Friday 1 January 2010

Καλή χρονιά σε όλους.

Μια χρονιά που μας σημάδεψε και που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας έφυγε.
Ήρθε μια νέα που, στους περισσότερους από μας, δε ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, όμως αισιοδοξούμε, άλλωστε για να είναι χειρότερη από το 2009 θα πρέπει εμείς και η Λάχεσις να προσπαθήσουμε πολύ!!
Απ τη χρονιά που έφυγε, ας κρατήσουμε τα καλά, τα θετικά. Αυτά που θα ποτίσουν τις ελπίδες μας, αυτά που θα μπολιάσουν την αισιοδοξία μας, αυτά που θεριέψουν τα όνειρά μας.
Δεν είναι πάντα εύκολο, δεν είναι όμως κι αδύνατο. Ας πιστέψουμε στο αδύνατο, ας εμπιστευτούμε την ελπίδα, ας προσπαθήσουμε για το ακατόρθωτο, ας διακινδυνεύσουμε για το τολμηρό, όπως ένα μωρό, που μη έχοντας αίσθηση του κινδύνου, πιστεύει, εμπιστεύεται, προσπαθεί, διακινδυνεύει, τολμά. Άλλωστε το 2010 είναι ακόμη νεογέννητο, και είναι σύμμαχος, παρά τη βαριά κληρονομιά του προκατόχου του.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΡΟΚΟΠΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

62 comments:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ 2010.
    ΤΟ 09 ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΓΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ "ΑΕΡΑ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΑΜΕ .
    ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ !!!
    ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ReplyDelete
  2. ΟΓΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
    1. ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    2. ΤΟΝ ΠΨ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ
    3. ΤΗΝ ΕΑΕΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΥΨΕΙ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ
    ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΙΑ (ΤΟ ΕΠΕΤΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ)

    ReplyDelete
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ.ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ,

    ReplyDelete
  4. Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους και πρώην συναδέλφους. Εύχομαι το 2010 να σβήσει τον πόνο του 2009 αλλά όχι την μνήμη.

    ReplyDelete
  5. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΗ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ , ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ .

    ReplyDelete
  6. ΕΠΕΙΑ: Προχώρησε σε μερική αποδέσμευση κεφαλαίων της Commercial Value
    04/01/2010

    Στην μερική αποδέσμευση κεφαλαίων της Commercial Value προχώρησε τελικά η ΕΠΕΙΑ με σχετικές αποφάσεις που φέρουν ημερομηνία 31/12/2009. Η αποδέσμευση αφορά κεφάλαια για πληρωμή ασφαλιστικών οργανισμών, πληρωμές προς το εταιρικό δίκτυο, έκδοση επιταγών και υποχρεώσεων προς το ελληνικό δημόσιο.
    Σημειώνεται ότι η Commercial Value είχε διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση με την οποία αντιμετώπιζε το σχετικό αίτημα η ΕΠΕΙΑ.

    WWW.NEXTDEAL.GR

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ?
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ή ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

    ReplyDelete
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΚΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΩΣ
    ΦΕΚ Β2415 8.12.2009

    ReplyDelete
  9. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩ 47 ΕΤΩΝ
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΣΩΣΤΑ

    ReplyDelete
  10. ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 47;
    ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΥΡΙΣΟΥΜΕ;

    ReplyDelete
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο JOURNAL ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ASPISTROUTH ......ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΥΤΟ.......Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ........

    ReplyDelete
  12. Sken Το θέμα της επιδότησης των ενσήμων (a.abcdef δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός - στο κάτω κάτω είχε δίκιο ο Sken δεν επιδοτούνται τα ένσημα με το γνωστό ΦΕΚ, επιδοτείται η εργασία και η έναρξη επιχείρησης άρα δεν χρειαζόταν να πει πως είναι 47), θέλει νομοθετική ρύθμιση. Συνεπώς οι πιέσεις συνεχίζονται για να περάσει αλλά επειδή ακούω και κάποιες άσχημες κορώνες στον τύπο επ'ευκαιρία διαλόγου για ασφαλιστικό (π.χ. εμείς στηριχτήκαμε σε "δεδικασμένο" της Ολυμπιακής κτλ. και τώρα χαρακτηρίζονται απαράδεκτες αυτές οι ρυθμίσεις και πως δημιουργούν πρόβλημα στα ταμεία, αντίστοιχα εθελούσιες στον ΟΤΕ λοιδωρούνται) φοβάμαι πως ίσως δεν είναι τόσο απλή η υλοποίησή τους.

    Ελπίζω να διαψευστώ.

    ReplyDelete
  13. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ (ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ

    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ

    ReplyDelete
  14. μίλησα με ΚΠΑ του ΟΑΕΔ για την επιδότηση εταιρίας που θα μας προσλάβει. Μου απάντησαν ότι το ΦΕΚ του Νοεμβρίου έχει ανακληθεί!!! Περιμένουν καινούργιο!!! Να μην μας προσλάβει η εταιρία μου είπαν, αλλά να περιμένουμε!!!

    Δηλαδή συνάδελφοι, μην ψάχνεται για δουλειά!!! Ο ΟΑΕΔ είπε να περιμένουμε!

    ReplyDelete
  15. Καλημέρα σε όλες και όλους.
    Αγαπητέ Σκεν για το θέμα σου δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα τίποτα (και λέω δυστυχώς και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους), εφόσον δεν πέρασε με το προηγούμενο ΦΕΚ τώρα πια είναι λίγο δύσκολο (χωρίς να θέλω να προδικάσω κάτι). Εντούτοις επειδή σε 3 ΔΕΚΟ ετοιμάζονται για εθελουσίες εκεί να υπάρχει κάποιο παράθυρο να περάσει μεταξύ των άλλων. Και καλό θα είναι να γίνει πριν τις επόμενες ανακλήσεις εταιριών, εάν με εννοείς.

    ReplyDelete
  16. Επίσης φίλε άνεργε το ΦΕΚ του Δεκεμβρίου και όχι του Νοεμβρίου, δεν έχει ανακληθεί κάτι. Κατ αρχήν κανένα ΦΕΚ δεν μπορεί να ανακληθεί. Ότι δημοσιευτεί σε Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης δεν ανακαλείται έτσι απλά, μπορεί να ανακληθεί μόνον αν υπάρχει προσφυγή ενδιαφερομένων μερών σε αναθεωρητικό δικαστήριο (τέτοιο είναι το ΣΤΕ επί παραδείγματι) και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.
    Εκτός αν έχεις μάθει κάτι πιο συγκεκριμένο εσύ, οπότε καλό είναι να το μάθουμε μηπως και προλάβουμε καμιά άσχμη εξέλιξη.

    ReplyDelete
  17. και η λέξη ανακληθεί που χρησιμοποίησα δεν είναι σωστή
    τροποποιηθεί είναι η ορθή.

    ReplyDelete
  18. Χρόνια πολλά σε όσες/ όσους γιορτάζουν σήμερα και εχτές.

    ReplyDelete
  19. φίλε control, μπορείς και εσύ να ακούσεις αυτά που σου γράφω. Πάρε τηλ το ΚΠΑ Αμαρουσίου και πες τους ότι θες να προσλάβεις κάποιον από την ΑΣΠΙΣ. Ρώτα ποιά είναι η διαδικασία και τι χαρτιά χρειάζονται. Θα σου πουν τα ίδια. Περιμένουν από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ διευκρινίσεις, γιατί το ΦΕΚ έχει ανακληθεί ή τροποποιηθεί όπως προτιμάς.

    ReplyDelete
  20. Το ΦΕΚ Β/2415 της 7ης Δεκεμβρίου 2009 έχει τροποποιηθεί με το Β/2595 της 31/12/2009, στο οποίο η ουσιαστική τροποποίηση που έγινε είναι ότι το μεν πρώτο το υπογράφει ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Κοντοπάνος, ενώ το δεύτερο ο Διοικητής κ. Η. Κικίλιας, Άλλη τροποποίηση δεν υπάρχει.
    Μόλις αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, θα μπορεί να γίνει χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο

    ReplyDelete
  21. με προλαβες συνάδελφε

    ReplyDelete
  22. παιδιά, αν ξέρετε κάποιον που επιδοτείται η θέση εργασίας του, ενημερώστε μας. Νομίζω ότι με δουλεύουν στον ΟΑΕΔ. Τα ΦΕΚ και οι αριθμοί δεν έχουν σημασία. Η διαδικασία έχει σημασία.

    ReplyDelete
  23. από χτες έχει βουήξει η "πιάτσα" ότι έχει ξαναπαραιτηθεί ο κος Γριβογιάννης και ότι σκοπεύουν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι

    Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, τι επιπτώσεις έχει πάνω μας?

    ReplyDelete
  24. και σε συνέχεια αυτων που μας έγραψε ο μας εκατσε

    http://www.insuranceworld.gr/files/File/pdf/fek.pdf

    ReplyDelete
  25. Ναι, ισχύει η παραίτηση Γριβογιάννη (http://www.fmvoice.gr/#2!2!8585) δεν νομίζω όμως να έχει επίπτωση σε μας, περισσότερο επιβαρύνει (από πλευράς χρόνου) τους ασφαλισμένους.

    ReplyDelete
  26. Ο Ι. Παντελίδης νέος επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής της Ασπίς Πρόνοια

    Ο κ. Ιωάννης Παντελίδης αναλαμβάνει καθήκοντα επόπτη Χαρτοφυλακίων Ζωής της υπό εκκαθάρισι ασφαλιστικής εταιρείας Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, μετά την παραίτηση από τη θέση αυτή του κ. Σπύρου Γριβογιάννη.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γριβογιάννης, που διορίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2009, υπέβαλε έγγραφη επιστολή, με την οποία ζητεί να γίνει αποδεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλλει στις 12 Οκτωβρίου 2009.

    Ο Ι. Παντελίδης νέος επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑNAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010 20:12 ΕκτύπωσηΑποστολήΦυλάξτε τοΓραμματοσειράΑκούστε το


    Ο κ. Ιωάννης Παντελίδης αναλαμβάνει καθήκοντα επόπτη Χαρτοφυλακίων Ζωής της υπό εκκαθάρισι ασφαλιστικής εταιρείας Ασπίς Πρόνοια [APRr.AT] ΑΕΓΑ, μετά την παραίτηση από τη θέση αυτή του κ. Σπύρου Γριβογιάννη.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γριβογιάννης, που διορίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2009, υπέβαλε έγγραφη επιστολή, με την οποία ζητεί να γίνει αποδεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλλει στις 12 Οκτωβρίου 2009.

    ReplyDelete
  27. ποιός είναι ο Παντελίδης βρε παιδιά?

    ReplyDelete
  28. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΥΧΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΝΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ;

    ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ..ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΜΑΣ.....
    ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΩΤΟΙ...Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ........


    ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κ ΔΕΔ/ΝΑ;

    ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ..;

    ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....;

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΦΤΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ(ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κ ΠΕΤΣΑ ΚΛΠ);

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ)ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ AKOMA ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ;


    ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩΝ ;



    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘIΣΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ..........


    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  31. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

    ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ....
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΠΕΙΝΑ...
    Κ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

    ReplyDelete
  32. Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί.
    Η "ησυχία" που υπάρχει στο blog δε σημαίνει ότι οι προσπάθειες για όλα όσα ζητάγαμε έχουν παγώσει.

    ReplyDelete
  33. Καλό είναι όμως να υπάρχει μια ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις μας.Πιέζουμε τον ΟΑΕΔ να υλοποιήσει αυτά που υπόσχεται το ΦΕΚ;Έχουμε επαφή με τον καινούργιο επόπτη;Ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τα υπόλοιπα χρήματα που μας χρωστάνε;Πραγματικά πολύ ησυχία έπεσε στο blog.Δεν πρέπει να σταματήσουμε στην επιτυχία των 2 κ 1/2 μισθών.Μας χρωστάνε πολλά ακόμα.

    ReplyDelete
  34. Για τον ΟΑΕΔ ναι, γίνονται πιέσεις, έχουν όμως όπως ακούς και στις ειδήσεις, κι άλλα σοβαρότερα προβλήματα.
    Ο νέος επόπτης ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στην εταιρία. Προς το παρόν περιμένουμε και τον εκκαθαριστή που αυτή τη βδομάδα ή την επόμενη λογικά θα οριστεί. Στις 14 είναι το δικαστήριο που θα τον ορίσει.

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. μεσα στην ευλογη κατ άλλους νυχτερινη ησυχια
    του blog καλο θα ηταν επισης να θυμηθουμε
    κ καποιους επισης συναδέλφους (οικογενειαρχες)
    που δεν θυμουνται ποτε πληρωθηκαν τελευταια
    (ισως την περασμένη ανοιξη)

    καληνυχτα σας
    κ συγγνωμη για την αταξια

    ReplyDelete
  38. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ
    ΟΠΟΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ............ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΗΤΑΝ.......ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ....

    ReplyDelete
  39. Ας μη γενικεύουμε, δεν ήταν όλοι οι διευθυντές το ίδιο, ούτε και τα ίδια χρήματα έπαιρναν.
    Εξ άλλου, τώρα είμαστε όλοι το ίδιο, ή μάλλον στην ίδια θέση

    ReplyDelete
  40. ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΥΡΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΟΧΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ.........
    ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ
    -5ο ΟΡΟΦΟ
    -6ο ΟΡΟΦΟ
    -7ο ΟΡΟΦΟ (ΔΕΞΙΑ)
    ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.

    ReplyDelete
  41. λοιπαμαι για σενα
    μακαρι τα πραγματα να ηταν τοσο απλα
    στη ζωη

    εμεις οι μη γνωριζοντες κ χωρις καμμια ευθυνη οι καλοι..

    οι αλλοι οι γνωριζοντες οι κακοι

    ας σοβαρευτουμε λιγο

    ReplyDelete
  42. Προσήλθε σήμερα στα γραφεία της εταιρίας ο νέος Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής κ. Παντελίδης

    ReplyDelete
  43. Καινούργιο σχέδιο μεταφοράς του χαρτοφυλακίου της Ασπίς...

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1765027

    ReplyDelete
  44. ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;

    ReplyDelete
  45. Μάλλον όχι, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια. Δεν ξέρουμε τι έγινε μετά.

    ReplyDelete
  46. Σήμερα μία ομάδα ατόμων που έκανε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και κατάθεση απαιτήσεων με δικαστικό κλητήρα στους επόπτες, καλέστηκε να δώσει το παρών στην επιθεώρηση εργασίας Νέας Ιωνίας. Τα έντεκα άτομα παρουσιάστηκαν αλλά απο την πλευρά των εποπτών δεν παρουσιαστηκε ΚΑΝΕΙΣ.Απο την επιθεώρηση εργασίας μας συμβούλεψαν να κινηθούμε πλέον δικαστικά.(Μιλώ γιατί στην ομάδα που παρουσιάστηκε ήμουν και εγώ).
    Κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί έχουμε αρχίσει να αδρανούμε.Αν αφήσουμε τα πράγματα έτσι χωρίς πίεση δεν θα πάρουμε ποτέ τα υπόλοιπα χρήματα μας.Η ιστορία έχει δείξει οτι μαζικά και με πίεση κάτι πετυχαίνουμε.Μην περιμένουμε απλά ποιος θα είναι ο επόμενος εκκαθαριστής χαρτοφυλακίου της ΑΣΠΙΣ.Εκκαθαριστής για τους εργαζόμενους υπάρχει.Πείτε μου αν κάνω λάθος.

    ReplyDelete
  47. Συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο, μας έχει καταβάλει αδράνεια, πήραμε κάποια χρήματα και μετά τίποτα........... Πρέπει να ξεσηκωθούμε, να πάρουμε τα χρήματα μας, τα δικαιούμαστε!!!!!!! Να πάμε σε δικηγόρο και ότι άλλο χρειάζεται, προσωπικά δεν γνωρίχω και πολλά πράγματα,όπως τα παιδιά της συντονιστικής αλλά κάτι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε, καιρός περνάει και από ότι φαίνεται ίσως είναι και εις βάρος μας

    ReplyDelete
  48. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
    Πίεση δεν είναι μόνο ότι φαίνεται, δηλαδή να γράφουμε στο blog. Πίεση εξακολουθεί να υπάρχει παντού. Ενδεικτικά για τον ΟΑΕΔ εξασκήθηκαν μεγάλες πιέσεις να μπουν μπροστά τα προγράμματα που ήδη έχουν αποφασιστεί. (Μέσα στις επόμενες μέρες, θα υπάρχουν ανακοινώσεις).
    Όσον αφορά για το θέμα του εκκαθαριστή που έθεσε ο ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, δεν έχει οριστεί, οι υπάρχοντες είναι επόπτες εκκαθάρισης και όχι εκκαθαριστές. Τα οφειλόμενα θα δοθούν από τον εκκαθαριστή και όχι από τους επόπτες εκκαθάρισης. Εχθές τελικά αναβλήθηκε ο διορισμός του εκκαθαριστή λόγω του τηλεφωνήματος για βόβμα στο δικαστήριο.
    Για το δικηγόρο, έχουμε πεί ότι ο καθένας μπορεί να κινηθεί όπως θέλει, το όνομα του είναι γνωστό, αρκετοί έχουν ήδη προσφύγει.
    Αυτά προς το παρόν, σύντομα θα επανέλθουμε.

    ReplyDelete
  49. Φιλε καμπάνες επειδή και γω έχω καταθέση αγωγή κατά του ορισμένου εκπροσώπυ της εταιριας, ποια άτομα φώναξαν? γιατί εμένα δεν με πήραν κανένα τηλ ουτε ηρθαν σε επαφή μαζί

    μπορείς να έρθεις σε επαφη μαζί μου με κάποιο τρόπο? ευχαριστω

    ReplyDelete
  50. Φίλε control, προσπαθώ μέσω του κεντρικού email να επικοινωνήσω αλλά δεν είναι εφικτό.Κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Μπορείς μέσω της συντονιστικής ή μέσω του e-mail του blog να σου δώσουν στοιχεία μου.Δυστυχώς απο όσους γνωρίζω δεν ξέρουμε παραπάνω στοιχεία ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σου.

    ReplyDelete
  51. Έγινε, θα επικοινωνήσω με τον μας έκατσε να μου στείλει το mail σου.

    Σε ευχαριστώ συνάδελφε.

    ReplyDelete
  52. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (ΑΕΑΖ - ΑΕΓΑ)

    ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ - ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ...... Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ .....

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ........ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

    (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ - ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ)

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    Σ.Π

    ReplyDelete
  53. παιδια δυστυχως το blog σταματησε να εχει ζωη μολις διοριστηκαν
    καποιοι που δεν επιθυμουσαν κινητοποιησεις

    ReplyDelete
  54. ENΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ????

    ReplyDelete
  55. Αγγελία από Alico για FINANCIAL REPORTING ANALYST:

    http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?sc_extcmp=JS_JobAlert_Title&ipath=PSSKGTC01&psa=1&Job_DID=J7X2NF75WW0K896FTWS

    ReplyDelete
  56. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Διαβάστε το ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ σήμερα...Αναφέρει ότι στις 29 Ιανουαρίου θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι εργοδότες για την επιδότηση τους από τον ΟΑΕΔ σε περίπτωση που απασχολούν πρώην εργαζόμενους των εταιριών ΑΣΠΙΣ κλπ. Επίσης θα μπορούμε να υποβάλλουμε κι εμείς τις αιτήσεις για προγράμματα επανακατάρτισης(Πληροφορικής) κι επιδότησης για έναρξη ατομικών μικρών επιχειρήσεων.

    ReplyDelete
  57. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 'DIMITRIS' ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ !!!!!!

    ReplyDelete
  58. ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ" ΣΤΙΣ 15/1. ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΩΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΑΣΙΜΩΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΡΘΟΤΑΤΑ Ο ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ - ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ReplyDelete
  59. Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ DIMITRIS ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 29 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ReplyDelete
  60. συντονιστες
    ειστε εδω?
    βαλτε παρακαλω ενα καινουργιο θεμα
    η πρωτοχρονια περασε

    ReplyDelete
  61. τα προβληματα
    τρεχουν
    βρηκατε δουλεια κ
    τα παρατησατε ολα?

    ReplyDelete
  62. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ....ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ .Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ .......ΜΑΣΚΑ.

    ReplyDelete