Wednesday 20 January 2010

Ειδήσεις (και άλλα...)

Είναι γεγονός ότι είχαμε καιρό να βάλουμε καινούργιο θέμα στο blog. Αυτό βέβαια δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάποια νέα, ίσως όχι τόσο σημαντικά όσο αυτά τα οποία περιμέναμε τον Δεκέμβρη, (δηλ. πληρωμές κλπ), ούτε φυσικά στο ότι "διοριστήκαμε" όπως γράφει στο προηγούμενο θέμα ο φίλος snowwalker. Στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν από ένα μήνα είμαστε και τώρα, όσον αφορά όσους είμαστε στη συντονιστική (εκτός αν εσύ κάτι παραπάνω ξέρεις και δεν το έχουν ανακοινώσει σε εμάς!!). Παρά την αδράνεια όμως του blog οι προσπάθειες εξακολουθούν να γίνονται. Ας δούμε όμως κάποιες εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν.
  • Ο.Α.Ε.Δ. Όπως ήδη έχει γραφτεί, το πρόγραμμα με τις 3 δράσεις που μας αφορά, θα αρχίσει να υλοποιείται από τις 29/1/2010. Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ έχει αναρτηθεί η απόφαση και το ΦΕΚ, και στις 29/1 θα αναρτηθούν και οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Υπάρχουν κάποιες διευκρινήσεις που ζητήσαμε από κοινού με τον Σύλλογο και την ΟΑΣΕ από τον ΟΑΕΔ και για τις οποίες θα βγει ανακοίνωση η οποία θα δημοσιευτεί και στο site της ΟΑΣΕ αλλά φυσικά και στο blog μας.
  • Διορισμός νέου επόπτη. Ο κ. Παντελίδης με την ομάδα του έχει ήδη εγκατασταθεί στην εταιρία. Κάποια παραπάνω στοιχεία σχετικά με τον νέο επόπτη μπορείτε να διαβάσετε εδώ : http://www.fmvoice.gr/#2!2!8706
  • Επικοινωνία με συναδέλφους. Τις τελευταίες ημέρες οι περισσότεροι δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από τη Συντονιστική. Αυτό αποσκοπούσε στο να συγκεντρώσουμε στοιχεία σχετικά με την απασχόληση των συναδέλφων, δηλ. πόσοι συνάδελφοι έχουν βρει δουλειά και που, γιατί το κυριότερο πρόβλημα που έχουμε είναι η απορρόφηση, η οποία δυστυχώς δεν είναι ικανοποιητική. Αν σε κάποιον δεν του τηλεφωνήσαμε είναι, είτε διότι δεν είχαμε στοιχεία του επειδή είχε δώσει το βιογραφικό του στο Σύλλογο, είτε διότι μάθαμε από κάποιον άλλον αν δουλεύει ή όχι. Επίσης κάποιους συναδέλφους δεν τους βρήκαμε στο τηλέφωνο. Παράκληση, αν κάποιος συνάδελφος βρίσκει δουλειά να μας ενημερώνει ώστε να ξέρουμε.
  • Εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά. Εδώ τα πράγματα δεν είναι καλά και, όπως γνωρίζετε, οι εργαζόμενοι στην Commercial Value πιθανόν να βρεθούν στην ίδια τύχη με μας. Πράγματι λυπηρό και οδυνηρό για ένα κλάδο να δέχεται τόσα χτυπήματα σε τόσο λίγο χρόνο...
  • Αποζημιώσεις - οφειλόμενα. Εδώ τα πράγματα είναι όπως τα έχουμε ξαναγράψει. Δηλαδή τα χρήματα θα δοθούν από τον εκκαθαριστή της κάθε εταιρίας, και όχι από τον επόπτη εκκαθάρισης. Η εκδίκαση της 14/1 για διορισμό εκκαθαριστή αναβλήθηκε λόγω φάρσας για ύπαρξη βόμβας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα ημερομηνία πήγε πολύ μακριά. Επομένως, όσο καλή πρόθεση και να έχουν να μας δώσουν τα χρήματα, η προσφυγή στο δικηγόρο είναι πλέον μονόδρομος. Καλό θα είναι για να μη χαθούν οι προθεσμίες, (6 μήνες για την αποζημίωση) να πάμε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος στο τέλος του Ιανουαρίου θα καταθέσει τις πρώτες μαζικές αγωγές. Φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζετε για ποιόν δικηγόρο μιλάμε, αν δεν τον ξέρετε, ρωτήστε συναδέλφους είτε στείλτε mail στο blog. ΔΕΝ μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε το όνομά του από το blog.

Αυτά λοιπόν τα νεότερα, ο αγώνας συνεχίζεται κυρίως στο θέμα της απασχόλησης που είναι και το σημαντικότερο.

57 comments:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΟΙΛΙΓΟΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΕΞΟΘΟΥΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

    - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ)

    ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΔΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΒΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

    ReplyDelete
  4. Ενδείξεις ανάκαμψης εμφανίζει ο κλάδος ζωής για το 2009, δημιουργώντας αισιοδοξία για την ανακοπή της πτωτικής πορείας της παραγωγής, που είχε παρατηρηθεί στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του χρόνου.

    Οι τρεις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, η Εθνική Ασφαλιστική, η Interamerican και η EFG Eurolife , με μερίδια αγοράς 22,48%, 11,41% και 10,72% αντίστοιχα, εμφανίζουν με βάση τα στοιχεία του 9μήνου ισχυρή ανάπτυξη των εργασιών τους, δημιουργώντας ελπίδες για ανακοπή της πτωτικής πορείας του κλάδου.

    Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία του 9μήνου, ο κλάδος ζωής κατέγραψε μείωση της παραγωγής κατά 5,5%, μείωση ωστόσο που υπολείπεται αυτής που είχε παρατηρηθεί κατά το εξάμηνο του χρόνου, περίοδος κατά την οποία η μείωση της ασφαλιστικής παραγωγής είχε ξεπεράσει το 7%.

    Οι προσωρινές ενδείξεις από τις μεγάλες εταιρίες του κλάδου δείχνουν εκτίναξη των ασφαλιστικών εργασιών το τέταρτο τρίμηνο του έτους, δημιουργώντας ελπίδες για την ανακοπή του αρνητικού ρυθμού ανάπτυξης της αγοράς.

    Το στοίχημα της αγοράς για την πορεία της ασφαλιστικής παραγωγής στον κλάδο ζωής το 2009, θα κριθεί από τις εξαγορές συμβολαίων, που σύμφωνα με τα στοιχεία του 9μήνου αποτέλεσαν πραγματική αιμορραγία για τον κλάδου, καθώς σημαντική μερίδα των ασφαλισμένων υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, κατέφυγε στη ρευστοποίηση των ασφαλιστηρίων του.

    Με βάση πάντως τα στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του έτους η Εθνική Ασφαλιστική, πέτυχε ρεκόρ νέας παραγωγής. Η νέα παραγωγή ζωής για το σύνολο του έτους σημείωσε αύξηση κατά 24% και οι νέες εργασίες ανήλθαν σε 44 εκατ. ευρώ από 35 εκατ. ευρώ το 2008, διευρύνοντας περαιτέρω το μερίδιό της στην αγορά.

    Αντίστοιχη είναι η εικόνα για τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου την Interamerican, με τη νέα παραγωγή του ομίλου στον κλάδο ζωής να ενισχύεται κατά 75%, ξεπερνώντας όχι μόνο την παραγωγή του 2008, αλλά και τους στόχους που είχαν τεθεί για το 2009.

    Θετικές είναι και οι επιδόσεις της EFG Eurolife, η οποία πέτυχε να ανακόψει την αρνητική πορεία που εμφάνιζε η παραγωγή της λόγω της υποχώρησης των προϊόντων unit linked.

    Εφαρμόζοντας πολιτική στροφής στα προγράμματα περιοδικών καταβολών, η εταιρία πέτυχε σταθεροποίηση των συνολικών εργασιών στο τέλος του χρόνου, με οριακή αύξηση της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων κατά 2%.

    Αύξηση 8,4% στον κλάδο ζωής παρουσίασε και η Allianz, υπερκαλύπτοντας το στόχο του 2009, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις εταιρίες καλύπτουν το 50% περίπου της συνολικής ασφαλιστικής παραγωγής του κλάδου.

    Να σημειωθεί ότι η ασφαλιστική παραγωγή στον κλάδο ζωής το 9μηνο του 2009, ανήλθε στο 1,9 δις ευρώ, ενώ η παραγωγή του 2008 είχε διαμορφωθεί στα 2,5 δις ευρώ.


    ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ EUROLIFE ΚΑΝΕΝΑ? ΟΠΕΡ ΞΕΦΤΥΛΑ

    ReplyDelete
  5. συντασσομαι ανεπιφυλακτα με τον a.abcdef
    υπαρχει αλήθεια στα λόγια του.

    έχουμε μεινει μονοι μας όμως κ ειμαστε ελάχιστοι
    αποδειξη ειναι οτι υπαρχουν μονο 4 comments στο νεο θεμα του blog

    χαιρομαστε όλοι οταν ακουμε οτι συναδελφοι βρήκαν δουλεια ,αλλά γιατί εγκαταλείπουν το blog;
    αυτό που ζουμε δεν ειναι προσωπικη υπόθεση κανενός εκτος εαν αυτοι γνωρίζουν κατι περισσότερο..

    δηλωνω ανεπιφυλακτα συμμετοχη.

    γεμιστε ολοι το blog τις δυο επομενες ημερες
    δωστε στο blog αυτο που του αξιζει

    δηλωστε συμμετοχη ολοι

    πλεον των ανωτέρω:

    Σημερα πάλι αναβλήθηκε λογω απειλης για βομβα
    το δικαστήριο την ωρα της υποθεσης για διορισμο
    του προσωρινου εκκαθαριστή..

    Ο επόπτης εκκαθαριστης της ΑΕΓΑ δέν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες χωρις την σύμφωνη γνωμη του εκκαθαριστή


    Τό υπουργείο μας έχει ξεχάσει επιδεικτικά..καθως
    κ οι υποσχεσεις για δουλειά


    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑ ...

    Ολα φαίνεται να εχουν τελματώσει περιμένοντας το μοιραιο

    ΔΟΣΤΕ ΦΩΝΗ Κ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΟ BLOG

    Συντονιστες κουράγιο -βοηθειστε το blog














    προσελήφθησαν

    ReplyDelete
  6. παιδιά, όλοι εδώ είμαστε. Η αγωνία και τα βάσανα της καθημερινότητας, δεν μας αφήνουν πολλές φορές να μπούμε και στο blog.
    Όλοι πια έχουμε καταλάβει, ότι κανείς δεν θα μας βρει δουλειά! ότι κάνουμε μόνοι μας. Που είναι οι ΕΑΕΕ με τις ανακοινώσεις του Σεπτεμβρίου, ότι όλοι θα απορροφηθούμε από άλλες εταιρείες.
    Το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΣ είναι πιά σε άλλες εταιρείες. Οι ασφαλιστές παίρνουν τις προμήθειες τους από τις νέες εταιρείες και εμείς τί παίρνουμε????

    ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

    ReplyDelete
  7. ΠΟΙΑ ΕΑΕΕ ΡΕ ΣΥ ΑΝΕΡΓΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ. ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ.

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ

    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΒΛΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΟΚ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΑΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.

    ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ

    ReplyDelete
  8. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

    ΤΟ 50% ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΔΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 9% ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ

    ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ 1,5 ΕΚ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΙ 9 ΕΚ ΕΥΡΩ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ?

    ReplyDelete
  9. φίλε μου abcdef, το χαρτοφυλάκιο Ζωής έχει φύγει όλο!! μόνο οι άρρωστοι και οι καρκινοπαθείς έχουν μείνει, τους οποίους καμία σοβαρή εταιρεία δεν τους θέλει. Το χαρτοφυλάκιο Πυρός, που ήταν και το φιλέτο, έχει φύγει 100% σε άλλες εταιρείες και το ίδιο σχεδόν και για τα αυτοκίνητα.

    Περιμένετε τα στατιστικά στοιχεία που θα βγάλουν οι εταιρείες για το 2009. θα δείτε τρομακτική άνοδο στις πωλήσεις όλων. Πως έγιναν αυτά σε μια χρονιά κρίσης??? Πως η Εθνική κάνει σχεδόν κάθε μήνα ρεκόρ παραγωγής, ενώ η οικονομία της χώρας είναι χάλια??
    Το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΔΑΣ ταΐζει όλοι την αγορά. Απαλαγμένο βέβαια από τα βαρίδια δηλαδή εμάς....

    αυτή είναι η πικρή αλήθεια...

    ReplyDelete
  10. Ή ΠΙΚΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?
    ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΤΗΣΑΜΕ?
    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ?
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, Η ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, ΙΣΩΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΛΠ
    .
    .
    .
    .
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΥΠΑΤΙΑΣ 5, 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

    ReplyDelete
  11. Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους.

    Πριν λίγο καιρό είχα χαιρετήσει τους αναγνώστες του Blog και είχα πει ότι δεν θα έγραφα ξανά. Η αλήθεια είναι ότι είχα πιάσει τον εαυτό μου να τσακώνομαι σαν ανώνυμος με άλλους ανώνυμους και αυτό να έχει επίπτωση στην πρωσωπική μου ζωή.
    Τυχαίνει να γνωρίζω ένα θέμα σχετικά με αυτό που γράφει ο a.abcdef ότι η Interamerican και η Eurolife δεν έχουν προσλάβει κανένα άτομο από Ασπίς. Η Eurolife λοιπόν έχει προσλάβει 6-7 άτομα από ασπίς αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι από τότε που υπήρξε το πρόβλημα με την Ασπίς ΟΛΕΣ οι προσλήψεις στην Eurolife έχουν γίνει από πρώην υπαλλήλους Ασπις, το οποίο πιστεύω πως δείχνει τις προθέσεις της εταιρίας.

    Για να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου κάτι. Η επιδότηση στις εταιρείες που θα κάνουν προσλήψεις από υπαλλήλους τις Ασπις δεν είχε αναδρομικό χαρακτήρα γιατί στα φεκ που βγήκαν δεν υπήρχε κάτι τέτοιο

    ReplyDelete
  12. (πρώην) Συνάδελφοι,

    Τα πράγματα είναι κατά τη γνώμη μου απλά: "συν Αθηνά και χείρα κίνει" πάντοτε. Προ καιρού ανέβηκα μαζί με πρώην συνάδελφο στο γραφείο του κ. Βάσση στην ΕΠ.Ε.Ι.Α. Ο άνθρωπος μάς δέχθηκε, μιλήσαμε και μας δήλωσε ότι το γραφείο του είναι πάντοτε ανοιχτό για όλους μας. Μας συμβούλευσε μάλιστα να μη χρησιμοποιούμε ενδιαμέσους στις κουβέντες μας (συνδικαλιστές-αυτόκλητους σωτήρες), κάτι που προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο. Επικροτώ την πρόταση για μάζωξη ΌΛΩΝ μας, έχουμε δεν έχουμε βρει δουλειά στα γραφεία της ΕΠ.Ε.Ι.Α. και μάλιστα θεωρώ ότι ήδη έχουμε αργήσει. Μάλλον εξαρχής έπρεπε να είχε γίνει αυτό διότι την ακινησία μας την εξέλαβαν ως αδυναμία/αδιαφορία/παθητικότητα. Το μεγάλο θέμα όμως είναι ο αριθμός όσων μαζευτούμε, όποτε αυτό αποφασιστεί. Δεν είναι δυνατόν να συνεννοούμαστε για κινητοποίηση και να έρχονται μόνο καμιά πενηνταριά... Εάν και εφόσον αποφασιστεί, πρέπει ΌΛΟΙ μας, με οποιονδήποτε τρόπο να επικοινωνήσουμε την όποια απόφαση σε όσους περισσότερους μπορούμε: με sms, τηλέφωνα, το ίδιο το blog, με όποιον τρόπο... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ εάν θέλουμε να εισακουστούμε. Αυτά τα γράφει κάποιος που ήδη εργάζεται (για να μη θεωρηθεί ότι κινούμαι σε επίπεδο μόνο συμβουλευτικό). Κι επειδή οι μέρες που μεσολαβούν είναι αρκετές, μπορεί άνετα να γίνει προγραμματισμός όσον αφορά την καθημερινότητα του καθενός (ραντεβού, συναλλαγές κλπ).
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ...

    ReplyDelete
  13. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΩ

    ΓΙΑ ΤΗΝ EUROLIFE ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ EIXA MEINEI ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ

    ReplyDelete
  14. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ (ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ) ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ReplyDelete
  15. Προσωπικά έκανα την ίδια ημέρα αγωγή στον επόπτη για τα υπολοιπα μέχρι και την ημερομηνία καταγγελίας της σύμβασης. Απλά προσπαθω να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους να τους ρωτήσω τι έχει συμβει με το θέμα και κανείς δε σηκώνει τα τηλέφωνα. Έχεις, εσύ συναδέλφισσα elena έχεις καμία πληροφορία επί του θέματος;
    Κατα τα άλλα, συμφωνώ και εγώ με μία κινητοποίηση σαν την παραπάνω

    ReplyDelete
  16. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ CONTROL. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΟΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.... ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΑΕΑΖ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ.

    ReplyDelete
  17. Στο ίδιο αναφέρομαι και εγώ συναδέλφισσα, την υπεύθυνη δίωξη, που επιθυμείς τη δίωξη του εκπροσώπου της εταιρίας μέσα απο δήλωση του νόμου 105, που κάναμε όσοι την κάναμε στον ΣΕΠΕ Ν.Ιωνίας. Εκεί πως θα ειδοποιηθούμε από το ΣΕΠΕ; Την έκανα την ίδια μέρα που είχε έρθει κ ο επόπτης.
    Αλλά αν θυμάμαι καλά, ελάχιστοι έχουμε κάνει αυτη την κίνηση.
    Εκεί πάνω έχουμε καμία εξέλιξη elena;

    ReplyDelete
  18. ρε παιδια δηλωστε η οχι συμμετοχη ναι η οχι
    για δευτερα;

    γεμιστε το blog
    ειμαστε ξεχασμενοι,το καταλαβαινεται;
    μην αφηνετε την καθημερινοτητα να μας συνθλιβει;

    συντονιστες κρατατε ....που εισαστε ;
    δεν αρκει να ενημερωνεται πρεπει κ να φαινεστε


    γιατι στις κινητοποιησεις τετοια βουβαμαρα μωρε
    ερχονται κ αλλοι μωρε ανεργοι κ ειναι πολλοι
    κ παρακολουθουν εμας με αγωνια..

    δεν εγιναν ολα για καποια εναντι μωρε.

    γιατι οταν μιλαμε για το blog να λεμε ..παει αυτο..δεν μιλαει κανεις πια ..

    εγω θα ειμαι καθε μερα μωρε εδω..

    απαντηστε ολοι σας παρακαλω

    ReplyDelete
  19. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΚΙ ΟΡΓΗΣ......
    Μετά λύπης πληροφορήθηκα την πρόσληψη πρώην υπαλλήλου της εταιρίας (ΣΚΟΥΡΤΗΣ) στο ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ της (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ).Αν πράγματι αυτό ισχύει(και θα ισχύει όσο δεν θα βγαίνει κάποιος επώνυμα να το διαψεύσει) θα θελα να ξέρω με ποια κριτήρια έγινε αυτή η πρόσληψη.Τόσο ακατάλληλοι είμαστε όλοι οι συνάδελφοι του λογιστηρίου? Κι αν πράγματι είμαστε, θα θελα να ξέρω από που το συμπέραναν? Από τη συνέντευξη που δεν δώσαμε? Τόσο αμελητέο κριτήριο είναι άραγε η πολύχρονη προϋπηρεσία που έχουμε σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι του λογιστηρίου? Έτσι θα γίνει η εκκαθάριση?Πολύ καθαρά δείγματα μας δίνουν οι καινούργιοι επόπτες.
    Παρεμπιπτόντως αγαπητέ ή αγαπητή a.abcdef αυτό μάλιστα είναι σκάνδαλο και όχι οι δύο συνάδελφοι του λογιστηρίου που δουλεύουν, όπως και δούλευαν άλλωστε, για τις υπόλοιπες εταιρείες του Ψωμιάδη. Οι δε αμοιβές τους να σε ενημερώσω δεν προέρχονται από τα υπόλοιπα των εταιρειών που ανεστάλη η λειτουργία τους.Πρόσεχε λοιπόν τι γράφεις γιατί είναι κρίμα να ρίχνεις "λάσπες" έτσι με ελαφρά τη καρδία και μάλιστα προς συναδέλφους. Έχεις υποπέσει ήδη δύο φορές σε ανακρίβειες κι αυτό δεν ωφελεί κανέναν. Προσπάθησε την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι να έχεις εξετάσει καλύτερα τις πηγές σου. Συνέχισε πάντως να το ψάχνεις και να μας ενημερώνεις γιατί όπως βλέπεις δεν έχουν μείνει και πολλοί για αυτό.

    ReplyDelete
  20. ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΚΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ
    1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ (ΑΛΕΠΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ)
    2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΟΣΜΟ?
    ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΙΕΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ

    ReplyDelete
  21. Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΜΙΩΝ

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    ReplyDelete
  22. Νομίζω πως τώρα είσαι πιο σαφής σε σχέση με το προηγούμενο σχόλιο που δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο ποιους στοχοποιούσες.Εν πάσει περιπτώσει σου ζητώ συγνώμη αν σε έθιξε κάπου η τοποθέτησή μου, είναι όμως αναπόφευκτο άπαξ που εκθέσουμε μια άποψη και δη ασαφή, κάποιοι να μη συμφωνούν με αυτή.Αν όλοι υιοθετήσουν το "ΕΓΩ δεν δέχομαι υποδείξεις από κανέναν" τότε μην απορήσεις για την αδιαφορία των άλλων σ΄ αυτά που υποδεικνύεις ΕΣΥ.

    ReplyDelete
  23. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  24. Όσον αφορά το θέμα των κινητοποιήσεων. Πόσες φορές και προσωπικά, ζήτησα, ακόμα και πρότεινα συγκεκριμένη ημερομηνία να κάνουμε συγκέντρωση; Και πολλοί άλλοι συνάδελφοι;
    Πάντα κάποιος/ κάποιοι δεν έβγαιναν να πουν, ας το αφήσουμε, δεν είναι σωστό κλπ;
    Ε λοιπόν είναι φανερό ότι κάποιοι είτε δεν το θέλουν είτε βαριούνται, κινούμενοι από δικά τους πιστεύω, πεποιθήσεις και συμφέροντα. Και επειδή ακριβώς είμαστε μεγάλα παιδιά, δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν ούτε να του υποδείξω το συμφέρον του.

    Έλενα, όχι συναδελφισσα,τα παιδιά της συντονιστικής αρκετά έχουν φορτωθεί στον ώμο τους, φρονώ. Εμείς εδώ μεταξύ μας θα το διαβουλευτούμε και θα το κανονίσουμε και θα πούμε την ώρα και τη μέρα. Προσωπικα, 1 Φλεβάρη μου φαίνεται καλή ημερομηνία και έξω από την εποπτική αρχή επίσης καλή ιδέα.

    Αν και πιστεύω, ό,τι πάλι κάνας ξύπνιος, που δεν τον έχουμε ξαναδει να γράφει, θα γυρίσει να πει, όχι να μην το κάνουμε, δεν είναι σωστό και τέτοια.

    Ας το αποφασίσουμε εδώ μόνοι μας, για αυτο είναι και το blog εδώ πλην της ενημέρωσης.

    Πρέπει να τους πιέσουμε. Και ας χάσουν την ησυχία τους. Εμείς χάσαμε δουλειές και αξιοπρέπεια, ας χάσουν και αυτοι κάτι, δεν πειράζει.

    Έλενα σε σχέση με το μυνημα που έγραψα πιο πάνω, με ποιο τρόπο το ΣΕΠΕ θα μας ειδοποιήσει για την δικάσιμο ή άλλα διαδικαστικά, γνωρίζεις;

    ReplyDelete
  25. ΦΙΛΕ CONTROL
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ 1 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  26. Μακάρι συναδέλφισσα να γίνει όπως το λες, αν και πολυ αμφιβάλλω, θα χαρώ και γω πολυ να δω πάνω από τα γνωστά 50 άτομα που κάθε φορα βλέπω.

    Ο δικηγόρος έχει επαφή με το ΣΕΠΕ? Γιατι τις προάλες που πήγα, και τον ρώτησα δεν μου ανέφερε κατι τέτοιο.
    Όπως επίσης και άλλα πράγματα μου κάναν εντύπωση, από άποψη πληροφοριών αλλα ας τα αφήσουμε για την ώρα.

    Άλλο η δίωξη που επιδιώκουμε με δήλωσή μας στο ΣΕΠΕ και άλλο η προσφυγή στον εργατολόγο. Για τον ίδιο σκοπό μέν, αλλά 2 διαφορετικά χέρια. Σωστά?

    ReplyDelete
  27. ΣΩΣΤΑ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. Μ Α Σ Χ Ρ Ω Σ Τ Α Ν Ε ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ.

    ReplyDelete
  28. εγω θα κανω μια βολτα στο ΣΕΠΕ απ τις αρχες του Φλεβαρη και θα σας ενημερώσω τι έχει τρέξει πάντως

    θα εκτιμούσα αν κάποιος, οποιοσδηποτε εχει ενημέρωση ανάλογη ας την γράψει εδω

    ευχαριστω

    ReplyDelete
  29. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ BLΟG , ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.

    ReplyDelete
  30. Ν. 3557/07
    Αρ.11 παρ. 2

    «Οι απαιτήσεις από σχέση εξαρτημένης εργασίας, εκτός των απαιτήσεων
    προσώπων που ασκούν τη διοίκηση και διαχείριση της ασφαλιστικής
    επιχείρησης, έχουν προνόμιο επί του συνόλου της περιουσίας της
    ασφαλιστικής επιχείρησης, εξαιρουμένων των εξόδων εκκαθάρισης και
    των μαθηματικών αποθεμάτων που υπάγονται στην κατηγορία τεχνικών
    αποθεμάτων ασφαλίσεων ζωής, σύμφωνα με το άρθρο 7 του παρόντος.
    Οι απαιτήσεις του προηγούμενου εδαφίου προηγούνται των απαιτήσεων
    των δικαιούχων ασφάλισης αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία
    αυτοκινήτων, καθώς και των απαιτήσεων των λοιπών ασφαλίσεων κατά
    ζημιών. Τα προηγούμενα εδάφια ισχύουν αναδρομικά από 1.1.2006.»

    ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ

    1. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
    2. ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ
    3. ΜΙΣΘΩΤΟΙ (ΜΗ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ)
    4. ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΩΝ ΚΛΑΔΩΝ
    5. ΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ (ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ)
    6. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    7. ΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)
    8. ΚΑΤΟΧΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
    9. ΜΕΤΟΧΟΙ

    Με βάση την απόφαση του Μαίου 2009 το σύνολο της περιουσίας έχει δεσμευθεί για ασφαλιστική τοποθέτηση, άρα για αυτό εχουν πρόβλημα οι μπουφετζήδες και δε μπορούν να πάρουν τα μισθά τους.
    ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΙΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ.
    Η ΕΠΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΜΙΣΘΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.
    ΑΠΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΝΩ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.

    ReplyDelete
  31. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο "KOYKOY". ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  32. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟ

    ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 (ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ) ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

    ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ COMMERCIAL ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ 2009!
    ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ.
    ΑΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 2,5 ΜΙΣΘΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ReplyDelete
  33. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΒΡΑΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ

    ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ

    ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΜΑΖΙ

    ReplyDelete
  34. Η νέα δικάσιμη για το διορισμό εκκαθαριστή ορίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2010.

    ReplyDelete
  35. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΕΑΖ, GENERAL UNION, EOS, ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ COMMERCIAL VALUE ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΎΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΑΕΕ
    1. ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
    2. ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    ReplyDelete
  36. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ "ΚΑΚΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΓΑ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ


    ΕΠΙΣΗΣ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΕΑΖ, GENERAL UNION, EOS, ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ COMMERCIAL VALUE ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΎΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΑΕΕ
    1. ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
    2. ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ Η ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΤΕΡΟΚΛΕΙΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΛΤΟ
    ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ 9 ΠΡΩΙ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ

    ReplyDelete
  37. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗ Δ/ΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΤΛ., ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ReplyDelete
  38. ΥΠΑΤΙΑΣ 5 ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥ 2103272600

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ASPIS REAL ESTATE? 15 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ 3 ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...
    ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...

    ReplyDelete
  39. ενα τελευταιο νεο

    ο καφετζης σημερα πηγε στην επεια με παντελιδη
    για να δηλωσει παραιτηση...

    δεν προχωραει τιποτα σας βεβαιω ειμαστε ξεχασμενοι..

    και κανεις δεν ειναι διαθετημενος να δωσει λυση


    ο βάχογιαννης ειναι σε πληρη διαφωνια με πεντελιδη

    πληρες χαος κ οι μερες παιρνουν

    κ εμεις δεν ειμαστε σε θεση να συντονιστουμε μαζικα...



    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ

    ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ

    ReplyDelete
  40. Ναι παιδιά, όλοι μαζί 9 το πρωι της Δευτέρας στην ΕΠΕΙΑ.

    Να κάνω μια ερώτηση και εγώ.

    Πλησιάζουν οι δηλώσεις. Η πρόθεση των εποπτών καθ' όσον γνωρίζω, είναι στο ποσό των αποδοχών να μας επιδοθεί ΟΧΙ όσα λάβαμε πραγματικά αλλά όσα δικαιούμαστε και δεν έχουν καταβληθεί.

    Απλά να ενημερώσω εδώ, ότι εάν μας καταβληθούν βεβαιώσεις αποδοχών για εισοδήματα που δεν έχουμε λάβει, αποτελεί ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

    ReplyDelete
  41. Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

    ReplyDelete
  42. ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΛΟΠΟΙΕΊΤΑΙ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΛΠ, ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΡΑΓΟΙ?ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ?

    ReplyDelete
  43. καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε
    κουραστει ολους αυτους τους
    μηνες πριν κλεισει η εταιρια
    αγωνια για τις εξελιξεις ,αλλα
    και τωρα ακομα παραλληλα με τον
    αγωνα μας για δουλειά..μεγαλες
    φουρτουνες για όλους.

    αλλα παρτε κουραγιο παιδια
    δεν χαθηκαν οι ελπιδες..
    για δουλεια κ για αποσχοληση
    κ για τα οικ αιτηματα μας


    πρεπει να γεμισουμε το blog πρεπει
    να ειμαστε ολοι την δευτερα

    πρεπει να το επικοινωνησουμε στην
    commercial.value

    πρεπει να το μαθουν οι δημοσιογραφοι

    πρεπει ομως να συμμετεχουμε όλοι
    πρέπει να ταπεινωσουμε τον πετσα
    κ οσοι τον αντιπροσωπευουν
    αυτος εκπροσωπει οτι πιο αρρωστημενο
    κ επικινδυνο για εμας

    για να λαβει οτι του αξιζει

    ReplyDelete
  44. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  45. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ
    ΜΑΚΑΡΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ

    ReplyDelete
  46. @ abcdef

    βιάστηκες να με ξεφωνήσεις σε αυτά που έγραψα για να να γράψεις μετά επιβεβαιώνοντας τα δικά μου γραφόμενα.
    σύμφωνα με το νόμο που αυτούσιο απόσπασμα σας παρέθεσα, οι εργαζόμενοι δεν έχουμε προνόμιο έναντι των αποθεμάτων (ασφαλισμένων) ζωής.
    Επίσης με βάση το ίδιο νόμο προηγούνται οι αμοιβές και τα έξοδα εκκαθάρισης άρα δεν χρειάζεται να γίνει νέος νόμος.
    Επίσης αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η ΕΠΕΙΑ μετράει μέρες. Ούτε τη Commercial δε θα προλάβει να κλείσει.
    Σε αυτό που όλοι συμφωνούμε είναι ότι πρέπει στις 1 φεβρουαρίου να γίνει μαζική σύναξη και στην ΕΠΕΙΑ και στην εταιρία για να λάβει το μήνυμα και ο Παντελίδης.
    άμα μείνουμε άπραγοι θα μας ζητήσουν και αυτά που μας δώσανε πίσω λες και τους τα χρωστάμε.
    Πέρα απο τη δυναμική αντίδραση πρέπει να κάνουμε όλοι μήνυση στο Πέτσα και τη σκατοπαρέα του γιατί μας άφηνε απλήρωτους πρίν κλείσει η εταιρία. Επίσης τίθεται θέμα άνισης μεταχείρισης γιατί στη Commercial αποδεσμεύει χρήματα για μισθούς ενώ σε εμάς όχι.
    Το μήνυμα πρέπει ναναι ηχυρό και να καταλάβουν ότι δεν θα πειράξουν δεκάρα τσακιστή αν δε μας διασφαλίσουν ότι θα πληρωθούμε όλοι!
    Οι συνάδελφοι που δουλέυουν στην εκκαθάριση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ;

    ReplyDelete
  47. «Πρώτα ήρθαν και συλλάβανε τους κομμουνιστές. Δε μίλησα, επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής. Έπειτα, ήρθαν για τους Εβραίους. Δε μίλησα, επειδή δεν ήμουν Εβραίος. Μετά συλλάβανε του εργάτες, μέλη συνδικάτων. Δε μίλησα, επειδή δεν ήμουν συνδικαλιστής.

    Ύστερα, ήρθαν για τους καθολικούς. Πάλι δε μίλησα, επειδή ήμουν προτεστάντης. Αλλά στο τέλος, όταν ήρθαν να πιάσουν εμένα, δεν είχε απομείνει κανείς, για να μιλήσει».

    Είναι η γνωστή φράση του προτεστάντη ιερέα Μάρτιν Νιμάιλερ που είχε φυλακιστεί από τους ναζί.

    -----------------------------------------

    Το διάβασα κάπου στο internet, μου άρεσε και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Δε ξέρω γιατί, αλλά μόλις το διάβασα, θυμήθηκα εμάς. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην ενδιαφέρονται πολλοί συνάδελφοι για εμάς (γιατί όλοι οι υπάλληλοι, άσχετα σε πια εταιρία δουλεύουν είναι συνάδελφοι) αύριο θα είναι και εκείνοι στη δικιά μας θέση. Και εμείς ξανά στη δικιά τους. Ίσως γιατί και εμείς με τη σειρά μας δε κάναμε τίποτα, όταν αυτοί πέρναγαν τα ίδια??? Απέναντι από εμάς στη Wind κάνανε απεργία και πολλοί συνάδελφοι δε κάνανε τον κόπο να πάρουν ένα φυλλάδιο, για να μη μιλήσω για όσους ενοχλούνταν από την κίνηση που δημιουργήθηκε. Και δούλευαν στον ίδιο δρόμο με μας...

    Αυτά

    ReplyDelete
  48. Αγγελία από ασφαλιστική εταιρία για Accounting Staff:

    http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?sc_extcmp=JS_JobAlert_Title&ipath=PSSGT41P&psa=1&Job_DID=J8H3XP70R6XQLLDPT43

    ReplyDelete
  49. Ας ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας όλοι μας να ενημερώνουμε τηλεφωνικά και με sms όσους περισσότερους μπορούμε για τη Δευτέρα διότι πιθανότατα δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να διαβάζουν το blog... Τηλέφωνα ανά χείρας λοιπόν για να έχει επιτυχία η μάζωξη. (Παρεμπιπτόντως, εχθές το βράδυ είχε στο EXTRA 3 (Εκκεντρικό Δελτίο) άλλη μία αναφορά στο θέμα ΑΣΠΙΣ και ο κ. Λουλουδάκης και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν ανέφεραν κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά τουλάχιστον τους πρώην εργαζομένους αλλά η συζήτηση περιορίστηκε στο θέμα των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων. Όπως καλά καταλαβαίνουμε είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και η δύναμή μας είναι ότι είμαστε ΠΟΛΛΟΙ. Ας το αποδείξουμε λοιπόν την προσεχή Δευτέρα)...

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  51. Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΝΤΩΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ).

    ΘΕΩΡΕΙ ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ...ΑΠΑΤΗΣ

    ReplyDelete
  52. Στη Ευρωπαϊκή Ένωση απευθύνονται οι διαμεσολαβούντες στην Ασπίς
    Αντιπροσωπεία θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με παράγοντες και φορείς της διαμεσολάβησης σε κοινοτικό επίπεδο

    Νέα διάσταση στις προσπάθείες τους δίνουν οι διαμεσολαβούντες στην Ασπίς Πρόνοια απευθυνόμενοι σε αρμόδιους παράγοντες και φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Στην κίνηση αυτή προχωρούν, καθώς τέσσερις και πλέον μήνες μετά την απόφαση της Επ.Ε.Ι.Α., διαπιστώνουν, ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στην αντιμετώπιση των συνεπειών που προέκυψαν από την ανάκληση των αδειών λειτουργίας των εταιριών.

    Ειδικότερα, την επόμενη εβδομάδα, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από νομικό σύμβουλο, ένα μέλος της επιτροπής αγώνα και την πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.) κα. Ελένη Γρυπάρη, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με παράγοντες και φορείς της διαμεσολάβησης σε κοινοτικό επίπεδο.

    Μεταξύ αυτών, η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί και με τον Σλοβένο Γενικό Διευθυντή επί χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Thomas Kugal.

    Οι διαμεσολαβούντες θεωρούν ότι η κυβερνητική πρακτική, επιχειρεί να απαξιώσει το θέμα και είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα, καθώς ο καιρός περνά, αλλά τα προβλήματα παραμένουν.

    Για το λόγο αυτό, επιζητούν νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη, καθώς οι ελπίδες για λήψη μέτρων και επίλυση των προβλημάτων μετά την πρώτη επαφή που είχαν, διαψεύστηκαν -όπως υποστηρίζουν-, από την αδράνεια που ακολούθησε στη συνέχεια.

    Οι διαμεσολαβούντες ζητούν εδώ και καιρό από τον κ. Σαχινίδη, σαφείς απαντήσεις με αντίστοιχα χρονοδιαγράμματα γύρω από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και απασχολούν τους ίδιους και τους πελάτες τους.

    Οι κάτοχοι προγραμμάτων Ζωής (υγείας, συνταξιοδοτικά, παιδικά, επενδυτικά) παραμένουν σε αδιέξοδο, καθώς όχι μόνον οι παροχές και οι καλύψεις, αλλά ακόμα και βιβλιάρια υγείας και πρωτότυπες αποδείξεις βρίσκονται εγκλωβισμένα στην εταιρία, ενώ πλησιάζει και ο καιρός που θα χρειαστούν αποδείξεις ασφαλίστρων για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

    Σε σχέση με την εφορία, πρόβλημα υπάρχει και με τους διαμεσολαβούντες, καθώς οι ίδιοι αναρωτιούνται, τι βεβαιώσεις αποδοχών θα υποβάλλουν και ποιος θα τους τις δώσει;

    Πέραν αυτού, επισημαίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με την επαγγελματική τους υπόσταση και ζητούν την λήψη ξεκάθαρων αποφάσεων που να διασφαλίζουν το επαγγελματικό τους μέλλον.

    Να σημειωθεί, ότι η συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για τις 1η Φεβρουαρίου, μετατίθεται το πιθανότερο για τις 10 του ίδιου μήνα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση για την προσέλευση και συμμετοχή συνεργατών και πελατών της Ασπίς.

    Σε σχέση με τη δημιουργία θεσμικού φορέα διαμεσολαβούντων και ασφαλισμένων, τελική απόφαση είναι να προχωρήσουν στη δημιουργία σωματείου με πιθανότερη επωνυμία: «Σωματείο Ζημιωθέντων Ασπίς Πρόνοια».

    EMEIS TI ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ReplyDelete
  53. ΜΑΝΤΕΨΤΕ, ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΤΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΩ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΝΤΙΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΗΤΕΣ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ReplyDelete
  54. ΥΠΑΤΙΑΣ 5 ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ

    ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥ 2103272600

    ReplyDelete
  55. ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗ ΧΤΕΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    ΝΑ ΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ReplyDelete
  56. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ
    Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
    Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
    Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ
    Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
    Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

    ΚΙΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ……..ΕΠΕΙΑ!!!!!!???!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ http://www.pisc.gr
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ……ΝΑΙ ….ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ

    ReplyDelete
  57. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete