Tuesday 5 July 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7-7 -2011

Συνάδελφοι,
Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 4-7-2011 συγκέντρωση στα γραφεία της Ασπίδας από πρώην εργαζομένους της, για την διεκδίκηση των οφειλομένων αποζημιώσεών μας.
Ήταν η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα πραγματοποιήσουμε, ως αποτέλεσμα της αδράνειας και της μη τήρησης της υπόσχεσης της εκκαθάρισης, όσον αφορά στην εξόφλησή μας.
Στη συγκέντρωση, μας ενημέρωσε ο εκκαθαριστής της εταιρίας Κος Μπάρκας ότι η άποψη της εκκαθάρισης είναι ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν.
Η άποψή μας είναι ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας που δεν ανήκουν στο «μαθηματικό απόθεμα» κλ. Ζωής, υπερεπαρκούν για να ικανοποιήσουν το υπόλοιπο των αποζημιώσεών μας.
Θεωρούμε αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά της εκκαθάρισης, η οποία επιδεινώνει την ήδη δυσβάσταχτη θέση πολλών συναδέλφων μας.
Είμαστε σίγουροι ότι εάν οι εκκαθαριστές βίωναν για λίγες μόνο μέρες, όσα εδώ και δύο χρόνια βιώνουν οι συνάδελφοί μας δε θα είχαν αυτήν την κυνική και αδιάλλακτη συμπεριφορά και κυρίως δε θα υπαναχωρούσαν στη δέσμευσή τους για εξόφληση των νομίμων αποζημιώσεών μας από πέρυσι.

Συνάδελφοι,
Ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος από ποτέ και κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση όλων μας χειροτερεύει και απαξιώνεται όπως και τα αποθεματικά της – πάλαι ποτέ – εταιρίας μας.
Σήμερα μεταφέραμε στον κ. Μπάρκα – για μία ακόμα φορά – αυτή μας την άποψη, μαζί με το αίτημά μας για συνάντηση με τον κ. Βλαχογιάννη. Ήδη, την ώρα που συντάσσεται αυτή η επιστολή, γνωρίζουμε ότι ο κ. Βλαχογιάννης ενημερώθηκε και συμφώνησε να μας δεχθεί.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται το μεσημέρι της Πέμπτης 7-7-2011 στις 3:30 στον ίδιο χώρο των γραφείων της εταιρίας μας, με την ελπίδα ότι θα δοθεί η τελική, οριστική και άμεση λύση, μαζί με τη γνώση ότι αυτό είναι εφικτό και κυρίως με τη δύναμη κάποιου που δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει.

Είναι τόσο δικαίωμα όσο και ευθύνη μας να δράσουμε ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ