Monday 3 May 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 3/5/2010

Συνάδελφοι,

Στη σημερινή γενική συνέλευση πάρθηκε (με συντριπτική πλειοψηφία) η απόφαση τη ΠΕΜΠΤΗ 6/5/2010 και ώρα 15μ.μ. ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι της Ασπίδας, που βλέπουμε ότι τα οφειλόμενά μας κινδυνεύουν πλέον να χαθούν, να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Ασπίδας στη Κηφισίας, σαν μια πρώτη κινητοποίηση ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, και ΑΕΓΑ και ΑΕΑΖ, που αγωνιούν για τη τύχη των οφειλομένων να συγκεντρωθούμε και να απαιτήσουμε ΛΥΣΗ.
Η ώρα που πρότεινε η συνέλευση βολεύει και όσους συναδέλφους εργάζονται (ας ζητήσουν μια ολιγόωρη άδεια). ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες για απουσίες. Αν θέλουμε να πάρουμε τα χρήματά μας, από τώρα και στο εξής μόνο με μαζική συμμετοχή και δυναμικές κινητοποιήσεις θα μπορέσουμε να τα διεκδικήσουμε.
Μαζί με τις οικογένειές μας, μαζί με συναδέλφους από την Commercial Value (που και σήμερα ήρθαν στη συνέλευσή μας, συναισθανόμενοι ότι αφορά και τη πορεία των δικών τους αποζημιώσεων) ας δώσουμε με την δυναμική παρουσία μας ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
Η Συντονιστική Επιτροπή
(Και κάτι συμπληρωματικό. Τη Τετάρτη 5/5/2010 η ΓΣΕΕ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για τα πρόσφατα εξαγγελθέντα μέτρα. Νομίζουμε ότι εμείς ειδικά, που έχουμε βιώσει και βιώνουμε την ανεργία και τον εμπαιγμό με τα χρήματά μας, έχουμε επιπλέον λόγους να συμμετάσχουμε. Προσυγκέντρωση ΟΑΣΕ, γωνία Λεωφ. Αλεξάνδρας και Μαυροματαίων στις 11.00 π.μ.)

13 comments:

  1. καλημέρα συνάδελφοι. Δυστυχώς, οι ώρες που γίνονται συνελεύσεις/διαμαρτυρίες είναι απαγορευτικές για κάποιους από μας. Όλοι προσπαθούμε να απασχοληθούμε για να εξασφαλίσουμε ένα εισόδημα και το να πάρουμε άδεια ενω δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε εξάμηνο στις δουλειές μας είναι πολύ δύσκολο.

    ReplyDelete
  2. Όπως γράφει και ο άνεργος πιο πάνω, η μη φυσική παρουσία ορισμένων από εμάς στις συγκεντρώσεις και τις κινητοποιήσεις, δε σημαίνει ότι είμαστε γενικώς απόντες και ανενεργοί: ίσα ίσα που καιρό τώρα, προτείνουμε, επισημαίνουμε και ακόμα ακόμα στηλιτεύουμε πρακτικές (που κατά τη γνώμη μου) οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ, δηλαδή σε αδιέξοδο.
    Μία από αυτές, η οποία διαρκώς επαναλαμβάνεται, είναι η πρακτική του "πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα". Και εξηγούμαι: τι νόημα έχει η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία των εταιριών μεθαύριο; (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε επιτέλους την πίεση). Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Επόπτες να μην παρευρίσκονται στα γραφεία (όντας ενήμεροι για το γεγονός) ή στην καλύτερη περίπτωση, εφ' όσον παραβρίσκονται θα δηλώσουν απλώς ότι "κύριοι, εμείς τη δουλειά μας την κάναμε, η εκκρεμότητα βρίσκεται στην πλευρά της Εποπτικής Αρχής, αναζητήστε εκεί την ευθύνη της καθυστέρησης". Ή μήπως είναι τυχαία η δημοσίευση των επιστολών με τα ερωτήματά τους προς την ΕΠ.Ε.Ι.Α. μόλις πριν λίγες ημέρες; Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να "βγουν λάδι" προσπαθώντας να αποφύγουν την οργή μας και τις συνέπειες αυτής. Και στο μεταξύ, ο καιρός να περνάει, οι μισθοί να πέφτουν (σε βάρος των αποθεματικών βεβαίως) και εις υγείαν των κορόιδων... Η στόχευση επομένως θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι η εξής (το έχω γράψει ξανά και ξανά αλλά μάταια μέχρι τώρα): ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ (ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΟΝΤΕΣ ΆΚΟΝΤΕΣ. Μόνο έτσι δε θα είχε κανένας τους ως άλλοθι την κωλυσιεργία του άλλου και θα έπεφταν όλες οι μάσκες. Και αυτό δεν θα μπορούσε παρά να γίνει εντός της ΕΠ.Ε.Ι.Α. η οποία έτσι κι αλλιώς έχει ακόμη (εφόσον αμοίβονται κανονικότατα) τον τελευταίο πάντα λόγο. Ας μαζευόμαστε για μία και μόνη φορά κάποιες δεκάδες ανθρώπων (δεν τολμώ να πω εκατοντάδες γιατί είναι ουτοπικό) από κάτω και θα βλέπαμε εάν θα είχαν τη δυνατότητα να μας αγνοήσουν. Ας σκεφτούμε λοιπόν την επιλογή αυτή εάν η μεθαυριανή συγκέντρωση δε φέρει το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά, εύχομαι η κινητοποίηση να πετύχει (για να πάρουν το μήνυμα εκείνοι που πρέπει).


    Υ.Γ.
    Μήπως πέρασε από το μυαλό των συναδέλφων της Συντονιστικής το ενδεχόμενο της σύγκρουσης συμφερόντων αφού πλέον έχουν προσληφθεί από τους Επόπτες; Θέλω να πω ότι πολύ πιο έντιμο και ηθικό εκ μέρους τους θα ήταν, είτε να μην αποδέχονταν την πρόσληψή τους εάν επέλεγαν να συνεχίσουν την εκπροσώπησή μας (ώστε να βρίσκονταν με τη πλευρά του ελέγχοντος), είτε να παραχωρούσαν τη θέση τους σε άλλους (αφού πλέον βρίσκονται ως εργαζόμενοι με έμμισθη σχέση με την πλευρά του ελεγχόμενου, δηλαδή των Εποπτών). Σ΄ αυτή την περίπτωση βέβαια θα είχαν τον κίνδυνο της απόλυσης αφού πλέον δε θα ήταν "χρήσιμοι". Δυστυχώς παιδιά δε γίνεται στη ζωή αυτή να τα έχουμε όλα: μη συνεχίζετε την παρελκυστική τακτική σας βάζοντας εμάς στη μέση προκειμένου να έχετε εσείς δουλειά (για πόσο ακόμη άραγε έχετε σκεφτεί; Και μετά τι;)...
    Ψιλά γράμματα θα πει κανείς...
    Έτσι κι αλλιώς, η ευθυξία πλέον είναι κάτι ζητούμενο και όχι δεδομένο...

    ReplyDelete
  3. http://troktiko.blogspot.com/2010/05/aspis.html

    katalipsi tin sigmh auth sthn aspisreal estate stin kifisias

    ReplyDelete
  4. Για τον Δ.Τ.
    Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου; Για ποια σύγκρουση συμφερόντων μιλάς όταν αναφέρεσαι στους συναδέλφους της συντονιστικής που δουλεύουν στην εκκαθάριση; Για τη σύγκρουση που θα είχες μήπως εσύ; Ε λοιπόν πάρε το χαμπάρι ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Υπάρχουν και αυτοί που μπορούν δουλεύοντας να είναι αξιοπρεπείς και να αντιστέκονται, όπως άλλωστε υπήρχαν και επί εποχής Ασπίδας. Αδιανόητο βέβαια για τα δικά σου δεδομένα.
    Μήπως σου λέει κάτι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αύριο θα απεργήσουν, κόντρα στον εργοδότη τους και κόντρα στο φόβο και στην αβεβαιότητα του μέλλοντος;
    Μπα δεν νομίζω να σου λέει τίποτα.
    Και για να έρθουμε και στα δικά μας (τα της συγκέντρωσης), αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα διαμαρτύρονται έξω από την εταιρία την Πέμπτη. Είμαι πολύ περίεργη αν θα μας τιμήσεις εσύ με τη παρουσία σου ή θα καθίσεις προφυλαγμένος πίσω απ το πληκτρολόγιό σου (κριτικάροντας των άλλων την ευθιξία).

    ReplyDelete
  5. TO INSURANCEWORLD ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΕΙΑ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΠΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ

    <>

    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=2145&la=1&cat_id=20

    ReplyDelete
  6. Κοχλάζει το ηφαίστειο της εποπτείας

    Εφόρμηση ετοιμάζει η Επ.Ε.Ι.Α. στην αγορά μέχρι να εφαρμοστεί το νέο σχέδιο εποπτείας που μήνες τώρα ετοιμάζει η κυβέρνηση.

    Μέχρι να γίνει πραγματικότητα, η γνωστή Επιτροπή οφείλει να συνεχίσει τον ρόλο της. Και έτσι θα γίνει. Συνεπώς κάποιες εταιρίες οφείλουν να ανησυχούν εκ νέου.

    Παρά το ότι ξεπέρασαν τα πρώτα εμπόδια, τώρα ας γνωρίσουν ότι έρχονται και άλλα. Πάντως, η αγορά συνεχίζει να βιώνει την κρίση με τον δικό της τρόπο. Τα αποτελέσματα των εταιριών είναι γενικά καλά, εντούτοις οι εργασίες δεν τρέχουν κατά τις προσδοκίες.

    Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα τριμήνου της Ευρωπαϊκής Πίστης ήταν θετικά, +27,6% τα καθαρά ασφάλιστρα όλων των κλάδων και + 102,3% ο κλάδος Ζωής, αναλύοντας προσεχτικά τα αποτελέσματα υπάρχει και ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο.

    Ο κλάδος Γενικών Ασφαλειών που συμμετέχει με 25% στα συνολικά ασφάλιστρα, παρουσίασε πτώση -13%, που οφείλεται στη διακοπή της συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς.

    Κινητικότητα δικτύων και στελεχών γενικότερα εμφανίζεται εσχάτως στην αγορά. Βέβαια κάποιοι μετανιώνουν. Για παράδειγμα, βραχύβια αποδείχθηκε η μετακίνηση του κ. Βαμβακάρη από την Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Μινέττα στην Υδρόγειο, καθώς μόλις ένα μήνα μετά, επέστρεψε και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Συμπέρασμα θετικό για την οικογένεια...

    ReplyDelete
  7. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:
    Επειδή, αφού ρωτάς, εγώ πραγματικά θα ντρεπόμουν να το "παίζω" σε δύο ταμπλό, ειλικρινά θα είχα διαλέξει ανάμεσα στις δύο επιλογές που προανέφερα (πρόσληψη ή παραίτηση από τη Συντονιστική). Αύριο, που θα κάνετε τα παράπονά σας στον εργοδότη σας, κοιτάξτε να μην του φωνάξετε πολύ και μας τον στενοχωρήσετε (θα του κλείσετε και το μάτι;)... Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις όλα όσα εννοώ, αλλά επιτιθέμενη σ' εμένα, προσπαθείς να καλύψεις τη δική σου μη ξεκάθαρη θέση (και των υπολοίπων βεβαίως που σας προσέλαβαν εκεί και που διατηρείτε για τον εαυτό σας τον τίτλο του εκπροσώπου μας).
    Μάθετε λοιπόν ότι: α)την άποψη που εξέφρασα εγώ τη συμμερίζονται πολλοί ακόμα με τους οποίους συνομιλώ και β)επειδή οι εξελίξεις σάς προσπερνούν, τόσο εγώ όσο και πολλοί ακόμη, έχουμε αποφασίσει να ενεργούμε χωριστά από εσάς (όπως και έχουμε ήδη πράξει στο παρελθόν και θα πράξουμε και εφεξής) χωρίς φυσικά τη δική σας έγκριση (με τη στάση σας, στα δικά μου μάτια έχετε χάσει την όποια νομιμοποίηση είχατε).
    Αύριο δεν πρόκειται να με δεις, όχι γιατί είμαι ρίψασπις, αλλά διότι εργάζομαι σε δουλειά που βρήκα μόνος μου (και παρεμπιπτόντως ποτέ κανείς σας δε μου τηλεφώνησε, όπως και σε άλλους, για βιογραφικά κλπ. όπως διατείνεστε με έμφαση...).
    Εύχομαι τέλος, είτε εμείς είτε εσείς, να φέρουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε.
    Αυτά και δεν επανέρχομαι στο θέμα αυτό...

    ReplyDelete
  8. @Δ.Τ
    ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
    ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ (ΠΑΡΕ
    ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ)Κ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

    ΑΣΕ Κ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
    Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    Κ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ
    ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ
    ΓΝΩΣΤΟΥΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ

    ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ
    ΕΤΑΙΡΙΕΣ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ
    ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ
    (ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;)
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΘΕΙ
    Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ


    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
    ΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ
    Κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ Κ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ


    ΜΗΝ ΑΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ
    ΕΠΟΠΤΩΝ- ΕΠΕΙΑ ΑΛΛΟ

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    Κ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
    (Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
    ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΕΔΩ Κ 4 ΜΗΝΕΣ
    Κ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    Κ ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑ
    Κ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

    (ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ 15.000
    ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    ΣΤΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ)

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ Κ ΑΔΥΝΑΜΟΙ
    ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ

    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ
    ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΚΛΗΡΟ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ReplyDelete
  9. Λοιπόν αρκετά με τις αντιπαραθέσεις.
    Όταν και αν τελειώσουν όλα καλά θα τοποθετηθώ και προσωπικά για τα σχόλια, τις στάσεις, και την αιτία για τις επιθέσεις του Δ.Τ.
    Μέχρι τότε ας δώσουμε όλοι τέλος στις αντιπαραθέσεις, μη φεύγουμε από το στόχο.
    Αυτό που τώρα προέχει είναι ένα.
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΦΙΛΟΥΣ.
    Ήδη από τη ώρα (κυριολεκτικά) που τελείωσε η συνέλευση, οι εξελίξεις τρέχουν και (μέχρι και την ώρα αυτή που γράφω) είναι ραγδαίες.
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
    Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    Το μπαλάκι καμμιά φορά γίνεται χιονοστιβάδα.
    Θα απαιτήσουμε από ΕΠΕΙΑ - ΕΠΟΠΤΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ - ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ, απ όποιον τέλος πάντων ότι νόμιμα μας ανήκει.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Καλησπέρα σε όλους. Γράφω πρώτη φορά στο blog γιατί πραγματικά βαρέθηκα και κουράστηκα να ακούω τους κακοπροαίρετους να χύνουν τις χολές τους. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΜΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!! Δεν εμφανίζονται πουθενά και όσοι εμφανίζονται στις συναντήσεις, εκεί, χάνουν τη φωνή τους. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. Μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε από το blog για τα θέματα που μας αφορούν και όχι να ακούμε τη χαζογκρίνια σας. Ποιοι δουλεύουν, που δουλεύουν, ποιος τους έκανε την πρόσληψη και με ποιο τρόπο. Αυτό μόνο σας απασχολεί;;; Αν έχετε πια τόσο σοβαρές πληροφορίες και λύσεις για όλα γιατί δεν έρχεστε να τα πείτε σε όλους μας; Nα μας βοηθήσετε όλους. Εσείς συναντάτε τους αρμόδιους της ΕΠΕΙΑ, κάνετε συζητήσεις και είστε ενημερωμένοι επί παντός επιστητού. Όλα αυτά όμως στα...κρυφά με...κάποιους που σας ακολουθούν!!! Βγείτε όλοι εσείς λοιπόν να μας βάλετε και εμάς σε αυτές τις συζητήσεις. Όλους εμάς που δεν έχουμε τις δικές σας γνωριμίες και περιμένουμε να τα μάθουμε από τη Συντονιστική και μόνο!!! Αύριο καλά θα κάνετε να εμφανιστείτε και να μην περιμένετε να κάνετε τις κριτικές σας το βράδυ μέσω του PC σας

    ReplyDelete
  12. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/05/blog-post_2021.html

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

    ReplyDelete
  13. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ , ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ReplyDelete