TON SYNADELFON TOUS KATA POS FENETE.

    MOY FENETE OTI H SYNTONISTIKH EXEI DEMENA TA XERIA, ASE POU MONO 3 ATOMA MINANE NA TREXOUNE

    ReplyDelete
  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ. ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ.... ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΦΙΛΟΥΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  17. ALITHEUEI OTI KAPOIOI SYNADELFOI THS AEGA EKSOFLITHIKAN PLIRWS KAI GIA POIO LOGO EGINE AUTO MPOROUME NA MATHOUME? MIA EPISIMI APANTHSH

    ReplyDelete
  18. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΠΟΠΤΕΣ, ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΚΤΗ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΛΠ. ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

    ReplyDelete
  19. αρκετα και μεχρι εδω η αδιαφορια και ο εξευτελισμος μας, εδω και τωρα ενημερωστε μας για τις εφοφλησεις μας, εαν εμεις οφειλαμε σε αυτους θα μας ειχαν ερθει τα εξωδικα οι κ.κ. δικηγοροι τι κανουν μονο να τα παρουν θελουν ? αλλα να μην κινηθουν ? ε λ ε ο ς !!!!!

    ReplyDelete
  20. GIA NA MIN BGAINEI KANEIS EPISIMA NA DIAPSEUSEI SIMAINEI OTI ONTOS OI PLIROFORIES MAS OTI EPILEGMENOI SYNADELFOI THS AEGA EXOUN EKSOFLITHEI.

    PRABO PAIDIA PANTA TETOIA

    ReplyDelete
  21. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ

    ReplyDelete
  22. ALLIWS RE YMMHTE, ELENA, ANERGE, DT, TI THA TOUS KANETE? THA TOUS KLASETE T A...DIA. AYTOI TA PIRAN TORA TA LEFTA KAI SAS EXOUN GRAMENOUS KATA PWS FENETE. PEXTIKE ALISBERISI DIKHGORO PALI.
    OI MAGES STIN EKKATHARISI ITAN APLIRWTOI KANA DIMINO KAI TWRA PIRAN TA LEFTA TOUS. BALE KAI TIPOTA SYMBOULOUS.

    GIA AUTO DE BGAINEI KANEIS NA ANAKOINWSEI KATI.

    ANTE KSYPNATE KAI TIPOTA DEN MPOREITE NA TOUS KANETE.

    PIASTIKAME KOROIDA ALLH MIA FORA, AUTO EINAI. ANTE TWRA O KATHENAS PISW STIN TRYPA TOU.
    MAGES TOU DIADIKTYOU OLOI

    ReplyDelete
  23. Λίγο ντροπή. Από τις 23 Δεκεμβρίου υπάρχει η ανάρτηση και ακόμα καμία ενημέρωση από τους επόπτες (ο θεός να μας φυλάει από δαύτους, διαχειριστές της περιουσίας είναι ο πιο δόκιμος όρος, ακους εκεί επόπτες).

    Αν ισχύουν οι παραπάνω κατηγορίες οφείλετε, να βγείτε, να τις διαψεύσετε. Διότι ειδάλλως μιλάμε για αλησβερίσι κανονικό.

    Επίσης υποτίθεται ότι εκπροσωπούμαστε από έναν δικηγόρο. Ο οποίος το μόνο που ξέρει είναι να παίρνει να ζητάει τα χρήματα. Υπάρχει καμία ενημέρωση στο θέμα των αποζημιώσεών μας? Ολοκληρώθηκε η εργασία και τα απαιτηθέντα βάσει του εργολαβικού δίκης που είχαμε υπογράψει? Διότι ου παραλάβεις παρα του μη έχοντος...Να είμαστε σωστοί και δίκαιοι, ναι να πληρωθούν όλοι όταν ικανοποιηθούμε πρώτα εμείς. Διότι εμείς είμαστε οι εντολοδόχοι, οι πελάτες και όχι κάποιος άλλος.

    Και να μην ξεχνιόμαστε. Η απαίτησή μας είναι πλήρως ενεργή, σύμφωνα με το συμφωνητικό που τρέχει.

    Επίσης οι αξιώσεις μας για πλήρη αποζημίωση ειναι ακόμα ενεργές. Πρέπει να διεκδικήσουμε ολόκληρο το ποσό ακόμα μεχρι και την ημέρα πρόσληψής μας από άλλη εταιρία.
    Δεν ήμασταν εμείς υπεύθυνοι για την ανέχεια μας, αλλά οι επόπτες και η επεια. Η απόλυσή μας ήταν ένα βίαιο γεγονός και πρέπει να αποζημιωθούμε για όλα τα διαφυγούντα εισοδήματά μας.

    ReplyDelete
  24. ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ.
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ, ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ; ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ;

    ReplyDelete
  25. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ. (ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΛΠ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ (ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ), ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣ... ΤΑ Α.. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. MOU RXETE NA STAMATISW NA GRAFW APO TIS APEILES TWN GNWSTWN KALOTHELITWN GIA ALLH MIA FORA GIA MINISEIS KLP

    TIPOTA, KANEIS DE NOIAZETE, OI KOILIES KAPOIWN MEGALWNOUN
    H ALITHIA TZOYZEI KAI MEIS PARAMENOUME APLIROTOI PLIN TON EKLEKTWN POU PIRAN TA LEFTA TOUS STIN PENA

    ReplyDelete
  28. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ; ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΠΕΙΝΑΜΕ.

    ReplyDelete
  29. Επί της ουσίας δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Οι επόπτες έχουν στείλει το αίτημα στην ΔΕΙΑ (διάδοχο της ΕΠΕΙΑ) της Τράπεζα της Ελλάδος. Η οποία ΔΕΙΑ, από τα πρώτα δείγματα που έχουμε χαρακτηρίζεται πλέον από την ταχύτητα σαλίγκαρου. Συνυπολογίστε δε, ότι οι αποφάσεις της θα πρέπει να έχουν επιπλέον εγκρίσεις από τη διοίκηση της Τράπεζας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αποδέσμευση για τα έξοδα εκκαθάρισης. Οι συνάδελφοι της εκκαθάρισης της ΑΕΓΑ δεν έχουν πληρωθεί καθόλου για το 2011, και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα η ΔΕΙΑ αποφάσισε την έγκριση των εξόδων, θα πρέπει μια άλλη επιτροπή με τη συμμετοχή του διοικητή της Τράπεζας(!!!!) να την υπογράψει. Η ΔΕΙΑ όμως είναι ταχύτατη όσον αφορά τους ελέγχους και τις συστάσεις για τον έλεγχο των ασφαλιστικών εταιριών.
    Συνοψίζοντας λοιπόν, για το υπόλοιπο των αποζημιώσεων περιμένουμε την έγγραφη απάντηση της Τράπεζας στους επόπτες (η οποία προσωπικά εκτιμώ ότι δεν θα είναι ένα ναι ή όχι αλλά μια πιό σύνθετη του στυλ εάν και εφόσον...) Επομένως περιμένουμε τις επόμενες μέρες την έγγραφη απάντηση της τράπεζας στο αίτημα των εποπτών.
    Υ.Γ.
    Απορώ με μερικούς συναδέλφους που δείχνουν να πιστεύουν αυτά που γράφει κάποιος σχετικά με
    "εκλεκτούς" που αποζημιώθηκαν.
    Αν πράγματι κάποιος ξέρει ότι υπάρχουν συνάδελφοι της ΑΕΓΑ οι οποίοι έχουν αποζημιωθεί πλήρως, γιατί δεν μας λέει ποιοί είναι ώστε να δούμε αν όντως ισχύει; Αφού ούτως ή άλλως ανώνυμος είσαι, γράψε ποιοί πληρώθηκαν και μην αφήνεις λάσπες και εμέσματα να αιωρούνται. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο αυτό θα νομιμοποιούσε τους υπόλοιπους να αντιδράσουν όπως νομίζουν, και καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως θα αντιδράσουν. Αν πάλι είσαι ντροπαλούλης στείλε mail στο blog (stondromoblog@yahoo.gr)
    («Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι θα μείνει» Γκαίμπελς).

    ReplyDelete
  30. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ...ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ Ή ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ; 5 NOMATEOI ΗΣΑΣΤΑΝ...ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ...ΨΑΞΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ...ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΡΕΜΑΣΕ ΕΜΕΝΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ)...ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ..(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 1 ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...) ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS KAI ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...ΓΙΆΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΕΓΧΕ ΤΙΣ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ" ΤΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...

    ReplyDelete
  31. ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ. Η ΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΩΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ.
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ. Η ΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    ReplyDelete
  32. Η ίδια πρακτική που εξέθρεψε το σκάνδαλο ψωμιάδη καλύπτοντάς τον και εξαπατώντας εκάτοντάδες χιλιάδες ανθρώπους συνεχίζεται. Αυτοί που αποφασίζουν για την έκβαση και των δικών μας αιτημάτων διαχειρίζονται απόλυτα εμπιστευτικά(!!!;;;) τις πληροφορίες από τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου(;;;) Συστημικής Ευστάθειας (;;;) στο οποίο όλως τυχαίως δεν συμμετέχει κανείς από την πλευρά των εργαζομένων και των καταναλωτών και επισημοποιούν την λογοκρισία και την απόκρυψη-διαστρέβλωση των στοιχείων και των πληροφοριών που αφορούν τους πολίτες που είναι πελάτες και εργαζόμενοι τραπεζών και ασφαλιστικών εταιριών των οποίων η κεφαλαιακή επάρκεια έχει φτάσει να αξιολογείται κάθε μήνα!
    Εντάξει. Τώρα ησύχασα. Θα ασφαλισθώ αμέσως και θα συστήσω να κάνουν και όλοι οι άλλοι το ίδιο αφού είμαστε σίγουροι για ένα μήνα τουλάχιστον…
    Η κοροιδία απ'ότι φαίνεται συνεχίζεται γι'αυτό αντί να τους κλ....με τα α.. προτιμητέο είναι, αν μη τη άλλο, να τους τα σπάσουμε.

    ReplyDelete
  33. ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ (ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΛΠ). ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ReplyDelete
  34. ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)

    ReplyDelete
  35. ΑΓΑΠΗΤΗ ΡΟΜΠΑ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒLOG ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ) ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  36. Μπορώ να επιβεβαιώσω πλήρως τα γραφόμενα της Ελένης, είχα κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση προ μηνός, με γραπτό αίτημα, με πήραν αμέσως από την ΔΕΙΑ και μου είπαν περίπου τα ίδια πράγματα.

    Μάλιστα με ευχαρίστησαν γιατί ο αρμόδιος υποδιοικητής (που ήταν και καθηγητής μου) μπόρεσε και ενημερώθηκε για το θέμα, για το οποίο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ λεπτομέρειες.

    Υπεύθυνος υπάρχει για το θέμα μας, μέσα στην ΔΕΙΑ και έχει και ονοματεπώνυμο και περιμένει και τόσο καιρό να δει τι θα κάνει.

    Προσωπικό μου συμπέρασμα, όταν πολλές φορές που συμβαίνει το ίδιο παιχνίδι της κολοκυθιάς, μεταξύ εποπτικών αρχών και εποπτων εκκαθάρισης, τότε πάντα ψάξε για τον κοινό παρανομαστή.
    Για θυμηθείτε και τα "λάθη" στις δηλώσεις μισθοδοσίας για τον φορο εισοδήματος 2010...

    ReplyDelete
  37. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ
    ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΝ ΛΑΘΟΣ.
    Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΤΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΘΟΣ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΕ ΕΠΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ. 18 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ? ΕΤΙΑΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 6 ΕΙΝΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ReplyDelete
  38. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ, ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ;

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ (ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΡΙΑ), ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΝΤΡΟΠΗ

    ReplyDelete
  39. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΑΝΩ.(ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ)

    ReplyDelete
  40. ΕΛΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ,ΤΙ ΩΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ, ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ, ΜΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ" ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  41. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
    ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΚΩΛΥΣΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
    -ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ
    -ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ; ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΦΤΗΝΑ ΧΕΡΙΑ

    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ

    ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

    Η ΜΗΠΩς Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ

    ReplyDelete
  42. ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

    ΕΚΑΝΕ ΔΗΥΛΩΣΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΝΝΟΏΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ (ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Ν ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ , Ο ΜΕΣΙΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΜΑΣ

    Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ;

    ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ



    ΜΕ ΓΙΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕ



    ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Να παραλάβουν εντός δύο μηνών από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, συναλλαγματική (τίτλο εκτελεστό), η οποία θα ενσωματώνει την αξία τουλάχιστον του 80% του αρχικά επενδεδυμένου κεφαλαίου του εκάστοτε κατόχου ομολογίας, αποδοχής της «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», με ημερομηνία λήξης την 31-12-2013, καλεί η Aspis Capital τους ομολογιούχους της.

    Οι συναλλαγματικές αυτές τριτεγγυώνται, σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση της απαίτησής τους, υπέρ της αποδέκτριας οι εταιρίες που έχουν στην κυριότητά τους ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας άνω των 46.000.000 ευρώ, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις.

    Σημειώνεται, ότι μία μερίδα κατόχων ομολογιών, προς τους οποίους επίσης απευθύνεται η παρούσα, ήδη μέχρι σήμερα έχει δεσμεύσει διά εκδόσεως προσωρινών διαταγών το σύνολο της ανωτέρω περιουσίας, εις βάρος ΌΛΩΝ των κατόχων ομολογιών, δίχως ωστόσο να έχει επιτύχει ακόμη την έκδοση κάποιας θετικής γι΄ αυτούς δικαστικής απόφασης, που να επικυρώνει τις προαναφερόμενες προσωρινές διαταγές.

    Με αυτόν τον τρόπο η Aspis Capital εξασφαλίζει τα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία της λείπουν για την εξασφάλιση της αποπληρωμής των οφειλών της έναντι των ομολογιούχων, και ταυτόχρονα τους απαλλάσσει από έναν επίπονο, μακροχρόνιο και δαπανηρό δικαστικό αγώνα, εξοπλίζοντάς τους άμεσα με τίτλο εκτελεστό.

    Σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», συσταθείσα το 2003, εξέδωσε από το 2004 μέχρι σήμερα 13 ομολογιακά δάνεια συνολικού ποσού 80.628.000 ευρώ. Σήμερα παραμένει ανεξόφλητο το ποσό των 42.828.000 ευρώ, το οποίο η «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» αδυνατεί να αποπληρώσει, λόγω των διεθνών και εγχώριων οικονομικών εξελίξεων, που έχουν απομειώσει την αξία των περιουσιακών της στοιχείων.

    Οι εταιρίες «ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ», «ΚΥΒΕΛΗ Αστικές εκμεταλλεύσεις ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΠΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ» και «ΔΩΡΟΓΡΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ» ανακοινώνουν, ότι ΑΝΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οφειλή της «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» προς τους κατόχους ομολογιών (ληγμένων και μη), οι οποίοι θα ανταποκριθούν στην κατωτέρω πρόσκληση και εγγυώνται την πληρωμή συνόλου ή μέρους του αρχικά επενδεδυμένου κεφαλαίου τους.

    ReplyDelete
  43. ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΡΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  44. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ

    ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ

    ReplyDelete
  45. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=4322&la=1&cat_id=4

    Για το φονικό της Ασπίς δεν έγινε κουβέντα…

    Αφού έχασαν το στοίχημα με το ξεκοκκάλισμα –πέσιμο-πλιάτσικο στο κουφάρι της και δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον για την σκανδαλώδη εξαπάτηση χιλιάδων ασφαλισμένων και εργαζομένων, οι οποίοι δικαίως θα δυσφημίζουν ότι έχει σχέση με ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα μέχρι να αποζημιωθούν πλήρως, περιμένουν τώρα να αλλάξει στάση(στα τέσσερα) και συμπεριφορά(πρόβατο) ο καταναλωτής έναντι των ασφαλιστικών εταιριών που επιβιώνουν με δεκανίκι την αποτίμηση των ομολόγων σε τιμή κτήσης και όχι τρέχουσα(αλήθεια ποιες είναι αυτές οι εταιριάρες που βρίσκονται στο κόκκινο;) και που χρόνια τώρα γνώριζαν για την έλευση του SOLVENCY II και δεν έκαναν τίποτα γιατί ήταν απασχολημένοι με το φαγοπότι.
    Τώρα που χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στην τσέπη(την δική τους και όχι των ασφαλισμένων αυτή τη φορά)για απανωτές αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων στις εταιριούλες τους, διαπιστώνουν ότι εκτός από τα χρήματα των ασφαλισμένων περιέχει και οστρακόδερμα με δαγκάνες.
    Όχι. Δεν εννοούσε αυτούς ο πάνκαλος, που ήρθε και στην συνέλευση της εαεε να συναντήσει κάτι φίλους τραπεζίτες , Πειραιά μεριά και επόπτες χαρτοφυλακίων ζωής, Μαρούσι μεριά, όταν μιλούσε για το κοινό φαγοπότι στο οποίο τουλάχιστον ο ίδιος προφανώς συμμετείχε.
    Αυτοί τα τρώνε και μόνοι τους. Σιγά μην κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με κοπρίτες και άλλα ζώα.

    ReplyDelete
  46. ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΣΕΤ ΕΙΤΕ ΖΩΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΙΤ;
    ΠΓ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΞΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΛ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΠΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

    ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

    ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ-ΕΦΑΓΑΝ-ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

    ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    ReplyDelete
  47. Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές
    την πρώτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    αδέρφια πήραν οι οχτροί
    κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί
    κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά
    την τρίτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
    κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    μοιράσαν δώρα οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά
    την πέμπτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
    κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια
    σαν κάθε μέρα

    ReplyDelete
  48. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΚΟΜΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΞΕΡΕΙ-ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    ReplyDelete