Tuesday 20 July 2010

Και τώρα κα σιδέρη;

Απορρίφθηκε τελικά η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων της κας σιδέρη από το Δικαστήριο το οποίο δε δέχθηκε τους ισχυρισμούς των ασφαλισμένων ότι κινδυνεύουν τα χρήματά τους από τους εργαζόμενους. Επίσης όρισε δικάσιμη για τις 31/1/2011.
Και τώρα κα σιδέρη;
Τι πρόσθεσες στα επιχειρήματά σου;
Ποιο είναι το "συν" που πρόσθεσες στις αγωνίες των πελατών-μελών του συλλόγου σου;
Ποια είναι η θετική εξέλιξη στους "αγώνες" σου;
Το μόνο που κατάφερες είναι να καθυστερήσεις τις πληρωμές των ανθρώπων που μέχρι το Σεπτέμβρη σε εξυπηρετούσαν.
Των ανθρώπων που δε στερήθηκαν μόνο τα ίδια με σένα (ή μάλλον με αρκετούς από τους ασφαλισμένους που εκπροσωπείς, μια σίγουρα τα ποσά που επένδυσες στην Ασπίδα απείχαν παρασάγγας από αυτά που θα μπορούσαν να αποταμιεύσουν οι εργαζόμενοι) αλλά και τις δουλειές τους, ακόμη δε και τα δεδουλευμένα τους και τις αποζημιώσεις τους.
Οψόμεθα....

22 comments:

  1. ...οπότε πάμε για Πάσχα του 2011???? Όσοι έχουν αντέξει μέχρι τότε, μπορεί και να πληρωθούν.

    ReplyDelete
  2. μην περιμενετε τιποτα απο βλαχογιαννη
    δεν θα κανει τιποτα ,διοτι ως γνωστον ειναι αβουλος κ ειναι σαν να μην υπαρχει σημασια εχει τι λενε οι νομικοι της ΕΠΕΙΑ

    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ReplyDelete
  3. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ.
    ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  4. Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΓΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΗΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΣΑΝ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Η ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ!!!!

    ReplyDelete
  5. Επειδή οι περισσότεροι εξ ημών δεν έχουμε νομικές γνώσεις, ας διευκρινίσει κάποιος που πράγματι γνωρίζει: τι σημαίνει ότι από τη μία απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα (όπως έγραψε ο Στάθης) και ότι από την άλλη το δικαστήριο όρισε δικάσιμο ημερομηνία για τις 31/01/2011. Τι ακριβώς θα εκδικαστεί τότε; Δεν είναι σαφές το τι τελικά ισχύει...
    Και εάν πραγματικά πλέον δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για την καταβολή των αποζημιώσεων, μήπως αντί να επαφιέμεθα στην καλή πρόθεση του επόπτη (για να μη γράψω κάτι χειρότερο), θα έπρεπε να πιέσουμε για την καταβολή των χρημάτων, ακόμα και με νομικής μορφής μέτρα; Ας μην κωλυσιεργούμε άλλο, γι αυτό όποιος έχει γνώσεις νομικές (ή μπορεί να μάθει επί του συγκεκριμένου θέματος), ας μας διαφωτίσει για να κινηθούμε όλοι αναλόγως...

    ReplyDelete
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ. ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ, ΕΠΕΙΑ, ΚΛΠ). ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Η ΟΡΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ. Π Λ Η Ρ Ω Σ Τ Ε ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ. ΑΡΚΕΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

    ReplyDelete
  7. ΕΑΝ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΠΕΙΑ) ΔΕΝ ΟΡΙΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΟ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    ReplyDelete
  8. ΜΗΝΥΣΟΥΛΕΣ, ΜΗΝΥΣΟΥΛΕΣ, ΜΗΝΥΣΟΥΛΕΣ.... ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ?

    ReplyDelete
  9. Το μονομελές πρωτοδικείο αποφάσισε την απόρριψη της αίτησης προσωρινής διαταγής στα πλαίσια των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει η Χαλκιδέα. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι το κομμάτι που αιτήθηκε η συγκεκριμένη κυρία μέσω των δικηγόρων της, για παύση των πληρωμών μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    Επίσης σύμφωνα με το περυσινό νόμο, αλλά και το φετινό νομοσχέδιο οι ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ουδεμία ΕΥΘΥΝΗ έχουν έναντι οποιουδήποτε νόμου, έστω και αν τα ασφαλιστικά μέτρα κερδιθουν τον Γενάρη του 2011. Αυτό έχει την σημασία του γιατί ακριβώς, τα χέρια των εποπτών είναι ΛΥΜΕΝΑ, δεν επέχουν οι πράξεις ουδεμία ευθύνη επι της διαδικασίας εκκαθάρισης, συνεπώς μπορουν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    Αλλά ακόμα και εαν επικαλeστούν και εκεί οποιοδήποτε φόβο ευθύνης που μπορεί να έχουν ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ για εμένα, λύσεις υπάρχουν.

    1. Να δοθούν τα χρήματα αυτά ως έναντι αποζημίωσης.
    2. Να μην χρησιμοποιηθεί ποσοστό αποζημιώσεων αλλά αποζημιώσεις και δεδουλευμένα εώς του ποσού των 10.000 ευρώ που προσωπικά το θεωρώ πιο δίκαιο για πάρα πολλούς λόγους.
    3. Επιπρόσθετες παροχές που κάποια μεγαλοστελέχη είχαν προσαρτήσει στις συμβάσεις τους να μην ΛΟΓΙΣΘΟΥΝ στην αποζημιώση τους γιατί δεν είναι ούτε ηθικό αλλά ούτε και δίκαιο και επίσης δεν τεκμαίρεται από πουθενά. Και τα χρήματα αυτά που θα κοπούν να διατεθούν στους εργαζόμενους για τις ημέρες αδείας που ήταν να λάβουν που ειναι και νομιμο και ηθικο και δίκαιο.
    4. Να κατασθούν άκυρες αποζημιώσεις και να ζητηθούν πίσω χρήματα από στελέχη και διευθυντές που εισέπραξαν υπερ του δεοντος υπερβολικες αμοιβές και αποζημιώσεις κατά το έτος 2009 και το 2008 ενδεχομένως.
    4. το επικουρικό επίσης έλυσε το θέμα που είχε.

    ReplyDelete
  10. οπως καταλαβαίνετε λοιπον υπάρχουν πολλοί τρόποι να πληρωθούμε αλλά και ο επόπτης εκκαθάρισης να βρει και άλλα λεφτά τα οποία θα καλύψουν τα δίκαια αιτήματα των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ.
    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ
    1. ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
    2. ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ αλλα οι μελλοντικοι εργοδότες πολλών συναδέλφων τους έχουν ΕΞΟΜΕΙΏΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ.
    3. ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ των χαρτοφυλακίων ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΗΔΗ.
    4. Οτι πολλοί εκ των συναδέλφων πραγματικά ΠΕΙΝΑΝΕ, είμαστε εν μέσω κρίσης και η πιθανότητα να βρουν ΕΣΤΩ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ περιορίζονται σημαντικά.

    Κε Βλαχογιάννη και κκ της ΕΠΕΙΑ. Βοηθήστε- αν μη τι άλλω- να διορθωθεί στο ελάχιστο αυτή η αδικία που έχει προκύψει εις βάρος μας. Όπως κανείς δεν πρέπει να πλουτίσει από την διαδικασία των αποζημιώσεων έτσι, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε και εμείς να συνεχίσει το έργο της εκκαθάρισης, είναι υποχρέωση όλων μας και κυρίως ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!

    ReplyDelete
  11. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=2939&la=1&cat_id=4


    ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ...

    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ...

    ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ...


    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

    - ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! (οτι κανουμε μεχρι σημερα δηλ.)

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
    κου ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

    ReplyDelete
  12. Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΓΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΕΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΕΤΟΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΙΑ. ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Η ΟΧΙ. ΕΝΑ ΝΕΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΠΕΙΝΑΜΕ.

    ReplyDelete
  13. maraki κουραγιο

    δεν ξερω τι αλλο να πω πια..
    πως το καταντησαν το blog ετσι
    οι διοργανωτες φωστηρες
    που κανουν διακοπες


    γεμισανε ασπρα κενα το blog
    κ παραινεσεις για συνεχης αναβολες

    κουραγιο μαρακι
    ειμαστε μαζι σου, σιωπηλα
    κ εσυ μαζι μας -ειμαστε μαζι σου
    αλλα δεν ξερουμε τι να γραψουμε πια
    στερεψαμε-κουραστηκαμε

    ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΞΥΠΝΑ ΕΣΤΩ Κ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ

    ΕΠΕΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

    ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ
    Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΣΑΑ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ

    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..
    ΚΑΛΗ ΑΔΕΙΑ..

    ReplyDelete
  14. Μόλις έπεσε στα χέρια μου ο ψηφισμένος νόμος.

    Θεωρώ ότι δίνει κατ εμέ, κάθε δικαίωμα στους Επόπτες εκκαθάρισης να ξεκινήσουν από την αρχή την διαδικασία των αποζημιώσεων και των δεδουλευμένων μας. Δηλαδή ένα τετράμηνο στο νερό αν το καταλαβαίνω σωστά. Ελπίζω να αποδειχθώ λάθος στο τέλος.

    συγκεκριμένα στην σελίδα 3 λέει

    "Αν η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ζωής δεν επι-
    τευχθεί κατά τις διατάξεις της παρ. 4α του άρθρου 10 του ν.δ. 400/1970, ο επόπτης χαρτοφυλακίων των κλά-δων ζωής, παραδίδει στην Τράπεζα της Ελλάδος, το αρ-γότερο μέσα σε έξι μήνες από τη δημοσίευση αυτού του νόμου:
    ε) Έκθεση για το συνολικό χρηματικό ποσό που βαρύ-
    νει το ενεργητικό του χαρτοφυλακίου για αμοιβή του ε-πόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, μισθοδοσία του προσωπι-
    κού του και κάλυψη των λοιπών λειτουργικών εξόδων
    του, καθώς και για την αναλογία αμοιβής και εξόδων του επόπτη εκκαθάρισης του εκκαθαριστή.

    ReplyDelete
  15. και λίγο παρακάτω το εξής:

    η) Κατάλογο των εργαζομένων κατά την ημερομηνία
    ανάκλησης της άδειας της ασφαλιστικής επιχείρησης και του ύψους των αιτούμενων απαιτήσεών τους, συνοδευό-μενη και από αντίστοιχη κατάσταση με το κατά τον επό-πτη εκτιμώμενο ύψος των εν λόγω απαιτήσεων.

    Η μπάλα είναι πια στα χέρια των εποπτών και της προϊσταμένης αρχής τους και είναι κατανοητό.
    Από την άλλη θα ήθελα να απευθύνω έκκληση για άλλη μια φορά αν όχι στο φιλότιμό τους, που ξέρω ότι έχουν γιατι υπάλληλοι είναι και αυτοί, στο αίσθημα ευθύνης που θα πρέπει να διακατέχει όλους μας καθώς επίσης και στο γεγονός ότι συγκρατούμε μία κρίσιμη μάζα ανθρώπων με νύχια και με δόντια ώστε να μην επέμβουν με άλλο τρόπο.

    Κοι επόπτες, ο κόσμος είναι απελπισμένος. Όλοι είμαστε απελπισμένοι. Δεν είναι ότι στερείται (με αι και όχι με ε) η αποζημίωση σε κάποιους ανθρώπους αλλά πολυ περισσότερο η αξιοπρέπεια. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ να με παίρνουν από καμία εισπρακτικη τράπεζας τηλέφωνο και να με απειλούν, πόσο μάλλον ανθρώπους 50 και 60 ετών. Κάντε κάτι να διορθωθεί η αδικία αυτή όσο πιο σύντομα γίνεται.

    Παυσίπονο είναι αυτό που θα δωθεί, όχι πανάκεια.

    Ευχαριστώ

    ReplyDelete
  16. ..όλοι είναι για διακοπές στα νησιά και τη μεγαλύτερη οικονομική απάτη των τελευταίων 20 χρόνων την πληρώνουν οι υπάλληλοι της εταιρείας. Κανένας δεν πήγε φυλακή, κανένας δεν θα πάει φυλακή. Όλοι έχουν δικαιώματα, όλοι εκτός από εμάς τους υπαλλήλους. Είναι πολύ ωραία να εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα σε μια Ελλάδα μέλος της ΕΕ, με ΦΠΑ 23% και με την βενζίνη στο 1,5€.

    ReplyDelete
  17. Αν σε παίρνουν από εισπρακτική εταιρία τράπεζας και σε απειλούν δέξου το και άφησέ τους να κάνουν πράξη τις απειλές τους. Έτσι κι αλλιώς δεν θα καταφέρουν να κάνουν ουσιαστική ζημιά αφού δεν έχουμε μία. Ταπεινή μου γνώμη επίσης είναι να μην επιστρέψεις τις απειλές γιατί εσύ μάλλον θα τις κάνεις πράξη.

    Παρακαλάς κάποιον όταν είσαι σε θέση αδυνάτου ή θύτη και ζητάς χάρη.
    Ε όχι δα. Σιγά να μην παρακαλέσω τους υποκριτές για να έχω πίσω αυτά που μου κλέψανε κάτι παρόμοιοί τους. Καλλίτερα να μου κοπεί η γλώσσα. Καλλίτερα να πεθάνω της πείνας.
    Με στόχο να επανεμφανισθούμε σαν θέμα επικαιρότητας και να βγούμε από την αφάνεια που μας έχουν καταποντίσει τα ΄΄αδέκαστα΄΄ αλλά καλοπληρωμένα, όλοι ξέρουμε από ποιους, ΜΜΕ θα πρότεινα να κάναμε και καμιά απεργία πείνας
    (πεινάμε που πεινάμε μην πεινάμε και άδικα) αφού είναι τουλάχιστον δυσδιάκριτο στο ορατό μέλλον να γίνει κανονική απεργία στις τάξεις των φιμωμένων υπαλλήλων των υπόλοιπων φοβερών και τρομερών ασφαλιστικών εταιριών που τους γίνεται χάρη και δεν έχουν κλείσει κάμποσες ακόμα από δαύτες.

    Ειλικρινά ακούγοντας τέτοιες κραυγές αγωνίας , απελπισίας και απόγνωσης δεν έχουμε παρά να δώσουμε πρώτα κουράγιο σε όλους όσους είναι πραγματικά θύματα με απτά σημάδια οικονομικής καταστροφής(ανεργία, υπερχρέωση κλπ.) και μετά να ντραπούμε και να λυπηθούμε για λογαριασμό όλων όσων υποκριτών τρώνε, πίνουν και θα τρώνε και θα πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

    ReplyDelete
  18. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 56 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΜΗΝΕΣ,
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ......

    ReplyDelete
  19. ΚΥΡΙΟΙ

    ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ..ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΑΕΑΖ
    Κ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ
    ΝΑ ΦΙΛΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ
    ΚΑΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

    ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΟΝΙΜΟ ΠΑΙΔΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΑΔΕΙΑ
    ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ-ΜΑΖΙ ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ-ΜΑΖΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ Κ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG K ΚΑΙ
    ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ

    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ -ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ
    ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ-ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΣΑΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ
    ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ

    ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ -ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ

    ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
    Κ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ


    ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ





    ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΑΝ

    ReplyDelete
  20. Επιτρέψτε μου (είμαι σε θέση να γνωρίζω) να σας πω ότι αρκετοί συνάδελφοι της ΑΕΑΖ είναι μαζί με τους συναδέλφους της ΑΕΓΑ και ενδιαφέρονται, ρωτάνε, αγωνιούν και για σας.
    Ίσως τα ευχάριστα που περιμένουμε να είναι κοντά, ακόμη και περισσότερο απ΄ ότι νομίζουμε...
    Τις αμέσως προσεχείς μέρες, τα νεώτερα.

    ReplyDelete
  21. Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω ότι είμαστε πολυ κοντά σε αυτό που όλοι προσδοκάμε.

    Λιιιιγη υπομονή ακόμα συνάδελφοι. Λίγη υπομονή. Το ξέρω στερέψανε τα αποθέματα και το λίγο είναι μεγάλο αλλά λίγη υπομονή ακόμα!

    ReplyDelete
  22. Και κάτι τελευταίο.

    Οι συνάδελφοι της ΑΕΑΖ δεν μας έχουν ξεχάσει να είστε σίγουροι...

    Συμφωνω και επαυξάνω για ένα ταμείο αλληλοβοηθείας

    ReplyDelete