Monday 26 April 2010

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

Από τις εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ Υπό Εκκαθάριση και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ Υπό Εκκαθάριση, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η παράδοση των βεβαιώσεων θα ξεκινήσει από Τετάρτη 28/4/2010 αντί για τη Δευτέρα 26/4/2010, λόγω τεχνικού προβλήματος.



23 comments:

  1. Οι βεβαιώσεις θα περιλαμβάνουν τελικά τους μισθούς, μόνο μέχρι και 31/8/2009.

    ReplyDelete
  2. Οι καινούριες βεβαιώσεις θα περιλαμβάνουν τα δεδουλευμένα μόνο μέχρι 31/8/2009.

    ReplyDelete
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ (ΕΠΟΠΤΩΝ - ΕΠΕΙΑ) ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ- ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ
    ΑΠΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΤΟΙΜΑΣΕΙ
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG - ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΤΖ/ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ - ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ

    ReplyDelete
  4. Για τον ΠΒΠ:
    Εμείς γράφουμε γι αυτούς που δεν τα ξέρουν όλα, όπως και εμείς άλλωστε και γι αυτό ψαχνόμαστε.Και δικηγόρους λοιπόν θα ρωτάμε και φοροτεχνικούς και την ΟΑΣΕ και τον θεό τον ίδιο αν χρειαστεί, διότι δεν μας έχει ξανατύχει να βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση.Το βασικό είναι να ψάχνουμε και να βρίσκουμε πρακτικές λύσεις σ αυτά που παρουσιάζονται σχεδόν καθημερινά, έστω και αν αυτά φαίνονται αυτονόητα σε κάποιους.
    (Και ναι έχεις δίκιο, τα ίδια περίπου γράφαμε και όταν απολυθήκαμε).

    ReplyDelete
  5. Μα τα πράγματα είναι απλά και λογικά φίλε ΠΒΠ.
    Σήμερα πήγα πάλι στην εφορία που ανήκω και είχα μια καλή κουβέντα με τον διευθυντή εκεί και την προισταμένη εισοδήματος και πήγα και στο εισόδημα στο ΥΠΟΙΚ. που δουλεύει ένας φίλος.

    Σχετικά με τις βεβαιώσεις μου είπαν τα εξής

    1. Να ακολουθήσουμε πλήρως την συμβουλή του εργατολόγου για αναγραφή «με επιφύλαξη» (τώρα πια με το 31/08 δεν ξέρω τι αξία μπορεί να έχει)
    2. Δεν βρήκε από το σύστημα εάν οι εταιρία εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ έχουν υποβάλει συγκεντρωτική κατάσταση και εκκαθαριστική ΦΜΥ για το έτος 2009 και καθ όσον γνώριζε δεν πρέπει να έχει υποβληθεί τέτοια (στο σύστημα πάντως δεν φαινόταν τίποτα μέχρι και τα στοιχεία της προηγούμενης Πέμπτης) Συνεπώς επίσημα από την εφορία δεν μπορούν να συγκρίνουν τα στοιχεία της εταιρίας για τον φόρο μισθωτών για το έτος 2009 με τα στοιχεία που θα τους προσκομίσουμε εμείς. Υπόψιν ότι η δήλωση για τις εταιρίες έληξε την προηγούμενη Παρασκευή. Αυτό βέβαια εμάς ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ διότι μπορεί να γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο, αν και προσωπικά δεν πιστεύω να το κάνουν, απλά δείχνει το επίπεδο οργάνωσης που διατηρούν οι επόπτες εκκαθάρισης.
    3. Μας συμφέρει να δηλώσουμε ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ τις αποζημιώσεις απόλυσης για πολλούς λόγους.
    4. Καλό είναι η δήλωσή μας να μην γίνει μέσω ιντερνετ εφόσον γραφεί πάνω στην δήλωση το με επιφύλαξη (επίσης δεν ξέρω πια τι εξία έχει)
    5. Επειδή σε πολλούς συναδέλφους που λήγει η προθεσμία την επόμενη εβδομάδα (1,2,3) όσοι συνάδελφοι δεν προλάβουν να πάνε εάν το επιθυμούν στην κατά τόπους εφορία τους να το δηλώσουν ότι θα καθυστερήσουν ενδοχομένως, θα υπάρξει ειδική μεταχείρηση προκειμένουν να μην θεωρηθεί εκπρόθεσμη. Αυτό είναι σημαντικό, κοιτάξτε το.

    Αυτή είναι η δική μου πληροφόρηση, ειδικά στο 5ο θα υπάρξει ανοχή από τις κατά τόπους εφορίες εκτιμώ. Επίσης καλό είναι ο κάθε ένας μας να πάει στην εφορία που ανήκει να ζητήσει διευκρινήσεις, οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί αρκετά.

    Υγ τα παραπάνω τα γράφω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για αυτό είναι και το blog για να ακούγονται όλες οι γνώμες, έστω και αν δεν μας αρέσουν. Καλό είναι βέβαια να μην χαρακτηρίζουμε αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι επόπτες είναι άσχετοι με το αντικείμενο τελικά. Και κατά τεκμήριο προκύπτει ότι και στο επικουρικό δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Ντροπή... τόσους...οικονομικούς και ορκωτούς δεν έχουν εκεί μέσα, γιους, κόρες κλπ? Μια ...οικογένεια είναι όλοι άλλωστε (κυριολεκτικώ δεν μιλώ μεταφορικά).

    Πάντως παιδιά η προσπάθεια είναι από όλους και για όλους. Αλλά κάποιοι επιλέγουν να είναι πρώτη γραμμή και να δέχονται τα όποια πυρά ενώ κάποιοι άλλοι...καναπέ...

    όλες οι γνώμες δεκτές κατ εμε

    ReplyDelete
  6. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ BLOG KAΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ BLOGGERS ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/04/blog-post_3147.html?showComment=1272347750926#comment-c9046592204229767194

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

    ReplyDelete
  11. Πριν από λίγο, σε συνομιλία μου με τον κ. Γιάννη Βάσση (ΕΠ.Ε.Ι.Α.), μου κατέστησε σαφές ότι στο αυριανό Δ.Σ. δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη θέμα ΑΣΠΙΔΩΝ. Εκκρεμεί, όπως μου είπε, απάντηση της ΕΠ.Ε.Ι.Α. σε ερώτημα που έχουν θέσει οι Βλαχογιάννης-Παντελίδης σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων (τουλάχιστον) και η οποία -κατά τη γνώμη του- δεν είναι και δεσμευτική (άρα θα μπορούσαν να ενεργήσουν και χωρίς αυτήν). Άλλη μια φορά λοιπόν, το γνωστό πιγκ-πογκ και εμείς στη μέση στο ρόλο της μπάλας...
    Μου ανέφερε επίσης (και εδώ ας απαντήσει κάποιος που μπορεί πραγματικά να γνωρίζει) ότι τα δεδουλευμένα μπορούμε να τα διεκδικήσουμε από τον Ο.Α.Ε.Δ. (διάταξη περί αφερέγγυου εργοδότη), καθώς και τα ένσημα του Ι.Κ.Α..
    (υπάρχει πλέον δυνατότητα για κάτι τέτοιο, ή έχουν περάσει οι προθεσμίες άραγε);
    Τέλος, θα επιδιώξω εκ νέου συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους (του Επικουρικού περιλαμβανομένου αυτή τη φορά) μπας και βρούμε καμιά άκρη επιτέλους.
    Και όποιος θέλει συμπορεύεται...

    ReplyDelete
  12. MAZI ΣΟΥ ΔΤ... ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ,ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ.

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ "Η ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ..."

    ReplyDelete
  13. Τα δεδουλευμένα δεν μπορούμε να τα διεκδικήσουμε από τον ΟΑΕΔ μέσω του Ταμείου Αφερεγγυότητας , διότι έχει λήξει το εξάμηνο από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Ασπίδας που μέσα σ αυτό είχαμε το δικαίωμα. Επίσης να σας πω ότι και από κει να τα διεκδικούσαμε, αν παίρναμε χρήματα θα τα παίρναμε μετά από ένα ή δύο χρόνια, όπως έχει συμβεί και με άλλες επιχειρήσεις.
    Συνάδελφοι μάλλον τα πράγματα δεν πηγαίνουν στο σωστό δρόμο. Ελάτε όλοι στη γενική συνέλευση της Δευτέρας 3/5, ώστε να αποφασίσουμε όλοι μαζί, τους τρόπους δράσεις μας.
    Το επόμενο διάστημα, ας γίνει διάστημα δράσης και διεκδίκησης των αυτονόητων δικαιωμάτων μας, εκπλήσσοντας όλους τους υπεύθυνους μ αυτά που μπορούμε να κάνουμε.

    ReplyDelete
  14. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ......

    ReplyDelete
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΤΛ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ. ΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΕΝΑΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ!

    ReplyDelete
  16. @YIANNIS:
    Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό. Όσοι όμως όλο αυτό το διάστημα μάς απέτρεπαν από το να κινητοποιηθούμε, και έχουν ονοματεπώνυμο και επιπλέον, μας καλούν ύστερα από τόσο καιρό να κουνηθούμε... Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε. Όμως προσοχή στο τι θα προταθεί στη συνάντηση της Δευτέρας. Ας μην καταπιούμε αμάσητο ό,τι κι αν ειπωθεί και κυρίως ας μη λάβει συγχωροχάρτι κανένας (και εννοώ τους Επόπτες βεβαίως), όπως κάποιοι έσπευσαν με μεγάλη ευκολία να τους δώσουν...

    ReplyDelete
  17. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ , ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 1.500€ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ). ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ReplyDelete
  18. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΤΕ EINAI ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ;

    ReplyDelete
  19. Εγώ έχω πάρει ήδη σε δύο περιπτώσεις και φυσικά όχι σε 2 χρόνια αλλά σε 2-3 μήνες. Οσο όμως μιλούσα να κινηθούμε για τον ΟΑΕΔ, κανένας άλλος δεν έκανε κάτι.

    Το μόνο που διάβαζα εδώ ήταν από τους αγανακτισμένους οι οποίοι από την πολύ αγανάκτηση δεν άκουγαν κανένα.

    Από τον ΟΑΕΔ περίμεναν μια κατάσταση μόνο από την επιθεώρηση εργασίας για να μας πληρώσουν τρεις μισθούς (έστω και βασικούς).

    Τέλος πάντων αφού πήραμε τους 2 καλοκαιρινούς, κάτι ήταν κι αυτό.

    Οπότε το ταμείο αφερεγγυότητας πλέον είναι μόνο για τους συναδέλφους της Commercial.

    Εμείς τώρα, για το μέλλον, θα περιμένουμε είτε το δικαστήριο είτε κάποιον εξωδικαστικό διακανονισμό μέσω των δικηγόρων ώστε να ελπίζουμε να πάρουμε ένα μεγάλο μέρος από αυτά που μας χρωστούν.

    Ξέρω, ότι μετά από μένα θα βγουν πάλι κάποιοι και θα φωνάζουν ότι θα τα κάνουν λίμπα κλπ, εγώ απλώς ελπίζω η διαδικασία να ολοκληρωθεί πιο σύντομα (σε κανένα χρόνο;) και να τελειώνουμε με όλο αυτό το θέμα.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ;

    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ

    Α ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤE ΜΟΝΟ
    ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΑΠΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΑΙ..

    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΞΗ

    ReplyDelete
  22. ΤΙ ΩΡΑ ΣΤΙΣ 5:00; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ;

    ReplyDelete
  23. Το κάνουν στις 5 γιατί η αίθουσα δεν είναι δική μας, δεν μπορούν να τη δώσουν ότι ώρα θέλουμε εμείς. Και στις 6 να έρθει κάποιος όλο και κάτι δε θα προλάβει?

    ReplyDelete