Friday 1 February 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΣΤΙΣ 06/02/2013


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη στις 06/02/2013 στις 6:30 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών (Βησσαρίωνος 9 Αθήνα – 5ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για το υπόλοιπο των αποζημιώσεών μας, το οποίο υπάρχει κάποια ελπίδα στο μέλλον να πάρουμε.
Σας παρακαλούμε ενημερώστε όσους συναδέλφους μπορείτε, διότι θα υπάρξουν νομικές ενέργειες για το παραπάνω θέμα οι οποίες όμως θα είναι τελείως προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να διεκδικήσει κάποιος χρήματα εάν δεν συμμετέχει σ΄ αυτές.
   
Οι συνάδελφοι που δεν βρίσκονται στην Αθήνα, ας απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στoυς:
Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου: τηλ.6973982919
Άγγελο Σακκά: τηλ.6972717746
Φάνη Κωβαίο: τηλ.6947006261

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Θα πρέπει να ξαναπληρώσουμε γι αυτές τις νέες ενέργειες; Δεν εντάσσονται στα πλαίσια της πρώτης;

    ReplyDelete
  3. Δεν θα ήταν πιο απλό να πάρουμε τα λεφτα της συμμετοχής της ΑΣΠΙΔΟΣ και του κου Ψωμιάδη Πάυλου μέσω της συμμετοχής της στην SPIDER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ της οικογένειας Πέτσιου?
    Αυτή τη στιγμή η spider ενεργειακή στο ταμπλώ έχει 4 λεπτα η μετοχή- η ασπιδα το 10% δηλ €120.000 χώρια τις άλλες εισηγμένες


    αλλα το δούλεμα απ τους εκκαθαριστές και όσους τους συνδραμουν πάει σύννεφο

    ReplyDelete
  4. και για του λογου το αληθες http://www.capital.gr/xa/insiders.asp?s=ΣΠΙΝΤ

    ReplyDelete
  5. Φίλοι και πρώην συνάδελφοι,

    Καταχρώμενος της φιλοξενίας του ιστολογίου αυτού, σας ενημερώνω ότι άνεργος ων εδώ και πολύ καιρό, φοίτησα σε σχετική Σχολή και πλέον ασχολούμαι (και) με τη Μελισσοκομία. Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται, πριν λίγες ημέρες τρύγησα μέλι ανθέων πορτοκαλιάς από βιολογικές (και συμβατικές) καλλιέργειες στο Άργος. Επίσης, νωπή γύρη ποικίλης ανθοφορίας από την ίδια περιοχή. Τέλος παράγω βασιλικό πολτό και "μαστορεύω" και κεραλοιφές. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τα προϊόντα αυτά (ως τρόφιμα, ως συμπληρώματα διατροφής ακόμα και ως φυσικά φάρμακα), μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα μου που σιγά σιγά χτίζω melaki.com και να ενημερωθεί σχετικά.
    Ελπίζω με την ευκαιρία αυτή να ξαναϊδωθούμε κάποιοι, να θυμηθούμε τα (όχι πολύ) παλιά και γιατί όχι να σας κάνω και πελάτες μου!
    Χαιρετώ σας όλους...
    Διονύσης Τουμασάτος
    dionissistoumasatos@gmail.com
    6983 220562

    ReplyDelete
  6. To μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη

    Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο πλαίσιο της άμεσης υλοποίησης δράσεων κατά της ανεργίας και της αποτελεσματικής στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

    Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Βρούτσης, στην κατεύθυνση της ανάσχεσης της ανεργίας, απέστειλαν χθες κοινή επιστολή στους Επιτρόπους Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn, και Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, László Andor, με την οποία ζητούν την έγκριση άντλησης πόρων από Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΕΠ) της ΕΚΤ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, προκειμένου να καταστεί εφικτή η υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν ότι η επιστολή αυτή εστάλη στους αρμόδιους Κοινωνικούς Επιτρόπους για την μεταφορά ποσού 170 εκ. ευρώ από άλλα προγράμματα του ΕΣΠΑ (Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ψηφιακής Σύγκλισης, Δια Βίου Εκπαίδευσης) στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Με αυτό το ποσό "θα υλοποιηθεί πρόγραμμα απασχόλησης στην κοινωφελή εργασία που θα καλύψει 50.000 ανέργους", επισημαίνεται.Επίσης, όπως ανέφερε, πρότεινε στο υπουργείο Εργασίας να προετοιμάσει την αναγκαία Κ.Υ.Α., "ώστε ταχύτατα με την έγκριση της Ε.Ε. να προκηρυχτεί πρόγραμμα κοινωφελούς Εργασίας για 50.000 ανέργους", θέμα για το οποίο "ο κ. Βρούτσης μας ενημέρωσε ότι προχωρεί ήδη σχετική προετοιμασία".

    Η ελληνική πλευρά προτείνει την αξιοποίηση πόρων ύψους περίπου 170 εκατ. ευρώ από συγκεκριμένα ΕΠ σε επιλέξιμες θεματικές προτεραιότητες συμβάλλοντας στην ποσοτική και την ποιοτική επίτευξη των δεικτών του ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα ζητείται να διατεθούν για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για 50.000 άτομα:

    · 80 εκατ. ευρώ από το ΕΠ «Διοικητική Μεταρρύθμιση» από αναξιοποίητους όρους παρελθόντων ετών.

    · 60 εκατ. ευρώ από το ΕΠ « Ψηφιακή Σύγκλιση» με χρήση της ρήτρας ευελιξίας.



    · 30 εκατ. ευρώ από το ΕΠ «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» για δράσεις του τομέα αρμοδιότητάς του.



    Επισημαίνεται ότι, ήδη, από το υπουργείο Ανάπτυξης υλοποιούνται δράσεις ύψους περίπου 207 εκατ. ευρώ, για περίπου 38.500 ανέργους από το ΕΠ «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων», ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται :



    · "Προγράμματα συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την αντιμετώπιση των 5.500 απολυμένων-ανέργων στους κλάδους λιανικού εμπορίου, εμπορίας - διακίνησης και συντήρησης αυτοκινήτων και κατασκευών δομικών υλικών", προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ.



    · "Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και συμβουλευτικής με στόχο την αναβάθμιση των εργασιακών δεξιοτήτων 1.500 ανέργων και επαπειλούμενων ανέργων στους βιομηχανικούς κλάδους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά", προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ.



    · "Κατάρτιση Άνεργων Ναυτικών και Παροχή Επαγγελματικής Πιστοποίησης", προϋπολογισμού 27 εκατ. ευρώ (20.000 ωφελούμενοι έως σήμερα).
    .........

    · Δράσεις προϋπολογισμού 3.66 εκατ. ευρώ για την άμεση αντιμετώπιση απωλειών θέσεων εργασίας από ομαδικές απολύσεις με κλαδική διάσταση (όμιλος "Ασπίς").

    ...........

    ReplyDelete
  7. http://www.nextdeal.gr/Ειδήσεις/Ιδιωτική-Ασφάλιση/item/15446-Αφορά-και-τους-απολυμένους-από-την-ΑΣΠΙΣ.html

    ReplyDelete
  8. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΓΑ


    Πασχαλινό ευχάριστο μήνυμα, έφθασε στο www.nextdeal.gr από πληροφορίες κύκλων περί την εποπτεία και συλλόγους ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που αφορά την άμεση πληρωμή του υπολοίπου αποζημίωσης 27,5% στους εργαζόμενους πρώην ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ. Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να λήξει ακόμα μια μαύρη σελίδα του κλεισίματος ΑΣΠΙΣ.

    Να σημειώσουμε ότι εξοφλούνται όλοι οι εργαζόμενοι μέχρι το βαθμό του προϊσταμένου, ενώ οι εργαζόμενοι με υψηλότερο βαθμό παραμένουν απλήρωτοι, με το σκεπτικό ότι ασκούσαν διοίκηση και έχουν ευθύνη.


    ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ
    http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/apokleistiko-peripoy-400-ergazomenoi-aspis-aega-tha-plhrwthoyn-stis-epomenes-ebdomades.html

    ReplyDelete