Tuesday 5 July 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7-7 -2011

Συνάδελφοι,
Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 4-7-2011 συγκέντρωση στα γραφεία της Ασπίδας από πρώην εργαζομένους της, για την διεκδίκηση των οφειλομένων αποζημιώσεών μας.
Ήταν η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα πραγματοποιήσουμε, ως αποτέλεσμα της αδράνειας και της μη τήρησης της υπόσχεσης της εκκαθάρισης, όσον αφορά στην εξόφλησή μας.
Στη συγκέντρωση, μας ενημέρωσε ο εκκαθαριστής της εταιρίας Κος Μπάρκας ότι η άποψη της εκκαθάρισης είναι ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν.
Η άποψή μας είναι ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας που δεν ανήκουν στο «μαθηματικό απόθεμα» κλ. Ζωής, υπερεπαρκούν για να ικανοποιήσουν το υπόλοιπο των αποζημιώσεών μας.
Θεωρούμε αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά της εκκαθάρισης, η οποία επιδεινώνει την ήδη δυσβάσταχτη θέση πολλών συναδέλφων μας.
Είμαστε σίγουροι ότι εάν οι εκκαθαριστές βίωναν για λίγες μόνο μέρες, όσα εδώ και δύο χρόνια βιώνουν οι συνάδελφοί μας δε θα είχαν αυτήν την κυνική και αδιάλλακτη συμπεριφορά και κυρίως δε θα υπαναχωρούσαν στη δέσμευσή τους για εξόφληση των νομίμων αποζημιώσεών μας από πέρυσι.

Συνάδελφοι,
Ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος από ποτέ και κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση όλων μας χειροτερεύει και απαξιώνεται όπως και τα αποθεματικά της – πάλαι ποτέ – εταιρίας μας.
Σήμερα μεταφέραμε στον κ. Μπάρκα – για μία ακόμα φορά – αυτή μας την άποψη, μαζί με το αίτημά μας για συνάντηση με τον κ. Βλαχογιάννη. Ήδη, την ώρα που συντάσσεται αυτή η επιστολή, γνωρίζουμε ότι ο κ. Βλαχογιάννης ενημερώθηκε και συμφώνησε να μας δεχθεί.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται το μεσημέρι της Πέμπτης 7-7-2011 στις 3:30 στον ίδιο χώρο των γραφείων της εταιρίας μας, με την ελπίδα ότι θα δοθεί η τελική, οριστική και άμεση λύση, μαζί με τη γνώση ότι αυτό είναι εφικτό και κυρίως με τη δύναμη κάποιου που δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει.

Είναι τόσο δικαίωμα όσο και ευθύνη μας να δράσουμε ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ

11 comments:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ, Ο ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ. ΟΛΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?

    ReplyDelete
  2. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΒΛΠ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ)

    ReplyDelete
  3. Sygxaritiria gia tin enimerwsh...10 meres meta tipota. bravo re paidia

    ReplyDelete
  4. kakaka said...

    ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΒΛΠ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ)

    Τι εννοείς? πρέπει να μάθουμε κάτι κι εμείς;

    ReplyDelete
  5. Καμία ενημέρωση ακόμα και σήμερα. Δεν λέμε ρε παιδιά να ενημερώσετε εδώ μέσα και από τα email έστω μια ενημέρωση μια χαρά θα είναι. Αλλά δεν μπορεί να μην ειπώθηκε τιποτα στην συνάντηση μεταξύ σας. Δεν είναι και λίγα τα χρωστούμενα, προσωπικά από αυτά θα πληρώσω έκτακτη εισφορά και διάφορα άλλα κερατιάτικα που ζητάει η εφορία, όπως και όλοι μας άλλωστε. Σάμπως στην τσέπη μας θα μπουν?

    ReplyDelete
  6. Ο ΟΑΕΔ δεν έχει πληρώσει δεκάρα τσακιστή στις εταιρίες που μας απασχολούν. Καμία τελικά από τις εξαγγελίες δεν τηρήθηκε. Γιατί συμβάινει αυτό έχετε καμια εικόνα?

    ReplyDelete
  7. XATZINTOUNAS KAI BLAXOGIANNIS TA BRIKAN LEEI GIA ORISMENOYS YPALLILOYS. MPOREITE NA DOSETE ONOMATA? KAI POIOI YPALLILOI EKSERETHIKAN TWN APOZHMIOSEWN KAI GIATI?

    ReplyDelete
  8. Ο μεσιε Μπάρκας είναι γνωστός ως μετοχος της ΣΟΛ ΑΕ εταιρία που υπέγραφε τους ισολογισμούς της Ασπίδας και ως ορκωτός παίρνει μια χαρά λεφτά από το κράτος που τον ορίζει με διαφορες περίεργες διαδικασίες, μαζί με τον άλλονα εκεί τον μεσιέ Τηλέμαχο με τελευταίο εργασία την απ ευθείας ανάθεση παρακαλώ από την επιτροπή ανταγωνισμού για τον έλεγχο των οικονομικών της. Μην αναφερθουμε παλιότερα σε κάτι ΑΜΚ εισηγμένων που πέταξαν ολους τους μικρομετοχους απ έξω κλπ κλπ. δεν το βαλαν τυχαια στην ασπιδα εκκαθαριστη, αν νομιζετε οτι΄από αυτον μπορουμε να παρουμε χρηματα ειστε γελασμένοι

    ReplyDelete
  9. αυτα εννοούσε ο κακακα πριν
    απλα για να μη νομίζετε οτι μασαμε κουτοχορτο, τελικά ο παντελιδης απεδειχτηκε στον πιο τιμιο εκει μεσα

    ρε κοιτα να δεις τι ειπε ο στομας μου. και για να μην ξεχνιομαστε στην εκθεση δικαιοουμαστε τα παντα ολα με τοκο, τρελο τοκο

    α ρε στυλιαρι που θα φατε

    ReplyDelete
  10. Σε απάντηση των όσων γράφουν οι αυτοαποκαλούμενοι"κακακα" και "anergosypal"
    σας γνωρίζω τα εξής:

    Έχω το βαθμό του Ορκωτού Λογιστή από το Σεπτέμβριο του 1991.

    Τα είκοσι αυτά χρόνια:

    - Δεν έχω αναλάβει τον έλεγχο σε καμιά κρατική επιχείρηση.

    - Δεν έχω πραγματοποιήσει κανενός είδους έλεγχο στον όμιλο ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    - Με τους ελεγκτές του ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ δεν έχω υπάρξει συνελεγκτής
    σε καμία επιχείρηση εντός ή εκτός ομίλου.Το γεγονός αυτό είναι τελείως
    συμπτωματικό και όχι γιατί υπήρχε κάποιος λόγος.

    Σχετικά με τον έλεγχο της επιτροπής ανταγωνισμού το ποσό που θα εισπράξει η ΣΟΛ ΑΕ για τον έλεγχο της χρήσης 2010 ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των € 12.195 (277 ώρες Χ 44€/ώρα)πλέον ΦΠΑ 23%.Το ποσό αυτό είναι το ίδιο την τελευταία πενταετία που δεν ήμουν εγώ ελεγκτής και η ανάθεση του ελέγχου έγινε με τη νόμιμη και διαφανή διαδικασία (προσφορές και από άλλες ελεγκτικές εταιρίες κλπ.)

    Για το "μην αναφερθούμε παλαιότερα σε κάτι ΑΜΚ εισηγμένων που πέταξαν όλους τους μετόχους απ'έξω κλπ. κλπ."παρακαλώ και προκαλώ να αναφερθείτε με λεπτομέρειες.

    Έχω ένα χρόνο που έχω αναλάβει την εκκαθάριση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και δεν γίνεται κανένα σχόλιο από τους ως άνω κυρίους.Δεν γνωρίζουν το αντικείμενο ή δεν το θεωρούν σημαντικό.

    Δεν γίνεται καμία αναφορά στην προσπάθειά μου να προσδιορίσω,προστατέψω και αξιοποιήσω την περιουσία (αναζήτηση θυγατρικών εταιριών,εκμίσθωση ακινήτων,εκτοκισμός διαθεσίμων με το μεγαλύτερο δυνατόν επιτόκιο, είσπραξη από τους αντασφαλιστές της συμμετοχής τους στις ζημιές, προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις απαιτήσεις κλπ.)

    Δεν γίνεται επίσης καμία αναφορά για το άν συναντήθηκα τόσο με τους απολυμένους, όσο και με το σύλλογό τους και τι ειπώθηκε μεταξύ μας.

    Υποχρέωση αλλά και επιθυμία μου είναι να εισπραχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε σε συνδιασμό με τον κατά το δυνατόν περιορισμό των εξόδων εκκαθάρισης να αποδοθεί στους ασφαλισμένους το μεγαλύτερο δυνατόν ποσό.

    Το αποτέλεσμα των ενεργειών μου θα κρίνει αν είμαι καλός, μέτριος ή κακός εκκαθαριστής.

    Τελειώνοντας έχω την άποψη ότι οι επώνυμες καταγγελίες έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα αφού δίνουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες να κρίνουν και τα γραφόμενα και τους γράφοντες.

    Χρήστος Μπάρκας
    Εκκαθαριστής

    ReplyDelete
  11. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΚΑ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙA; ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
    ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 72,5% ΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΕΜΕΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ( ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ CENT)

    ReplyDelete