Wednesday 16 December 2009

Επι τέλους, ας σταματήσει η παραπληροφόρηση

Βλέπω αρκετές μέρες τώρα στο προηγούμενο (και όχι μόνο) post ότι κάποιοι ενσυνείδητα προσπαθούν να παραπληροφορήσουν, να συκοφαντήσουν, και εν τέλει να υπονομεύσουν τον (όποιο) αγώνα κάνουμε όλοι, εμείς σαν συντονιστική, η ΟΑΣΕ, και η ΣΥΑΕ.
Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα 16/12/09, στις 18:50 με τον επόπτη κ. Βλαχογιάννη, με διαβεβαίωσε ότι, για μεν την ΑΕΑΖ αύριο γίνεται η μεταφορά των χρημάτων στην ΕΤΕ, για δε την ΑΕΓΑ, θα γίνει τη Παρασκευή (λόγω valeur).
Η ενημέρωση των προσωπικών μας λογαριασμών, θα είναι πλέον θέμα ΕΤΕ.
Επομένως έχουμε τη διαβεβαίωση, ότι ισχύει αυτό που επίσημα έχουμε αναρτήσει στο blog ότι πριν τις γιορτές, θα μπουν τα χρήματα.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ. Για το φίλο aganaktismenos: Δεν δικαιολογώ την "αγανάκτησή" σου ή τουλάχιστον δεν δέχομαι ότι είναι περισσότερη από αυτή των υπολοίπων 749. Το να συκοφαντείς συναδέλφους σου, (αν ήσουν συνάδελφος τελικά) και να βρίζεις κατοχυρωμένος με την ανωνυμία του blog, και εν τέλει να εξοργίζεις όλους αυτούς που μας διαβάζουν, το μόνο που κάνεις είναι να υπονομεύεις τον αγώνα όλων μας, πράγμα που πιστεύω ότι είναι ο στόχος σου.
Όπως είπε και ο Προυντόν, "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο γιατί εμείς είμαστε στα γόνατα. Ας ξεσηκωθούμε" . Εσύ όμως φίλε μου δεν είσαι στα γόνατα, έρπεις, και δυστυχώς δεν μπορείς να ξεσηκωθείς....

21 comments:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τα νέα Άγιε Βασίλη που Τελικά μας Έκατσες λίγο πριν τα Χριστούγεννα !!!
    Εύχομαι να είναι όπως σου τα είπανε τα πράγματα. Όχι για αμφισβητώ εσένα Άγιε μου Βασίλη, αλλά γιατί εάν ο Βλοχογιάννης ή ο Καφετζής μου πουν καλημέρα, κοιτάξω έξω από το παράθυρο να δω αν είναι μέρα ή νύχτα.
    Να ευχηθώ σε όλους Καλές Γιορτές ή μήπως να περιμένω πρώτα να πάμε στην ΕΤΕ ?
    Μμμμ...... καλύτερα να περιμένω.

    ReplyDelete
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΑΕΑΖ);

    ReplyDelete
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ
    ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=782&la=1&cat_id=4

    ReplyDelete
  4. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ

    http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=12981

    ReplyDelete
  5. Συνάδελφοι εργαζόμενοι.
    Στις προθέσεις και στους σκοπούς της Επιτροπής Αγώνα Διαμεσολαβούντων Ασπίς Πρόνοια δεν είναι να θάψει το σημαντικό ζήτημα των εργαζομένων της Ασπίς, βασική μας επιδίωξη είναι η προβολή του προβλήματος σε όλες του τις διαστάσεις ώστε να γίνει φανερό πόσο μεγάλο και σημαντικό είναι για μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας.Θεωρούμε ότι τα προβλήματα που αφορούν πελάτες-εργαζόμενους-διαμεσολαβούντες ΔΕΝ είναι μεταξύ τους συγκρουόμενα αλλά είναι αλληλένδετα και κοινής μοίρας ως προς την έκβαση τους. Ηδη στην τελευταία συνάντηση μας με τον υφυπουργό παραδέχθηκε ότι είναι ένα μεγάλο κοινωνικό θέμα στο σύνολο του και δήλωσε την πρόθεση του να λυθεί συνολικά. Επειδή εμείς όπως και όλη η Ελληνική κοινωνία δεν εμπιστευόμαστε τις προθέσεις των πολιτικών παρά μόνο όταν γίνουν πράξεις και για να γίνουν ταχύτερα οι πράξεις αυτές αποφασίσαμε την προβολή του θέματος στα ΜΜΕ. Ετσι και έγινε η πρώτη εκπομπή στο extra3 και είμαστε σε επικοινωνία για επανάληψη στο ίδιο κανάλι την Τρίτη αλλά και σε άλλες κατάλληλες εκπομπές άλλων σταθμών οι οπίες και θα ακολουθήσουν. Στην συγκεκριμένη εκπομπή έγινε συγκεκριμένη αναφορά ότι 750 εργαζόμενοι είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος τόσο από εμάς όσο και απο τον παρουσιαστή κο Παπαγιάννη (υπαρχει το video της εκπομπής για όποιον δεν το άκουσε). Εμείς νιώθουμε όμως ότι είναι τελείως αδόκιμο να μιλήσουμε εμείς για το πρόβλημα των εργαζομένων.
    Σας προτείνουμε λοιπόν στην επόμενες εκπομπες να συμμετέχει και εκπρόσωπος σας ώστε να αναπτυχθεί και το δικό σας πρόβλημα που εμείς θεωρούμε εξίσου σημαντικό με τα δικά μας. Εμείς δεν θεωρούμε ότι κανείς από τους εργαζομένους και ειδικά αυτοί που τους εκπροσωπούν είναι λαμόγια. Επίσης είμαστε πραγματικά αγανακτισμένοι με τον εμπαιγμο από όλους τους φορείς που δημιούργησαν το πρόβλημα αλλά δεν βρίζουμε κανέναν και ειδικά τους συναδέλφους μας ακόμα και αυτούς που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τον αγώνα που κάνουμε, γιατί προτιμούμε τον κοινό ακτιβισμό σε αυτά που μας ενώνουν αντί την αλληλοκατηγορία. Πιστεύουμε ότι αν ανταποκριθήτε στην πρόσκλησή μας θα προτιμήσετε να στείλετε άνθρωπο πραγματικό ακτιβιστή και αγανακτησμένο στην ουσία του και όχι κάποιον ψευδεπίγραφο και ανώνυμο υβριστή.
    Παρακαλούμε δημοσιεύστε στο blog σας με ποιόν θέλετε να έρθουμε σε επαφή για να κατεβούμε από κοινού στις επόμενες εκπομπές.

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
    Επιτροπή Αγώνα Διαμεσολαβούντων Ασπις Πρόνοια
    (τα λαμόγια)

    ReplyDelete
  6. Quizaspis μην δίνεις σημασία σε κάποιον που δεν ξέρεις καν αν είναι ασπιδικός, ένας ανώνυμος δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ένα πλήθος επώνυμων επαγγελματιών (το ανθρώπων είναι κάτι ήδη αυτονόητο).
    Όσο ασχολούμαστε μαζί του, τόσο δίνουμε τροφή, πάτημα και βήμα σε κάποιον, του οποίου τις προθέσεις, δεν τις γνωρίζουμε κιόλας.

    ReplyDelete
  7. Για τη Επιτροπή Αγώνα Διαμεσολαβούντων Ασπις Πρόνοια:
    Για οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να καλέσετε την Α.Θ. (μέλος συντονιστικής)

    ReplyDelete
  8. Η ΕΤΕ συνήθως καταθέτει τα λεφτά στους λογαριασμούς μετά τις 14.00 Αν κάποιος συνάδελφος της ΑΕΑΖ εισπράξει σήμερα τα δεδουλευμένα, παρακαλώ να το ποστάρει στο blog!! Περιμένουμε όλοι με αγωνία...!

    ReplyDelete
  9. και ΑΕΓΑ παιδια και ΑΕΓΑ από αύριο :-)

    ReplyDelete
  10. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1756225

    Εντυπωση μου προκαλεί ποιοι είναι αντίθετοι και ποιοι υπέρ με την μοναδική ουσιαστικότερη λύση που εχει βρεθει μέχρι τώρα.

    Αν μπορείτε να διαβάζετε μεταξύ των γραμμών τα συμπεράσματα βγάζουν μάτι.

    ReplyDelete
  11. ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ και λοιποι, έκανα χτες μια πρόταση για το επίδομα αλληλεγγύης αυτό που προσφατα θεσμοθετήθηκε.

    ΤΟ επαναλαμβάνω και εδώ γιατί εχθες με τον χαμό, κάπου δεν διαβάστηκε

    Μπορεί να παρέμβει με καποιο τρόπο η ομοσπονδία μας ή ο σύλλογος ώστε όλοι οι συνάδελφοι να συμπεριληφθούν σε αυτό? Διότι είναι αρκετοί που έχουν γραφτεί και μετά τις 3 Νοεμβρίου, ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  12. ΓΡΑΦΤΙΚΑΜΕ 12/11 ΚΑΙ 18/11 ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ?
    ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
  13. συνάδελφοι, μην μπερδευόμαστε με πολλά πράγματα. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι να εισπράξουμε τα δεδουλευμένα μας. Είναι άλλωστε και μεγάλα ποσά για όλους. Το επίδομα είναι 200€ η πρώτη δόση, ούτε για γλυκά δεν φτάνει.

    ReplyDelete
  14. Πιέστε όποιον ξέρετε, να μάθουμε πότε θα μας βάλουν ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! Δεν ζητάμε επιδόματα και ελεημοσύνες! Θέλουμε τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

    ReplyDelete
  15. Είχα πει κάτι παλιά και θα το επαναλάβω. αν δεν πληρωθούμε πριν τις γιορτές δεν υπάρχει άλλη λύση. Η εταιρεία δεν πρέπει να ανοίξει το 2010!! Πρέπει να κάνουμε κατάληψη!!!!

    ReplyDelete
  16. Τα λεφτά που υπάρχουν στα αποθέματα, περιέχουν και ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά!! Ας εξοφληθούν οι μισθοί και οι αποζημιώσεις μας και ο επόπτης ας κάνει μετά ότι θέλει με τα αποθέματα. Υπάρχουν άλλωστε ακίνητα που αξίζουν ένα σκασμό λεφτά.

    ReplyDelete
  17. ΟΑΕΔ ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ, ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 300 ΕΩΣ 1300 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000.

    ReplyDelete
  18. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΕΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΚΟΜΑ+ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ+ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ+ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΗ ΛΗΦΘΙΣΕΣ

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

    ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΑ
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ
    ΜΕ 2,5 ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΘΟΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΩΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ

    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΤΕ 2,5 ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΟΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΕΓΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΝΟ ΠΟΥ ΚΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΣΤΟΥΜΕΝΑ

    ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ, ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΕΡΟ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
  19. @control σχετικά με συνεντεύξεις:

    Κοιτάξτε ποιοί μιλάνε ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!
    Δεν θέλει ο ...ΒΑΡΩΝΟΣ (έρχεται το τέλος του) να απορροφήσει τα ελλείμματα του Ψωμιάδη...
    Ναι ρε μάγκα καλά τα λες. Αλλά τα δικά σου ελλείμματα πες μας που τα φορτώνεις!
    Μας βγήκες τώρα και απο πάνω ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ
    Δεν λέει ότι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, με διπλάσια ασφάλιστρα και ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ. Εδώ είναι το colpo grosso αγανακτισμένε....

    @ Συντονιστική - απλούς υπαλλήλους

    Τα παίρνετε παιδιά. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ

    @ Διευθυντές

    Τα συλληπητήρια μου αλλά εγώ σας τάπα μέρες πριν ότι δεν θα πάρετε μία. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! Δεν πάτε καμμια βόλτα απο Παυλάρα μεριά να σας δώσει κανα φράγκο; Κάνατε και μείωση μισθού τρομάρα σας....

    ReplyDelete
  20. otan ta grafa ego tetarti brady mou legate gia minisis kai ta sxetika -poy den exo fai kamia mexri simera sas diabebeo- oti tha pate ston kouva den m akougate

    sammy kalofagota re

    yellow ides poso mptrosta ime apo sena agori moy?esy bgikes xtes kai toyw ipes kia bravo

    kai parte k eto istoriko
    tp prosxdio toy nomoy poy kathista ton mpoyfetzi ipeythino gia kathe praksi k ipgrafi tou to ixe dei qapo tin tetarti to mesimeri otan efige kai pige sto yep8o
    styin tropologia tou arthoy 10 kai ston 12a sdtou 400 me ton proigoymeno nomo itan aneythinos pro tis ekatharistis kai tora akthistate opos lei o idios ipeythinos

    O MPOUFETZIS DE THA IPOGRAPSI KAI OXI MONO DE THA IPOGRAPSI ALLA THA PARETITHEI KIOLAS

    Na doyme tora 8a ksipnisete? h apla tha analothite na me brizete gia alli mia fora?

    lipame gia tin ejeliji alla itan anamenomeni

    ReplyDelete
  21. @aganaktismemo

    ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....

    ReplyDelete