Wednesday 23 December 2009

Ευχαριστούμε όλους σας! (ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!)

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι οι συνάδελφοι της ΑΕΓΑ βλέπουν τα βιβλιάρια της ΕΤΕ να "γεμίζουν". Πιστεύουμε ότι μέχρι το μεσημέρι, θα έχουν μπει τα χρήματα στους λογαριασμούς και στους τελευταίους. (Απ όσο γνωρίζουμε η ΕΤΕ ξεκινάει αλφαβητικά).
Για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε τους επόπτες, την Ομοσπονδία, το Σύλλογο, αλλά και τους υπαλλήλους της ΕΤΕ που υπερνικώντας τις συνήθεις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, υπερέβαλαν εαυτούς, ώστε πριν τα Χριστούγεννα, να έχουν όλοι τα χρήματά τους. Ευχαριστούμε ακόμη κι όλους εσάς τους συναδέλφους που στηρίξατε τη Συντονιστική. Πέρα από μικροψυχίες, απ όλους όσους έτρεξαν ή έζησαν από κοντά το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ΄όλους.
Βλέπετε ότι με το να είμαστε ενωμένοι καταφέραμε (πιστεύουμε) πολλά, μπορούμε και περισσότερα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι να πληρωθούμε όλα όσα πρέπει να πάρουμε και , φυσικά μέχρι όλοι να βρούμε δουλειά.
Και κάτι τελευταίο. Είδαμε όλοι, πόσο απαραίτητη τελικά είναι η οργάνωση στους συλλόγους.
Καλούμε κάθε συνάδελφο που έχει ήδη πιάσει δουλειά, να ενταχθεί στο συνδικαλιστικό όργανο του χώρου του. Τώρα πια ξέρουμε τι σημαίνει το να είσαι ενταγμένος στο σωματείο της δουλειάς σου, πόσα πράγματα μπορεί να καταφέρει η ενότητα. Ας αναλογιστούμε όλα αυτά που κατάφερε η ΟΑΣΕ και ο ΣΥΑΕ, πράγματα πρωτόγνωρα, τουλάχιστον στον ασφαλιστικό χώρο.

35 comments:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ReplyDelete
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ReplyDelete
  3. Πανηγυρικό το κλίμα!!!

    Αν και τουλάχιστον προσωπικά μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Τα περισσότερα θα φύγουν σε τρύπες και μπαλώματα. Αυτά τα χρήματα είναι του καλοκαιριού... Μακάρι να τελειώσει αυτή η ιστορία το συντομότερο δυνατόν, και να πάρουμε και τα υπόλοιπα, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι έμαθα από αυτή την ιστορία και εκτός των άλλων, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω χρήματα σε ασφαλιστική, σε οποιοδήποτε προϊόν. Μόνο το αυτοκίνητό μου και αυτό επειδή είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Δε θέλω βοήθεια για να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο, μπορώ να το κάνω και μόνος μου.

    Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλα τα "παιδιά" για το τρέξιμο που ρίξανε.

    Καλές γιορτές σε όλους μας.

    ReplyDelete
  4. Ωραία τα πήρα και εγώ, αν και έχω μια απορία και θα θελα να επικοινωνήσω με την ΕΧ λογικά θα τα έχουν πάρει όλοι.

    Λοιπόν πάμε να
    1. Καλύψουμε 1000 ευρώ το overdraft της ASPIS BANK
    2. Καλύψουμε 2 δόσεις στεγαστικού γιατί η τράπεζα δεν δέχτηκε καμία αιτίαση για πάγωμα του
    3. Να καλύψουμε το δάνειο αυτοκινήτου
    4. Να πληρώσουμε το σήμα τελών κυκλοφορίας
    5. Να πληρώσουμε ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ σύνολο 4 λογαριασμοί
    6. Να πληρώσουμε 4 κοινόχρηστα

    Να δω πόσα μας έμειναν...χμμμ -400?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Π.Ψ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ

    ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

    Υγ οι άλλες εταιρίες εξοφλήθησαν εμείς πότε θα παίρνουμε σειρά?
    Υγ 2 τα πραγματικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΟΥ σε εκείνους που τόσο καιρό προσπαθούν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΏΣ και κατάφεραν κάτι που μέσα σε ενάμιση μήνα, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ που μόνο χέρι στο ταμείο ήξερε να βάζει.

    ReplyDelete
  5. ... από ότι βλέπω, ο φανταστικός Όμιλος εταιρειών που εργαζόμασταν, συνεχίζει να μας κυνηγάει. Δεν έχει διευκολυνθεί κανένας συνάδελφος με δάνειο, για να αναπνεύσει.
    Και αυτοί σήμερα, άνοιξαν κατάστημα στο Κολωνάκι. Από το απέναντι πεζοδρόμιο παιδιά, μπορεί να μας ζητήσουν λεφτά....

    ReplyDelete
  6. Ένα ευχαριστώ κι από μένα σε όλους εκείνους που με τις ενέργειές τους επανέφεραν για λίγο το χαμόγελο στα χείλη μας.Ελπίζω σε λίγο καιρό να γελάσουμε με την καρδιά μας...

    ReplyDelete
  7. Προς τους Επόπτες και όλους όσους βοήθησαν... http://www.youtube.com/watch?v=QbRXsSh05P8

    ReplyDelete
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.....

    ReplyDelete
  9. Πρός όλους τους ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

    Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

    Με εκτίμηση,

    Βασίλης Αδαμόπουλος

    ReplyDelete
  10. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/12/2009_315882

    ReplyDelete
  11. Καλά Χριστούγεννα σε μας και στις οικογένειές μας. Τα φετεινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερα. Πολλές ευχές στους συναδέλφους από το τμήμα μου, σας αγαπώ και σκέφτομαι όλους.

    ReplyDelete
  12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!

    ReplyDelete
  13. Ευχαριστώ όλους εσάς για ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα για εμάς και σας εύχομαι ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ & ΔΟΥΛΕΙΑ σε όλους σύντομα.
    Ευχές σε όλους καλές γιορτές και ας είναι το 2010 επιτέλους τυχερό για εμάς και τις οικογενειές μας.

    Υ.Γ. Ευχές στο Τμήμα μου και να γνωρίζουν ότι πάντα τους σκέφτομαι και ότι ποτέ δεν πρόκειται να τούς ξεχάσω... φιλιά σε όλους.

    Χ.Β.

    ReplyDelete
  14. Ευχομαι θερμά με όλη μου την ψυχή
    Χρόνια πολλά σε όλους!!!
    Να περάσουμε καλά όλοι, τις γιορτές αυτές.
    Το μόνο δώρο που ζητάω από τους μάγους με τα δώρα, είναι να βγουν οι ευχές όλων μας αληθινές.
    Σας αγαπώ πολύ.

    Βασιλική Ανατολίτου

    ReplyDelete
  15. Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά για όλους. Ελπίζω το νέο έτος να φέρει περισσότερο χαμόγελο σε όλους μας.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μάχονται με την ψυχή τους για τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα. Ο θεός να σας έχει καλά.
    Μαρίζα Κορωνίδου
    Γραφείο Τύπου

    ReplyDelete
  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους και μη που έτρεξαν για μας.

    Ευάγγελος & Ελισσάβετ

    ReplyDelete
  17. Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι, να μην ξαναχρειαστεί να δουλέψουμε για απατεώνες....

    ReplyDelete
  18. Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και ΠΟΛΛΑ.

    Επίσης εύχομαι να έρθει εκείνη η μέρα που θα αποτελούμε μέλη μιας ασφαλιστικής οικογένειας, η οποία θα επιτελεί το ύψιστο κοινωνικό της έργο, έχοντας εξοβελίσει από τους κόλπους της, όλα εκείνα τα παράσιτα που την ταλαιπωρούν τόσα χρόνια.

    ReplyDelete
  19. ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ReplyDelete
  20. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΄ΜΑΣ.............

    ReplyDelete
  21. Χρόνια πολλά σε όλους με Υγεία και Ηρεμία. Ελπίζω τα νερά την επόμενη χρονιά να οδηγήσουμε σε υπήνεμα λιμάνια.

    Φοβάμαι, όμως πως από Φεβρουάριο έρχονται θύελλες και άλλοι συνάδελφοι θα βρεθούν στην ίδια άσχημη θέση όπως εμείς. Ας ελπίσουμε πως θα βγω ψεύτης.

    ReplyDelete
  22. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ CABRIO.
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ Η ΑΚΟΜΗ;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....

    ReplyDelete
  23. http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=3104
    ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ReplyDelete
  24. εαν η επιθεώρηση εργασίας δεν κρίνει λογικές τις αιτιάσεις των αντικρουόμενων μερών- εκπροσωπων της πολιτείας για την μη ταυτόχρονη καταβολή των αποζημιώσεων απόλυσης και των υπολοίπων χρημάτων και με αυτό τον τρόπο η απόλυση καταστεί παράνομη ίσως και να οδηγηθούμε εδώ

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=815933&lngDtrID=244

    ή και εδώ

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=7928872

    και στην δικη μας περίπτωση ειναι ανωτέρα βία...

    Προσωπικά επιμένω και θα συνεχίσω να επιμένω ότι πάνω από όλα είναι το εργασιακό δίκαιο και όχι οι τεχνικές λεπτομέρειες των αιτιάσεων που έδωσαν οι εκπρόσωποι της Πολιτείας. Προσωπικά έχω σκοπό να το τραβήξω πολύ, πρωτοδίκως, δευτεροδίκως μέχρι και να τελεσιδικήσει και να κυνηγήσω όλα τα διαφυγόντα έσοδά μου μέχρι και τη μέρα που θα βρω δουλειά.

    Και για να απαντήσω σε ένα ερώτημα που τέθηκε με δεικτικό τρόπο στην συνάντηση για το αν ειμαι νομικός ή όχι θα πω απλά ότι όχι δεν είμαι δικηγόρος, ειδίκευσή μου λόγω νομικού της νομικής είναι τόσο το εμπορικό όσο το εργασιακό δίκαιο, και εν τέλει πρόσβαση στη Νομική Πληροφορία μπορεί να έχει ο καθένας αρκεί να διαβάσει.

    Ο Πανδέκτης, το lawnet, όσο και η συνδρομητική υπηρεσία της βάσης Νομικών (Ποινικών, Αστικων πληροφοριών και εργασιακού δικαίου) της intracom είναι σε κοινή χρήση αν ξέρουμε να διαβάζουμε ελληνικά.

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Η άλλη άποψη τώρα που αναφέρει ότι είναι μία δύσκολη υπόθεση η υπόθεσή μας και ιδίως της ΑΕΓΑ και για αυτο οι επόπτες προχωρούν με προσεκτικά βήματα, είναι κάτι που συμφωνώ απόλυτα.

    Όμως δεν συμφωνώ στις αιτιάσεις της Πολιτείας μέσω του επίσημου ελεγκτικού της οργάνου για τον χρόνο μη ικανοποίησης των αιτημάτων μας. Εφόσον η απόφαση για το κλείσιμο της εταιρίας πάρθηκε- σωστό ή λάθος δεν μπορώ να το κρίνω - θα έπρεπε η Πολιτεία ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να είχε σχεδιάσει τα βήματά της προσεκτικότερα.

    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ οι δημόσιοι Λειτουργοί των διαφόρων τέτοιων επιτροπών (και για να μην παρεξηγηθώ ΔΕΝ εννοώ τους επόπτες εκκαθάρισης), για να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι πρέπει να πράξουν σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι να λένε απλά ότι είναι μια πρωτοφανής και δύσκολη περίπτωση και να τα αφήνουν σχεδόν έρμαιο της τύχης. Συγγνώμη που γίνομαι τόσο σκληρός σε ημέρες τέτοιες που για τους άλλους είναι γιορτινές, αλλά για εμένα δεν είναι, θα ήταν αν είχαν φροντίσει κάποιοι να έχουν σχεδιάσει προσεκτικά τα βήματά τους για το μετά το κλείσιμο της εταιρίας.

    Επίσης ένα χρόνια πολλά και στον άνθρωπο (ολοι μας ξέρουμε ποιος είναι) που μας βοήθησε να ξαναπιάσουμε ολοι μας δουλειά στις υπολοιπες εταιρίες του ομίλου, όπως ειχε υποσχεθεί και στην συνέντευξη του στις αρχές οκτώβρη στο σκαι ραδιόφωνο και στο sbc tv και το 2010 για εκείνον, κάθε δική μας ευχή να γίνει πραγματικότητα.

    Καλή χρονιά σε όλες και όλους!

    ReplyDelete
  28. "...να ξαναπιάσουμε ολοι μας δουλειά στις υπολοιπες εταιρίες του ομίλου..." φίλε, ελπίζω να κάνεις χιούμορ και γω να είμαι χαζός που δεν το κατάλαβα!

    ReplyDelete
  29. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΔΕΡΦΕ ΑΝΕΡΓΕ!ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!ΝΟΜΙΖΩ???

    ReplyDelete
  30. λοιπον το ξαναγράφω

    "Επίσης ένα χρόνια πολλά και στον άνθρωπο (ολοι μας ξέρουμε ποιος είναι) που μας βοήθησε να ξαναπιάσουμε ολοι μας δουλειά στις υπολοιπες εταιρίες του ομίλου, όπως ειχε υποσχεθεί και στην συνέντευξη του στις αρχές οκτώβρη στο σκαι ραδιόφωνο και στο sbc tv και το 2010 ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ."

    δυστυχώς ο γραπτός λόγος όπως το έχω ξαναγράψει δεν έχει χροιά ή χρώμα για να καταλάβετε το ειρωνικό της διάθεσης

    παρεπιπτόντως τα νεα για κομερσιαλ δεν ειναι καθόλου καλα
    ακυρωσαν τα ομαδικα τους η aegean ο ηλπαπ κ ο χουντάλας
    οι εξαγορές έχουν γινει βουνο
    και τα ταμεία της εταιρίας είναι τελειως στεγνα

    δυστυχως

    κουραγιο παιδια εκει...

    ReplyDelete
  31. τουλάχιστον εκεί ο κόσμος προστατεύτηκε

    πληρώθηκε στις 10 του μηνός τα πάντα και δώρα και όλα γιατί ακριβώς γνώριζαν τι θα γίνει (μιλώ για κομερσιαλ)

    εμείς? Έλα μωρέ εμείς είχαμε...συνηθίσει

    ReplyDelete
  32. Τι κουράγιο λες ρε μεγάλε στα παιδιά της commercial; Είναι σαν να είναι σε αεροπλάνο, να βουτάει κάθετα με σβηστή μηχανή, και εσύ να τους λες σα τους παπάδες ότι η χάρις του κύρίου θα τους σώσει.
    Ευτυχώς εκεί είναι πληρωμένοι εκτός απο Δεκέμβρη και Δώρο (ίσως)
    Και είναι και μικτή εταιρία η commercial αρα θα φάνε πακέτο όπως οι φουκαράδες της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ

    ReplyDelete
  33. YELLOW ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΕΠΕΣΕ!
    ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!

    ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΑΙΝΟΤΑΝ!

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ!

    ΜΑΓΚΙΕΣ.
    ΟΙ "ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ" ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕ ΚΑΘΕ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΔΕΚΑΣΤΟ!

    Η CV ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. ΤΟ "ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ.

    ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ! ΑΓΡΙΩΣ!

    ReplyDelete
  34. @ GL

    Το ίσως στη παρένθεση δεν το διάβασες.

    ....μάλλον πρόλαβε και σου απάντησε ο control.
    Το τι έκαναν διευθυντάδες -υπάλληλοι μετά το φούντο κλπ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    Το παιδί με τα γυαλιά πληρώνει το κόσμο του φυσικά. Τα ...παιδιά του θα άφηνε απλήρωτα;
    Και την αποζημίωση τσίμπησε πριν φύγει.
    Ο κομψός τη πήρε όταν τον σούταραν; Οι υπόλοιποι των ΑΣΠΙΔΩΝ τις πήραν;

    Τα blogs είναι για να ανοίγεις το στόμα σου. Γιατί δεν το ανοίγεις;
    Kαλή Χρονιά

    ReplyDelete