Monday 20 September 2010

Σεπτέμβριος 2009 - Σεπτέμβριος 2010

















Συνάδελφοι,
Πέρασε ένας χρόνος από την τρομερή εκείνη μέρα που έκλεισε η εταιρία, στην οποία εργαζόμασταν οι περισσότεροι για πολλά χρόνια.


21/9. Μια ημερομηνία που χάραξε βαθειά μέσα στη καρδιά μας ένα σημάδι ανεξίτηλο, μια πληγή απ αυτές που δύσκολα επουλώνονται μα πάνω απ΄ όλα μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα στη ζωή μας δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι σταθερό, τίποτα δε διαρκεί για πάντα.
Τι να θυμηθεί κανείς πρώτα; Τις πρώτες μέρες της άγριας απελπισίας, το κενό ή άλλες φορές άγριο βλέμμα των ανθρώπων που βλέπουν να χάνεται η αξιοπρέπειά τους μέσα στο τρομερό τέρας της ανεργίας ή μήπως τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις ότι θα απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων από τον κλάδο;

Η μεγάλη παρέα των ανθρώπων της Ασπίδας διαλύθηκε, άνθρωποι με 10, 20, ακόμη και 30 χρόνια δουλειάς, βρέθηκαν κι εξακολουθούν να βρίσκονται στο δρόμο, ενώ κάποιοι (λίγοι δυστυχώς) έχουν τακτοποιηθεί επαγγελματικά. Όλοι όμως θυμόμαστε το πέρασμά μας από την Ασπίδα σαν ένα μεγάλο σχολείο, που όχι μόνο επαγγελματικά μας καταξίωσε, αλλά και πολλές φιλίες εδραίωσε.
Πολλοί μας λοιδόρησαν, ειδικά το πρώτο καιρό που ακούγοντας ότι είμαστε απ την Ασπίδα μας θεωρούσαν περίπου συνένοχους, αλλά όταν είδαν τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό των συναδέλφων κατάλαβαν και παραδέχτηκαν ότι η Ασπίδα για όλα μπορούσε να κατηγορηθεί, όχι όμως για έλλειμμα γνώσης και επαγγελματισμού των ανθρώπων της.
Ανθρώπων που στάθηκαν όρθιοι και πάλεψαν μέχρι τέλους, καρδιές ατσαλένιες και ψυχές μεγάλες, που δεν εγκατέλειψαν το καράβι όταν ο καπετάνιος έχοντας εξασφαλίσει εκ των προτέρων τη δική του άνετη επιβίωση, έριχνε το πλοίο στα βράχια ενώ εμείς αν και απλήρωτοι μήνες, εξακολουθούσαμε να εξυπηρετούμε πελάτες και συνεργάτες.
Ένα καινούργιο κεφάλαιο άνοιξε πριν από ένα ακριβώς χρόνο, κάποιοι πιο τυχεροί βρήκαν το δρόμο τους, σίγουρα οι περισσότεροι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να γυρίσουν οριστικά αυτή τη σελίδα, εξακολουθούν να ζουν με το επίδομα του ΟΑΕΔ, κάποιοι απασχολούνται στην εκκαθάριση (με ημερομηνία λήξης) κάποιοι έπεσαν θύματα τυχάρπαστων εκμεταλλευτών (δυστυχώς) του χώρου της ιδ. Ασφάλισης που, θέλοντας να επωφεληθούν της ευκαιρίας, απασχόλησαν για κάποιο μικρό διάστημα συναδέλφους, και κατόπιν τους έδιωξαν.
Δυστυχώς, η συγκυρία είναι η χείριστη, οι καιροί που διανύουμε είναι πρωτόγνωροι, το μέλλον δεν είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και φανταζόμασταν, όμως αισιοδοξούμε ότι τελικά κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε.

Όμως μέσα σ αυτό το χρόνο έγιναν και πολλά, κυρίως μέσα απ΄ τους αγώνες και διεκδικήσεις όλων μας (άμεση δημιουργία συντονιστικής επιτροπής και του blog, καταβολή επιδόματος 1.000 ευρώ τον Οκτώβριο, καταβολή δεδουλευμένων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων -που είχαμε να δούμε μισθό στις τσέπες μας μήνες-, πρόγραμμα στήριξης ανέργων από τον ΟΑΕΔ, διακίνηση βιογραφικών μέσω του Συλλόγου, καταβολή αποζημιώσεων κ.α.).
Έχουν να γίνουν βέβαια ακόμα περισσότερα, μιας και ούτε οι μισοί συνάδελφοι δεν εργάζονται ακόμα. Οι προσπάθειές της Συντονιστικής, του Συλλόγου και της ΟΑΣΕ δεν σταματούν και δεν θα σταματήσουν μέχρι και ο τελευταίος συνάδελφος να βρει δουλειά. Σας θέλουμε όμως δίπλα μας και εμπράκτως. Όσοι δεν είναι ακόμα μέλη στο σύλλογο, ας σκεφτούν τι θα έκαναν από μόνοι τους στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε και περνάμε και ας γίνουν μέλη τώρα.
Τελειώνοντας ευχόμαστε σε όλους μας να μη ξαναζήσουμε στιγμές σαν αυτές που περάσαμε….

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

65 comments:

  1. http://www.pisc.gr/Files/Announcements/%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%93%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%91%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%a4%ce%97%ce%a3%ce%95%ce%a9%ce%9d%ce%91%ce%a3%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%91%ce%95%ce%93%ce%91.pdf

    ReplyDelete
  2. Ο τόκος αποζημίωσης εργαζομένου τρέχει από την ημέρα απόλυσης
    Εκτύπωση
    Αποθήκευση
    Αποστολή
    Αρχειοθέτηση
    Μέγεθος
    Facebook
    Twitter
    Του Παναγιώτη Στάθη

    Οι τόκοι της αποζημίωσης εργαζόμενου που απολύθηκε από την εργασία του, αρχίζουν να προσμετρούνται από την ημέρα της (παράνομης) απόλυσής του, αποφάσισε το εργατικό τμήμα του Αρείου Πάγου, ενισχύοντας την ήδη υπάρχουσα νομολογία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
    Έτσι το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει οριστικά πώς σε περίπτωση παράνομης καταγγελίας της σύμβασης εργασίας, ο τόκος δεν αρχίζει να τρέχει από την ημέρα που ο εργαζόμενος επιδίδει τη σχετική αγωγή στον εργοδότη του, αλλά από την ημέρα της απόλυσής του από την εργασία του.
    Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα υπέρ του εργαζόμενου αφού πολλές φορές οι αγωγές για καταχρηστική ή παράνομη απόλυση αργούν να υποβληθούν λόγω δυσχερειών του εργαζόμενου.
    Κατάργησε απόφαση του εφετείου Λάρισας
    Έτσι ο Άρειος Πάγος (εργατικό τμήμα, απόφαση 81/2010) αναίρεσε ως απαράδεκτη απόφαση του Εφετείου Λάρισας που, κόντρα στην πάγια νομολογία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αποφάσισε ότι η τοκοφορία ξεκινά από την ημέρα που επιδόθηκε η αγωγή-καταγγελία στον εργοδότη. Συγκεκριμένα εργοδότης θέλησε να μεταθέσει υπάλληλό του σε άλλη περιοχή. Η εργαζόμενη θεώρησε ότι αυτό αποτελεί μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων τη σύμβασης εργασίας, με συνέπεια την καταγγελία της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.
    Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και οι αρεοπαγίτες δικαίωσαν την εργαζόμενη ως προς την καταγγελία της σύμβασης εργασίας, ενώ αντίθετα έκριναν εσφαλμένη την εφετειακή απόφαση που είχε δεχθεί ότι η τοκοφορία στις περιπτώσεις απολύσεων εργαζομένων αρχίζει από την ημέρα επίδοσης της αγωγής στον εργοδότη


    Πηγή:www.capital.gr
    PREPEI NA DIEKDIKISOUME KAI OSA ME TO SYMFWNHTIKO MAS AFERESAN.MPOROUME

    ReplyDelete
  3. ME TA LEFTA POU MAS XROSTANE EGINE TIPOTA?

    H TO PARATISAME TO THEMA TELEIWS?

    ReplyDelete
  4. Κακώς υπογράψαμε το συμφωνητικό θεωρώ και εγώ και σίγουρα πρέπει να μας καταβάλουν όλους τους νόμιμους τόκους υπερημερίας οι επόπτες, όπως προβλέπεται.
    Αν χρωστούσαμε εμείς θα τους ζητούσαν, όπως κάνουν στους διαμεσολαβούντες σωστά?
    Εμείς γιατί να τους χαρίσουμε?

    ReplyDelete
  5. Συνάδελφισες και συτναδελφοι, ενεργοποιηθείτε πάλε, ο αγώνας δεν τελείωσε. Το θέμα των αποθεματικών έχει τελειώσει και αυτή τη στιγμη απλά οι επόπτες κάθονται και παίρνουν το μισθουλάκο τους

    ReplyDelete
  6. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΟΝΗΣ ...........ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ..............

    ReplyDelete
  7. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.......ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ. ΓΕΝΙΚΕ.....

    ReplyDelete
  8. Το έμαθα χθές το μεσημέρι, η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 3μ.μ. στο νεκροταφείο της Βούλας, αν δε κάνω λάθος.
    Μετά το κλείσιμο της Ασπίδας ήταν από τους ανθρώπους που με τις καταθέσεις του στις ανακριτικές αρχές, φώτισε πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης Ασπίς Πρόνοια.
    Να ξαναγράψω (το είχα γράψει και παλιότερα) ότι ήταν από τους ανθρώπους που πίεζαν, και εκλιπαρούσαν την ΕΠΕΙΑ (τους τελευταίους δύσκολους μήνες που ήταν ακόμη ανοικτή η Ασπίδα) να πληρωθούμε.
    Αιωνία του η μνήμη.

    ReplyDelete
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!Σ Ι Γ Η !!!!!!!!!!ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΕΓΩ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ!!! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΝΕΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ????Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ!!!ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΕΟ!!!!? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ???????ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ.

    ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΩΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΚΑ ΙΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  11. ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΕΤΣΑΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΜΕΣΑ.

    http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4968:πέτσας-πως-έκλεισα-την-ασπίδα&Itemid=79

    ReplyDelete
  12. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Ή ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΡΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ή ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ Ή ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΚΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΟ ΕΞΑΡΧΗΣ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ )ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ "ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ -1" ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΑ.

    ReplyDelete
  13. ΑΓΑΠΗΤΗ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ.ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΣ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ)ΑΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ(ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ)ΠΑΡΕ ΤΟΝ Π... ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 36 ΕΥΡΩ ΟΚ.ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????!!!!!ΕΛΕΟΣ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ 4-5 ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. ΑΧ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΡΔΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΟΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧ..ΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΚΡΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ (ΛΥΚΟ)ΦΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΜΟΥ...ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ... ΑΥΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΩΤΡΑ.

    ReplyDelete
  15. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΓΩΝΕΣΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΛΥΚΟ)ΦΙΛΟΥΣ,ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ(ΡΗΜΑΔΙ)ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ(ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ.)

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΤΡΕΛΟ ΤΒΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.

    ΠΙΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,.ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
    1. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ,ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΙΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΥΝΟΜΟΛΌΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.
    2. ΑΣΚΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    3. ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ.
    4. ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΩ GENERAL KΑΙ ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΤΕΛΙΩΣΑΝ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕΣΩΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ
    ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΗΝΙΤΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

    ReplyDelete
  19. - Έσπευσα να ανακαλέσω τις άδειες των εταιρειών του ομίλου Ασπίς διότι η κατάσταση είχε δρομολογηθεί με τρόπο, ώστε οι εταιρείες να μην μπορούν να επικαλεστούν άλλες προφάσεις για τα ανοίγματα στα αποθέματα. Γι΄ αυτό εξάλλου ο Παύλος Ψωμιάδης υποχρεώθηκε να προσφύγει στη λύση της εγγυητικής

    Η φράση αυτή κρύβει πολυ ζουμί. Σημαίνει δυο σημαντικά πράγματα:
    Πρωτα απο ολα ότι στην επεια γνώριζαν πολυ καλά τις μεταφορές στους προσωπικούς λογαριασμούς που γίνονταν τα λεφτά της εταιρίας, διότι μεγάλο μέρος του ανοίγματος της εταιρίας προερχόταν από την έλλειψη cash flow και δεύτερο
    ουσιαστικά αποδέχεται ότι η κατάσταση οδηγήθηκε εκεί με τον ψωμιάδη επικεφαλή αγνοώντας τελειως την επιλογη διορισμού επιτρόπου στην εταιρία, όπως θα γίνει τώρα με την leben, με ότι τελικά αυτό σημαίνει.

    Αυτό σε πρώτο ανάγνωσμα θα οδηγήσει κάποιον στο ότι τον ψωμιάδη κυνηγούσαν και όχι την ασπίδα, κάτι που όμως είναι λάθος. Διότι τελικά ΑΥΤΗ η τακτική διευκόλυνε τον μεγαλομέτοχο να κάνει όσες συναλλαγές ήθελε, δίνοντας την ανάλογη πίστωση χρόνου.
    Κάτι το οποίο μέχρι σήμερα εκτιμώ ότι εξακολουθεί και υπάρχει σαν καθεστώς.
    Όντως δεν είναι τυχαίες οι συνεχείς παραιτήσεις των ορκωτων-εκκαθαριστών που ορίζονται.

    Αυτά για την ιστορία.
    Τώρα για το συμφωνητικό και τα υπόλοιπα χρήματα, είναι παράνομο και καταχρηστικό αυτό που έχει γίνει, με τον εκβιασμό που υποστήκαμε να το υπογράψουμε, το ξέρουν και το ξέρουμε, δεν μας εμποδίζει τίποτα να προσφύγουμε μεμονομένα ή και ομαδικά στο ΣΤΕ για την διεκδίκηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ! Δεν χάνουμε τίποτα άλλωστε εδώ που έφτασαν τα πράγματα.:

    ReplyDelete
  20. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑΙ!ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ!ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ?????

    ReplyDelete
  21. Νομίζω ότι πρέπει να μας πει επίσημα κάποιος από τη συντονιστική που έχει σταματήσει και γιατί η διαδικασία της ολοκλήρωσης της αποζημίωσης καθώς επίσης και για τα πολυσυζητημένα επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ.Ας μην ικανοποιήσουμε τις βαθύτερες προθέσεις "κάποιων" που θέλουν να βουλώνουν στόματα με το 70% των ελαχίστων εκ των απαιτήσεών μας.

    ReplyDelete
  22. Καλησπέρα σε όλους,
    κατ αρχήν DIMITRIS έχεις δίκιο στο ότι κάποιος από μας έπρεπε να έχει ενημερώσει τους συναδέλφους για τα επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ. Αυτή τη δουλειά εκ μέρους της Συντονιστικής την έχω αναλάβει εγώ και επομένως φέρνω το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης στο ότι δεν σας ενημέρωσα για τις προσπάθειές μας. Σας ζητώ συγνώμη.
    Επί της ουσίας τώρα, δεν υπάρχουν νεότερα για τα σεμινάρια, αν και κάθε εβδομάδα επικοινωνώ και εγώ με τα κεντρικά του ΟΑΕΔ, αλλά και από την Ομοσπονδία έχει γίνει επίσκεψη εκεί. Να σας υπενθυμίσω ότι οι εξελίξεις στην Ελλάδα δεν είναι ξεκομμένες από τα δικά μας θέματα (εδώ ΔΝΤ και στον ΟΑΕΔ)και τέλος πάντων η τελευταία ενημέρωση που είχα, ήταν ότι το πρώτο γκρουπ θα ξεκινήσει στο τέλος Νοεμβρίου και ότι η μέχρι τώρα καθυστέρηση οφείλεται στο ότι δεν είχε περάσει από το ΔΣ του οργανισμού το συγκεκριμένο θέμα!!! Προφανώς δεν θέλουν να μας πουν την αλήθεια ότι δηλαδή έχουν κολλήσει στα λεφτά και μας λένε ιστορίες για ΔΣ και διάφορα άλλα. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νεότερα.
    Τώρα για τις αποζημιώσεις μας, θα περιμένουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου (μείνανε μόνο δύο εβδομάδες), όπου ο Επόπτης δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει το αίτημα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μετά την εβδομάδα εκείνη θα ξέρουμε τουλάχιστον ποιον να κυνηγήσουμε. Τον Επόπτη ή την Τράπεζα της Ελλάδος. Εγώ θα έλεγα να ετοιμαζόμαστε για κανένα ''Happening'' και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνουμε τίποτα. Και δεν εννοώ μόνο από το Blog!

    ReplyDelete
  23. xtes to brady mou irthe auto
    to antigrafo

    ----- Original Message -----
    From: Aristides Dikaios
    To: gpapandreou@parliament.gr
    Cc: info@nextdeal.gr ; info@ypan.gr ; protocol@pisc.gr ; eiasinfo@eias.gr ; auxifund@epikef.gr ; info@actuaries.gr ; info@oase.gr ; info@psas.gr ; info@sema.gr ; info@insuranceintermediary.gr ; press@prasinomili.gr ; sofiana@acci.gr ; info@insurancedaily.gr ; s.xynidis@parliament.gr ; kastanh@otenet.gr ; kskan@pasok.gr ; info@pasok.gr ; loverdos@parliament.gr ; michalis@chrisochoidis.gr ; apkaklamanis@parliament.gr ; androulakis@mimis.gr ; angalos@otenet.gr ; raousis@pasok.gr ; philippos@sachinidis.gr ; info@nikosdendias.gr ; asamaras@parliament.gr ; kke@parliament.gr ; karatzaferis@parliament.gr ; g.adonis@otenet.gr ; papadimoulis@syn.gr ; politikografeio@dorabak.gr ; kouvelis@activenet.gr ; info@eaee.gr ; kataggelies@sdoe.gr ; minister@minfin.gr ; yfypourgos@glk.oficegate.gr ; debuty-minister@minfin.gr
    Sent: Tuesday, November 16, 2010 6:20 PM
    Subject: ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ


    Εδώ και 3 χρόνια παρακολουθώ τα ασφαλιστικά δρώμενα και όσα επαίσχυντα συμβαίνουν. Δεδομένης όμως της συνταξιοδότησης μου πριν 12 περίπου χρόνια, είπα να μην εμπλακώ σ’ αυτό το κομφούζιο αλληλοκατηγοριών, αλλά και στις διθυραμβικές αναλύσεις ειδημόνων της ασφαλιστικής αγοράς για το τι συνέβη ή στo δομισμό ορισμένων του στιλ “πω-πω τι μας βρήκε”.

    ReplyDelete
  24. kai sinexizei pio kato



    Ας μπούμε όμως στο ψητό (στην ταμπακιέρα όπως λέγανε οι παλαιοί).

    Αυτό που καίει όλους μας και βέβαια εκατομμύρια Έλληνες (αφελείς επενδυτές), είναι τα σκάνδαλα (το ψητό δηλαδή) Commercial Value (Ψωμιάδης-Βιδάλης), Ασπίς Πρόνοια, General Union, General Trust, (Ψωμιάδης και οι παρατρεχάμενοι του) Πρώτη Ασφαλιστική (Ψωμιάδης μασκέ).

    Ας αφήσουμε λοιπόν τους στρουθοκαμηλισμούς.

    Κάπως έτσι όλοι εσείς οι επαΐοντες της ασφαλιστικής αγοράς δηλώνετε αύξηση παραγωγής με τις γνωστές ουρές της (γνωστά τα τερτίπια αυτά).

    Περιμένατε, όχι και πολύ καιρό, να πέσει το πτώμα και σαν τα κοράκια με την πτώση του να αρπάξατε τα φιλέτα. Για τα οφειλόμενα όμως στον αφελή επενδυτή, που χρόνια έχτιζε τα όνειρα του για μια αξιοπρεπή αποχώρηση από την ενεργό δράση, περί άλλα τυρβάζετε.

    Εσείς οι αφελείς Έλληνες, βέβαια περιμένετε να πάρετε αυτά που οι διορισμένοι σωτήρες (Επόπτες, Εκκαθαριστές) σάς έχουν υποσχεθεί!!!
    Οπωσδήποτε δεν γνωρίζετε, ότι ερήμην σας, με την ανοχή της κυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκκαθαριστές και επόπτες, αφού αποζημίωσαν μερικώς τους υπαλλήλους, για να τους κλείσουν το στόμα, συνεχίζουν το εκκαθαριστικό-αρπαχτικό έργο τους ανενόχλητοι.

    Κύριοι (εδώ το κεφαλαίο Κ αφορά εσάς τους αφελείς Έλληνες επενδυτές), εκκαθαριστές και επόπτες έχουν πέσει με τα μούτρα στην αρπαγή.

    Εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες φάκελοι δικαστικών υποθέσεων, που αφορούν απαιτήσεις από τρίτους, φακέλους μεγάλων ζημιών, εισπράξεις οφειλών μεγάλων και μικρών Πρακτόρων των εταιριών που έκλεισαν κλπ., έχουν ήδη διοχετευτεί από τους ίδιους (εκκαθαριστές και επόπτες) στα προσωπικά τους δικηγορικά γραφεία. Για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν διάφοροι «συνεργάτες» δικηγόροι με εξευτελιστικές αμοιβές, ενώ οι αμοιβές των ιδίων είναι παχυλότατες. Στην προσπάθεια τους να λεηλατήσουν ότι απέμεινε, δεν δίστασαν να εκτοπίσουν συνεργάτες και παλαιά στελέχη των εταιριών που έκλεισαν, ώστε να εξαφανίσουν κάθε ίχνος διαφάνειας για ευνόητους λόγους.

    ReplyDelete
  25. kai pio kato kai telioni.

    Ακούστηκε ότι αμοιβή 300.000 ευρώ δόθηκε από τον Επόπτη της Εκκαθάρισης σε Ελβετό Δικηγόρο για να εξετάσει τη ροή των χρημάτων που διακινούσε ο Βιδάλης, του οποίου (Βιδάλη) ο Επόπτης υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος τις μέρες που η “κότα έκανε τα χρυσά αυγά”. Ως εδώ όλα καλά θα μου πείτε. Υπάρχει περίπτωση, ακόμη και αν εντοπιστεί αυτή η περιβόητη ΡΟΗ των χρημάτων, αυτά να επιστρέψουν στα ταμεία της εταιρίας; Αν αυτό πιστεύετε, έχω το δικαίωμα να σας αποκαλέσω άλλη μια φορά Αφελείς.



    Ακούστηκε επίσης ότι, και θα πρέπει να μας εξηγήσει ο κύριος Επόπτης και κάτι άλλο, τα 28.000 ευρώ που χρέωσε την εταιρία για τα έξοδα του για ένα τριήμερο που έμεινε στην Ελβετία που καταναλώθηκαν;



    Κύριοι ένα είναι βέβαιο και μην είστε αιθεροβάμονες. Τα λεφτά σας, όσα από αυτά απέμειναν προς διανομή, άλλοι θα τα φάνε. “Εσείς θα μείνετε με το όνειρο”.


    Εκ πείρας ξέρω και φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζουμε, πως λειτουργεί το σύστημα των εκκαθαρίσεων. Επόπτες και Εκκαθαριστές τρίβουν τα χέρια τους και γεμίζουν τα συρτάρια τους. Το ερώτημα είναι, όχι τι κάνουν οι Επόπτες και οι Εκκαθαριστές, αλλά αυτοί που τους εποπτεύουν (το γνωστό ρηθέν: ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες).


    Η ΕΠΕΙΑ που έσπευσε να κλείσει τις εταιρίες, τώρα “σφυρίζει αδιάφορα”.
    Το Επικουρικό Κεφάλαιο, με τη Νέα Διοίκηση του, που τρέχει με έλλειμμα 700 εκατομμύρια ευρώ!!! και είναι εκ του νόμου διαχειριστής της εκκαθάρισης, εκλιπαρεί τις τράπεζες για δάνεια αντί να σταματήσει αυτή τη λεηλασία.



    Η κυβέρνηση με την σιωπή της, για ανεξήγητους λόγους, δείχνει να αποδέχεται αυτή την κατάσταση. Και εδώ τίθεται το ερώτημα, ποιος κυβερνητικός μηχανισμός καλύπτει αυτή την διασπάθιση των χρημάτων, που ανήκουν σε εκατομμύρια πολίτες. Όσον αφορά την αντιπολίτευση, βουβαμάρα. Αυτοί ήταν Πρυτάνεις τέτοιων λεηλασιών.



    Γιώργο Παπανδρέου, φωνάζεις και καλά κάνεις στους δεξιούς “φέρτε τα λεφτά πίσω”. Πρόσεχε μήπως, λέω μήπως, μας φωνάξουν τα ίδια οι δεξιοί. Πέταξε τα αρπαχτικά με τις κλοτσιές έξω και βάλε μια επιτροπή να διαχειριστεί τα λεφτά του κοσμάκη, που επένδυαν μια ζωή και δικαιούνται να αποκατασταθούν. Μην αφήσεις τους άρπαγες στο όνομα του ΠΑΣΟΚ να σφετεριστούν τους κόπους μια ζωής των ανθρώπων που σε πίστεψαν.


    Ζητώ συγνώμη που κρατάω την ανωνυμία μου. Τα δύο παιδιά μου δουλεύουν σε Κρατικούς φορείς. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι, αν οι κρατούντες θελήσουν να εκδικηθούν, γίνονται αμείλικτοι.


    Αριστείδης ο Δίκαιος

    ReplyDelete
  26. An ola uata pou leei ine alithia tote aplka exo n apw oti entexnos kateuthinthikame se auth th lysh kai pisw apo tin plati mas ginonte orgia. giati o anthropos gia na ta grafi auta kati kserei

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με την ερμηνεία που έδωσε η ΕΠΕΙΑ, για τον τρόπο κατανομής του προνομίου των εργαζομένων, καθιστά ιδιαίτερα προβληματική την ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων (δικαιούχων αποζημίωσης) από συμπληρωματικές (κυρίως νοσοκομειακές) καλύψεις.

    6. Για τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας θα πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα :
    • Οι επενδύσεις σε ακίνητα, τίτλους και καταθέσεις έχουν διατηρηθεί ως είχαν και σκοπός είναι να παραδοθούν στον (τυχόν) ανάδοχο για αξιοποίηση,
    • Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να διορισθούν από το αρμόδιο Δικαστήριο, προσωρινές διοικήσεις σε 2 θυγατρικές ελληνικές εταιρίες, για να πραγματοποιηθούν διαχειριστικοί έλεγχοι ( η μία εκ των 2 διαθέτει αξιόλογο ακίνητο).
    • Σε κυπριακές εταιρίες (εισηγμένες στο ΧΑΚ) και ειδικά σε 2 από αυτές, στις οποίες υφίσταται συμμετοχή άνω του 50%, πραγματοποιούνται ενέργειες για την διενέργεια σε αυτές διαχειριστικών ελέγχων, προσδιορισμού της πραγματικής εσωτερικής αξίας τους.

    Αυτά είναι ορισμένα που περιλαμβάνονται στην έκθεση ελέγχου της εταιρίας.

    μπορείτε να την βρείτε εδώ.
    Επίσης όσοι γνωρίζουν λογιστικά ας διαβασουν την έκθεση των ορκωτών της baker tilly. Και πως δουλειά ενός μήνα το πολύ, την τραβήξαν ένα χρόνο.
    Εντάξει ΗΛΙΘΙΟΙ δεν είμαστε.

    Επίσης στο κομμάτι των επιταγών πληρωτέων τι δουλειά έχουν οι μεταχρονολογημένες με την μισθοδοσία των υπαλλήλων και τις αποζημιώσεις προσωπικού. Οι οποίες αποζημιώσεις προσωπικού για διευθυντικά στελέχη ΜΟΝΟ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ δεν ήταν. Δοξα το θεό τέτοια παραδείγματα όλοι τα ξέραμε

    Ρε θα μας τρελάνετε τελείως?

    Και ας μην χαρακτηρίσω το γεγονός ότι διενήργησαν συνεντεύξεις για τις προσλήψεις γιατί "το μεγαλύτερο μέρος ειχε απορροφηθεί από την αγορά" όπως αναφέρει ο έτερος των διαχειριστών.

    Μας δουλευουν κανονικότατα

    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=3841&la=1&cat_id=4

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. epeidh dextika polles apiles akoma kai gia tin zwh mou kai ta paidia mou, apo agnosta tilefona den ksanagrafo edw mesa

    alitia iparxi megali alitia edo mesa

    ReplyDelete
  31. mallon gia na min adiko tous filous, to parakolouthi to site megali alitia

    ReplyDelete
  32. alithia ikina ta kondilia me tis thesalonikis to parking tis......kataskeuastikis pou einai proza gia tin real estate me proza enan axyranthropo den ta brikan oi orkotoi? 90 ekkatomyria euro fagothikan ekei apo to 2006 mexri to 2008 ......
    h mipws tin apozimiosi ths .... kai kati alles maimoudenies apozimioseis se zimies pou oi fakeloi oute photos den exoun
    h ta lefta pou apo tous logariasmous esodwn pigenan apo entoles atomwn tis ........
    kateuthian sto logariasmo tou psomiadi

    prepi na xame asteria ekei kato telika. kai tous idious apofasise na xrisimopoihsei o epoptis meta stin dulia tou.
    bravo re auto tha pi diafania
    sygxaritiria
    diladi o epoptis mas leei pos to ..... kai stis zimies ekane oti goustare ke telika ta idia atoma pali apasxolise gia na kani ti douleia auth
    ti na po

    ReplyDelete
  33. ntaksei fxaristithikate tora kretini pou thelete na mou kapsete to spiti?

    ReplyDelete
  34. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΝΕ ΚΑΝΟΘΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ.
    ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΛΑΜΔΑ ΠΑΡΤΝΕΡΣ
    ΑΛΗΤΕΣ

    ReplyDelete
  35. Ο εργατολόγος λέει, θέλει να πληρωθεί.
    Εγώ ξέρω από το χωριό μου, ότι κάποιον τον πληρώνεις όταν σου κάνει τη δουλειά. Επίσης τους "εργολάβους" καλό είναι να μην τους πληρώνεις πριν σου κάνουν την δουλειά.
    Προσωπικά δεν έχω λεφτά να τον πληρώσω. Δεν μου περισσεύουν. Ακόμα πληρώνω δάνεια σπιτιού και αυτοκινήτων, οπότε ου παραλάβεις...

    Απ την άλλη σε στιχομυθία που είχα μαζί του μου είπε ο Βλαχογιάννης ενώ προ ενός μηνός είχε υποσχεθεί ότι θα πάρουμε τα χρήματα σήμερα λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτά και μας προτείνει ο εργατολόγος ασφαλιστικά μέτρα. Δεν ξέρω, μας περνάει για κιρίζια? Τι είμαστε ηλίθιοι?
    Προ ενός μήνα λεφτά υπήρχαν και τώρα δεν υπάρχουν? Αυτό αν ισχύει σημαίνει ότι τα λεφτά τα έβαλαν στην τσέπη τους Βλαχογιάννης και Παντελίδης.
    Άσε που στην επιστολή του ορκωτού και του επόπτη αναφέρει ξεκάθαρα ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Άρα εδώ κάποιος λέει ψέματα και κάποιος επωφελείται της κατάστασης.

    Επειδή προσωπικά βαρέθηκα να παίζω και επειδή έχω αγανακτήσει, πήρα εδώ και λίγο καιρό τα μέτρα μου, τα οποία θα μάθετε εν καιρώ...

    Δεν αμφισβητώ την εργασία του εργατολόγου, αλλά τα αποτελέσματά της. Δεν θα κάτσω να κρίνω τώρα ποιους πραγματικά μπορεί να εξυπηρετεί, όμως εκ τους αποτελέσματος αυτό που είδαμε ήταν.
    1. Συρθήκαμε σε μία σύμβαση παράνομη και καταχρηστική χάνοντας όλα τα εργατικά μας δικαιώματα και μισθούς.
    2. Δεν έχουμε εξοφληθεί ακόμα.

    Συνεπώς μια τρύπα στο κενό.

    Το οποίο μου φαίνεται περίεργο, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι και δικηγόρος του επικουρικού.

    Ευτυχώς ο κος Παπαδάκης που αναλαμβάνει την υπόθεση είναι ένας άνθρωπος λογικός πάνω απ όλα. ήμουν βοηθός του για ένα έτος και ελπίζω και αυτή τη φορά με το γνωστό του, ήρεμο τρόπο που τον διακρίνει να δώσει στο πρόβλημά μας τη λύση του. Τον έχω ήδη ενημερώσει άλλωστε.

    Παράλληλα όλα τα τεκταινόμενα έχουν επισημανθεί και σε εισηγητή αλλά και πάρεδρο του στε οι οποίοι έχουν αναλάβει δράση.

    Αν κάτι στη ζωή μου που σιχαίνομαι είναι η κοροϊδία και ο εμπαιγμός και επειδή ακριβώς τώρα νιώθω ότι με κοροϊδεύουν θα φερθώ αναλόγως.

    Αντε και καλά ξεμπερδέματα!

    ReplyDelete
  36. KANENAS SYNADELFOS APO SIMERA STIN DOULEIA
    KLISTE TIN ETERIA
    MIN SAS EKMETALEYONTE GIA ENA EKOMMATI PSOMI

    APOXI APO TIN ERGASIA
    TERMA STIN KOROIDIA TWN DIKIGORWN KAI TWN PSOMIADIDWN

    DIKAIOSYNH TWRA
    H ETERIA LEFTA EXEI, O ANADOXOS EXEI HDH BRETHEI H SYMFONIA EXEI KLISEI KAI THA KSEKINISEI APO MARTIO

    KSIPNATE YPARXEI ENTOLH NA KATHARISOUN OI APAITHSEIS GIA NA PAEI H ETAIRIA KATHARI XWRIS XREI STO NEO ANADOXO
    MIN KOIMOMASTE ALLO TRWNE TA LEFTA MAS

    ReplyDelete
  37. EINAI NTROPI AUTO POY GINETE
    EINAI KSEFTYLA
    DWSTE TERMA STIN EKMETALLEUSH
    ANTIKATASTATHIKE O PSOMIADIS ME POION?
    AUTOS EINAI AKOMA EKSW KAI KANEI BUSINNESS

    ESEIS POION STIRIZETE?
    NTROPI SAS

    ReplyDelete
  38. EUXOME SE AUTOUS POU MAS ADIKOUN NA TOUS BREI OTI KTIKIO YPARXEI KAI NA MIN SWSOUN NA XAROUN TIPOTA

    PEINAME REEEEEEEEEEEE THA SAS FAME ZWNTANOUS

    LAMOGIAAAAAAAA

    ReplyDelete
  39. Ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ περιέλουσε με βενζίνη συμβασιούχο υπάλληλο του Οργανισμού στο υποκατάστημα της Πατησίων και απειλούσε να την πυρπολήσει, επειδή δυσαρεστήθηκε από την εξυπηρέτηση του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες, στο νοσοκομείο.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/12/blog-post_7002.html#ixzz16x1p1MCl

    KANONISTE KAKOMOIRIDES ERXETE OI SEIRA SAS..SYNEXISTE ETSI KAI KANAS APELPISMENOS ERGAZOMENOS DEN THELEI KAI POLLA NA TO KANEI AN THOLWSEI

    DEN HSASTAN ENTAKSEI KYRIOI

    ReplyDelete
  40. Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΙΣΙΩΣ ΕΧΕΙ 6 Ο ΜΗΝΑΣ!ΦΩΝΗ- ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ Κ Α Ν Ο Υ Μ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  41. Φαίνεται οτι ορισμένοι"την κάνουν" με ελαφρά πηδηματάκια.
    Δείτε κι αυτό:
    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=3952&la=1&cat_id=4

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΟΙΚΤΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ReplyDelete
  42. ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ.
    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΑΖΑΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΠΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ; Η ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ;

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΡΙΖΕΤΕ Η ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΔΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΓΙΕΣ ΕΓΚΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΘΥΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ!!!!!

    ReplyDelete
  43. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΚΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...

    ReplyDelete
  44. Το προνόμιο πήγε κανονικά περίπατο?
    Οι κατά τα άλλα "αμερόπληπτοι" του nextdeal (γελασαν και οι πέτρες) γράφουν για πληρωμή των νοσοκομείων.
    Αφού εμένα ο εργατόλος είπε ότι δεν υπάρχουνβ λεφτά να πληρωθούμε, πως θα πληρωθούν να νοσοκομεία?
    Περίεργο μου φαίνεται... Πούντο πούντο το δαχτυλίδι...

    http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5233:αποκλειστικο-προταση-wwwnextdealgr-από-δευτέρα-6-δεκ-2010-τα-ιδιωτικά-νοσοκομεία-και-κλινικές-ας-πάνε-στην-ασπιδα&Itemid=88

    ReplyDelete
  45. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΤΟΥ "ΑΝΑΨΟΥΜΕ" ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ReplyDelete
  46. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ????!ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (!)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ!

    ReplyDelete
  47. Σημαίνουν καμπάνες για κάποιους. http://www.enet.gr/231

    ReplyDelete
  48. ΠΑΥΛΑΚΟ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ "ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ"

    ReplyDelete
  49. ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ΝΤΙΝ ΝΤΟΝ ΝΤΙΝ ΝΤΟΝ.

    ReplyDelete
  50. MIN PLIROSETE KANENAN OSPOU KSEKATHARISEI TO THEMA MAS. TA SYMFONITIKA MAS EINAI AKYRA.

    AFISTE POU EPOPTES KAI DIKIGOROI EINAI SYNENNOHMENOI METAKSY TOUS

    PROSVPIKA STA PALIA MOU TA PAPOUTSIA TI EKANE O PSOMIADIS EGW TA LEFTA MOL THELW NA PARW KAI NA KSEXASW TIN ISTORIA

    ALLA TELIKA OLOI STHN IDIA ISTORIA EINAI STIMENOI

    TA SYMFWNHTIKA MAS ME TON EPOPTI THA AKYROTHOUN, AKOUSTE ME POU SAS LEW

    ReplyDelete
  51. Φίλοι καλημέρα,

    Επειδή αρκετά έχουν γραφτεί για το ιδιωτικό συμφωνητικό, να σας πω ότι μετά από συνάντηση με το δικηγόρο μου (όχι κάποιον από τους εργατολόγους που πολλοί έχετε αναφέρει στο blog), αλλά και από συζήτηση με νομικούς (πρώην συναδέλφους μας αλλά και άλλους), κοινή νομική τους πεποίθηση είναι ότι το συμφωνητικό αυτό είναι πιθανό κατά την εκδίκαση των αγωγών να κριθεί ως άκυρο και αντιβαίνον τα χρηστά συναλλακτικά ήθη. Από το άρθρο 179 του Αστικού Κώδικα, αντιγράφω: «Άκυρη ως αντίθετη προς τα χρηστά ήθη είναι ιδίως η δικαιοπραξία με την οποία δεσμεύεται υπερβολικά η ελευθερία του προσώπου ή η δικαιοπραξία με την οποία εκμεταλλεύεται κάποιος την ανάγκη, την κουφότητα ή την απειρία του άλλου και πετυχαίνει έτσι να συνομολογήσει ή να πάρει για τον εαυτό του ή τρίτο, για κάποια παροχή, περιουσιακά ωφελήματα, που, κατά τις περιστάσεις, βρίσκονται σε φανερή δυσαναλογία προς την παροχή.». Ψάχνοντας τη Νομολογία: «Ειδικότερα, ως «ανάγκη» νοείται η μόνιμη ή πρόσκαιρη πραγματική ανάγκη, η οποία έχει χαρακτήρα επιτακτικό και ανεπίδεκτο αναβολής». Ποια λοιπόν μεγαλύτερη ανάγκη μπορεί να επικαλεστεί κάποιος, ο οποίος άνεργος ων και χωρίς εισόδημα αποδέχθηκε το συμφωνητικό αυτό; Υπάρχουν λοιπόν πολλές πιθανότητες (και πάντως όχι βεβαιότητα), να διεκδικήσετε όλοι ΌΛΑ αυτά που σας αρνήθηκαν. Φτάνει να τα διεκδικήσετε μέσω των αγωγών (όποτε και αν αυτές εκδικαστούν). Γι αυτό, μην εξοφλείτε εκείνους που υποτίθεται ότι προσπαθούν για το συμφέρον σας και αντί να σας (μας) ανοίγουν τα μάτια, επιλέγουν να τακιμιάζουν και να κάνουν αβαβά… Η υπόθεση δεν κλείνει εδώ…
    (Προσωπικά δεν υπέγραψα το συμφωνητικό, μη επιτρέποντας ενσυνείδητα σε κανέναν κερατά να με αδικήσει. Το αν θα δικαιωθώ, μόνο ο χρόνος θα το απαντήσει)…

    Καλημέρα σε όλους…

    ReplyDelete
  52. ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ......

    ReplyDelete
  53. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ........
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ( ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ.Ζ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

    ReplyDelete
  54. Δ.Τ. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ.ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕΣ;KAI ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΗΡΕΣ ΞΑΝΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΕΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ...ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΧΕΣΤΗΚΑ...

    ReplyDelete
  55. Κάνουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ απεργεία Τετάρτη 15.12. Για σκεφτείτε ΤΙ ακριβώς επιδιώκουν.Γίνονται απολύσεις στο δημόσιο?ΟΧΙ. Οι απολύσεις γίνονται ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, αυτοί που θα απεργούν δίνουν πάτημα να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ απολύσεις στον Ιδιωτικό Τομέα!Κεκτημένα πλούτου θέλουν να κρατήσουν οι συνδικαλ-η(σ)ταράδες της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ ώστε αυτοί να ζουν καλά & να ζουν εις βάρος του Ιδιωτικού Τομέα. Να κρατήσουν δηλαδή τους μισθούς στις ΔΕΚΟ και σε άλλο βαθύ κράτος, σε αργόμισθους με 100.000 το χρόνο και με επιδόματα τύπου- προσέλευσης της εργασίας- για να υποφέρουμε εγώ εσύ και όλοι μας ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.
    Όχι ρε δεν θα πω ΝΑΙ στην Απεργεία, θα πω Ναι στην Εργασία.

    Δηλαδή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να απεργήσουν να για συνεχίσουν οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ να κρατουν τα κεκτημένα τους. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Καθε θέση στον δημόσιο τομέα αντιστοιχεί σε 3 του ιδιωτικού. Αρκετά σας ανέχτηκα στον σβέρκο μου ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα. Ρε ΟΥΣΤ.

    Υγ περιμένει δώρο...έκπληξη κάποιους, που νομίζουν ότι μπορούν ακόμη να μας εμπαίζουν (ελπίζω)

    Υγ2 Ρόμπα, ο ΔΤ δεν έχει πάρει φραγκο τσακιστό και όντως πρέπει να έγινε αυτό που λες, πολλά στόματα έφαγαν και έκλεισαν

    Υγ3 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=55340&catid=3 Δυστυχώς με τα λεφτά του ελληνικού λαού (ΜΑΤ) προστάτευσαν τον απατεώνα. Για κοιτάτε εσείς προς εκκαθάριση μεριά και νομικοί εκπρόσωποι να παραδειγματίζεστε. Το ωραιότερο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι το ξύλο, αλλά η δημόσια διαπόμπευση!

    ReplyDelete
  56. Νεκρός ο γιος του Madoff, Mark

    Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του στο Manhattan, στη Νέα Υόρκη ο γιος του Bernard Madoff, Mark. Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο Mark, 46 ετών, βρέθηκε κρεμασμένος το πρωί (ώρα Αμερικής), ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

    Ο Martin Flumenbaum, της Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison, δικηγόρος των Mark και Andrew Madoff, δήλωσε: “Ο Mark Madoff αυτοκτόνησε. Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία. Ο Mark ήταν ένα αθώο θύμα της απάτης του πατέρα του το οποίο υπέκυψε στις ψευδείς κατηγορίες και στα υπονοούμενα που ελάμβαναν χώρα εδώ και δυο χρόνια. Είμαστε όλοι βαθύτατα συγκλονισμένοι από αυτή την απρόοπτη τροπή των γεγονότων”.

    Σημειώνεται ότι οι αρχές ερευνούσαν κατά πόσο οι δυο γιοι του Madoff, Mark και Andrew, εμπλέκονταν στην επενδυτική απάτη που ενορχήστρωσε ο πατέρας τους και η οποία τον έστειλε στη φυλακή για 150 χρόνια. Ωστόσο, δεν τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες.



    Πηγή:www.capital.gr

    ReplyDelete
  57. @ΡΟΜΠΑ:

    Αφού ρε κοπελιά γνωριζόμαστε... Μη με τσουβαλιάζεις. Παρόλο που κλήθηκα και βοήθησα την εκκαθάριση για θέμα που μου ζητήθηκε (χωρίς να πληρωθώ παρ'όλο που δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο ή χρονοβόρο), δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ πέραν αυτών που λάβαμε όλοι τον προηγούμενο Δεκέμβριο (του 2009).
    Αν δεν έγραφα τόσον καιρό, δεν είναι από αδιαφορία ή γιατί κάποιοι μου έκλεισαν το στόμα αλλά διότι η διαδικασία προς το παρόν δε με αφορά αφού ΔΕΝ υπέγραψα το συμφωνητικό.
    Όμως, τόσον καιρό, ψάχνω, ρωτάω και σκαλίζω, γι αυτό και μόλις έμαθα κάτι (χρήσιμο ελπίζω), το γνωστοποίησα σε όλους.
    Και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω...

    ReplyDelete
  58. Να ρωτήσω κάτι;
    Έχει αρθεί η μονιμότητα στο δημόσιο και δεν το ξέρουμε;
    Πως θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο; Φυσικά εννοούμε απολύσεις αξιοκρατικές για λόγους ανεπάρκειας και μειωμένης απόδοσης για όλους ανεξαρτήτως χρόνου απασχόλησης.
    Αυτές πρέπει να γίνουν και για να γίνουν πρέπει να αλλάξουν νόμοι, άρα να ψηφιστούν αλλαγές και αναθεωρήσεις από κυβερνήσεις, οι οποίες για να ψηφίσουν τις αλλαγές αυτές πρέπει να πιεστούν από τις κοινωνικές ομάδες, οι οποίες με την σειρά τους πρέπει να το κάνουν ή με την ψήφο τους ή αν αυτό αργεί με κινητοποιήσεις πραγματικά δυναμικές.
    Δηλαδή απεργιακή κινητοποίηση χωρίς να χρειάζεται σώνει και καλά να ‘’συνδικαλίζεται’’ κάποιος για να την κάνει αλλά γιατί η συνείδησή του το επιβάλλει.
    Μιλάμε για όχι για απεργία μιας μέρας αλλά συνεχιζόμενη, όχι για απεργία για ΠΣΚ, καφέ, ουζάκι άντε και σε καμιά διαδήλωση αλλά για απεργία κατά την οποία οι απεργοί θα προσφέρουν εθελοντικά κοινωνική εργασία βοηθώντας έμπρακτα τα μέλη της κοινωνίας που έχουν ανάγκη(άπορους, φυλακισμένους και τις οικογένειές τους, εγκαταλειμμένα παιδιά, κοινωνικά αποκλεισμένους κλπ).
    Αν όλα αυτά φαίνονται ρομαντικά ή ανεφάρμοστα, λόγω της απειλής της απόλυσης, σκεφθείτε ότι και επειδή ελάχιστοι έως κανείς από εμάς (και πρώτος εγώ), που εργαζόμασταν σ’αυτή την εταιρία δεν έκανε ούτε μια μέρα απεργία, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Όσο για τους συνδικαλησταράδες με 100000 euro μισθό αλλά και όσα στόματα υποτίθεται ότι έφαγαν και έκλεισαν όπως αναφέρεται σε Υ.Γ σχολίου, ισχύει το ρηθέν από τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο του οποίου την μνήμη της χειροτονίας σε Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως γιορτάζουμε στις 15 Δεκεμβρίου.
    Όπως βλαβερό και καταστρεπτικό για το ανθρώπινο σώμα είναι το στομάχι να κρατά την τροφή και να μην τη μοιράζει στα υπόλοιπα μέλη του σώματος, έτσι βλαβερό και καταστρεπτικό είναι για την ψυχή του ανθρώπου να κρατά τον πλούτο μόνο για τον εαυτό του και να μην τον μοιράζεται.

    ReplyDelete
  59. ΡΕ ΔΤ ΕΓΩ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΝΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΩ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΠΑΤΑΤΕΣ".

    ReplyDelete
  60. τη στιγμή που εσύ ακόμη θα μιλάς θα σού απαιτήσω να, εγώ είμαι παρών, είπε επίσης

    Αν και τελείως άθεος αγαπητέ Φειδώ θα ήθελα να απαντήσω με την φράση του αδελφοθεου Ιακώβου
    "η πίστη χωρίς τα έργα είναι νεκρή "

    με πολλαπλούς αποδέκτες...
    Ευελπιστώ μια κίνηση που ξεκίνησε προ 20μέρου να έχει τα ίδια αποτελέσματα με εκείνα των και καλά λανθασμένων αποδεικτικών μισθοδοσίας για τις δηλώσεις εισοδήματος.

    ReplyDelete
  61. THELW NA PW ENA MEGALO EUXARISTW STO PSOMIADI TIN OIKOGENIA TOU TOUS ALLOUS 2 XONTROUS KAI TO LAMOGIO TOU 5OU POU MAS KOROIDEUAN OLON AUTO TO KAIRO MAZI ME OLOUS TOUS EPOPTES TOUS PAREDROUS KAI TOUS PARATREXAMENOUS EKKATHARISTES KAI SIA

    EUXOMAI MESA APO THN KARDIA MOU KAI PROSEUXH KANW TO XEIROTERO KTIKIO NA TOUS BREI KAI OTI MPOROUN NA YPOMENOUN NA TO PATHOUN.

    SAS EUXOMAI OLOI KYRIOI ESEIS ME TIS GRAVATES KAI TA NOMIKA NA BGALETE OLO TO 2011 STOUS GIATROUS STA IKA KAI STIS ENTQATIKES NA DEITE TI AGGOURI EINAI.

    MESA APO TA TARTARA THS PSIXIS MOU O MAUROGENIS NA SAS SINODEUEI

    TO IDIO EUXOMAI KAI SE AUTOUS POU MAS POLISAN KAI ENA MINIMA STON POLIAGAPAMHNENO MOU DIKIGORO

    AN DEN PAROUME OLA TA LEFTA MAS DEKARA TSAKISTI DEN THA DEIS APO MAS MEGALE OSA TILEFWNA KAI NA KANEIS DEKSIA ARISTERA. EXW MATHEI OTI TO NEKROTHAFTI TON PLIRONEIS MONO OTAN THAPSEIS TO NEKRO. KANE TI DOULEIA SOU KAI THA PLIROTHEIS EIDALWS OTI PIRAME KAI MEIS THA PAREIS KAI SY

    ReplyDelete
  62. ti egine re mortides,apodiksi sas ekopsan oi dikigoroi kai oi ergatologoi gia tis ipiresies tous?

    oxi e? krima more

    ReplyDelete
  63. ante kai kala xristougenna

    mono pou na kserete oti kapoioi alloi me dika sas xrimata kanoun xristougenna twra

    den ine krima? apo sas ke ta pedia sas ta steroune. tis dikes sas sarkes trone
    ke seis akoma katheste, autoi pou sas ekprosopoun siopoun
    giati arage, to skeftikate?

    ReplyDelete
  64. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ........

    ReplyDelete
  65. REA PAIDIA MONO EMENA ENOXLEI O ERGATOLOGOS GIA TA XRIMATA TOU? POSOI TON EXETE PLIROSEI AN INE NA TON PLIROSO KAI GO GIATI KATHE 15 MERES KANEI TILEFONO. BGITE KAI PITE EDO TI EXETE KANEI ESEIS.

    TO SWSTO DEN INE NA PLIROTHEI META TO TELOS THS DOULIAS?
    GIATI AN DEN PAROUME TELIKA TA XRIMATA MAS GIATI NA TON PLIROSO KAI MALISTA XWRIS NA MOU DOSI KAMIA APODIKSI NA TO PERASO STIN EFORIA?
    NA TON PLIROSOUME TON ANTHROPO DEN LEO OXI ALLA NA PAROUME PROTA KAI EMEIS TA LEFTA MAS. GIORTES ERXONTE.
    PARAKALO TIN SYNTONISTIKI NA TO KOITAKSEI TO THEMA GIATI DEN INE SOSTO OUTE EMEIS NA XROSTAME ALLA OUTE NA MAS XROSTANE

    KATA TA ALLA EGO PIGA STON ISAGGELEA AKROASEWN XTES KAI EDWSA ISAGGELIKI PAREMBASH GIA TON EPOPTI.

    SE PROTI FASH
    SE DEUTERH FASH MINISI

    SE TRITI FASH...XATZIDAKIS

    ReplyDelete