Monday 21 December 2009

Καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΓΑ!!!!

Επί τέλους!!!!
Η αγωνία των συναδέλφων της ΑΕΓΑ έλαβε τέλος. Ύστερα από μια πραγματικά αγωνιώδη μέρα, πριν λίγο οι επόπτες ανακοίνωσαν ότι αύριο Τρίτη το πρωί η ΕΤΕ θα έχει στη διάθεσή της τα χρήματα και τις καταστάσεις των υπαλλήλων της ΑΕΓΑ ώστε να προχωρήσει στην πληρωμή των 2,5 μισθών.
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.
Τετάρτη πιστεύουμε ότι η ΕΤΕ (αν κρίνουμε και από τους αντίστοιχους χρόνους που έκανε για την ΑΕΑΖ) θα έχει ενημερώσει τους λογαριασμούς των συναδέλφων.
Ήταν το ευχάριστο τέλος μιας δύσκολης ημέρας, κατάληξη ενός πραγματικά δύσκολου επταήμερου με πολλές εντάσεις και ανατροπές. Θα θέλαμε εδώ να εξάρουμε και να ευχαριστήσουμε για την αποφασιστική συμβολή στον αγώνα μας, τους επόπτες και των δύο εταιριών, οι οποίοι στο συγκεκριμένο θέμα ήταν (και ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα είναι) στο πλευρό μας, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι δέχθηκαν να γίνει η καταβολή μέσω ΕΤΕ, και όχι ASPIS BANK, πράγμα το οποίο θα απέβαινε ολέθριο για τους πολλούς συναδέλφους που θα έβλεπαν τα χρήματά τους να κάνουν "φτερά" λόγω των δανειακών υποχρεώσεών τους προς την ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ.
Και φυσικά τον Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών (που η πρόεδρος κ. Όλγα Τσόγκα παρά την ασθένειά της ήταν μαζί μας όλο το πρωί) που μαζί με την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδας, κατόρθωσαν με τις πιέσεις τους προς κάθε κατεύθυνση όχι μόνο να αποσπάσουν την υπόσχεση των υπευθύνων να κάνουμε Χριστούγεννα αν μη τι άλλο, όχι με άδειες τσέπες, αλλά πιέζοντας και για να ξεπεραστούν τα τελευταία γραφειοκρατικά και νομικά προβλήματα που ειδικά στην ΑΕΓΑ προς στιγμήν φάνηκαν να είναι αξεπέραστα.
Αργότερα θα υπάρξει ενημέρωση και για το θέμα των καταγγελιών στην Επιθεώρηση Εργασίας.

30 comments:

  1. Πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους παιδιά και το Ολγάκι που παρότι γριπιασμένο ήταν εκει να μας στηρίξει
    Και βέβαια σε όλους τους συναδέλφους που μοχθησαν και ετρεξαν για το αποτέλεσμα και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια

    ευελπιστουμε και ελπίζουμε και για τα υπόλοιπα χρήματα να υπάρξουν ανάλογα καλά νέα

    ReplyDelete
  2. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΤΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΤΕ:
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΕΧΕΤE ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ReplyDelete
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 19 ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ 20 .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΕΙ;ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;H ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΥΣ;ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΥΠΕΒΑΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΛΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...

    ReplyDelete
  4. Κατ αρχάς τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν (εννοείται) σε μένα, αλλά στους προαναφερόμενους στην ανάρτηση. Όσο για το διαγωνισμό μηχανογράφων, αυτός είχε ανακοινωθεί εδώ και 2 μήνες (αν θυμάμαι καλά) και είχε δημοιευτεί στις εφημερίδες. Για τα Χανιά δε ξέρω.

    ReplyDelete
  5. Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΑΡΝΗΘΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ

    ReplyDelete
  6. Στα Χανιά υπήρξε αίτηση συναδέλφισσας που όταν ενημερώθηκε για την πρόθεση της Εθνικής να την προσλάβει, έστειλε επιστολή οτι είχε ήδη προσληφθεί στην Ευρωπαική Πίστη.

    όσο για την μηχανογράφηση, αλλά και θέσεις risk managment που έχουν ήδη προκηρυχτεί δημόσια, θεωρώ οτι θα πρέπει να καλυφθούν κατα το μεγαλύτερο μέρος τους ( ή και συνολικά) απο ανέργους που συμπληρώνουν τα προσόντα που απαιτούνται απο τις θέσεις που προκηρύχτηκαν.

    Ήδη αυτό έχει ζητηθεί απο την Ομοσπονδία αλλά και σήμερα ο Σύλλογος της Εθνικής πήρε σχετική απόφαση.

    ReplyDelete
  7. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ.

    ReplyDelete
  8. Μια μικρή παρατήρηση. "..όχι ASPIS BANK, θα έβλεπαν τα χρήματά τους να κάνουν φτερά..." γράφει η ανάρτηση. Πιστεύω, ότι μέσα σε λίγες γραμμές, περιγράφεται η πραγματική εικόνα αυτού του ομίλου. Πως τελικά ο Όμιλος και ο ίδιος ο Ψωμιάδης έβλεπε τους υπαλλήλους του. Σας θυμίζω ακόμα την συγκέντρωση στο Κάραβελ, που μας ζήτησε να βάλουμε τα λεφτά μας στην ASPIS BANK, αλλά και τις μετοχές που μας έβαλε να αγοράσουμε το '99.

    ReplyDelete
  9. Ακόμα και την τελευταία ώρα αυτού του Ομίλου. Όταν οι υπάλληλοί του είναι στο ταμείο ανεργίας, όταν και οι υπάλληλοι της Cmmercial ετοιμάζονται να ανέβουν τον Γολγοθά της ανεργίας και οι υπάλληλοι της ASPIS BANK αγωνιούν. ακόμα και τότε, δεν έχει βρει τρόπο, ο πολυαγαπημένος μας Πρόεδρος, να ρυθμιστούν τα χρέη μας στην "τράπεζά ΜΑΣ". Ο Αυτοκράτορας της λαμογιάς και της απατεωνιάς.... Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΕΙΑ για την Commercial. Θα καταλάβετε πως λειτουργούσε ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ!!!

    ReplyDelete
  10. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους τρέχουν κάθε μέρα για μας τους πολλούς. Όσους πιέζουν πολιτικούς και παράγοντες αυτού του σάπιου κράτους. Τελικά το μόνο που υπάρχει στην "Κολομβία του Βαλκανικού Νότου" είναι το φιλότιμο και η λεβεντιά κάποιον... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ!!!!

    ReplyDelete
  11. ... και για σας κύριε Ψωμιάδη. Δεν ξέρω τι έχετε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη φέτος. Αλλά μακάρι όταν έρθει ο Άγιος σπίτι σας, να σας φέρει και ΟΛΑ τα ΔΩΡΑ και τις ΕΥΧΕΣ που σας έχουμε στείλει εμείς, οι αγαπημένοι σας υπάλληλοι. Χρόνια πολλά ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ReplyDelete
  12. Ωπα! Το τσακώσαμε το νέο!
    Είπε ο Πρόεδρος να βάζετε λεφτά στην ΑΣΠΙΣ BANK;
    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ....
    Όπως ακριβώς κάνει και αυτός.
    Το έδειξε εμπράκτως με τα λεφτά της Σουηδίας και της Commercial ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    Καλοφάγωτα τα λεφτά μάγκες. Αλλά για πείτε μου για να τη ψάξω λίγο παραπάνω. Οι διευθυντές σας τελικά πληρώθηκαν;
    Κάποιος λαγός θα βγεί και απο κεί

    ReplyDelete
  13. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ NEXTDEAL.GR

    Αποκαλύψεις σχετικές με το ρόλο της ΕΠΕΙΑ και το "σχέδιο απαξίωσης των εταιρικών του συμφερόντων στον ασφαλιστικό τομέα" υπόσχεται ο κ. Λάμπρος Χριστοφής σε σημερινή συνέντευξη τύπου, που οργανώνει στην Αθήνα με τίτλο: “Όλη η αλήθεια για το ρόλο της ΕΠΕΙΑ και την πολιτική ανοχή στους αδιαφανείς και ιδιοτελείς σχεδιασμούς της”
    O κ. Λάμπρος Χριστοφής είναι όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση, βασικός μέτοχος της εταιρείας Advantage Capital Holding, η οποία κατέχει τη πλειοψηφία των μετοχών των εταιρειών Commercial Value Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία και ASPIS BANK.
    Ο κύριος Χριστοφής, αναφέρει ότι, θα καταγγείλει και θα αποκαλύψει το σχέδιο απαξίωσης των εταιρικών του συμφερόντων στον ασφαλιστικό τομέα από την ανεξάρτητη Αρχή “ΕΠΕΙΑ” και τον Πρόεδρό της κ. Γ. Πέτσα. Επίσης θα αναφερθεί στη σημερινή απόφασή της, σχετικά με την Commercial Value, με την οποία την οδηγεί σε διάστημα ενός (1) μόλις έτους σε δεύτερη (2η) αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με άδικα και αβάσιμα κριτήρια.

    Μοναχά μια ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ στην ΕΠΕΙΑ

    Ο ανωτέρω κύριος ΔΗΛΩΝΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτός δεν ήταν Μέλος ΔΣ και βασικός μέτοχος στο ΓΑΛΑΞΙΑ, στη MARKET TRENDS INSURANCE που έκλεισαν;

    ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;

    Το νόμο τον εφαρμόζετε μόνο για τα υπαλληλάκια τους Διευθυντές και τους προισταμένους ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ;

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Οσο για όλους εσάς τους υπαλλήλους. Γιατί δε πάτε να του κάνετε μιά υποδοχή να τον χειροκροτήσετε;
    Δεν είδατε πόσο ενδιαφέρον έδειξε όταν ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;
    Κάθε μέρα σας έπαιρνε τηλέφωνο να δεί αν είστε καλά, αν πεινάτε, μήπως θέλετε να σας στείλει χρήματα!
    Εσείς γιατί δε πάτε να το βοηθήσετε το παιδί τώρα πούχει ανάγκη;

    @ TELIKA MAS EKATSE

    Πάνω που πληρώθηκαν τα δικά σας παιδιά και είπες να πιείς κανα κρασί ήρεμος με την οικογένεια, τώρα θάχεις να κουλαντρίζεις και τους 250 της Commercial Value...
    Καλό Κουράγιο σε σενα, καλή δύναμη στην Όλγα

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ....Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ

    ReplyDelete
  16. Το επίδομα αλληλεγγύης μπήκε! Το αναφέρω πιο πολύ για να μη δείτε αύριο περισσότερα λεφτά στο λογαριασμό σας, από όσα περιμένετε και αναρωτιέστε τι έγινε...

    Να σημειώσω ότι κάρτα ανεργίας έβγαλα στις 10/11/2009 και το ποσό που πιστώθηκε στο λογαριασμό μου είναι 200€ (άγαμος, χωρίς παιδιά κτλ.)

    Να 'στε όλοι καλά

    ReplyDelete
  17. Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι το επίδομα αλληλεγγύης μπήκε και σε μένα, γραφτηκα στις 17.11.2009 και θα το λάβουν ολοι όσοι έχουν γραφτεί μέχρι και 10.12.2009

    Γνωρίζεις σουπερ βάτραχε αν μπαίνει και καμιά αναλαγία δώρου χριστουγέννων αργότερα?

    YELLOW εμένα οι πληροφορίες μου, μου λένε πως ακόμα και τη στιγμη που μιλάμε μπαίνει χέρι στο ταμειο της άλλης εταιρίας που απέμεινε. Το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο τον 80 ευρώ και η hestiun ολοι ξέρουμε πια είναι... ότι προλάβουν, μέχρι τελευταία στιγμή. Μακάρι τα παιδια εκεί να την γλυτώσουν και να πάνε με την axa που πια υπάρχει επίσημη πρόταση και είναι σοβαρή εταιρία, αλλά το τίμημα δεν ικανοποιεί τον βασικό μέτοχο, ακόμη.

    Χριστοφή είναι το όνομα yellow όχι Χριστοφής και χρωστάει στη μισή κύπρο και τον κυνηγάει ή άλλη μιση. Και για να δω πόσο πιο δυνατός λύτης είσαι από μένα, τι σχέση έχει ο άρτος με το ΓΕΕΘΑ?

    Δυστυχώς για να καταλάβουμε όλοι μας τι παιχνίδι παίχτηκε στην πλάτη μας, υπήρχε η δυνατότητα το 1/3 του προσωπικού να δουλέψει σε άλλες εταιρίες και όμως το μέγιστο αφεντικό μας δεν βοήθησε κανέναν παρ ότι ακόμα και από την τράπεζα ζητήθηκε να καλύψει προσωπικό από εμάς. Και όχι μόνο δεν βοήθησε αλλά απέτρεψε κιόλας οποιαδήποτε πρόσληψη.

    ReplyDelete
  18. @control

    Αν εννοείς, για αναλογία δώρου μαζί με το επίδομα ανεργίας, ναι, μπαίνει και αυτό μαζί με την καταβολή του επιδόματος για το Δεκέμβρη.

    Αν δε πάρεις όμως επίδομα το Δεκέμβρη, το φετινό το χάνεις, και θα το πάρεις του χρόνου. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τους υπαλλήλους στον ΟΑΕΔ που ανήκεις.

    ReplyDelete
  19. επειδη είδα ότι μου μπήκαν 454 κάτι +200 και ψαχνόμουν αν το 200 αρι ήταν το δώρο χριστουγέννων αυτό ή επίδομα αλληλεγγύης

    οκ θα το ρωτήσω αύριο που θα πάω να με "σφραγίσουν"

    σε ευχαριστώ πολυ και πάλι

    ReplyDelete
  20. Συνάδελφοι,
    Ήθελα εδώ και καιρό που έχω διαβάσει κάποια σχόλια να κάνω μια εξήγηση. Έχει διατυπωθεί από εναν συνάδελφο επανειλημμένως για την πρόεδρο του ΣΥΑΕ "τι δουλειά έχει η πρόεδρος των απολυμένων και υπάλληλος της ΕΑΕΕ" κλπ.
    Θέλω να διευκρινήσω ότι η κ. Όλγα Τσόγκα, είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών, εκλεγμένη από το 1987, και είναι υπάλληλος της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών από το 1977.
    Τα μέλη του ΣΥΑΕ είναι υπάλληλοι ασφαλιστικών εταιριών που δεν έχουν δικό τους σύλλογο. Αυτό είναι και το σωματείο που ανήκαν (όσοι ανήκαν...) και οι υπάλληλοι της Ασπίδας.
    Το γεγονός ότι είναι υπάλληλος της ΕΑΕΕ δε σημαίνει το παραμικρό, εφ όσον είναι ασφαλιστική υπάλληλος, όπως π.χ. το προεδρείο της Ομοσπονδίας αποτελείται από υπαλλήλους του Φοίνικα, της Εθνικής κ.λ.π., όπως και τα μέλη και πρόεδροι άλλων σωματείων κάπου δουλεύουν, όπως και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είναι υπάλληλος της ΕΤΕ. Έξ άλλου όλοι αναγνωρίζουν τον αγώνα που δίνει δίπλα μας, όπως και η ΟΑΣΕ, και όλοι θα την είδατε (όσοι ήρθαν ....) την Παρασκευή στην Επιθεώρηση Εργασίας αν και ήταν άρρωστη. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας.

    ReplyDelete
  21. Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ σε αυτούς που έτρεξαν και τρέχουν για όλους εμάς που για διάφορους λόγους ο καθένας, δεν είμασταν πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή.

    Όσο για το νέο που ανήρτησε (για Χριστοφή) ο Yellow Journal τον οποίο χαιρετώ :), θέλω να προσθέσω ότι προσωπικά λυπούμε ειλικρινά που υπάρχουν άνθρωποι σαν κε αυτόν (Λ.Χ.) που προσπαθούν να μας πήσουν και να μας πουλήσουν παραμύθια ότι φταίει η ΕΠΕΙΑ για αυτά που γίνονται με την CV.
    Βρε Λἀμπρο (ίσως να μπαίνει εδώ και να διαβάζει!!) πάψε να μας πρίζεις με δικαιολογίες και πες μια φορά στη ζωή σου και μια αλήθεια και άντε ασχολήσου με τις αγορές σου εκεί στην μεγαλόνησο όπως τα μπιφτέκια, τους καφέδες, τα MALL και τις επενδύσεις που έχετε.

    Χαιρέτησέ μου τον αδερφό σου, που τον γούσταρα, και μην τον παρασύρεις please στις δουλειές σου, δεν το κατέχει το άθλημα!.

    Συνάδελφοι σας χαιρετώ και εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο και Καλά Χριστούγεννα

    Ευάγγελος

    ReplyDelete
  22. @ control

    Για ένα σιγμα τελικό θα τα χαλάσουμε;
    Πες ότι μου ξέφυγε!
    Για το ΓΕΕΘΑ θα σου πώ ότι το ψωμί έχει μεγάλη σχέση αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το blog
    Μια και γουστάρεις σταυρόλεξα....
    Ποιό είναι το επώνυμο του αδερφού του Χριστοφή;

    ReplyDelete
  23. μόλις γύρισα από την Τράπεζα, ακόμα τίποτα. Το ξέρω ότι βιάζομαι, αλλά είναι πολλά τα χρέη...

    ReplyDelete
  24. ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ.(ΛΟΓΙΚΑ)ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒLOG.ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΤΜ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.

    ReplyDelete
  25. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΓΑ!!!!!!!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  26. μπήκανε?????????????? γαμώτο και είμαι με τις πυτζάμες.....

    ReplyDelete
  27. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ !!!!

    ReplyDelete
  28. Δεν έχουν μπει σε όλους ακόμα...

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Μεσογείων yellow και αγοραζει και άλλα γραφεία σε άλλο σημείο της πρωτευούσης
    όταν μάθω διεύθυνση θα στο πω

    ααα ναι και η αγορά, κασούμπα!!! Δεν είναι μπαταχτσίδες τα αφεντικά...

    ReplyDelete