Tuesday 1 December 2009

Ποιός μας δουλεύει επί τέλους;

Καιρό τώρα είχαμε υποσχέσεις ότι μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα παίρναμε ως έναντι των συνολικών μας απαιτήσεων 2,5 μισθούς.
Ο κ. Πέτσας διαρρήγνυε τα ιμάτιά του μπροστά σε αυτήκοες μάρτυρες ότι θα υλοποιηθεί αυτή η καταβολή. Αυτό επιβεβαίωσαν και οι επόπτες εκκαθάρισης σε συναδέλφους που έχουν προσληφθεί για την εκκαθάριση.
Εχθές 30/11 το βράδυ, μαθαίνουμε ότι τελικά ενώ για τις 4 εταιρίες δεν υπάρχει πρόβλημα και η καταβολή θα προχωρήσει, για την ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Η ΕΠΕΙΑ λέει ότι πρέπει να υπογράψει και ο κ. Γριβογιάννης. Και μάλιστα δεν μπορεί να γίνει εκταμίευση ούτε των εξόδων εκκαθάρισης, ούτε οι μισθοί των συναδέλφων που έχει προσλάβει ο επόπτης.
Σε συνάντηση σήμερα το πρωί μεταξύ του προεδρείου της Ομοσπονδίας και μελών της Συντονιστικής επιτροπής, αποφασίστηκε να ζητήσουμε τη γνώμη δικηγόρου. Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον κ. Γριβογιάννη ο οποίος δήλωσε (και σωστά) αναρμοδιότητα εφ΄όσον εκκρεμεί ακόμη και η σαφής οριοθέτηση των πλαισίων λειτουργίας του.
Οι επόπτες εκκαθάρισης δηλώνουν έξαλλοι.
Ο υφυπουργός Οικονομικών δηλώνει έξαλλος με όλα, και η ΕΠΕΙΑ το ίδιο κι αυτή(!!!). Κάποιος φταίει, αλλά ποιος;
Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές. Η επόμενη φορά δεν θα είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλλά το λιγότερο, κατάληψη.
Είχα γράψει λίγες μέρες πριν, οι μέρες είναι πονηρές και οι νύχτες γκαστρωμένες.
Χρειάζεται απ τη μεριά μας επιφυλακή και ετοιμότητα για γερές κινητοποιήσεις μέχρι να δούμε αν τελικά είναι όντως έτσι τα πράγματα.
Παράκληση μόνο, μην αρχίσουμε να λέμε να κάνουμε ετούτο και εκείνο, σ΄αυτούς ή τους άλλους γιατί δε θα βγάλουμε άκρη.
Πρέπει να συγκεκριμενοποιήσουμε πρώτα το στόχο και μετά να ενεργήσουμε.

31 comments:

  1. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
    ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΗΜΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα.
    Έχω την εντύπωση ότι μας πάνε από τον Άννα στον Καϊάφα.Μήπως πρέπει αφού μάθουμε ποιανού ευθύνη είναι το μπάχαλο που αντιμετωπίζουμε, να διοργανώσουμε κάποια δυναμική εκδήλωση;Διότι καλός ο Λαζόπουλος, καλές και οι διαβεβαιώσεις από υπουργούς και ιθύνοντες, αλλά αν δεν απειλήσουμε πραγματικά, δεν νομίζω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα.
    Νομίζω ότι τώρα πια τελείωσε η ανοχή μας, είναι καιρός για οργανωμένη δράση.

    ReplyDelete
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ !!!

    ReplyDelete
  6. ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ ΑΖΠΟΛΥΤΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  7. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ
    ΜΕ ΤΟΝ υφυπουργο κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ και ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΡΑΤΟΥΜΕ....

    ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ BLOG MAΣ TO ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘOYN ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ και ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ...

    (ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.)

    ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΜΕΣΕΣ.

    ReplyDelete
  8. Αγαπητοί φίλοι,
    υπάρχει συλλογική ευθύνη και ποινικό αδίκημα για τη μη καταβολή δεδουλευμένων σας, την εικονική ημερομηνία απόλυσης την οποία υπογράφετε, τον υπολογισμό αποζημίωσης απο εσάς και όχι απο τους εκκαθαριστές-εργοδότες.
    ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΕΙΤΟ ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.
    Έχουμε στα χέρια μας ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ της εταιρίας προς ΕΠΕΙΑ για πληρωμή του προσωπικού και καταβολής ασφαλιστικών εισφορών ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ.
    ΟΑΕΔ -ΙΚΑ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ συμφωνούν για την ύπαρξη ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ. Από αύριο προβείτε ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ σε ΙΚΑ -ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και βάλτε όποιο δικηγόρο έχει ο καθένας ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ!
    Μόνο έτσι θα πληρωθείτε.
    Αν δε, υπάρχουν "πονηροί" που διαβάζουν το blog θα λάβουν το μήνυμα και έχουν μόνο μία εεπιλογή. ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

    ReplyDelete
  9. νομίζω ότι μια καλή κίνηση, που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση, είναι η κατάληψή των κεντρικών της ΑΣΠΙΔΑΣ! Δεν χρειάζεται πολλά άτομα μόνιμα, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε εκεί την πρώτη μέρα. Θα περνάνε μόνο αυτοί που πάνε στους άλλους ορόφους. Να δούμε τι θα κάνουν οι επόπτες και ο Υπουργός. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ!!

    ReplyDelete
  10. ΟΡΑΤΙΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. συνάδελφοι, νομίζω ότι όλοι πια το έχουμε καταλάβει. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Μας δουλεύουν γιατί ενώ εμείς κρατάγαμε την εταιρεία ανοιχτή μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, εμείς ήμαστε άφραγκοι και ο "αγαπημένος" Πρόεδρος είναι στο Κεφαλάρι με το μάγειρα και τις υπηρέτριες. Μας δουλεύουν, γιατί ενώ πρέπει να δουλέψουμε για να πληρωθούν οι ασφαλισμένοι τις εξαγορές και τα νοσήλια, δεν θα έχουμε λεφτά να πάρουμε ένα κουραμπιέ!

    ReplyDelete
  14. Προτείνω να κάνουμε κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΑΣΠΙΔΑΣ, μέχρι να πάρουμε σοβαρές απαντήσεις από τον Υπουργό. Μόνο αυτός μπορεί να βοηθήσει, οι κύριοι της ΕΠΕΙΑ αγχώνονται γιατί θέση τους μόνο. Αν μπορεί ο διαχειριστής του blog, ας βάλει μια ψηφοφορία, να δούμε πόσοι συμφωνούν με την κατάληψη.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Συνάδελφοι ωραία και καλά αυτά που λέτε. Να κάνω μια ερώτηση ; Από τα πρώτα πράγματα που είχαμε πει ότι θα κάνουμε σαν μέτρο πίεσης ήταν να βρούμε έναν εργατολόγο για να τρέξει την υπόθεση μας. Εγώ πήγα πρόσφατα έδωσα τα στοιχεία μου και να σας πω την αλήθεια ανακουφίστηκα. Πόσοι έχουν κάνει κάτι παρόμοιο; Πόσοι πήγαν στον δικηγόρο που επιλέξαμε για να αρχίσουν να ασκούνται και από εκεί οι πιέσεις;
    Να σας απαντήσω εγώ. Ελάχιστοι !!!

    Και κάτι ακόμα στον δικηγόρο δεν πάτε γιατί πιστεύεται στα παπαγαλάκια ότι θα πάρουμε κάποια λεφτά σύντομα και δεν θέλετε να σας πάρει ποσοστό από αυτά ή υπάρχουν και μερικοί που έχουν σκοπό να κάνουν μόνοι τους τις αναγγελίες.

    Το ρωτάω γιατί για την πρώτη περίπτωση το ποιο πιθανό είναι να μην κρατήσει καθόλου ποσοστό από αυτά τα χρήματα και για την δεύτερη αν τελικά χρειαστεί να πάμε δικαστικά η εκπροσώπηση σας κατά μονάς θα σας κοστίσει πολύ περισσότερα χρήματα

    ReplyDelete
  19. @aganaktismenos
    Λυπάμαι που αναγκάστηκα να σβήσω το μήνυμά σου, αλλά τραμπουκισμοί δεν χρειάζονται.
    Είπαμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο...

    ReplyDelete
  20. Συμφωνώ απόλυτα για όποια μορφή κινητοποίησης αποφασισθεί, αρκεί βέβαια να μην γίνουμε γραφικοί.Είμαι υπέρ της κατάληψης, υπέρ της πορείας προς την ΕΠ.Ε.Ι.Α., υπέρ κάθε νόμιμης πράξης που μπορεί να διαφυλάξει τα δικαιώματά μας τα οποία σαφώς καταπατούνται.Πιστεύω κι εγώ πως η στάση μας από δω και στο εξής πρέπει να είναι συλλογική και δυναμική.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ!

    ReplyDelete
  21. @fnmag
    αγαπητέ συνάδελφε, νομίζω ότι ζω στη Σελήνη τελικά. Εγώ από εσένα μαθαίνω ότι έχουμε επιλέξει δικηγόρο. Δεν με έχει ενημερώσει ΚΑΝΕΙΣ! Ξέρω σίγουρα πως και οι συνάδελφοι από το τμήμα μου, δεν ξέρουν τίποτα!!!
    Μήπως μπορείς να μας πεις κάποια στοιχεία, για το που πρέπει να πάμε? Έχεις κάποιο τηλέφωνο του δικηγόρου, ή κάποιου από την Ομοσπονδία που μπορεί να μας ενημερώσει?

    ReplyDelete
  22. @άνεργος
    6 Νοεμβρίου στις διάφορες ανακοινώσεις είχε μπεί σχετκή ανακοίνωση.
    Το θέμα του εργατολόγου το ξέρουν σχεδόν όλοι, όπως και πως αποφασίσαμε να κινηθούμε.
    Τα τηλέφωνα της Ομοσπονδίας είναι γνωστά υπάρχουν και εδώ σε παλαιότερες ανακοινώσεις, όπως και στα χαρτιά που μας έχουν μοιράσει.

    ReplyDelete
  23. "Για το θέμα του εργατολόγου να απευθυνθείτε στους υπευθύνους τμημάτων που είχαν οριστεί. Όσοι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο υπεύθυνος του τμήματός του, να επικοινωνήσει με το mail του blog."
    Αυτή είναι η ανάρτηση που αναφέρεσαι συνάδελφε?

    ReplyDelete
  24. Ακριβώς. Για διάφορους (και ευνόητους λόγους) δεν βάλαμε λεπτομέρειες και θα ενημερωνόσασταν απο τους υπευθύνους τμημάτων.

    ReplyDelete
  25. συνάδελφοι, έμαθα ότι εχθές, ότι οι επόπτες θα πάνε στον Υπουργό για το θέμα μας. Αν τελικά είναι αληθινή η πληροφορία μου, παρακαλώ οι συνάδελφοι που είναι καλά "δικτυωμένοι" ας μας πληροφορήσουν για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

    ReplyDelete
  26. Πρέπει όντως να είμαστε στη ζώνη του λυκόφωτος...
    Πόσο κουτόχορτο είμαστε διατεθειμένοι ακόμα να φάμε;;;
    Πόση κοροϊδία ακόμα μπορούμε να αντέξουμε;;;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ 11 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ;;;
    Όποιος μπορεί μου πει έναν και μόνο σοβαρό λόγο, τον παρακαλώ να το κάνει το συντομότερο, γιατί βλέπω την τρέλλα να με πλησιάζει με ταχύτητα φωτός.
    ΤΙ Α Λ Λ Ο ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ;;;

    11 μήνες τώρα έχουμε επιβεβαιώσει το νόμο του Μέρφυ 100%:
    > Όλα διαρκούν περισσότερο απ' όσο νομίζουμε.
    > Αν υπάρχει η πιθανότητα σε διάφορα πράγματα να πάνε στραβά, αυτό που θα πάει και πιο στραβά είναι και αυτό που θα κάνει τη ζημιά.
    > Αν υπάρχει μια συγκεκριμένη περίοδος για ένα πράγμα να μην πάει καλά, θα συμβεί εκείνη την περίοδο.
    > Αν έχετε ήδη υπολογίσει ότι υπάρχουν 4 τρόποι με τους οποίους μια διαδικασία μπορεί να πάει στραβά, και τους καταστρατηγήσετε, τότε σίγουρα θα εμφανιστεί και ένας πέμπτος για τον οποίο δεν είχατε προετοιμαστεί.
    > Όταν αφήνουμε τα πράγματα να γίνονται από μόνα τους, τότε αυτά έχουν την τάση να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο...
    > Αν όλα πάνε ρολόι, μην ξεγελιέστε, σίγουρα υπάρχει κάτι που δεν ελέγξατε ως ενδεχόμενο.

    ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ;;;
    Γιατί δεν περνάμε και λίγο στη θεωρία των παιγνίων;: δύο παίκτες με τουλάχιστον δύο στρατηγικές ο καθένας.

    ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!!!
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ;;;
    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ- Ή ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ;;; (και σε αυτό θέλω οπωσδήποτε απάντηση)

    ReplyDelete
  27. απόφαση μου είναι να μην ξαναγράψω εδώ και θα επιθυμούσα από τους διαχειριστές εαν ξαναβρουν σχόλιο με το ψευδώνυμο "εκ_των_εσω" να το διαγράψουν, διότι τις καλές σχέσεις που είχα και έχω με πολλούς συναδέλφους δεν θέλω να τις χαλάσω από μια ανοησία κάποιου εξυπνάκια.
    Την πληροφόρηση που έχω πια για οποιοδήποτε θέμα θα την διοχετεύω μέσω των επίσημων καναλιών από τα παιδια της συντονιστικής
    ευχαριστώ που με ανεχτήκατε
    σας εύχομαι καλή τύχη

    ReplyDelete
  28. Αύριο το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΕΠΕΙΑ, με θέμα την έγκριση αποδέσμευσης λογαριασμών, για την πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ.

    ReplyDelete
  29. Απλά πριν σιωπήσω θα ήθελα να σας προτείνω (θα σας τα πουνε και οι διαχειριστές) να πάτε στην επιθεωρηση εργασίας νεας ιωνίας να κάνετε καταγγελία διεκδικώντας όχι απλά την αποζημίωση για δεδουλευμένα και αποζημιώσεις μέχρι τις 21/9 αλλά μέχρι και σήμερα ή και στο μέλλον μέχρι την ημέρα που δεν θα πληρωθούμε δεδουλευμένα με την προσαύξηση των νόμιμων τόκων όπως αυτοι προκύπτουν ως ποσοστό πάνω στην ΣΣΕ βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Οι άνθρωποι της επιθεώρησης σας περιμένουν όλους και είναι φιλικότατοι
    Ηρακλείου 269 στη Ν.Ιωνία στο εμπορικο κέντρο στον 4ο όροφο.

    Επίσης και το ΙΚΑ Αμαρουσίου, προτρέπει να προβούμε σε καταγγελίες και για τα ένσημα μέχρι και σήμερα, οι υπάλληλοι ειναι φιλικότατοι και εξυπηρετικότατοι και θα σας βοηθήσουν (ΙΚΑ Αμαρουσίου Χατζηκωνσταντή 15 Μαρουσι- νομίζω ότι λέω σωστά την διεύθυνση)
    Καλό μας κουράγιο

    ReplyDelete
  30. ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ?

    ReplyDelete
  31. Το βραδάκι θα τελειώσουν. Αύριο μάλλον θα ξέρουμε.

    ReplyDelete