Thursday 15 April 2010

Κάποιοι εξακολουθούν να μας εμπαίζουν…

Συνάδελφοι,

Πληροφορηθήκαμε ότι στη συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ που έγινε την Τετάρτη 14/4 δεν συζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεών μας. Παρά τις πιέσεις τόσο τις δικές μας όσο και της Ομοσπονδίας, και τις υποσχέσεις ότι στην εκάστοτε προσεχή συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ επιτέλους θα συζητηθεί το θέμα των αποζημιώσεων της Ασπίδας, έχουν περάσει δυο μήνες που οι καταστάσεις είναι έτοιμες και συνεχώς όλο και κάποια επιπρόσθετα στοιχεία και διευκρινήσεις ζητούνται. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο χαρτοπόλεμο μεταξύ εποπτών – επικουρικού – ΕΠΕΙΑ και διαρκή μετάθεση ευθυνών. Κάποιοι φαίνεται ότι εκλαμβάνουν την υπομονή, την ανεκτικότητα και το πνεύμα καλής θέλησης που δείχνουμε, σαν αδυναμία. Και η ανοχή όμως έχει τα όριά της, και τα δικά μας ήδη εξαντλήθηκαν.

Αν στη προσεχή συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ δεν ληφθεί η απόφαση αποδέσμευσης για τη πληρωμή αυτών που δικαιούμαστε, υποσχόμαστε ότι η υπομονή, η ανεκτικότητα και το πνεύμα καλής θέλησης ΤΕΛΟΣ. Θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους.

Συνάδελφοι, σας καλούμε όλους, (και όσους δουλεύουν και τους απασχολούμενους στον επόπτη, και όσους εξακολουθούν να είναι άνεργοι) να είμαστε σε ετοιμότητα. Δεν ζητάμε ούτε κάτι παράνομο, ούτε κάτι αδύνατο.
Ζητάμε να πληρωθούμε αυτά που μας ανήκουν.
Να είμαστε όλοι σε επαφή με το blog και τη συντονιστική και θα σας ενημερώσουμε για τις κινητοποιήσεις μας, οι οποίες θα είναι απρόβλεπτες.

Η συντονιστική επιτροπή

55 comments:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ Κ.... ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ....

    ReplyDelete
  2. Loipon twra milate swsta. Ta psemata teleiwsan. Apo aurio egw kai kati filarakia tha perimenou to zoumpa Vlaxogianni kai ton Kollito tou ergatologoy ton Pantelidi eksw apo tin eteria.

    Tha ton rwthsoume antrikia 1 fora kati ton kathena. Ean den mas apantisoun tha brethoun sto nosokomeio kai malista se dimosio ekei pou brethika egw pro minwn otan xtypisa apo pesimo.

    Den exw kanenan endiasmo na sas pw dimosia oti tha proboume se propilakismo twn epoptwn... EISTE MAZI MOU?

    ReplyDelete
  3. ASC said... "..Den exw kanenan endiasmo na sas pw dimosia oti tha proboume se propilakismo twn epoptwn... EISTE MAZI MOU?"
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    Και να σου εξηγήσω το γιατί. Είσαι τόσο σίγουρος ότι ο μόνος υπεύθυνος για τη καθυστέρηση της πληρωμής μας είναι οι επόπτες;
    Έστω να δεχτώ ότι είχαν κάποιο (μικρό ή μεγάλο) μερίδιο ευθύνης. Όσοι τελικά αποφασίζουν για τοα λεφτά μας νομίζεις ότι θα ιδρώσει το αυτί τους αν μάθουν ότι κάποιος ή κάποιοι προπηλακίστηκαν; Μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνουμε κάτι που θα "πονέσει" πολύ περισσότερους;

    ReplyDelete
  4. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ;

    ΕΓΩ ASC ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ;

    ΟΧΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ

    ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΜΕΡΑΣ; ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ

    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ReplyDelete
  5. Αγαπητέ μας εκατσε, ολοι γνωρίζουν τι υφους άνθρωπος είμαι, αλλά δεν μπορώ να δώσω τελείως άδικο στους παραπάνω. Αν και ηθικά είμαι ενάντιος, εντούτοις υποστηρίζω και εγώ τον προπυλακισμό για παραδειγματισμό ενός εκ των δύο ή του κου Πέτσα. Και προπυλακισμός δεν είναι πάντα και μονο η σωματική βία αν και δεν ειμαι τελειως ενάντιος ούτε σε αυτό. ότι μέσα έχει ο καθένας αυτά χρησιμοποιεί.

    ReplyDelete
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ. ΜΗΝΥΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.

    ReplyDelete
  7. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ?!ΜΟΛΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!!!! ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  8. Μάλλον δεν έγινα σαφής.
    Οποιαδήποτε κινητοποίηση θα γίνει μετά τη προσεχή συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ.
    Τελικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι αθωώνουν την ΕΠΕΙΑ. Αν κάποιοι θέλουν να στραφούν εναντίον κάποιου, γιατί δε στρέφονται κατά της ΕΠΕΙΑ; Ποιός είναι αυτός που δεν συγκαλεί το ΔΣ της, και όταν το συγκαλέσει, δε βάζει το θέμα των αποζημιώσεων στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση;
    Τέλος ξαναρωτάω: ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ; (Να σημειώσω ότι δε μιλάω φυσικά για προπηλακισμούς).

    ReplyDelete
  9. ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ReplyDelete
  10. Μας κοροιδευουν και αυτοι και οι ομοσπονδία η οποία κατάμουτρα μας ελεγε σε συγκεντρωση προ 3 μηνών ότι ειναι θέμα συντομου χρονικου διαστηματος οι αποζημιώσεις μας...δουλεμα ρε παπαδογιαννη και χαζακη δουλεμαααααααα

    ReplyDelete
  11. Καλησπέρα σε όλους.
    Καταρχήν το να καταφύγουμε στη βία θα πρέπει να βγει απ΄το μυαλό μας γιατί εδώ που τα λέμε, το να μας μαζέψει η αστυνομία για κάτι τέτοιο, δεν είναι και ότι καλύτερο.Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τους προπηλακισμούς έπρεπε να τους προκαλέσουμε στο ξενοδοχείο CARAVEL στις 22/9 και όχι τώρα.Μπορούμε να έχουμε σοβαρά αποτελέσματα με άλλες δράσεις και κυρίως με συσπείρωση όλων των συναδέλφων.Μην κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις και χάσουμε και τυχόν συμμάχους που μπορεί να έχουμε.Να σας θυμίσω τον περσινό Δεκέμβριο με τα επεισόδια στην Αθήνα λόγω του θανάτου του Γρηγορόπουλου.Όλοι στάθηκαν στο σπάσιμο και στο κάψιμο και κανείς στο δίκαιο αίτημα του εκδημοκρατισμού της Αστυνομίας.Μήπως πρέπει να παραδειγματιστούμε;Να κινητοποιηθούμε με όποιους τρόπους θέλετε, αλλά προσοχή μην χάσουμε το ηθικό πλεονέκτημα που μέχρι τώρα έχουμε.
    Μείνετε σε επαφή με το Blog και την Συντονιστική για να οργανώσουμε τις επόμενες μάλλον απρόβλεπτες για πολλούς, κινήσεις μας.

    ReplyDelete
  12. Και για να απαντήσω στον sas, εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο Παπαδόγιαννης και ο Χατζάκης είχαν τα λεφτά της Ασπίδας και δεν μας πλήρωσαν;Τις διαβεβαιώσεις της ΕΠΕΙΑ και των εποπτών μας μετέφεραν και μάλιστα με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν εξαρτιόταν απ΄την Ομοσπονδία η αποδέσμευση χρημάτων, αλλά κυρίως απ΄την ΕΠΕΙΑ.

    ReplyDelete
  13. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ " ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΘΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ). Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    ReplyDelete
  14. Στην επόμενη συνεδρίαση να μου το θυμηθείτε θα τεθεί πάλι ένα θολό χρονοδιάγραμμα, με υποσχέσεις για το εγγυς μέλλον. Μας δουλεύουν χοντρά.
    Συγγνώμη ειλικρινά που θα το γράψω και εγώ αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

    Ηθικό πλεονέκτημα νομίζουμε ότι έχουμε εμείς και βέβαια έχουμε, αλλά οι υπαίτιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει ηθική ούτε καν δεν γνωρίζουν την λέξη και μάλλον πιστεύουν ότι ηθική είναι η οπτική με την οποία γεμίζουν κάθε μέρα τις τσέπες τους από το κουφάρι της ασπίδας και αυτά που εμείς δικαιούμαστε.

    Οπότε το ηθικό μας πλεονέκτημα είναι απλά ανύπαρκτο, διότι ναι μεν υφίσταται αλλά μόνο για να το συζητάμε μεταξύ μας...

    Και εν τέλει όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ραβδος...και εμείς αρκετά λόγια και προτάσεις βάλαμε στο τραπέζι.

    ReplyDelete
  15. Ο λόγος που περιμένουμε τη επόμενη συνεδρίση της ΕΠΕΙΑ είναι ότι μέχρι τώρα ενώ οι επόπτες έχουν στείλει τα στοιχεία εδώ και μήνες, η ΕΠΕΙΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ζητάει και κάτι επιπλέον.
    Με το ίδιο πρόσχημα δε συζητήθηκε στο ΔΣ της Τετάρτης.
    Τώρα λοιπόν που η ΕΠΕΙΑ δεν έχει ζητήσει άλλη "διευκρίνηση" να δούμε τι θα κάνει.
    Ξέρουμε λοιπόν ποιός φταίει, με αυτόν θα τα βάλουμε, αφού εξαντλήθηκαν όλες οι δικαιολογίες του.

    ReplyDelete
  16. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ.....

    ReplyDelete
  17. ΤΟ ΕΑΝ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ MONO KAI MONO ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;;;TO OTI ΚΑΠΟΙΟΙ EIXAN ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ;Ή ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ReplyDelete
  18. NA ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.

    ReplyDelete
  19. Ένας κόμπος δεν λύνεται ποτέ με το τέντωμα των δύο άκρων.

    ReplyDelete
  20. ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΘΕΛΕΙ Ή ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ Ή 1 ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ.

    ReplyDelete
  21. ο μέγας αλέξανδρος τον έκοψε με το σπαθί- αφού πιάσαμε τα ρητά

    ReplyDelete
  22. Μου κάνει (και όχι μόνο εμένα βέβαια) εντύπωση, η προσπάθεια κάποιων να "βγάλουν λάδι" τους Επόπτες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Κατανοητό εν μέρει, αφού η στάση του "δεν εκβιάζουμε τα πράγματα, δε βιαιοπραγούμε, δε ζορίζουμε, δε,δε,δε,δε,..." εξαργυρώθηκε με κάποιες προσλήψεις... Τους περισσότερους όμως εξ ημών, το θέμα αυτό δε μας αφορά. Κατά τη γνώμη μου και επειδή παραείμαστε ευγενικοί και υπομονετικοί κατά την προηγούμενη συνάντηση που είχαμε πριν το Πάσχα στην ΕΠ.Ε.Ι.Α. με ΌΛΟΥΣ, επιμένω ότι θα πρέπει να μαζευτούμε ΌΛΟΙ, κάποιοι (εκπροσωπώντας μας) να ανεβούν στον Πέτσα (το "κύριος" πάει περίπατο εφεξής αφού όποιος είναι πραγματικά τέτοιος τηρεί τις δεσμεύσεις του) και αφού καλέσει και τους Επόπτες ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ... Είτε με τα παιδιά της Συντονιστικής και όσους εργάζονται στην εταιρία (που φυσικά είναι πάντα ευπρόσδεκτοι ΌΛΟΙ), είτε χωρίς κανέναν απ' αυτούς, νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι (που είμαστε φυσικά πολλοί περισσότεροι) πρέπει να κινητοποιηθούμε χωρίς να περιμένουμε κανένα επόμενο Δ.Σ. καμιάς ΕΠ.Ε.Ι.Α. Πρέπει να γίνει σαφές σε όλους αυτούς τους "κυρίους" ότι δε θα μας κάνουν καμία χάρη εάν μας δεχθούν (τους παρακαλούσαμε κιόλας...) και ότι η μόνη σχέση που μας συνδέει πλέον με δαύτους είναι η σχέση φορολογούμενου-δημόσιου υπαλλήλου (όσον αφορά την ΕΠ.Ε.Ι.Α., η οποία είναι Ν.Π.Δ.Δ.) και πιστωτή-εκπροσώπου και διευθύνοντος την εταιρία) όσον αφορά τους επόπτες). ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΜΑΣ.

    Αποδείχθηκε πλέον και στον πιο καλόπιστο (και ομολογώ ότι δυστυχώς ήμουν ένας απ' αυτούς), ότι τόσο καιρό, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...

    ReplyDelete
  23. συναδελφε @τελικα μας εκατσε
    εχω ενα παραπονο μαζι σου ειλικρινά

    ακομα περιμενεις το επομενο εκεινο Δ.Σ που θα μας πληρώσει;
    μην υποτιμας σε παρακαλω ουτε τον εαυτο σου
    ουτε το blog

    ελιωσαν τα παπουτσια καποιων στην επεια
    προσωπικα, προκάλεσα πάνω απο τρεις
    συναντήσεις πριν το Πασχα παρουσια όλων των εμπλεκομενων
    κ ολοι δεσμευτηκαν μπροστά μου
    με πρωτο τον Πετσα οτι θα πληρωνομασταν
    αμεσως μετα το Πασχα στο επομενο Δ.Σ την επομενη τεταρτη

    και ξερετε γιατι εχουν την ανεση να μας
    δουλευουν εμας κ τις οικογενειες μας;

    διοτι ειμαστε καθε φορα κ πιο λιγοι
    -ανοργανωτοι-χωρις συντονισμό, μπροστα
    σε ενα αδειο blog οπου κυριαρχει τελευταια η δικια σου αναβλητικοτητα κ η δικια μας
    αδιεξοδη αγωνια

    εσυ μπορεις να κανεις υπομονη γιατι εχεις πλεον εισοδημα κ αυτο ειναι καλο κ χαιρομαι γιατι το άξιζεις κ εχεις προσφερει πολλα
    αλλα σε θελουμε εδω

    μας κουρασαν οι αναβολες σας
    κ ιδιαιτερα προς την επεια(;)

    πλεον των ανωτερω:
    πρεπει να σας ενημερωσω οτι
    με καποιο περιεργο τροπο
    τον τελευταιο καιρο ολοκληρωθηκαν
    με επιτυχια ολες οι προσληψεις
    των παιδιων της συντονιστικης
    επιτροπης κ καλα εκαναν ,
    αλλα γιατι εξαφανιστηκαν;

    οι περισσοτεροι
    ειμαστε ανεργοι,αλλοι υποαπασχολουνται ,
    κ αλλοι κανουμε ασχετες δουλειες,
    κουραστηκαμε απο τα λογια του blog κ εσυ προτεινεις αλλη μια φορά αναβολη

    @μας εκατσε μας δουλευουν με τον
    πλεον επισημο τροπο

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ (ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ)

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ Η ΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ
    ΥΨΗΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ BLOG ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ
    ΟΛΟ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΑ Κ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΔΙΑΛΕΞΤΕ

    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20-30 ΑΤΟΜΑ (ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ)

    ReplyDelete
  24. Δημοσιεύουμε το σχόλιο του συναδέλφου Μανώλη Χατζάκη, Γενικού Γραμματέα της ΟΑΣΕ, το οποίο λάβαμε σήμερα :

    " Kαλημέρα σε όλους τους συναδέλφους-ισες

    Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο blog σας παρότι το παρακολουθώ καθημερινά. Η επιλογή μου αυτή στηρίχτηκε στην άποψη ότι δεν έκρινα σκόπιμο να αντιπαρατίθεμαι σε όποιον συνάδελφο αναφερόταν αρνητικά στα συλλογικά μας όργανα, είτε λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, είτε επηρεασμένος από την δύσκολή κατάσταση, είτε επειδή ήθελε να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα. Άλλες είναι οι προτεραιότητες μας.

    Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από το κλείσιμο των εταιριών και μέσα στο διάστημα αυτό δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που ο Σύλλογός μας και η Ομοσπονδία να μην ασχολήθηκαν με τα θέματα που σας αφορούν. Εξάλλου αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα που υπήρξαν μέχρι σήμερα (και δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε κανένα εργασιακό χώρο που να είχαν τέτοια αποτελέσματα).

    Ποτέ σε προηγούμενες ανακλήσεις δεν είχαμε πετύχει την άμεση ενίσχυση των ανέργων (€ 1.000) την προκαταβολή έναντι οφειλομένων (2,5 μισθοί) την ένταξη σε προγράμματα στήριξης θέσεων εργασίας και μάλιστα με τέτοιους ευνοϊκούς όρους από τον ΟΑΕΔ κλπ. Θυμίζω επίσης ότι ήδη οι εργαζόμενοι της ΕΟΣ εξοφλήθηκαν.

    Όλη αυτή η προσπάθεια στηρίχτηκε και στην σημαντικότατη συμβολή της Συντονιστικής σας Επιτροπής.

    Από την αρχή της χρονιάς είμαστε σε συνεχή επαφή με όλους τους υπεύθυνους (Επόπτες – Επικουρικό – ΕΠΕΙΑ) προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την εξόφληση των αποζημιώσεων. Στις συνεχείς συναντήσεις μας εκτός της πίεσης που ασκήσαμε, συμβάλλαμε και στην λύση όλων των ουσιαστικών αλλά και διαδικαστικών προβλημάτων που υπήρχαν.

    Τον Μάρτιο (πρίν το Πάσχα) είχαμε την διαβεβαίωση από όλους ότι θα δοθούν οι αποζημιώσεις της ΑΕΑΖ αλλά και ένα σημαντικό τμήμα των αποζημιώσεων της ΑΕΓΑ. Δυστυχώς λόγω διαδικαστικών δυσλειτουργιών, για τις οποίες κατά την προσωπική μου άποψη, όλοι είναι συνυπεύθυνοι, ούτε στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ συζητήθηκε το θέμα.

    «Μέχρι εδώ και μη παρέκει»

    Συνάδελφοι,
    Οι όποιες ατομικές λύσεις και προφανώς όποια λύση χρησιμοποιεί την ατομική βία απέναντι στο οποιοδήποτε πρόσωπο, έχει αποδειχτεί ότι δεν οφελούν, φέρνουν αντίθετο αποτέλεσμα , στρέφονται επί δικαίων και αδίκων και λειτουργούν τελικά ως ¨μπούμερανγκ¨. Το συμπέρασμα όλων των κοινωνικών κατακτήσεων είναι ότι μόνο όταν είμαστε πολλοί και δρούμε συλλογικά μπορούμε να πετύχουμε. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει μια συνέλευση όλων των απολυμένων όπου θα αποφασίσουν τον τρόπο διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων τους.

    Επίσης πιστεύω ότι πλέον δεν υφίστανται «πραγματικά» προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να καταβληθούν οι αποζημιώσεις. Άρα για να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση η αντίδρασή μας θα πρέπει να είναι ουσιαστική, μαζική και κυρίως αγωνιστική.

    Μανώλης Χατζάκης

    Υ.Γ. Δεν θα απαντήσω σε κακόβουλα σχόλια που στρέφονται εναντίον μου. Όποιος αγωνίζεται και έχει συμμετάσχει από κοντά στην προσπάθειά μας γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια. Όποιος στέκεται μακριά και μόνο κριτικάρει ας αναλογιστεί αν βοηθάει τον εαυτό του και σε ποιόν και τι είδους υπηρεσία προσφέρει. "

    ReplyDelete
  25. ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...

    ReplyDelete
  26. Από την ανάρτηση 26/3
    "...Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 145 αιτήσεις επιχειρήσεων για πρόσληψη συναδέλφων με την επιδότηση των 36 ευρώ. Από αυτές έχουν γίνει έως τώρα 60 προσλήψεις, και εκκρεμεί η εξέταση των υπολοίπων αιτήσεων."
    Υπάρχουν βέβαια παραθυράκια (ή δικλείδες ασφαλείας, αν θες, για τον ΟΑΕΔ, με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί κάποια επιχείρηση να απολύσει ήδη εργαζόμενους για να πάρει επιδοτούμενους στη θέση του) αλλά παρόλα αυτά 145 περίπου συνάδελφοι έπιασαν (ή πιάνουν σύντομα) δουλειά.

    ReplyDelete
  27. Εφόσον η ομοσπονδία παλεύει για το καλό μας μπορεί να μας ενημερώσει αν αληθεύει η φήμη πως το τελευταίο διάστημα η ΕΘΝΙΚΗ προσέλαβε άτομα τα οποία δεν άνηκαν στις εταιρίες που έκλεισαν και τι αποτέλεσμα είχαν οι συζητήσεις που είχε η ομοσπονδία με τον Κουτρουμάνη για τις προσλήψεις της Αγροτικής;

    ReplyDelete
  28. Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ;Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ; ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΩΝ.

    ReplyDelete
  29. τι κανουμε για την πλειοψηφια?
    τι κανουμε για ολους εμας?
    βαρεθηκαμε τα λογια

    αφηστε το παρελθον πια ,
    τι κανουμε συναδελφοι;
    εμας δεν μας ειδοποιησε κανεις
    περασαμε το πασχα χωρις λεφτα
    κανεις δεν μας στήριξε
    δεν μας πηρε τηλεφωνο καν
    δεν μας στηριξε
    δεν μας στηριζει

    γιατι μιλανε μονο οι διορισμένοι;
    γιατι η οασε εχει να επιδειξει αγωνιστικη
    συμπεριφορα εδω κ 5 μηνες;
    ενω ο πετσας μας εμπαιζει κατα συρροη;
    εμας -τις οικογενειες μας-τον οασε-την συντονιστικη επιτροπη;

    γιατι κανεις δεν αντιμετωπιζει
    το αλαζονικο εποπτικο οργανο οπως
    του αξιζει;

    θελεται ενα μπραβο?
    μπραβο λοιπον για οτι κανατε πραγματικα

    αλλα πρεπει να σκυψετε πιο χαμηλα
    τοσο χαμηλα όσο δεν φανταζεστε
    εκει θα μας βρειτε πιασαμε πατο

    καληνυχτα σας

    α να μην ξεχασω
    χαιρετισμους στην
    συντονιστικη επιτροπη
    καλη δουλεια κ καλη σταδιοδρομια

    ReplyDelete
  30. "Ποτέ σε προηγούμενες ανακλήσεις δεν είχαμε πετύχει την άμεση ενίσχυση των ανέργων (€ 1.000) την προκαταβολή έναντι οφειλομένων (2,5 μισθοί) την ένταξη σε προγράμματα στήριξης θέσεων εργασίας και μάλιστα με τέτοιους ευνοϊκούς όρους από τον ΟΑΕΔ κλπ. Θυμίζω επίσης ότι ήδη οι εργαζόμενοι της ΕΟΣ εξοφλήθηκαν."

    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΈΚΑΝΕ 25 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ, ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΛΠ

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "Επίσης πιστεύω ότι πλέον δεν υφίστανται «πραγματικά» προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να καταβληθούν οι αποζημιώσεις. " ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΡΙΣΕ ΕΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕ-ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΤΟΥ

    ReplyDelete
  31. ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΡΕΠΕΤΕ ΔΑΦΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    ΜΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΌΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΝΩ

    ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΕΙΝΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.

    Η ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ?

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ

    ReplyDelete
  32. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ, ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ,ΣΚΑΤΑ Ή ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ...
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΞΩΤΗ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ.

    ReplyDelete
  33. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞEΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΝΑΣ,ΜΟΝΙΜΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ(ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΟΧΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ).ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ 1-2 ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΛΑΔΟ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ;( ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ).ΩΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ".ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΩΣΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΠΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ;

    ReplyDelete
  34. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα για τις αποζημιώσεις της ΑΕΑΖ δεν συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ, γιατί κατατέθηκε σ΄ αυτήν εκπρόθεσμα. Θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση και αν είναι σωστές οι καταστάσεις (ποσών και εργαζομένων) θα εγκριθεί και επομένως κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι πληρωμές για την συγκεκριμένη εταιρία.
    Για την ΑΕΓΑ η πληροφόρηση που έχουμε λέει ότι δεν έχει τεθεί στην ΕΠΕΙΑ συγκεκριμένο αίτημα με ποσά και συγκεκριμένους λογαριασμούς από τους οποίους αυτά θα εκταμιευθούν.
    Συνάδελφοι, κατά τις πληροφορίες μας, τα 7,5 εκατομμύρια περίπου που απαιτούνται για τις αποζημιώσεις της ΑΕΓΑ, υπάρχουν στα αποθέματα του κλάδου Αυτοκινήτων, Γενικών Κλάδων και Τεχνικό Απόθεμα Ζωής.
    Κύριοι (υπεύθυνοι – αρμόδιοι) πότε επιτέλους θα εφαρμοσθεί ο νόμος που λέει ότι οι εργαζόμενοι έχουν προνόμιο;
    Είμαστε επτά μήνες μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ και ακόμα δεν έχει προχωρήσει το αυτονόητο και νόμιμο δικαίωμά μας για καταβολή αποζημίωσης.
    Σαν Συντονιστική, κρίνουμε σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να συγκληθεί γενική συνέλευση (δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημέρα διότι πρέπει να εξευρεθεί πρώτα ο κατάλληλος χώρος και επομένως τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξει σχετική ανάρτηση) ώστε να εκτιμήσουμε την έως τότε διαμορφωθείσα κατάσταση, σχετικά με την συνεδρίαση της ΕΠΕΙΑ για τις αποζημιώσεις της ΑΕΑΖ και να προσδιορίσουμε από κοινού τη δράση και τις κινητοποιήσεις που πρέπει να κάνουμε σε σχέση με την ΑΕΓΑ, για την οποία εκτιμούμε ότι το τοπίο είναι ΄΄θολό΄΄.
    Θεωρούμε αυτονόητη και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την παρουσία όλων μας.

    Η Συντονιστική επιτροπή.

    ReplyDelete
  35. Εγώ θα πρότεινα να περιμένουμε και την Τετάρτη συνάδελφε μας έφαγε. Τι Τρίτη τι Τετάρτη...Μια ημέρα είναι η διαφορά εδώ φάγαμε τον γάιδαρο ολοκληρο. Χώρια που επειδή είμαι πολύ νέος στη δουλειά μου, μόλις την Πέμπτη ξεκίνησα και θα ήθελα και μια δυο μέρες να δηλώσω άδεια (οκ αυτο δεν σας αφορά αλλά φαντάζομαι ότι) ...
    Η Αλεξάνδρα και ο μας έκατσε στο παραπάνω έχουν δίκιο. Για να δούμε τι θα πράξουν και πως θα το πράξουν τις επόμενες 4 ημέρες και μετά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για ότι συμβεί. Αλλά ο σκοπός είναι να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ γιατί όλοι έχουμε ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΡΑ. Για τα θέματα των δουλειών και άλλων δράσεων ας τα συζητήσουμε αργότερα όταν λύσουμε πρώτα αυτό. Θα μας φοβηθούμε όταν θα μαστε 200 και 300 και όχι 10 και 20 .Παράλληλα θα πρότεινα στην Συντονιστική μας να προτείνει κοινή δράση στο θέμα αυτό και με τους συναδέλφους της Commercial Value οι οποίοι άμεσα μπορεί να μην επηρεάζονται έμμεσα όμως θα τα βρούνε όλα αυτά και εκείνοι στο μέλλον τους.

    Ένα προσωπικό μου παράπανο και εύλογη. Γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ GENERAL UNION δεν εμφανίστηκε στους αγώνες μας? Πολλοί από εμάς ξενυχτήσαμε βράδυα ολόκληρα ώστε να φτιάξουμε μηχανισμό που θα βοηθούσε και ΕΚΕΙΝΟΥΣ, που είναι τώρα αυτοι? Κατανοώ ότι η επόπτης που τους ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ - και όχι σαν τους δικούς μας που παίζουν κρυφτούλι- έχει τηρήση μια ομαλή γραμμή...αλλά γιατί?

    ReplyDelete
  36. Επίσης θα πρότεινα την απεργεία επ αορίστω των συναδέλφων που εργάζονται στην εκκαθάριση και να τους συμπαρασταθούμε και εμείς.

    ReplyDelete
  37. Ορίστηκε και εκκαθαριστής στην General

    ReplyDelete
  38. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΠΕΙΑ?
    Κ ΠΟΤΕ?

    ReplyDelete
  39. Αυτό που μου φαίνεται εμένα πολύ περίεργο είναι πώς στην ημερησία διάταξη της ΕΠΕΙΑ υπήρχαν και οι εταιρίες των οποίων ανακλήθηκε η αδεία και επικηρώθηκε η απόφαση για εκκαθαριστή της general και δεν συζητήθηκε το δικό μας.....???????? συνεπώς δεν λένε ψέματα? εγω αναρωτιέμαι, μήπως εκτός από ψεύτες είναι και κλέφτες?

    ReplyDelete
  40. Καλημέρα συνάδελφοι, χτες βρέθηκα για προσωπική μου υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο του Ηρακλείου,εκεί βρισκόταν πελάτης της εταιρείας ΑΕΓΑ, ο οποίος είχε δώσει επιταγή για τα ασφάλιστρα του συμβολαίου του η πληρωμή της οποίας ήταν μετά που έκλεισε η εταιρεία. Δεν την πλήρωσε και κάποιος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, γνωρίζω το όνομα του, του την σφράγισε, όχι φυσικά στο όνομα της εταιρείας, όλοι αυτοί οι "κύριοι" όταν έκλεισε η εταιρεία πήραν τις επιταγές, ο θεός ξέρει τι ποσόυ ήταν, για τους εαυτούς τους. Να ρωτήσω κάτι εγώ που δεν ξέρω , όλο αυτό είναι νόμιμο; μήπως και αυτό στην τελική είναι εις βάρος μας.

    ReplyDelete
  41. YANNIS EINAI PARANOMO... HTAN TO IDIO ATOMO POU EKANE THN TRAMPA STIS EPITAGES STO TAMEIO TIS 3 TELEUTAIES MERES?

    RE NA RWTHSW EGW KATI, MESHMERI GONIA STAUROU KAI STADIOU O PANTELIDHS ME TON VOITHO TOU BLAXOGIANNI KAI SYNERGATI TOU PSWMIADH TI DOULEIA EIXAN KAI TREXAN STOUS DROMOUS, ERXOMENOI APO THN EPEIA? (ESTRIVA STIN STAYROU)

    RE POSO MAS DOULEUOUN?
    KSERW OTI YPARXOUN SYNADELFOI SAN EMENEA POU EXOUN KYNHGETIKH H ALLA KOUMPOURIA. RE PAIDIA DEN TA FERNETE NA DOUME POSA AYGA PIANEI TO KALATHI ME TOUS EPOPTES? H TO PETSAKI? MHN BALETE SKAGIA MESA KAI EXOYME ATYXHMATA MONO XONTRO ALATI, AUTO NA DEITE PWS TSOUZEI

    ReplyDelete
  42. ASC, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ.

    ReplyDelete
  43. ........ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΡΘΕ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

    ReplyDelete
  44. Επέβαλε συνολικό πρόστιμο 1.060.000 ευρώ στις εταιρείες «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ Α.Ε.ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και «ΑΣΠΙΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Α.Ε.» καθώς και στα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων για μη παροχή στοιχείων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, παρακωλύοντας έτσι τη διερεύνηση ενδεχόμενης υποχρέωσης των εταιριών αυτών για δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου κατά την έκδοση ομολογιών.

    Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιλήθφηκε της υπόθεσης κατόπιν καταγγελιών επενδυτών στα τέλη του 2009. Ειδικότερα επέβαλε πρόστιμο από 250.000 ευρώ στην εταιρία «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ Α.Ε.ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και στον κ. Παύλο Ψωμιάδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της, 100.000 ευρώ στην κα Μαρία Ψωμιάδη και 80.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Λουλουδάκη, μέλών του διοικητικού συμβουλίου της ανωτέρω εταιρίας. Επίσης, επέβαλε πρόστιμο από 150.000 ευρώ στην εταιρία «ΑΣΠΙΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Α.Ε.» και στον κ. Βασίλειο Τσιρίκο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της καθώς και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στην κα Μαρία Ψωμιάδη και 30.000 ευρώ στον κ. Ανέστη Γιαννούση, μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

    Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συνεχίζει την έρευνα της υπόθεσης.

    ReplyDelete
  45. θα θυμίσω μόνο ότι στην αμερική ο μειντοφ εφαγε 3 ισόβια

    για τα δεδομένα της ελλάδας...όλοι αυτοί οι κύριοι και άλλοι παραπάνω με σαφέστατες ευθύνες δεν θα πρεπε να φάνε τετράκις...τουλάχιστον

    εχετε καταλάβει ότι ολοι του, ΟΛΟΙ είναι συμμορία?

    ReplyDelete
  46. "...Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις τριών δανειστών του από τις Σέρρες, οι οποίοι πέτυχαν την κατάσχεση λογαριασμών για την ικανοποίηση οφειλών ύψους 215.690, 112.113 και 178.431 ευρώ αντίστοιχα.

    Τον τόνο βεβαίως είχε δώσει πρώτο το Δημόσιο, το οποίο με κατασχετήριο από τη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 πήρε από λογαριασμό του Παύλου Ψωμιάδη το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για οφειλές του προς την Εφορία...."
    (http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/04/1_2624.html)

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

    ReplyDelete
  47. RE AFOUTA LEFTA TO EXEI PEI KSEKATHARA O PANTELIDHS.DEN THA PAROUME MIA. TO EXEI PEI PROSOPIKA KAI STHN OMOSPONDIA KAI SE OLO TON KOSMO KAI SE EMENA PROSWPIKA SE THLEFWNO THN PROIGOUMENH PEMPTI. APLA H OMOSPONDIA TO KRYBEI RE KOROIDA KAI AAS ELEGE PSEMATA KAI TON GENARH STH SYNANTHSH

    KALA MAS ELEGE O AGANAKTISMENOS, PROBATA, MPEEEEEEEE DIKIO EIXE

    TA KARAGIOZAKIA TOY PASOK TIS KOTES PALI E?

    KELFTH PANTELIDH OEEEEEEEEE

    POSO MALAKES EIMASTE OLOI MAS REEEEEE?POSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ReplyDelete
  48. GIA AUTO SAS LEW, ELATE NA ANPOIKOSUME KANENA KEFALI NA DOUME POSO MAGES EINAI KAI AN TA DINOUN TA LEFTA AMESWS H OXI

    RE MPOREI NA BREI KAPOIOS DIEUTHINSI SPITIOU PANTELI BLAXOGIANNI?

    ReplyDelete
  49. O ALLOS O KOLLHTOS TOUS O XATZTOUNAS EXEI KANEI TIPTOA?

    A PAREPIPTONTWS AN TO BLEPEI KAI KANAS EFORIAKOS NA PW EDW OTI DEN EXEI KOPSEI OUTE MIA APODEIKSI GIA TA KATOSTARIKO POU PIRE

    ReplyDelete
  50. PANTWS EXOUME EKPAIDEYTEI KALA OLOI NA MIN MILAME ETSI? POLY KALA

    ReplyDelete
  51. EIDIKA SIMERA POU MPLOKARAN TA PANTA ME TO TEMA TIS ASPIS KAPITAL

    TO IKSERAN AUTO KAI EPOPTES KAI EPEIA GIA TIS MINISEIS TON EPENDYTWN OI OPOIOI PROSEFYGAN STIN DIKAIOSINI KAI PETYXAN SIMERA NA PAGOSEI H OLH EKKATHARISI

    KANEIS DEN THA PAREI TIPOTA

    GIATI TO KANAN. APLO GIATI KAI OI DIOI EXOUN FILOUS KAI SYGENIS POU EXOUN ZIMIOTHEI

    KAI TO EPIKOURIKO APO PISW TROEEEEEIIIIIII

    ME GEIA TO AMAKSI FILARAKO

    (KSEREWI AUTOS SE POION ANAFEROMAI)

    ReplyDelete
  52. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

    ΑΛΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΑ

    ΝΑΙ ΞΕΡΩ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
    Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ....

    ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ
    ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ
    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΓΙΝΑΜΕ ΑΧΑΡΟΙ-ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ
    Κ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ

    ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ
    ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΜΕ
    ΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ Κ ΑΠΕΙΛΕΣ

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΗΤΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ
    ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ Κ
    ΑΝΩΔΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ
    ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
    ΑΠΟΡΙΑΣ...


    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
    ΤΟ BLOG ΙΣΩΣ 2 - 3 ΦΟΡΕΣ
    ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΡΙΑ

    ΝΤΡΟΠΗ,,,ΝΤΡΟΠΗ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ.........

    ReplyDelete
  53. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΕΖΟ

    Η ΕΠΕΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ
    ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΕΙΑ

    Η ΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ

    ΕΝΩ ΤΟ ΔΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ
    ΦΟΡΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ
    ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
    ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ
    ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ Κ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ


    ΑΥΤΑ

    ReplyDelete
  54. AP TO INSURANCE DIALY SIMERA

    Ο/Η Αλεξάνδρα λέει:

    21 Απριλίου, 2010 στις 13:41
    Προς όλους τους ενδιαφερόμενους:
    Σήμερα επικοινώνησα με το τηλέφωνο 2106180620 και με ενημέρωσαν ότι οι βεβαιώσεις καταβολής ασφαλίστρων για την εφορία είναι έτοιμες και διαθέσιμες στα κεντρικά γραφεία της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» στο Μαρούσι.
    Οι βεβαιώσεις δεν θα αποσταλούν, όπως συνέβαινε μέχρι πέρσι, αλλά θα πρέπει να παραληφθούν από τον ασφαλισμένο.
    Υπάρχει πιθανότητα να αναρτηθούν στο internet αλλά δεν γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία.

    KALA MILAME XONTRO DOULEMA ETSI?

    ReplyDelete
  55. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΣΕΧΗΣ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ? ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ , ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ..) ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ , ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ....!!!!!!!!!!

    ReplyDelete